در راستای اینکه من همچنان در شرایط داغونی میباشم! برای تسکین دردم اپنینگ وان پیس رو دانلود کردم! (خودش انشاالله وقتی شرایط برقرار شد )خوب... چون در مورد مانگا هم میخوام صحبت کنم،پس اگر کسی مانگا نخونده باز نکنه اسپویلر رو! :d
اول اینکه...این چه رنگی بود برای لباس فوجیتورا آخه بنفش؟ البته پیشبینی میکردم بنفش بشه،ولی زرشکی بیشتر مورد پسندم بود (البته با توجه به تصاویر رنگی فن ها! هم بنفش داشتیم هم زرشکی هم X رفگ دیگه،ولی بنفش و سفید(جدا خونده بشه) رو اصلا دوست نداشتم، ولی زرشکی بس جالب بود :d ) البته فکر کنم توی اسمش علاوه بر معنی ببر،معنی بنفش یا چیزی تو این مایه ها هم میداد! حالا دقیق یادم نیست! شایدم توهمه :dبعدی اینکه این بلک بیرد هردفعه بینی ـش داغون تر از دفعه ی قبل میشه ! چقدر بیریختاما لباس کلاه حصیری ها خیلی جالب بود! :d مخصوصا بانو روبین بانو مثل همیشه 20ـه! :d اگر PW3 معرفی میشد،اینا رو هم یحتمل به عنوان DLC میفروختن (لباسای Z رو برای PW2 فروختن! کیمونو هم برای PW1 )زورو،اسوپ،فرانکی هم خیلی خوب بودن :d این فرانکی اگر دستمال سر ببنده و مدل موهاشم اونجوری بزاره خیلی بهش میادا! :d از این کله ی کچلش بهتره! :d در مورد صحنه های این آرک کاوندیش :bighug: بارت :bighug: (انشاالله ناکامای آینده! :d ) ... ربکا بارت اپنینگ خیلی کم بود همون یه صحنه هم که بود،کل صورتش رو نوشته ها گرفته بودن و اینکه ... من به خاطر اون صحنه ی کوتوله ها تا 2 هفته داشتم حرص میخوردم حالا تو همه ی قسمت ها باید اون رو ببینم و حرص بخورم؟ خدا رو خوش میاد آخه؟ اون بخش لاو در مقابل دوفلا و فوجیتورا هم بس خفن بود! در مورد خود آرک هم ، برای من بهترین آرک وان پیس خواهد بود به 2 شرط! 1.ناکامای جدید داشته باشیم(مخصوصا بارت یا کاوندیش) 2.ناکامای جدیدمون ربکا نباشه! اگر اینطوری باشه،برای من بالاتر از واتر7-انیس لابی قرار میگیره! :d اگر بارت بیاد،بعد از زورو ساما و بانو روبین، کلاه حصیری سومم خواهد شد به احتمال 99% ! این آرک اگر یه اپنینگ دیگه هم داشته باشه خوبه! یدونه کمه مخصوصا اینکه صحنه های این آرکش کم بود و 1000تا کاراکتر دیگه قراره اضافه بشن بعدا! حالا از صحنه ها بگذریم، خود آهنگ! :d بد نبود :d ولی خوب،ولی جزو مورد علاقه هام نیست! :d البته نسخه ی خام گرفتم و متن شعر هم که نداشتیم،زیرنویس فارسی هم مثل اینکه نداشت متن شعر رو ، شاید در آینده با اومدن متن شعر نظرم عوض شد! :d (اگر کسی زیرنویس انگلیسی داره برسونه :d )و در آخر اینکه،من وان پیس میخوام!
آخرین ویرایش: