Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
به عنوان کسی که اصلاً اهل انیمه نبوده (و هنوز هم اهل 80،90% انیمه ها نیست :-") پیشنهاد میکنم Fate/Zero و Death Note رو از دست ندی ! :دی هر دو به شدت زیبا و تأثیرگذار هستن.
Fate/Zero فقط 25 اپیزود هست و Death Note هم 37 اپیزود. هر دو انقدر کشش دارن که اگه همه اپیزودها دم دستت باشن ، کمتر از یه هفته تموم میشن ! :دی
بشین Another رو نگاه کن (12 اپیزود بیشتر نیست) درصد بیاد پایین :-" :دی
فوق العادس!!!

سلام به همه .
رفقا میخوام برای اولین بار دیدن انیمه های سریالی رو شروع کنم . با فرهنگ ژاپن و انیمه و JRPG و همه چیز آشنا هستم و خلاصه حالیمه چی به چیه فقط تا الان انیمه سریالی ندیدم ( به جز انیمه های دوران کودکی که تو تلویزیون پخش میشد ) .
میخوام 4-5 تا انیمه پشم ریزون و خفن بهم معرفی کنید ( فقط مثل ناروتو و اینا 1000 قسمتی نباشه که Filler داشته باشه ) . یه چیز کوتاه تر ولی درجه یک .
تو هر سبکی هم بود بود . اگه Mystery بود اگه عشقی بود اگه هر چی بود موردی نداره . یه چیزی تو مایه های Mito Komon هم معرفی کنید برای وقت تلفی ببینم ( که همش یه جورایی فیلر باشه ولی باحال :دی ) .
در ضمن من تنبل هستم و نمیتونم دانلود کنم . اگر جایی رو میشناسید که رو هارد کیفیت HD داره و میریزه و پولش رو میگیره هم معرفی کنید .
death note , code geasعالین دوتا :دی
-------------
samouri chapmloo رو امروز تموم کردم عالی بود بهترین شخصیتش هم بدون شک موگن بود:دی بس خفن بود انیمش حال داد منتهی یجوری تموم شد حال نکردم با اخرش
تضاد قشنگی بین شخصیت ها بود هر سه شخصیت اصلی عالی بودن
چه موزیک های شاهکاری داشت انیمش

آخرین ویرایش:
samouri chapmloo رو امروز تموم کردم عالی بود بهترین شخصیتش هم بدون شک موگن بود:دی بس خفن بود انیمش حال داد منتهی یجوری تموم شد حال نکردم با اخرش

اتفاقاً به نظرم پایان انیمه فوق‌العاده است... هر چیز دیگه‌ای خارج از اون پایان فیلم هندی بود و عظمت انیمه رو تِر میزد توش میرفت

یکی از دلایلی که تبدیل به دومین انیمه محبوبم شده، همین پایان فوق‌العاده‌اش هست.

01175087504157254168.jpg

• Like
Reactions: Sam _Fisher
اتفاقاً به نظرم پایان انیمه فوق‌العاده است... هر چیز دیگه‌ای خارج از اون پایان فیلم هندی بود و عظمت انیمه رو تِر میزد توش میرفت

01175087504157254168.jpg

آریا سمپای خیلی کنجکاوم بدونم اولین و سومین انیمه ی محبوبت چیه ؟!
اگر ندیدم باید برم 100% ببینم !

:-&

فاجعس این انیمه:d:|بعد داری اونو از SNK بالاتر میدونی:d؟
تو سبک خودش جزء بهتریناست ....
البته تا 14 قسمت اول عالی بود ولی بعدش افت کرد...در کل عالی هست...
اگه درحد snk نباشه خیلی هم کمتر نیست....
اشکال اصلی که داشت این بود که مثل snk اقتباس خوبی از لایت نولش نشد....

01175087504157254168.jpg
دیگه سلیقست دیگه من دوست داشتم جور دیگه ایی تموم شه:دی
ولی حرف نداشت واقعا جزو تاپ5 منه

@ Bardi ya
حسین کیه فدات شم ؟ :دی ( زیادی انیمه میبینی فکر کنم :دی)
از همگی ممنون بابت راهنمایی . ویدئوهای انیمه هایی که گفتید رو دیدم تو یوتوب , لامصب همشون هم قشنگ هستن نمیشه از بینشون انتخاب کرد :دی .
این شامپوی سامورایی :دی هم فکر کنم خوب باشه . یه آهنگ خیلی قشنگ هم داره آریا سمپای قبلا بهم داده بود که پیره زنه میخونه .

تو سبک خودش جزء بهتریناست ....
البته تا 14 قسمت اول عالی بود ولی بعدش افت کرد...در کل عالی هست...
اگه درحد snk نباشه خیلی هم کمتر نیست....
اشکال اصلی که داشت این بود که مثل snk اقتباس خوبی از لایت نولش نشد....

تازه 14 به بعد قراره افت کنه :-o
من سر همین حدود بود که دراپش کردم :>

این شامپوی سامورایی :دی هم فکر کنم خوب باشه . یه آهنگ خیلی قشنگ هم داره آریا سمپای قبلا بهم داده بود که پیره زنه میخونه .
وای گفتی اون اهنگ دیوانست لینک
ماله اون قسمت که مربوط به موگن میره توی گذشتشو و دنیای مرده ها قسمت 14 ادم گریش میگیره:crying1:

آخرین ویرایش:
Scαrface@

ببخشید محمد قاطی کردم گفتم حسین !
:d

--------------------------

سامورایی چمپلو قسمت 1 و 2 و 3 و 4
خوب خیلی از انیمه خوشم اومد مخصوصا و فقط بخاطر موگان از حالات و مخصوصا صداش و رفتارش خیلی خوشم میاد !
اما دروغ نگم موزیک اپنینگ قسمت 1 دیدم اول گفتم وللش چقدر چرته ولی خود انیمه خیلی زیباست !
تازه دارم بهش عادت میکنم !

گینتاما قسمت 75 {ستاره ای}
این از اون قسمت ستاره دار ها بود که قبلا گفتم الان خیلی جلوترم ولی این قسمت رو تا حالا 4 بار دیدم خداست !
اون شاهزاده خیلی باحاله از صداش خوشم میاد =))
پیشنهاد میکنم 1 بار ببینید فکر کنم 3 بار اپنینگ نشون داد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or