Irisviel Ackerman
کاربر سایت
:-o
آقا من ممنووووووووووووووووووون همتون هستم که معرفی کردین و توصیه کردید که ببینمش زودتر. عمرم داشت هدر میرفت با ندیدنش
اون جایی که کریتسوگو کاری کرد لستر کشته بشه و بعد هم غیر مستقیم اون مردک آرچیبالد و نامزدش رو کشت مقداراتی بخاطر نحوه ی کشته شدن لستر ازش ناراحت شدم. ولی تو قسمت های بعد که گذشته اش رو میبینیم. کدورت از بین رفت و امیا کریتسوگو احترام و بزرگیش پیش من بیشتر شد و همچنین درصد محبوبیتش
. از کوتومینه کیره متنفر بودم با خیانتی که کرد بیشتر متنفر شدم. خیلی آشغال میباشد)x گیلگمش هم هی بیشتر رو اعصاب میره با این غرور ....ش .
صبح ساعت 4:15 پا شدم بگذارم دانلود بقیه اش رو ولی بعد از قطع کردن wake up گوشیم. دوباره دراز کشیدم گفتم الان پا میشم . که نشدم
شت الان باید تا فردا وایسم برای بقیش. (حجم داشتم همین الان دانلود میکردم.)
آقا من ممنووووووووووووووووووون همتون هستم که معرفی کردین و توصیه کردید که ببینمش زودتر. عمرم داشت هدر میرفت با ندیدنش
اون جایی که کریتسوگو کاری کرد لستر کشته بشه و بعد هم غیر مستقیم اون مردک آرچیبالد و نامزدش رو کشت مقداراتی بخاطر نحوه ی کشته شدن لستر ازش ناراحت شدم. ولی تو قسمت های بعد که گذشته اش رو میبینیم. کدورت از بین رفت و امیا کریتسوگو احترام و بزرگیش پیش من بیشتر شد و همچنین درصد محبوبیتش
. از کوتومینه کیره متنفر بودم با خیانتی که کرد بیشتر متنفر شدم. خیلی آشغال میباشد)x گیلگمش هم هی بیشتر رو اعصاب میره با این غرور ....ش .صبح ساعت 4:15 پا شدم بگذارم دانلود بقیه اش رو ولی بعد از قطع کردن wake up گوشیم. دوباره دراز کشیدم گفتم الان پا میشم . که نشدم
شت الان باید تا فردا وایسم برای بقیش. (حجم داشتم همین الان دانلود میکردم.)- - -ویرایش - - -
در مورد بلیچ هم یه توضیحی بدید تو چه مایه هایی هست؟ چند قسمته؟

کاری به اینکه کدوم بودم نداشته باش،منظور این بود که دل ما چنان با اسکندر هست که توی خفن ترین قدرت(-جادو یا هرچی میشه اسمش رو گذاشت) دنیا (چه بازی،چه انیمه و ... ) من نیز حضور داشتم!!!