دوستان چند تا انیمه معرفی کنین هیجانی مثلDEATH NOTE ,CODE GEAS, سامورای چمپلو +درام باشه و شاهکار
بابا اومدم موشی رو ببینم وسط قسمت اول چشام رفتن خیلی ارومه انیمش تا اخر همینطور یا قشنگ و هیجانی میشه
با سلام ناکاما های گل !
میخواستم بدونم تو سری فول متال برادر هود بعد از قسمت 64 آیا OVAیی اومده که تکمیل کننده ی داستان باشه ؟!
چند تا اومده کدوم رو ببینم !؟
آیا بعد از سری برادر هود ازش فیلمی اومده ؟!
چطوریه قشنگه آیا ارزش دیدن داره !؟
ممنون ناکاما جون ها !
من که سنپای حساب نمیشم ولی این دو تا رو دیدم و به نظرم خوبن
Nisekoi
Nourin
لیست خوبیه، بخصوص با در نظر گرفتن اینکه از IGN ـهده Opening برتر از دیدگاه IGN
10. Ergo Proxy
9.Death Note(Opening 2)
8. GTO- Driver's High
7. Beck: Mongolian Chop Squad
6. Samurai Champloo
5. Serial Experiments Lain
4. Ghost in the Shell SAC
3. Paranoia Agent
2. Elfen Lied
1. Cowboy Bebop
من هیچکدومو ندیدم خلیل ساما. اما همینطوری بهت پیشنهاد میدم هر سه فصل هاجیمه نو ایپو رو بیاریاز بین انیمه های فصلی، یه سری رو دارم نگا میکنم، خواستم ببینم نظر سنپای ها در مورد این 6تا انیمه که ندیدم چیه!؟
Nisekoi
Wake Up Girls!
Nourin
Hoozuki no Reitetsu
Strange+
Inari Konkon Koi Iroha
ارزش دارند که شروع ـشون کنم
P.S
لیست ام خالیه، باید تا امشب پُرش کنم D:
Kaijiدوستان چند تا انیمه معرفی کنین هیجانی مثلDEATH NOTE ,CODE GEAS, سامورای چمپلو +درام باشه و شاهکار
بابا اومدم موشی رو ببینم وسط قسمت اول چشام رفتن خیلی ارومه انیمش تا اخر همینطور یا قشنگ و هیجانی میشه
داستانش همون بود که تو 64 قسمت دیدی.با سلام ناکاما های گل !
میخواستم بدونم تو سری فول متال برادر هود بعد از قسمت 64 آیا OVAیی اومده که تکمیل کننده ی داستان باشه ؟!
چند تا اومده کدوم رو ببینم !؟
آیا بعد از سری برادر هود ازش فیلمی اومده ؟!
چطوریه قشنگه آیا ارزش دیدن داره !؟
ممنون ناکاما جون ها !
این دوتا مربوط به سری اوله یا دومی؟خلیل این Full Metal Alchemist Brotherhood دو تا فیلم داره...!
Fullmetal Alchemist The Sacred Star of Milos
Full Metal Alchemist Conqueror of Shamballa
جفتشون هم از لحاظ کیفیت ساخت عالیان.
من هیچکدومو ندیدم خلیل ساما. اما همینطوری بهت پیشنهاد میدم هر سه فصل هاجیمه نو ایپو رو بیاری
خلیل این Full Metal Alchemist Brotherhood دو تا فیلم داره...!
Fullmetal Alchemist The Sacred Star of Milos
Full Metal Alchemist Conqueror of Shamballa
جفتشون هم از لحاظ کیفیت ساخت عالیان.
.
.
از بین این انیمههایی هم که لیست کردی... Nourin و که بیخیال (-.-)
Wake Up Girls هم خیلی باقالیه...! البته تو با دوبلرهاش ممکنه حال کنی و از اونجایی که J-Pop Master حساب میشی ممکنه خوشت بیاد... ولی انصافاً داستانش Uber مزخرفه!
البته در مقام مقایسه با نخالهای مثل Aikatsu انیمه بهتری هست از همه نظر... ولی بازم تو همون دسته چرت و پرتهای فصلی قرار میگیره به نظرم...
نا گفته نماند که من کلاً از Idolبازی خوشم نمیاد... یک نکته دیگه هم اینکه این فصل اول Aikatsu رو من تا قسمت 17 دیدم!
(خدایی استقامت و حال کردی :d... 17 قسمت الکی نیستا!!)
Nisekoi هم اگه با کمدی رمانس حال میکنی دیدنش پیشنهاد میشه... جالب از آب در اومده، البته مانگاش خیلی بهتره... قبلاً هم گفتم که نمیدونم چه جوری اون همه داستان پر شاخ و برگ مانگا رو میخوان تو یک فصل انیمه جا بدن... در هر صورت میتونی مطمئن باشی که داستان به سرانجام نمیرسه... برو مانگاشو بخون، اجرت هم با آقا.
Hoozuki no Reitetsu پیشنهاد میشه... از اون مدل انیمههاست که باهاش حال میکنم... شخصیت اصلی هم که بسیار جذاب و باحاله
Strange+ رو هنوز ندیدم ولی به نظر چیز جالبی باید باشه
Inari Konkon Koi Iroha رو هم حتماً بشین ببین... خیلی خوب کار شده... مانگاش که جالب بود و انیمه هم همون فضای مانگا رو تونسته بازسازی کنه... احتمالاً تا آخر فصل هم همینجوری خوب میمونه... داستان هم که رمانسه با مایههای کمدی... شخصیتها به صورت ضربدری و خر تو خری عاشق معشوقه همدیگه هستن! (البته داستان تو انیمه هنوز به اونجاها نرسیده!!:d)
خارج از همه اینها بشین Sekai Seifuku ببین... خیلی باحال بوده تا حالا...
سبک انیمه هم که کمدی خر تو خریه.
---------------------
این لیست IGN و دیدن اسم Paranoia Agent هم باعث مباحاته... هر کی انیمه رو ندیده 3 سوت بره سراغش...
یکی از WTF ترین و بهترین انیمههایی هست که تا حالا دیدم... شدید پیشنهاد میشه
قبلاً خیلی با خودم کلنجار رفتم که دانلودش کنم یا نه...ولی الان که گفتی، تو لیست ام گذاشتم...باید خُرد خُرد دانلودش کنم.
تا اونجا که میدونم Full Metal Alchemist Conqueror of Shamballa فیلم سری اول Fullmetal Alchemist ـه
این فیلم دو سال قبل از Brotherhood ساخته و پخش شد.
که اینطور....ممنون آریا سنپای...لیست شبم پُر شد D:
ولی فقط احساس میکنم که Sekai Seifuku به درد من نمیخوره
منم نسبت Strange+ یه حس خوبی دارم (:
P.S
سه ساله که میخوام این Paranoia Agent رو دانلود کنم...ولی هیچ وقت نمیشه (:
انیمه کوتاه مخصوصاً این 3 تا 5 دقیقهای هارو خیلی باهاشون حال میکنم... فقط باید سوژه درست و حسابی داشته باشه
از کارهای خوب میشه Double-J و Gakkatsu و Recorder and Randsell (فصل اول) و Senyuu (هر 2 فصل)و چند تا کار دیگه رو نام برد
خیلی خوب میشه اگه فصل سوم Senyuu هم تایید بشه... عالی بود انیمه... مخصوصاً شخصیتهاش
یکی از معدود کارهای 3 دقیقهای که حالم و گرفت Pupa بود... اصلاً تو 3 دقیقه داستان نمیگنجه هیچ رقمه!
انیمههای 10 دقیقهای هم که به این نتیجه رسیدم تقریباً از هر 10 تا 9 تاش عالیه... مثل Yondemasu yo, Azazel-san و Namiuchigiwa no Muromi-san و...
راستی میگم حسن این عکسهایی که گذاشتی انیمههایی هست که این فصل خوشت اومده...؟
چون به نظرم انصافاً این Buddy Complex خیلی آشغال میزنه و بهش میخوره یه چی باشه در سطح Gundam AGE.. :d
پیشنهاد میشه دراپش کنی زودتر... حالا با چیش حال کردی انقدر؟ بگو شاید منم متحول شدم و رفتم سراغش:d