Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اون یکی رو هم نخوندم، وگر نه نظر میدادم:دی
اگر دنبال کار سبک بقا و ترس و از این جور چیزایی یه نگاهی هم به I am a hero هم بنداز:دی
الان رفتم خوندم اون آخریه رو هم. استایل کار مانگاکاش ظاهرا از اون مدلیه که کلا به محدود کردن نوشته ها تو صفحه عادت نداره!
هر گوشه صفحه رو که نگا کنی توش یه بالون هست که مثلا SFX "غژ غژ کمر شخصیت اصلی در اثر حرکت" رو هم توش نوشته! :))
برا ترجمه سمه اینا! :d
این که گفتینو هم نگا می کنم خبرشو میدم

قسمت اول Berserkرو دیدم(فیلم )دو قسمت دیگه رو هم ببینم یا ولش کنم برم سراغ سریالش؟
چه تفاوتی دارن؟
واقعا عالی بوده تا الان
اگه مانگا خون نیستی و قصد هم نداری مانگا بخونی دو قسمت دیگه رو نبین :دی چون داستان تموم نمیشه و ادامشو توی مانگا باید بخونی
ولی اگه نظرت تغییر کرد به نظرم همون فیلماشو ببین.از قسمت اول خوشت اومده از دو قسمت دیگه هم خوشت میاد

یک gif رو چند هفتست میخوام بزارم ولی تنبلیم میشه:|
لینک نمیزارم،شما خودتون ببخشید دیگه:-" یدونست...:-"

tumblr_n10eqtGvTp1qga25qo1_500.gif
mako :love:

اون دو تا رو هم ببین بعد برو مانگا رو بخون ، به مرور خودت مانگا خونم میشی ;)

اگه مانگا خون نیستی و قصد هم نداری مانگا بخونی دو قسمت دیگه رو نبین :دی چون داستان تموم نمیشه و ادامشو توی مانگا باید بخونی
ولی اگه نظرت تغییر کرد به نظرم همون فیلماشو ببین.از قسمت اول خوشت اومده از دو قسمت دیگه هم خوشت میاد
یعنی داستانش تموم نمیشه اینا هم ادامشو نمیسازن؟
عجب اینا هم کرم دارن انگار :|

راستش مانگا خون نیستم و زیاد علاقه هم ندارم چون اون هیجان و موزیک و غیر رو نداره

اگه مانگا نمی خوای بخونی بیخیال برسرک شو ...
ولی پشیمون میشی ، فقط همین یه مانگا رو بخون (با بقیه مانگاها فرق داره انقدر طراحی و داستان خوبه)

چرا فصل دوم اینجوری شد آخه :(( مخصوصا قسمت 8 و 9 :((
اوج ناراحتی فصل اول،خوکه بود:( اینجا ... :((
کاراکتر محبوبم رو زدن ترکودن:(( آخه چرا کومابا:((
---
زاراکی وارد میشود! >:) >:) >:)
بالاخره قراره بلیچ بعد از قرن ها،دوباره جذاب بشه:-"

خب بالاخره Attack on Titan هم تموم شد ! :دی بسیار انیمه زیبایی بود و حیف که باید کلی صبر کنیم برای دیدن دنباله ـش. :| بدبختی اساسی سر این جور چیزها اینه که تا دنباله ـش بیاد ، کلهم تا خرخره ماجرا برای آدم اسپویل میشه از طریق اینترنت ! :| حال و حوصله خوندن مانگا رو هم ندارم و میخوام توی انیمه برام تازگی داشته باشه.
در مجموع خیلی با AoT حال کردم ، هر چند در حد F/Z نبود به نظرم ! :دی اون بیشتر با سلیقه من جور بود. AoT هم خیلی خفن بود ، داستان جالبی داشت ، کاراکترهای عالی و طراحی های خیلی خوب (البته یه کم تغییر و تحولاتش زیاد بود و یه جاهایی محشر میشد و یه جاهایی نسبتاً ضعیف) فقط دو تا مشکل اساسی داشت به نظرم. یکی اینکه میشد به جای 25 قسمت ، توی 14،15 قسمت ساخته بشه ! :دی بیش از حد چیزهای اضافی داشت که میشد خیلی راحت حذفشون کرد. برعکس F/Z که اگه دست من بود 20،30 قسمت دیگه بهش اضافه میکردم ، AoT خیلی آب بندی داشت ! :دی مثل این سریال های ایرانی که آدم میتونه قسمت 30 شروع به دیدن کنه و یه نفر در عرض 5 دقیقه کل ماجرا رو توضیح بده ! :دی یه چیز دیگه هم به صحنه های تکراری برمیگشت. شاید هم اشتباه میکنم ، ولی بعضی تصاویر رو انگار صد بار نشون میدادن ! :دی
2،3 تا از آهنگ هاش رو هم خیلی دوست داشتم. مثل :
اونجا که Eren میترکه. خیلی آهنگ زیبایی بود و بدجوری به اون صحنه می اومد.
این آهنگ فکر کنم جاهای دیگه هم پخش میشد ، ولی فقط این رو یادمه ! :دی اونجایی که Eren تبدیل به تایتان میشه و به جنگ Annie میره. آهنگ محشری داشت !
نعره زدن های Eren خیلی زیبا بود ! :دی
این Annie هم با اون دماغش خیلی تابلو بود !!! :دی

در مورد کاراکترهای انیمه :
Eren که خب کاراکتر اصلی بود و این حرفا ! :دی ولی اپیزود 5 واقعاً چیز شوکه کننده ای بود !!! با اینکه حدس میزدم برگرده ، ولی خیلی خفن بود. فقط کاش یه کم دیرتر برمیگشت و آدم رو بیشتر توی کف میذاشت ، نه اینکه 2 تا اپیزود بعدش بیاد.
Armin یکی از کاراکترهای محبوبم بود و خیلی باهاش حال میکردم. صداگذارش هم به نظرم عالی کار کرده بود.
Mikasa هم کاراکتر جالبی بود و دوستش می داریم ! :دی اینم صداگذار خیلی خوبی داشت.
Jean هم خیلی جالب بود و شخصیت پردازی متفاوتی داشت.
از Levi هم خیلی خوشم اومد. کاراکتر مرموز و جالبیه. فقط میترسم آخرش این هم تایتان از آب دربیاد ! (لو ندین !!)
Erwin هم مثل Levi جزو کاراکترهایی بود که باهاشون حال کردم. کاش بیشتر حضور داشت.
Reiner خیلی بچه باحالی بود ! :دی البته اسمش رو تا آخر انیمه یادم نموند ! :-" ولی هر وقت وارد ماجرا میشد جذابیت اون صحنه کلی بالا میرفت.
Hanji ! =)) پدیده ای بود برای خودش ! :دی نهایت کمال ادا اصول های ژاپنی رو میشد توی این کاراکتر دید ! :دی اون تیکه که برای تایتان هایی که ترکیدن غصه میخورد خیلی باحال بود ! :دی
اون دختر شکموئه هم جالب بود ، ولی اسمش رو یادم نیست ! :دی باید حضور بیشتری می داشت.
در نهایت هم Petra جان که خیلی بی نام و نشان بود ، ولی دوستش داشتم و خیلی ناراحت شدم از مرگش. :((
راستی یادم رفت ! اون یارو که اوایل کار مأمور آموزش دادن به اینا بود هم معرکه بود ! =)) بعضی وقت ها قیافه متحیر میگرفت و چشم هاش گرد میشد ! =)) چی به سرش اومد ؟! یادم نیست آخرین بار کجا بود ، نمرد که ؟! :دی

در مورد سایر موارد :
داستان کلی انیمه واقعاً جالب و اوریجینال بود. تایتان ها هم خیلی متفاوت و منحصربفرد بودن. (البته قبلاً در این مورد صحبت کردم) یعنی برعکس جک جونورهایی که همیشه با عصبانیت میان گاز میگیرن و میرن ، اینا خیلی احساسی و زیبا عمل میکردن ! :دی یکی با لبخند ، یکی شاعرانه ، یکی ناراحت و غمگین و ... اون آنورمال هاشون هم معرکه بودن ! مثل گاو میدوئیدن و حالت دست ها و پاهاشون موقع دویدن خیلی عالی بود ! :دی
اون قضیه آخر سیزن 1 هم خیلی جالب بود. به نظر میرسه اوضاع خراب تر از این حرفا هست و کلی تایتان دیگه هم بین آدم ها دارن زندگی میکنن. خدا بخیر کنه وقتی یکی از کاراکترهای معروف تبدیل به تایتان بشه ! :|

میخواستم یه سری چیزهای دیگه هم بگم که مثل همیشه یادم رفت ! :| :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or