من غیر از 2تای اول،بقیش رو نمیدونماینا که اصطلاحات انگلیسی هستن.هر وقت فهمیدی، اوتاکو، موئه، لولی، فوجوشی، سوندره، یاندره و اینا یعنی چی، یه انیمه فن کامل شدی!!مثبت می باشد!شینگکی 25در مورد انیمیشن هم درست میگی، این قسمت برخلاف انتظار از نظر انیمیشنی متوسط بود. مقایسه کنید با قسمت قبل که همه حرکات تایتان ها و آدم ها کامل انیمیت شده بودن. حتی قوانین فیزیکی حرکتا با 3d Maneuver و سیم هایی که ازش بیرون میومد هم با عقل جور درمیومدن.جواب سوالت در مورد بابای آنی اسپویلره!اون آتیشی شدن ارن کاملا خالی بندیه. یعنی تو مانگا نبود و همینجوری تو انیمه اضافه اش کرده بودن که جو بدن! کلا تو مانگا اینجوری نبود که ارن یهو آتیشی بشه و بگه همه تو می کشم و آی نفس کش و بره انی رو بزنه!
به نظر شخصی من، Mirrai Nikki بعد از Sword Art Online و Another بدترین انیمه ی معروف دو سه سال اخیره. پیشنهاد می کنم اگه از کارای جدید میخوای، بشینی یه انیمه ی واقعا خوب ببینی. مثل Steins;Gate یا Fate/Zero یا Madoka Magica. اگه با انیمه های اتمسفریک و سنگین تر مشکلی نداری، Shinsekai Yori یکی از بهترین داستان های گفته شده تو کل انیمه هاست، تا حدی هم Horror هست. Aku no Hana رو ببین واسه اینکه قدرت کارگردانی خوب تو انیمه رو ببینی و اینکه یه انیمه چقدر میتونه اتمسفر قدرتمندی داشته باشه. Psycho Pass رو واسه یه کار علمی تخیلی با ایده های جالب ببین. Gosick و Zetsuen no Tempest رو واسه دو تا داستان خیلی انیمه ای که خیلی خوب روایت میشن ببین. Usagi Drop و Space Brothers رو واسه دو تا کار Slice of Life آرامش بخش ببین. Chihayafuru و Kuroku no Baske واسه دو تا انیمه ی ورزشی به شدت متفاوت ولی قشنگ. Level E و Hatarakou Mao Sama واسه کمدی. Mawaru Penguidrum و Jinrui Wa Suitai Shimashita واسه WTF ترین تجربه های عمرت. Ano Hana و Hyouka واسه انیمه ی رومنس و مدرسه ای، Tiger & Bunny و Jojo's Bizzare Adventure واسه اکشن، Hunter x Hunter واسه یه کار ادونچر و کلی انیمه ی خوب دیگه که تو همین 2-3 سال گذشته اومده و من یادم نمیاد ...
---
به لیست انیمه های پیشنهادی محمدعلی، Ano Natsu رو هم اضافه میکنم :d با چاشنی کمدی البته :d
من دیشب یه سر رفتم Kousei ولی خبری از نسخه ی CCS نبود! برای همین احتمالا زیرنویس با NWTC هماهنگه :dکسی اینجا موفق شد زیر نویس وان پیس 614 رو دانلود کنه ؟
کسی داره آپ کنه (CCS باشه بهتره ولی اگه اون یکی رو هم دارین بزارید که بهتر از هیچیه )
دستت درد نکنه :bighug:تقدیم بی عشق
ساعت دانلود رایگان من از 4-7 صبح هست و سرهتم اون موقع حدود 220-250 هست بعضی اوقات هم بیشتر تا 300 -350 توی روز هم 400-500
یه چی از سادیسم بدتر!مگه سادیسم دارن سازنده های انیمه؟!
---
Shingeki no Kyojin - E25
آقا لعنت بهشون ، این چه وضعشه آخه ؟ اگر اون ثانیه ی آخر رو نشون نمیداد کمتر میرفتیم تو کف، ولی اون داستانی که وسط انیمه گفته شد و صحنه ی آخر... خدا لعنتشون کنه همه جوره!
حالا کیان بیادش،با هم تصمیم میگیریم بریم سراغ مانگا،یا دست به خودکشی بزنیم ولی فکر کنم راهی مانگا میشیم
اصلا مانگاش ترجمه شده؟ یکبار تاپیکش رو دیدم فکر کنم،ولی منظورم اینه که به چپتر آخر رسیده ترجمش؟ :d از چه چپتری باید شروع کنیم؟
و اینکه،این اطلاعاتی که بین انیمه داده میشد یا همین داستان،چجوری توی مانگا داده میشده؟ کلا برام سؤاله :d (حالا اطلاعات رو میگیم شاید توی صحبت هایی چیزی بوده! ولی این داستانه... :d
حالا کیان بیادش،با هم تصمیم میگیریم بریم سراغ مانگا،یا دست به خودکشی بزنیم ولی فکر کنم راهی مانگا میشیم
اصلا مانگاش ترجمه شده؟ یکبار تاپیکش رو دیدم فکر کنم،ولی منظورم اینه که به چپتر آخر رسیده ترجمش؟ :d از چه چپتری باید شروع کنیم؟
و اینکه،این اطلاعاتی که بین انیمه داده میشد یا همین داستان،چجوری توی مانگا داده میشده؟ کلا برام سؤاله :d (حالا اطلاعات رو میگیم شاید توی صحبت هایی چیزی بوده! ولی این داستانه... :d