Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان چند تا انیمه معرفی کنین هیجانی مثلDEATH NOTE ,CODE GEAS, سامورای چمپلو +درام باشه و شاهکار
بابا اومدم موشی رو ببینم وسط قسمت اول چشام رفتن :|خیلی ارومه انیمش تا اخر همینطور یا قشنگ و هیجانی میشه

با سلام ناکاما های گل !

میخواستم بدونم تو سری فول متال برادر هود بعد از قسمت 64 آیا OVAیی اومده که تکمیل کننده ی داستان باشه ؟!
چند تا اومده کدوم رو ببینم !؟
آیا بعد از سری برادر هود ازش فیلمی اومده ؟!
چطوریه قشنگه آیا ارزش دیدن داره !؟

ممنون ناکاما جون ها !

- - -ویرایش - - -

دوستان چند تا انیمه معرفی کنین هیجانی مثلDEATH NOTE ,CODE GEAS, سامورای چمپلو +درام باشه و شاهکار
بابا اومدم موشی رو ببینم وسط قسمت اول چشام رفتن :|خیلی ارومه انیمش تا اخر همینطور یا قشنگ و هیجانی میشه

ATTACK ON TITANS
SWORD ART ONLINE
ELFEN LIED
SHIGURUI DEATH FERENZY

آخرین ویرایش:
با سلام ناکاما های گل !

میخواستم بدونم تو سری فول متال برادر هود بعد از قسمت 64 آیا OVAیی اومده که تکمیل کننده ی داستان باشه ؟!

ممنون ناکاما جون ها !

تو آرشیوام سه تا OVA ازش دارم (شاید بیشتر هم باشند)...دقیق یادم نیست، ولی تا اونجا که خاطرم هست، یه سری داستان های معمولی فرعی بودش که اونطور که میخوای تکمیل کننده داستان باشه، نبودند.

Brotherhood، فقط یه فیلم داره به اسم Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos که خیلی خیلی خفنه....طراحی و گرافیکش حرف نداره، موسیقی ـش هم شاهکار به تمام معناس، دوبله ـش رو هم که خودت شنیدی
دقیقاً یه دو سال پیش Blu-ray ـش امد و زیرنویس فارسی هم شده.

- - -ویرایش - - -

من که سنپای حساب نمیشم ولی این دو تا رو دیدم و به نظرم خوبن ;)
Nisekoi
Nourin

OK

دنبالشون میرم، آریگاتو

ده Opening برتر از دیدگاه IGN
10. Ergo Proxy
9.Death Note(Opening 2)
8. GTO- Driver's High
7. Beck: Mongolian Chop Squad
6. Samurai Champloo
5. Serial Experiments Lain
4. Ghost in the Shell SAC
3. Paranoia Agent
2. Elfen Lied
1. Cowboy Bebop
لیست خوبیه، بخصوص با در نظر گرفتن اینکه از IGN ـه:دی
البته نه اینکه من کاملا باهاش موافق باشم. مشخصه که یه سلیقه ی مشخصی پشتشه. ولی از یه طرف، اینجوری لیستایی کلا خیلی سلیقه ای میشن. شخصا واسه من OP اول Eureka Seven و OP اول ناروتو شیپودن، جزو خاطره انگیز ترین OP هاست. مثلا OP انیمه ی Last Exile هم خوبه و کلی مثال دیگه.
بزرگترین بدی این لیست اینه که کلا از 2008 به بعد رو حساب نکردن انگار! در صورتی که یه عالمه کار خوب داشتیم. هم از نظر انیمیشن و هم از نظر آهنگ. مثل OP دوم فیت زیرو. OP دوم Psycho Pass هم از نظر انیمیشنی فوق العاده ست. همینطور OP اول شینگکی از نظر آهنگ فوق العاده س. OP سوم Nisemonogatari احتمالا fun ترین OP کل تاریخ باشه.
کلا کار سختیه همچین لیستی دادن. تکلیف IGN هم که مشخصه!
از بین انیمه های فصلی، یه سری رو دارم نگا میکنم، خواستم ببینم نظر سنپای ها در مورد این 6تا انیمه که ندیدم چیه!؟

Nisekoi
Wake Up Girls!
Nourin
Hoozuki no Reitetsu
Strange+
Inari Konkon Koi Iroha

ارزش دارند که شروع ـشون کنم

P.S
لیست ام خالیه، باید تا امشب پُرش کنم D:
من هیچکدومو ندیدم خلیل ساما. اما همینطوری بهت پیشنهاد میدم هر سه فصل هاجیمه نو ایپو رو بیاری :دی
Kaiji
Steins;Gate
Shingeky no Kyoujin
موشیشی هم کلا همونجوری می مونه.
با سلام ناکاما های گل !

ممنون ناکاما جون ها !
داستانش همون بود که تو 64 قسمت دیدی.

@خلیل دونو & محمد علی دونو

ممنون ناکاماهای گل که جوابم رو دادید !
دوستون دارم شدید !

------------------------------

@خلیل دونو

زدم دان شه فیلمش اینطوری که تعریف کردی شدید قشنگ میزنه زدم و هایپ شدم شدید !
ممنون .

------------------------

ONE PIECE EPISODE 630
ولیی لباس روبین چقدر قشنگه اصلا این بشر خیلی خوشگله ! دوسش دارم شدید !
کسی بیاد ثوابی بکنه یک والپیپر سوپر زیبا ازش بده !
باز تو این قسمت مومونوسکه حالی کرد با نامی قیافه ی بابای مومونوسکه و سانجی و بروک خیلی باحال بود !
ولی این مومونوسکه عجب نامردی مستقیم میره اونجا !!
زورو هم که بچه مثبت هست !

COWBOY BEBOP EPISODE 4
انیمه تازه داره برام جا میوفته اصلا این سبک انیمش بهم جون میده !
خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم همه ببین !
سوپر باحاله !

Elfen Lied Special - In the Passing Rain OVA
خیلی بی سر و ته و بد بود این اسپیشال !
خود انیمه خیلی خیلی بهم چسبید ولی این یکی رو نبینید بهتره !

K-N-B SEASON2 EPISODE 16
خیلی قسمت جذابی بود !
کلا همه ی قسمت های این انیمه عالیییییییی هستن !
مخصوصا اپنینگش تازه برام جا افتاده !

خلیل این Full Metal Alchemist Brotherhood دو تا فیلم داره...!

Fullmetal Alchemist The Sacred Star of Milos
Full Metal Alchemist Conqueror of Shamballa

جفتشون هم از لحاظ کیفیت ساخت عالی‌ان.
.
.

از بین این انیمه‌هایی هم که لیست کردی... Nourin و که بیخیال (-.-)

Wake Up Girls هم خیلی باقالیه...! البته تو با دوبلرهاش ممکنه حال کنی و از اونجایی که J-Pop Master حساب میشی ممکنه خوشت بیاد... ولی انصافاً داستانش Uber مزخرفه!

البته در مقام مقایسه با نخاله‌ای مثل Aikatsu انیمه بهتری هست از همه نظر... ولی بازم تو همون دسته چرت و پرتهای فصلی قرار میگیره به نظرم...

نا گفته نماند که من کلاً از Idolبازی خوشم نمیاد... یک نکته دیگه هم اینکه این فصل اول Aikatsu رو من تا قسمت 17 دیدم!

(خدایی استقامت و حال کردی :d... 17 قسمت الکی نیستا!!)

Nisekoi هم اگه با کمدی رمانس حال میکنی دیدنش پیشنهاد میشه... جالب از آب در اومده، البته مانگاش خیلی بهتره... قبلاً هم گفتم که نمیدونم چه جوری اون همه داستان پر شاخ و برگ مانگا رو میخوان تو یک فصل انیمه جا بدن... در هر صورت میتونی مطمئن باشی که داستان به سرانجام نمیرسه... برو مانگاشو بخون، اجرت هم با آقا.

Hoozuki no Reitetsu پیشنهاد میشه... از اون مدل انیمه‌هاست که باهاش حال میکنم... شخصیت اصلی هم که بسیار جذاب و باحاله

Strange+ رو هنوز ندیدم ولی به نظر چیز جالبی باید باشه

Inari Konkon Koi Iroha رو هم حتماً بشین ببین... خیلی خوب کار شده... مانگاش که جالب بود و انیمه‌ هم همون فضای مانگا رو تونسته بازسازی کنه... احتمالاً تا آخر فصل هم همینجوری خوب میمونه... داستان هم که رمانسه با مایه‌های کمدی... شخصیتها به صورت ضربدری و خر تو خری عاشق معشوقه همدیگه هستن! (البته داستان تو انیمه هنوز به اونجاها نرسیده!!:d)

خارج از همه اینها بشین Sekai Seifuku ببین... خیلی باحال بوده تا حالا...

سبک انیمه هم که کمدی خر تو خری‌‍ه.

---------------------

این لیست IGN و دیدن اسم Paranoia Agent هم باعث مباحاته... هر کی انیمه رو ندیده 3 سوت بره سراغش...

یکی از WTF ترین و بهترین انیمه‌هایی هست که تا حالا دیدم... شدید پیشنهاد میشه

^^

مربوط به سری اوله زیاد ربطی به داستان اصلی و مانگا نداره

مربوط به سری دومه یا همون Brotherhood‍ه

----------------

الان یکبار دیگه کامنتمو دیدم.... تصحیح کنم که منظورم این بود که سری FMA کلاً دو تا فیلم داره

وگرنه FMABrotherhood همون یک فیلم رو داره منظورم Fullmetal Alchemist The Sacred Star of Milos هست

اونیکی یعنی Full Metal Alchemist Conqueror of Shamballa مربوط به سری اول میشه

من هیچکدومو ندیدم خلیل ساما. اما همینطوری بهت پیشنهاد میدم هر سه فصل هاجیمه نو ایپو رو بیاری :دی

قبلاً خیلی با خودم کلنجار رفتم که دانلودش کنم یا نه...ولی الان که گفتی، تو لیست ام گذاشتم...باید خُرد خُرد دانلودش کنم.

خلیل این Full Metal Alchemist Brotherhood دو تا فیلم داره...!

جفتشون هم از لحاظ کیفیت ساخت عالی‌ان.
.
.

از بین این انیمه‌هایی هم که لیست کردی... Nourin و که بیخیال (-.-)

Wake Up Girls هم خیلی باقالیه...! البته تو با دوبلرهاش ممکنه حال کنی و از اونجایی که J-Pop Master حساب میشی ممکنه خوشت بیاد... ولی انصافاً داستانش Uber مزخرفه!

البته در مقام مقایسه با نخاله‌ای مثل Aikatsu انیمه بهتری هست از همه نظر... ولی بازم تو همون دسته چرت و پرتهای فصلی قرار میگیره به نظرم...

نا گفته نماند که من کلاً از Idolبازی خوشم نمیاد... یک نکته دیگه هم اینکه این فصل اول Aikatsu رو من تا قسمت 17 دیدم!

(خدایی استقامت و حال کردی :d... 17 قسمت الکی نیستا!!)

Nisekoi هم اگه با کمدی رمانس حال میکنی دیدنش پیشنهاد میشه... جالب از آب در اومده، البته مانگاش خیلی بهتره... قبلاً هم گفتم که نمیدونم چه جوری اون همه داستان پر شاخ و برگ مانگا رو میخوان تو یک فصل انیمه جا بدن... در هر صورت میتونی مطمئن باشی که داستان به سرانجام نمیرسه... برو مانگاشو بخون، اجرت هم با آقا.

Hoozuki no Reitetsu پیشنهاد میشه... از اون مدل انیمه‌هاست که باهاش حال میکنم... شخصیت اصلی هم که بسیار جذاب و باحاله

Strange+ رو هنوز ندیدم ولی به نظر چیز جالبی باید باشه

Inari Konkon Koi Iroha رو هم حتماً بشین ببین... خیلی خوب کار شده... مانگاش که جالب بود و انیمه‌ هم همون فضای مانگا رو تونسته بازسازی کنه... احتمالاً تا آخر فصل هم همینجوری خوب میمونه... داستان هم که رمانسه با مایه‌های کمدی... شخصیتها به صورت ضربدری و خر تو خری عاشق معشوقه همدیگه هستن! (البته داستان تو انیمه هنوز به اونجاها نرسیده!!:d)

خارج از همه اینها بشین Sekai Seifuku ببین... خیلی باحال بوده تا حالا...

سبک انیمه هم که کمدی خر تو خری‌‍ه.

---------------------

این لیست IGN و دیدن اسم Paranoia Agent هم باعث مباحاته... هر کی انیمه رو ندیده 3 سوت بره سراغش...

یکی از WTF ترین و بهترین انیمه‌هایی هست که تا حالا دیدم... شدید پیشنهاد میشه

تا اونجا که میدونم Full Metal Alchemist Conqueror of Shamballa فیلم سری اول Fullmetal Alchemist ـه
این فیلم دو سال قبل از Brotherhood ساخته و پخش شد.

که اینطور....ممنون آریا سنپای...لیست شبم پُر شد D:

ولی فقط احساس میکنم که Sekai Seifuku به درد من نمیخوره
منم نسبت Strange+ یه حس خوبی دارم (:

P.S
سه ساله که میخوام این Paranoia Agent رو دانلود کنم...ولی هیچ وقت نمیشه (:

آره Conqueror of Shamballa تولید 2005‍ه

این Paranoia Agent رو هم یه کاری کن که بشه!.... حتماً بزار تو برنامت، مطمئن باش پشیمون نمیشی... خیلی خیلی خوبه.

Paranoia Agent EPISODE 1
{تو برنامم نبود اینقدر آریا سمپای اسمش رو آورد نتونستم جلوی ناخوداگاهم رو بگیرم یهو دیدم قسمت 1 تا 5 دان شده}
خوب میتونم بگم : :-s
جو عالی بود !
تم خوب بود !
موسیقی مو ریزون بود !
خوشم اومد بعد از انیمه ی دیگری دیگه ترسناک و دلهره ای ندیده بودم !
میخوام تا صبح ببینم امروز همه میرن مهمونی من تنهام چون گفتم فردا امتحان دارم ساعت 10 !
البته دارم ولی نمیخونم چون با این انیمه سکته رو زدم !

قبلاً خیلی با خودم کلنجار رفتم که دانلودش کنم یا نه...ولی الان که گفتی، تو لیست ام گذاشتم...باید خُرد خُرد دانلودش کنم.

تا اونجا که میدونم Full Metal Alchemist Conqueror of Shamballa فیلم سری اول Fullmetal Alchemist ـه
این فیلم دو سال قبل از Brotherhood ساخته و پخش شد.

که اینطور....ممنون آریا سنپای...لیست شبم پُر شد D:

ولی فقط احساس میکنم که Sekai Seifuku به درد من نمیخوره
منم نسبت Strange+ یه حس خوبی دارم (:

P.S
سه ساله که میخوام این Paranoia Agent رو دانلود کنم...ولی هیچ وقت نمیشه (:

در مورد Strange+ مگه شما و اریا انیمه گوتاه نگاه میکنین ؟ من خودم یه قسمت ازش دیدم ولی نمیدونم باید در موردش چی بگم اصولآ انیمه های کوتاه رو درک نمیکنم و از اونجایی که نمیدونم باید چجوری باشند که یه نفر خوشش بیاد نمیدونم کار خوبی هست یا نه:d

با اینکه گفتی لیستم رو هم پر کردم دیگه نیازی به توضیح بیشتر نیست ولی منم نظرم رو بگم بین انیمه های بالا اونایی که من دنبال میکنم Nisekoi که قبلآ هم در موردش نظر دادم با توجه به اینکه مانگاش رو دنبال میکنم اصلآ تو انیمه انتظارات رو براورده نکرد

کار دیگه که دنبال میکنم Inari Konkon Koi Iroha که شروع نسبتآ خوبی داشت و داستان بدی هم نداره اریا که میگه تا اخر همینجوری میمونه پس نباید انیمه بدی باشه

در مورد Hoozuki no Reitetsu جالب اینجاست که از موقعی که وارد فصل جدید شروع نشده بودیم منتظر این انیمه بودم و جزء کارهایی بود که میخواستم حتمآ نگاه کنم ولی از اونجایی که عالم و ادم این انیمه رو برای زیرنویس برداشتن و در کمال ناباوری هیچکدومشون هم اخر زیرنویس نکردند و منم فعلآ حوصله انیمه زیرنویس انگلیسی با اون همه کاری که شروع کردم برای دیدن ندارم پس این انیمه رو هوا ماند:d

در اخر هم سلیقه من در مورد انیمه های این فصل به روایت تصویر که به دلیل محدودیت 10 تصویر ضمیمه تو هرپست انیمه های Hamatora the Animation , Space Dandy , ZX IGNITION و Witch Craft Works رو هم به لیست اضافه کنید :d ( انیمه های ادامه دار پاییز لحاظ نشدن )

Attachments

• noragami.jpg
    noragami.jpg
    57.2 KB · مشاهده: 2
  • nobunaga-the-fool.jpg
    nobunaga-the-fool.jpg
    114.4 KB · مشاهده: 3
  • toaru-hikuushi-e-no-koiuta.jpg
    toaru-hikuushi-e-no-koiuta.jpg
    45.3 KB · مشاهده: 2
  • buddy-complex.jpg
    buddy-complex.jpg
    49.5 KB · مشاهده: 2
  • gin-no-saji.jpg
    gin-no-saji.jpg
    44.8 KB · مشاهده: 3
  • chuunibyou-demo-koi-ga-shitai-ren.jpg
    chuunibyou-demo-koi-ga-shitai-ren.jpg
    58.7 KB · مشاهده: 5
  • d-frag.jpg
    d-frag.jpg
    44.1 KB · مشاهده: 1
  • inari-konkon-koi-iroha.jpg
    inari-konkon-koi-iroha.jpg
    54.7 KB · مشاهده: 3
  • mahou-sensou.jpg
    mahou-sensou.jpg
    43.4 KB · مشاهده: 2
  • nisekoi.jpg
    nisekoi.jpg
    69.1 KB · مشاهده: 2
انیمه کوتاه مخصوصاً این 3 تا 5 دقیقه‌ای هارو خیلی باهاشون حال میکنم... فقط باید سوژه درست و حسابی داشته باشه

از کارهای خوب میشه Double-J و Gakkatsu و Recorder and Randsell (فصل اول) و Senyuu (هر 2 فصل)و چند تا کار دیگه رو نام برد

خیلی خوب میشه اگه فصل سوم Senyuu هم تایید بشه... عالی بود انیمه... مخصوصاً شخصیت‌هاش

یکی از معدود کارهای 3 دقیقه‌ای که حالم و گرفت Pupa بود... اصلاً تو 3 دقیقه داستان نمیگنجه هیچ رقمه!

انیمه‌های 10 دقیقه‌ای هم که به این نتیجه رسیدم تقریباً از هر 10 تا 9 تاش عالیه... مثل Yondemasu yo, Azazel-san و Namiuchigiwa no Muromi-san و...

راستی میگم حسن این عکسهایی که گذاشتی انیمه‌هایی هست که این فصل خوشت اومده...؟

چون به نظرم انصافاً این Buddy Complex خیلی آشغال میزنه و بهش میخوره یه چی باشه در سطح Gundam AGE.. :d

پیشنهاد میشه دراپش کنی زودتر... حالا با چیش حال کردی انقدر؟ بگو شاید منم متحول شدم و رفتم سراغش:d

انیمه کوتاه مخصوصاً این 3 تا 5 دقیقه‌ای هارو خیلی باهاشون حال میکنم... فقط باید سوژه درست و حسابی داشته باشه

از کارهای خوب میشه Double-J و Gakkatsu و Recorder and Randsell (فصل اول) و Senyuu (هر 2 فصل)و چند تا کار دیگه رو نام برد

خیلی خوب میشه اگه فصل سوم Senyuu هم تایید بشه... عالی بود انیمه... مخصوصاً شخصیت‌هاش

یکی از معدود کارهای 3 دقیقه‌ای که حالم و گرفت Pupa بود... اصلاً تو 3 دقیقه داستان نمیگنجه هیچ رقمه!

انیمه‌های 10 دقیقه‌ای هم که به این نتیجه رسیدم تقریباً از هر 10 تا 9 تاش عالیه... مثل Yondemasu yo, Azazel-san و Namiuchigiwa no Muromi-san و...

راستی میگم حسن این عکسهایی که گذاشتی انیمه‌هایی هست که این فصل خوشت اومده...؟

چون به نظرم انصافاً این Buddy Complex خیلی آشغال میزنه و بهش میخوره یه چی باشه در سطح Gundam AGE.. :d

پیشنهاد میشه دراپش کنی زودتر... حالا با چیش حال کردی انقدر؟ بگو شاید منم متحول شدم و رفتم سراغش:d

من اصلآ با انیمه های کوتاه حال نمیکنم یکی دو تاشون رو هم سعی کردم ببینم ولی فایده ای نداشت میگم کلآ اینجور انیمه ها رو درک نمیکنم

Buddy Complex برای من نه یه کار خوبه و نه یه کار بد و تا اونجایی که رو اعصابم راه نره و داستانش کشش داشته باشه مشکلی برای ادامه دادنش ندارم ولی اگه قرار باشه داستانش بره جاده خاکی و مبارزاتش در همین سطح باشه ارزش دنبال کردن نداره

این عکس ها هم انیمه هایی هستش که این فصل دارم میبینمشون و حتمآ دلیل نمیشه که از هشون خوشم بیاد چطور ممکنه 14 انیمه از یه فصل برای یه بیننده بهترین باشه اگه بخوام بهترین های این فصل برای خودم رو بگم سه تا عکس اخر هستش مخصوصآ Toaru Hikuushi e no Koiuta که انتظار زیادی ازش نداشتم ولی داستانی با پتانسیل بالا داره که خیلی بهش امیدوار شدم

بنده همین الان Fullmetal Alchemist رو تموم کردم. واقعا انیمه ی خیلی قشنگی بود.
حقا باید جزو تاپ ها باشه!!
تا قبل قسمت آخر میخواستم بهش 8 بدم. ولی 2 چیز تو قسمت آخر باعث شد بهش 9 بدم(اولیش هیچ اسپویلی نداره:d)
1. نمیدونم اینجا کسی دقت کرده بود یا نه. تو این قسمت یک آهنگی پشت انیمه پخش میشد که به شخصه یکی از شاهکارهای موسیقی میدونمش. یکی از قطعات زیبای شوپن هست!! خیلی قشنگه:x سر این قضیه خیلی هیجان زده شدم...الان دارم دیوونه میشم:d
2.
پایان باشکوهی داشت. خیلی از این پایان خوشم اومد. ال خودش رو فدا کرد تا اد رو زنده کنه... بعدش اد خودش رو فدا کرد تا اون زنده بشه!!! عجب صحنه ای بود:(
از این هم خوشم اومد که دوب رادر تو دو دنیای متفاوت سعد یدارن دوباره هم رو ببینن. وقتی سوار قطار بودن و دستشون رو دراز کردن.... عجب صحنه ای:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• blak

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or