Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اینا که اصطلاحات انگلیسی هستن.هر وقت فهمیدی، اوتاکو، موئه، لولی، فوجوشی، سوندره، یاندره و اینا یعنی چی، یه انیمه فن کامل شدی!!مثبت می باشد!شینگکی 25
جواب سوالت در مورد بابای آنی اسپویلره!اون آتیشی شدن ارن کاملا خالی بندیه. یعنی تو مانگا نبود و همینجوری تو انیمه اضافه اش کرده بودن که جو بدن! کلا تو مانگا اینجوری نبود که ارن یهو آتیشی بشه و بگه همه تو می کشم و آی نفس کش و بره انی رو بزنه!
در مورد انیمیشن هم درست میگی، این قسمت برخلاف انتظار از نظر انیمیشنی متوسط بود. مقایسه کنید با قسمت قبل که همه حرکات تایتان ها و آدم ها کامل انیمیت شده بودن. حتی قوانین فیزیکی حرکتا با 3d Maneuver و سیم هایی که ازش بیرون میومد هم با عقل جور درمیومدن.

به نظر شخصی من، Mirrai Nikki بعد از Sword Art Online و Another بدترین انیمه ی معروف دو سه سال اخیره. پیشنهاد می کنم اگه از کارای جدید میخوای، بشینی یه انیمه ی واقعا خوب ببینی. مثل Steins;Gate یا Fate/Zero یا Madoka Magica. اگه با انیمه های اتمسفریک و سنگین تر مشکلی نداری، Shinsekai Yori یکی از بهترین داستان های گفته شده تو کل انیمه هاست، تا حدی هم Horror هست. Aku no Hana رو ببین واسه اینکه قدرت کارگردانی خوب تو انیمه رو ببینی و اینکه یه انیمه چقدر میتونه اتمسفر قدرتمندی داشته باشه. Psycho Pass رو واسه یه کار علمی تخیلی با ایده های جالب ببین. Gosick و Zetsuen no Tempest رو واسه دو تا داستان خیلی انیمه ای که خیلی خوب روایت میشن ببین. Usagi Drop و Space Brothers رو واسه دو تا کار Slice of Life آرامش بخش ببین. Chihayafuru و Kuroku no Baske واسه دو تا انیمه ی ورزشی به شدت متفاوت ولی قشنگ. Level E و Hatarakou Mao Sama واسه کمدی. Mawaru Penguidrum و Jinrui Wa Suitai Shimashita واسه WTF ترین تجربه های عمرت. Ano Hana و Hyouka واسه انیمه ی رومنس و مدرسه ای، Tiger & Bunny و Jojo's Bizzare Adventure واسه اکشن، Hunter x Hunter واسه یه کار ادونچر و کلی انیمه ی خوب دیگه که تو همین 2-3 سال گذشته اومده و من یادم نمیاد ...
من غیر از 2تای اول،بقیش رو نمیدونم :-"
---
به لیست انیمه های پیشنهادی محمدعلی، Ano Natsu رو هم اضافه میکنم :d با چاشنی کمدی البته :d

کسی اینجا موفق شد زیر نویس وان پیس 614 رو دانلود کنه ؟ :دی
کسی داره آپ کنه (CCS باشه بهتره ولی اگه اون یکی رو هم دارین بزارید که بهتر از هیچیه :-")
من دیشب یه سر رفتم Kousei ولی خبری از نسخه ی CCS نبود! برای همین احتمالا زیرنویس با NWTC هماهنگه :d

تقدیم بی عشق :p

ساعت دانلود رایگان من از 4-7 صبح هست و سرهتم اون موقع حدود 220-250 هست بعضی اوقات هم بیشتر تا 300 -350 توی روز هم 400-500 :>
دستت درد نکنه :bighug:

مگه سادیسم دارن سازنده های انیمه؟!8-|
یه چی از سادیسم بدتر! :|

---
Shingeki no Kyojin - E25
آقا لعنت بهشون :| ، این چه وضعشه آخه ؟ :| اگر اون ثانیه ی آخر رو نشون نمیداد کمتر میرفتیم تو کف، ولی اون داستانی که وسط انیمه گفته شد و صحنه ی آخر... :| خدا لعنتشون کنه همه جوره! :|
حالا کیان بیادش،با هم تصمیم میگیریم بریم سراغ مانگا،یا دست به خودکشی بزنیم :-" ولی فکر کنم راهی مانگا میشیم :((
اصلا مانگاش ترجمه شده؟ :-" یکبار تاپیکش رو دیدم فکر کنم،ولی منظورم اینه که به چپتر آخر رسیده ترجمش؟ :d از چه چپتری باید شروع کنیم؟
و اینکه،این اطلاعاتی که بین انیمه داده میشد یا همین داستان،چجوری توی مانگا داده میشده؟ :-" کلا برام سؤاله :d (حالا اطلاعات رو میگیم شاید توی صحبت هایی چیزی بوده! ولی این داستانه... :d

Shingeki no Kyojin - E25
الان معلوم نیست اون تایتان مذکر اولی که دیوار رو خراب کرد کی بود . من پیش بینی میکنم بابای انی باشه . کلا ولی خیلی ماس مالیش کردن رفت ! سیزن 2 بدن سال بعد خوبه

Shingeki no Kyojin - E25
الان معلوم نیست اون تایتان مذکر اولی که دیوار رو خراب کرد کی بود . من پیش بینی میکنم بابای انی باشه . کلا ولی خیلی ماس مالیش کردن رفت ! سیزن 2 بدن سال بعد خوبه

خیلی خیلی سوال مونده که توی ذهن مردمه! اینکه غول عظیم الجثه کیه؟ غول زره پوش کیه؟ توی زیرزمین چیه؟ برای آنی چه اتفاقی میفته؟ پدرش کیه؟چیه؟
خودشون این کار رو کردن تا برای داستان های فصل های بعد عین چیز تو گِل گیر نکنند! ولی فصل های بعد خیلی خیلی جذاب تر از این فصل خواهد شد!:>
منتظر می مانیم!:x

انیمه Sword Art Online درسته که معروفه، ولی از اون کارهای سلیقه‌ایه. انیمه ایده جالبی داره و به‌ویژه برای ما گیمرها (به‌ویژه نقش‌آفرینی‌بازها) می‌تونست تجربه خوبی باشه، ولی متاسفانه برای خیلی‌هامون اون‌قدرها که باید خوب نبود. البته خیلی‌ها این اثر رو دوست داشتن، ولی کاستی هم کم نداشت. یکی از مشکلات Sword Art Online اینه که از میانه‌هاش به بعد، افت می‌کنه و ایده خوب‌اش رو هدر می‌ده. عیب دیگه‌ای که می‌شه به‌ش اشاره کرد، رومنس نچسب و شخصیت‌پردازی نه‌چندان جالبه. قسمت‌های پایانی هم که... بگذریم (این‌ها همه نظر شخصیه). خلاصه طوری بود که وقتی آخرین قسمت‌اش رو دیدم، نفس راحتی کشیدم، رفتم و دیگه پشت سرم رو هم نگاه نکردم!

SAO خارج از فن بازی یک Piece of Shit‍ه واقعیه...

دلیل اصلی معروفیت و محبوبیتش هم اون Light Novelهای شاهکاری هست که داره.

بزرگترین مشکل انیمه هم جا انداختن کلی مسائل مهم و پرشهای عجیب غریب داستانی هست

یعنی اگه چوب لباسی میذاشتن جای این مردک Tomohiko Itou اقتباس بهتری میساخت.

منبع به اون خوبی رو چنان تِری زده توش که به هر کی میگی برو SAO بخون... جد و آباد آدم و فحش کش میکنه

البته نا گفته نماند که Gin no Saji (که کار خوبی هم هست) کار همین مرتیکه سرطانیه... البته بازم مانگاش خیلی بهتره

در کل تا عمر دارم این یارو رو نمیبخشم... گند زد به یکی از محبوترین LNهای من... امیدوارم چند سال دیگه یک ریبوت دوباره ازش بسازن

من غیر از 2تای اول،بقیش رو نمیدونم :-"
---
به لیست انیمه های پیشنهادی محمدعلی، Ano Natsu رو هم اضافه میکنم :d با چاشنی کمدی البته :d

من دیشب یه سر رفتم Kousei ولی خبری از نسخه ی CCS نبود! برای همین احتمالا زیرنویس با NWTC هماهنگه :d

---
Shingeki no Kyojin - E25
آقا لعنت بهشون :| ، این چه وضعشه آخه ؟ :| اگر اون ثانیه ی آخر رو نشون نمیداد کمتر میرفتیم تو کف، ولی اون داستانی که وسط انیمه گفته شد و صحنه ی آخر... :| خدا لعنتشون کنه همه جوره! :|
حالا کیان بیادش،با هم تصمیم میگیریم بریم سراغ مانگا،یا دست به خودکشی بزنیم :-" ولی فکر کنم راهی مانگا میشیم :((
اصلا مانگاش ترجمه شده؟ :-" یکبار تاپیکش رو دیدم فکر کنم،ولی منظورم اینه که به چپتر آخر رسیده ترجمش؟ :d از چه چپتری باید شروع کنیم؟
و اینکه،این اطلاعاتی که بین انیمه داده میشد یا همین داستان،چجوری توی مانگا داده میشده؟ :-" کلا برام سؤاله :d (حالا اطلاعات رو میگیم شاید توی صحبت هایی چیزی بوده! ولی این داستانه... :d

- دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld
پیشنهاد میشه از چپتر 32 ببینی

سادیسم ندارن باید یه طوری وقت انیمه رو پر کنن که از یه صفحه مانگا 5 قسمت در بیارن. :دی

از یه صفحه 5 قسمت؟! :| خدا پدر این سریال های صداوسیمای خودمون رو بیامرزه نهایتش شلنگ میندازن تو سریال اینی که میگی کار از اقیانوس اطلس هم گذشته!8-|
وان پیس هم اینجوری فیلر داره مثل ناروتو؟:-/

---
Shingeki no Kyojin - E25

خواهش میکنم , قابل نداشت.:">
--
همینکارها رو کردن که وان پیس الان جلو افتاده از ناروتو 8-|
---
خودکشی کن , اینجوری یه وان پیس فن کم میشه >:)
جدای از شوخی خیلی ریلکس برو مانگا رو بخون. تا چپتر 50 هم اومده , البته یه قسمت هایی کمکی کش دادن مانگا رو.

این انیمه سینمایی که عکسش تو اسپویلر هست رو دانلود کنم؟
عکس:

http://iranfilm108.com/wp-content/up...ran-Film_s.jpg

شماره دومش هم موجوده اون رو چطوره؟
کسی جوابی نداره براش؟8-|
برای میپرسم چون اسمش برام آشنا اومد. فک کنم اینجا در موردش صحبت کردین!

- دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld
پیشنهاد میشه از چپتر 32 ببینی
بسیار ممنان! :bighug:
از یه صفحه 5 قسمت؟! :| خدا پدر این سریال های صداوسیمای خودمون رو بیامرزه نهایتش شلنگ میندازن تو سریال اینی که میگی کار از اقیانوس اطلس هم گذشته!8-|
وان پیس هم اینجوری فیلر داره مثل ناروتو؟:-/

خواهش میکنم , قابل نداشت.:">
--
همینکارها رو کردن که وان پیس الان جلو افتاده از ناروتو 8-|
---
خودکشی کن , اینجوری یه وان پیس فن کم میشه >:)
جدای از شوخی خیلی ریلکس برو مانگا رو بخون. تا چپتر 50 هم اومده , البته یه قسمت هایی کمکی کش دادن مانگا رو.

کسی جوابی نداره براش؟8-|
وان پیس و فیلر؟ اصلا این کلمه ناآشناست:-" نه اینکه ناآشناستا :-" 60-70 قسمت فیلر داره ولی خوب فیلرهاش جالبن و اینکه کلا خیلی کمه! :d مثلا بعد از 2-3 سال امسال 4 قسمت فیلر داده بودن من داشتم اعتراض میکردم چرا فیلر دادن=)) کلا عادت نداریم به فیلر دیگه:-" تازه این فیلره هم به خاطر تبلیغ برای فیلم جدید وان پیس بود :d
اما سرعت جلو رفتن وان پیس ، 1:1ـه! یعنی هر چپتر (20 صفحه ) = 20 دقیقه انیمه :-"
---
وان پیس از همون اولشم سرور ناروتو بوده و هست و خواهد بود :-"
---
من به اندازه ی کافی در این زندگی،ملت رو وان پیس فن کردم:-" اگر هم روزی روزگاری،راهی اون دنیا بشم،پشیمونیی نخواهم داشت=))
---
این فیلمه فکر کنم سریال(انیمه سریالی :d ) هم داره فکر کنم! اگر اشتباه نکرده باشم،فکر کنم اول اونا رو ببینی یحتمل بهتر باشه :d
من خودم هیچ اطلاعی در موردش ندارم البته:-"

وان پیس از همون اولشم سرور ناروتو بوده و هست و خواهد بود :-"
درستش اینه اگه به الان باشه :
وان پیس سرور ناروتو نبوده> هست> خواهد بود(متاسفانه)
:-"
---------------------------------------------------------------------------
خیلی بهتر از قسمت های قبلی بود ! اینم بخاطر این بود که ایتاچی بزرگ اومده بود و داشت با سوسول حرف میزد
توی قسمت های قبلی داشت حالم از ناروتو بهم میخورد !

کسی جوابی نداره براش؟
8-|

این عکسی که گذاشتی از فیلم اول Ghost In Shell هست . من خیلی وقت پیش دانلودش کردم و نصفش را نگاه کردم ولی چیزی ازش سر در نیوردم برای همین به نظر من بهتره اول سریالش را ببینی ( اگه قشنگ بود بگو تا من هم نگاش کنم :d )

این عکسی که گذاشتی از فیلم اول Ghost In Shell هست . من خیلی وقت پیش دانلودش کردم و نصفش را نگاه کردم ولی چیزی ازش سر در نیوردم برای همین به نظر من بهتره اول سریالش را ببینی ( اگه قشنگ بود بگو تا من هم نگاش کنم :d )

فعلا درگیر F/Z هستم! o:-)
________

این چی بود معرفی کردین؟!انیمه بود؟ ابر انیمه بود؟! سوپر الترا انیمه بود؟!8-| آقا عالیییییییییییییییییییییی هست . همین اول ازش خوشم اومد:> فقط کل انیمه 25 قسمت هست دیگه؟ خیلی کمه:( من که طرفامیا کریتسوگو هستم!:x این ولد ز.ن.ا اسکندر هم خیلی رو مخ هست! )x راستی چطور تو انیمه بجای alexander مثل ما اسکندر میگن!؟:-/
نظرتون راجع به عکس زیر چیه, انیمه اش چطوره؟
137355.jpg

امیرحسین این f/sn رو تو توی یه فرومی دیدم زده بود :
رده بندی سنی:+17(به دلیل خشونت)
مگه نمیگی مهد کودک دخترونست!؟ خشونتش چیه پ؟:-/

آخرین ویرایش:
________

این چی بود معرفی کردین؟!انیمه بود؟ ابر انیمه بود؟! سوپر الترا انیمه بود؟!8-| آقا عالیییییییییییییییییییییی هست . همین اول ازش خوشم اومد:> فقط کل انیمه 25 قسمت هست دیگه؟ خیلی کمه:( من که طرفامیا کریتسوگو هستم!:x این ولد ز.ن.ا اسکندر هم خیلی رو مخ هست! )x راستی چطور تو انیمه بجای alexander مثل ما اسکندر میگن!؟:-/
137355.jpg

خوب خوشم میاد به حرف ما رسیدی!:d>:)
اون عکسه هم مال همین F/Z هست فقط یکم CHIBI شده...:x

در مورد بخش آخر هم آقا امیر بهتر میدونه ولی از نظر من مهد کودک دخترونه هیچ منافاتی با خشونت 17+ نداره! :d
مهد کودک دخترونه به معنی وجود تعداد کافی دختربچه در یک انیمه برای راه اندازی یک مهد کودکه! :))نه اینکه رده سنیش مال مهدکودکه:d

در مورد بخش آخر هم آقا امیر بهتر میدونه ولی از نظر من مهد کودک دخترونه هیچ منافاتی با خشونت 17+ نداره! :d
مهد کودک دخترونه به معنی وجود تعداد کافی دختربچه در یک انیمه برای راه اندازی یک مهد کودکه! :))نه اینکه رده سنیش مال مهدکودکه:d

در مورد اون عکس برای اینجا هست , نوشته یه قسمت جدا هست!:-/ راستی من مگه گفته بودم بد هست این انیمه؟!/:) فقط فکر نمیکردم اینقدر عالی باشه:-o
قسمت 6و7 رو هم دیدم.بعد دیدن 8-133 میام نظرم رو در مورد بخش اول انیه میگم.

این چی میگه دیگه؟ بخاطر موضوعش کاملا وسوسه شدم برم بخونمش. خدا کنه خوب باشه وبعد هم انیمه بشه:d

- - -ویرایش - - -

در ضمن با توجه به سلیقه من (که خوب انیمه هایی که دیدم و میخوام ببینم اینجا اسم بردم) یه 2-3تا مانگا هم معرفی بنمایید پیلیز

درستش اینه اگه به الان باشه :
وان پیس سرور ناروتو نبوده>هست> خواهد بود(متاسفانه)
:-"
خیر:-" همون بود،هست،خواهد بود صحیح تر است :d
کلا وان پیس همیشه بهترینه>:) از همون لحظه ای که زورو وارد انیمه شد،دیگه هیچ انیمه ای نمیتونه بهش برسه :-"

________

137355.jpg

:| :| :|
من به اندازه ی وان پیس،روی اسکندر(به قول ژاپنی ها ایسکندر :d ) و ویور تعصب میدارم! :| :| :| یکبار دیگه توهینی به اسکندر کبیر بشه،میزنم تاپیک رو به خاک و خون میکشم! :|
بعد از زوروی کبیر،اسکندر دومین کاراکتر محبوب انیمه ایم میباشد! :bighug:

دقیقا مهدکودک دخترونه،همین چیزیه که گفتی! :d اکثرا هم یک پسر تنهایی میباشد، که یک خانه ای ، اتاقکی چیزی میدارد، و رفته رفته همینطور یک سری دختر رو به سرپرستی قبول میکند! :|
مثلا همین Elfen Lied که مثل خیار آدم کشته میشه تو انیمه،نمونه ی بارز یک مهدکودک دخترونه ـست! :d

در مورد اون عکس برای اینجا هست , نوشته یه قسمت جدا هست!:-/ راستی من مگه گفته بودم بد هست این انیمه؟!/:) فقط فکر نمیکردم اینقدر عالی باشه:-o
قسمت 6و7 رو هم دیدم.بعد دیدن 8-133 میام نظرم رو در مورد بخش اول انیه میگم.

این چی میگه دیگه؟ بخاطر موضوعش کاملا وسوسه شدم برم بخونمش. خدا کنه خوب باشه وبعد هم انیمه بشه:d

- - -ویرایش - - -

در ضمن با توجه به سلیقه من (که خوب انیمه هایی که دیدم و میخوام ببینم اینجا اسم بردم) یه 2-3تا مانگا هم معرفی بنمایید پیلیز
اون فکر کنم یه سری اسپیشال و اینا باشه! چیز خاصی نیست!
اصلا وقتی F/Z چیبی بشه،دیگه F/Z نیست! :-" یا همین تابستون یه انیمه مثلا از بانو آیرسویل پخش میشد در دنیایی دیگر که جادوگر بوده و ...! :| غیر از اسم بانو و Fate ، هیچ بویی از F/Z فکر نکنم برده باشه :d کلا من احساس میکنم، F/Z از سر سری Fate خیلی زیاده :-"

اون ارسلان هم،در مورد داستان و اینا نمیدونم! ولی طراحش، طراح FullMetal Alchemist و Silver Spoon میباشد، که اولی یه کار فوق العاده(برای من،در مقام دوم بعد از F/Z ، برای خیلی ها کلا مقام اول و در کل برای همه جزو بهترین انیمه ها :d ) و دومی هم یکی از بهترین کارهای تابستون بود! :bighug:(برای من بهترین:-" )
من با این اوصاف نتیجه میگیرم که : یحتمل کار خوبی میباشد،که چنین کسی طراحیش رو قبول کرده! :d
منم تو فکرشم که بخونم مانگاش رو :d حالا فعلا که سرم شلوغه با جنگیر آبی و احتمالا شینگکی! :d بعدا یه فکری براش میکنم :d

---
فکر کنم همه شینگکی رو شروع کردن! ولی اگر میخواید شروع کنید،و هرچی توی مانگاریدر "شینگکی" یا " حمله به غول " رو سرچ میکنید و به نتیجه نمیرسید، به اینجا برید.
با نام "هجوم غولها " ثبت شده :d

خیر:-" همون بود،هست،خواهد بود صحیح تر است :d
کلا وان پیس همیشه بهترینه>:) از همون لحظه ای که زورو وارد انیمه شد،دیگه هیچ انیمه ای نمیتونه بهش برسه :-"

:| :| :|
من به اندازه ی وان پیس،روی اسکندر(به قول ژاپنی ها ایسکندر :d ) و ویور تعصب میدارم! :| :| :| یکبار دیگه توهینی به اسکندر کبیر بشه،میزنم تاپیک رو به خاک و خون میکشم! :|
بعد از زوروی کبیر،اسکندر دومین کاراکتر محبوب انیمه ایم میباشد! :bighug:

دقیقا مهدکودک دخترونه،همین چیزیه که گفتی! :d اکثرا هم یک پسر تنهایی میباشد، که یک خانه ای ، اتاقکی چیزی میدارد، و رفته رفته همینطور یک سری دختر رو به سرپرستی قبول میکند! :|
مثلا همین Elfen Lied که مثل خیار آدم کشته میشه تو انیمه،نمونه ی بارز یک مهدکودک دخترونه ـست! :d

اون فکر کنم یه سری اسپیشال و اینا باشه! چیز خاصی نیست!
اصلا وقتی F/Z چیبی بشه،دیگه F/Z نیست! :-" یا همین تابستون یه انیمه مثلا از بانو آیرسویل پخش میشد در دنیایی دیگر که جادوگر بوده و ...! :| غیر از اسم بانو و Fate ، هیچ بویی از F/Z فکر نکنم برده باشه :d کلا من احساس میکنم، F/Z از سر سری Fate خیلی زیاده :-"

اون ارسلان هم،در مورد داستان و اینا نمیدونم! ولی طراحش، طراح FullMetal Alchemist و Silver Spoon میباشد، که اولی یه کار فوق العاده(برای من،در مقام دوم بعد از F/Z ، برای خیلی ها کلا مقام اول و در کل برای همه جزو بهترین انیمه ها :d ) و دومی هم یکی از بهترین کارهای تابستون بود! :bighug:(برای من بهترین:-" )
من با این اوصاف نتیجه میگیرم که : یحتمل کار خوبی میباشد،که چنین کسی طراحیش رو قبول کرده! :d
منم تو فکرشم که بخونم مانگاش رو :d حالا فعلا که سرم شلوغه با جنگیر آبی و احتمالا شینگکی! :d بعدا یه فکری براش میکنم :d

---
فکر کنم همه شینگکی رو شروع کردن! ولی اگر میخواید شروع کنید،و هرچی توی مانگاریدر "شینگکی" یا " حمله به غول " رو سرچ میکنید و به نتیجه نمیرسید، به اینجا برید.
با نام "هجوم غولها " ثبت شده :d

ایسکندر منظورم نوع تاریخیش بود ها!
---
شینگکی که چپتر 45 رو هم تموم کردم.8-|

نگاه کردی از کجا ادرس ددم برای ارسلان؟/:) خو همونجا که شینگکی هم هست! این مانگای جدید رو هم حتما حتما بگیر, فعلا که 3 چپترش ترجمه شده . فکر کنم خوشت بیاد.

یه مانگای خفن احساسی و غمبار میخوا با یه چیز های خفنی مثل همین fate/zero
راستی در مورد وان پیس تصحیح میکنم سوال اون دفعه ام رو.
مهد کودک پسرونه مناسبش نیست؟:-"

دوستان کسی انیمه ای سراغ داره تو مایه های هلسینگ اولتیمیت ، با یه شخصیت تو مایه های آلوکارد .
یعنی این هلسینگ لعنتی خدا بود . خیلی گشتم چیزی به شاخیش ( تو سبک خودش ) نتونستم پیدا کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or