mahdiyg
کاربر سایت
هیچی میبینند تاپیک اومده بالا،درجا میپرن تو تاپیک! :d اونجوری باید اول بیان تو بخش،بعد بیان تو تاپیک (خسته میشیم دیگه...حسش نیست :d )
نگاه همه حمله کردن!:d
هیچی میبینند تاپیک اومده بالا،درجا میپرن تو تاپیک! :d اونجوری باید اول بیان تو بخش،بعد بیان تو تاپیک (خسته میشیم دیگه...حسش نیست :d )
خوب پس فقط یه گزینه باقی می مونه :d
الان رفتم خوندم اون آخریه رو هم. استایل کار مانگاکاش ظاهرا از اون مدلیه که کلا به محدود کردن نوشته ها تو صفحه عادت نداره!اون یکی رو هم نخوندم، وگر نه نظر میدادم
اگر دنبال کار سبک بقا و ترس و از این جور چیزایی یه نگاهی هم به I am a hero هم بنداز
قسمت اول Berserkرو دیدم(فیلم )دو قسمت دیگه رو هم ببینم یا ولش کنم برم سراغ سریالش؟
چه تفاوتی دارن؟
واقعا عالی بوده تا الان
راستش مانگا خون نیستم و زیاد علاقه هم ندارم چون اون هیجان و موزیک و غیر رو ندارههمرو بیخیال شو بورو مانگا بخون ...
بعدش 3 تا فیلم رو ببین ...
اون دو تا رو هم ببین بعد برو مانگا رو بخون ، به مرور خودت مانگا خونم میشیقسمت اول Berserkرو دیدم(فیلم )دو قسمت دیگه رو هم ببینم یا ولش کنم برم سراغ سریالش؟
چه تفاوتی دارن؟
واقعا عالی بوده تا الان
اگه مانگا خون نیستی و قصد هم نداری مانگا بخونی دو قسمت دیگه رو نبین چون داستان تموم نمیشه و ادامشو توی مانگا باید بخونیقسمت اول Berserkرو دیدم(فیلم )دو قسمت دیگه رو هم ببینم یا ولش کنم برم سراغ سریالش؟
چه تفاوتی دارن؟
واقعا عالی بوده تا الان
makoیک gif رو چند هفتست میخوام بزارم ولی تنبلیم میشه
لینک نمیزارم،شما خودتون ببخشید دیگه یدونست...
اون دو تا رو هم ببین بعد برو مانگا رو بخون ، به مرور خودت مانگا خونم میشی
یعنی داستانش تموم نمیشه اینا هم ادامشو نمیسازن؟اگه مانگا خون نیستی و قصد هم نداری مانگا بخونی دو قسمت دیگه رو نبین چون داستان تموم نمیشه و ادامشو توی مانگا باید بخونی
ولی اگه نظرت تغییر کرد به نظرم همون فیلماشو ببین.از قسمت اول خوشت اومده از دو قسمت دیگه هم خوشت میاد
راستش مانگا خون نیستم و زیاد علاقه هم ندارم چون اون هیجان و موزیک و غیر رو نداره
ابن سه تا فیلم در واقع یه تیکه فلش بک داخل مانگا هستن ، اصل داستان تو مانگاس :dیعنی داستانش تموم نمیشه اینا هم ادامشو نمیسازن؟
عجب اینا هم کرم دارن انگار