m.a.t
Loyal Member
سلام به همه .
رفقا میخوام برای اولین بار دیدن انیمه های سریالی رو شروع کنم . با فرهنگ ژاپن و انیمه و JRPG و همه چیز آشنا هستم و خلاصه حالیمه چی به چیه فقط تا الان انیمه سریالی ندیدم ( به جز انیمه های دوران کودکی که تو تلویزیون پخش میشد ) .
میخوام 4-5 تا انیمه پشم ریزون و خفن بهم معرفی کنید ( فقط مثل ناروتو و اینا 1000 قسمتی نباشه که Filler داشته باشه ) . یه چیز کوتاه تر ولی درجه یک .
تو هر سبکی هم بود بود . اگه Mystery بود اگه عشقی بود اگه هر چی بود موردی نداره . یه چیزی تو مایه های Mito Komon هم معرفی کنید برای وقت تلفی ببینم ( که همش یه جورایی فیلر باشه ولی باحال) .
در ضمن من تنبل هستم و نمیتونم دانلود کنم . اگر جایی رو میشناسید که رو هارد کیفیت HD داره و میریزه و پولش رو میگیره هم معرفی کنید .
سلام به روی ماه ات
این اواخر همه با Shingeki no Kyojin، Fate/Zero و Steins;Gate کاملاً فر خوردن و نیاز به بیگودی نداشتن.
یه کم قدیمی تر می تونی Fullmetal Alchemist رو پیدا کنی که به شدت تاپ ـه!
اگر Mystery و عشقی و مغز ذوب کن با فضاسازی های ژاپنی اصلی بخوای، Mushishi اصل جنسه.
یه کم قدیم تر ملت با Death Note شروع به ریزش مو می کردن. هنوز هم اثر داره.
-------------------------
در مورد یه چیز توی مایه های میتو کومون، هم همین حالا ناگهان Jojo Bizarre Adventures توی ذهنم اومد. هیچیش شبیه میتو کومون نیست. اما کلاً حال میده

حالا درسته 600 قسمتیه
) همه ی سبک های بالا رو هم توی خودش جا میده :d از ترسناک بگیر تا عشقولی
که بعدش اگر به هر طریقی روزی روزگاری شکست خورد،فحش نخورن؟