m.a.t
Loyal Member
سلام به همه .
رفقا میخوام برای اولین بار دیدن انیمه های سریالی رو شروع کنم . با فرهنگ ژاپن و انیمه و JRPG و همه چیز آشنا هستم و خلاصه حالیمه چی به چیه فقط تا الان انیمه سریالی ندیدم ( به جز انیمه های دوران کودکی که تو تلویزیون پخش میشد ) .
میخوام 4-5 تا انیمه پشم ریزون و خفن بهم معرفی کنید ( فقط مثل ناروتو و اینا 1000 قسمتی نباشه که Filler داشته باشه ) . یه چیز کوتاه تر ولی درجه یک .
تو هر سبکی هم بود بود . اگه Mystery بود اگه عشقی بود اگه هر چی بود موردی نداره . یه چیزی تو مایه های Mito Komon هم معرفی کنید برای وقت تلفی ببینم ( که همش یه جورایی فیلر باشه ولی باحال ) .
در ضمن من تنبل هستم و نمیتونم دانلود کنم . اگر جایی رو میشناسید که رو هارد کیفیت HD داره و میریزه و پولش رو میگیره هم معرفی کنید .
سلام به روی ماه ات
این اواخر همه با Shingeki no Kyojin، Fate/Zero و Steins;Gate کاملاً فر خوردن و نیاز به بیگودی نداشتن.
یه کم قدیمی تر می تونی Fullmetal Alchemist رو پیدا کنی که به شدت تاپ ـه!
اگر Mystery و عشقی و مغز ذوب کن با فضاسازی های ژاپنی اصلی بخوای، Mushishi اصل جنسه.
یه کم قدیم تر ملت با Death Note شروع به ریزش مو می کردن. هنوز هم اثر داره.
-------------------------
در مورد یه چیز توی مایه های میتو کومون، هم همین حالا ناگهان Jojo Bizarre Adventures توی ذهنم اومد. هیچیش شبیه میتو کومون نیست. اما کلاً حال میده