Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
الان یه عزیزی بیاد یه توضیح درست درمون راجع به این قسمت 12(آخر) Watamote بهم بده. آخرش کمی گنگ زد برم. یعنی سر کار بودیم کل انیمه؟:-/

opening انیمه تو این قسمت عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود! :bighug::x البته تقریبا آخرای انیمه پخش شد opening! 8-|

اپنینگ رو بی خیال، اتفاق قبل از اپنینگ رو بچسب :shrewd: :دی

اما جدی اپنینگ (والا اپنینگ که چه عرض کنم، میدلینگ بود بیشتر :دی) عــــــــــــــالی بود! :bighug: دو روز پیش رفتم بیرون، یه اتفاقی واسم افتاد تو بازار که مثل توموکو زدم به سیم آخر و سریع برگشتم خونه :دی بعد میگن چرا بیرون نمیری :| 8-| :دی

والا نمی دونم دقیقا چه اتفاقی افتاده. یعنی توموکو بی خیال شده؟ :-/ ولی من باید مانگا رو بخونم :دی مثل اینکه انیمه دچار سانسور هایی هم شده و تو مانگا فحاشی و الفاظ رکیک/موقعیت های خجالت آور بیشتری هست :دی حرفی از فصل دوم هست؟

کلا از WataMote راضی بودم. مشکلات بزرگی داشت، مثل نداشتن یه داستان درست و حسابی که (اگه بود لذت انیمه دو برابر می شد) اما من خیلی خوب تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. حتی با تمام اغراق هاش. نمی دونم فصل دومی در کار هست یا نه اما حتما ماجرا های توموکو رو تو مانگا دنبال خواهم کرد :دی

اپنینگ رو بی خیال، اتفاق قبل از اپنینگ رو بچسب :shrewd: :دی

اما جدی اپنینگ (والا اپنینگ که چه عرض کنم، میدلینگ بود بیشتر :دی) عــــــــــــــالی بود! :bighug: دو روز پیش رفتم بیرون، یه اتفاقی واسم افتاد تو بازار که مثل توموکو زدم به سیم آخر و سریع برگشتم خونه :دی بعد میگن چرا بیرون نمیری :| 8-| :دی

والا نمی دونم دقیقا چه اتفاقی افتاده. یعنی توموکو بی خیال شده؟ :-/ ولی من باید مانگا رو بخونم :دی مثل اینکه انیمه دچار سانسور هایی هم شده و تو مانگا فحاشی و الفاظ رکیک/موقعیت های خجالت آور بیشتری هست :دی حرفی از فصل دوم هست؟

کلا از WataMote راضی بودم. مشکلات بزرگی داشت، مثل نداشتن یه داستان درست و حسابی که (اگه بود لذت انیمه دو برابر می شد) اما من خیلی خوب تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. حتی با تمام اغراق هاش. نمی دونم فصل دومی در کار هست یا نه اما حتما ماجرا های توموکو رو تو مانگا دنبال خواهم کرد :دی

رفتم انیم ورلد تو تاپیک بحث و نظر در مورد watamote نظرات رو خوندم راجع به قسمت 12 جو مرا فرا گرفت زدم پاک کردم پستم رو!8-| ناظم یا مدیر محترم پیلیز برگردانیدش:">
والا طبق چیزی که تو همون تاپیک نوشته بود شاید ادامه داشته باشه شاید نداشته باشه. و این انیمه رو دادن برای محبوبیت و فروش بیشتر مانگا:-/ البته احتمال داره یه قسمت 13 یا در اصل یه ova در کار باشه! یکی از کسایی که مانگا رو خونده بود نوشته بود انیمه مثل اینکه دقیق طبق مانگا نیست! مثلا قسمت سرماخوردگی برادره بعد فستیوال هست!

- - -ویرایش - - -

راستی ماجرای این Death Note Rewrite چیه؟ دانلودش کنم؟:-/

توی سایت مربط با فروم انیم ورلد تو قسمت دفترچه مرگ یه بنده خدایی انیمه Code Geass: Hangyaku no Lelouch رو پیشنهاد کرده بود و گفته بود به death note شباهت هایی داره؟! آری؟

رفتم انیم ورلد تو تاپیک بحث و نظر در مورد watamote نظرات رو خوندم راجع به قسمت 12 جو مرا فرا گرفت زدم پاک کردم پستم رو!8-| ناظم یا مدیر محترم پیلیز برگردانیدش:">
والا طبق چیزی که تو همون تاپیک نوشته بود شاید ادامه داشته باشه شاید نداشته باشه. و این انیمه رو دادن برای محبوبیت و فروش بیشتر مانگا:-/ البته احتمال داره یه قسمت 13 یا در اصل یه ova در کار باشه! یکی از کسایی که مانگا رو خونده بود نوشته بود انیمه مثل اینکه دقیق طبق مانگا نیست! مثلا قسمت سرماخوردگی برادره بعد فستیوال هست!

- - -ویرایش - - -

راستی ماجرای این Death Note Rewrite چیه؟ دانلودش کنم؟:-/

توی سایت مربط با فروم انیم ورلد تو قسمت دفترچه مرگ یه بنده خدایی انیمه Code Geass: Hangyaku no Lelouch رو پیشنهاد کرده بود و گفته بود به death note شباهت هایی داره؟! آری؟

از نظر باهوش بودن شخصیتا و اتفاقاتی که تو داستان میوفته که آدم رو متعجب می کنه، آره خیلی شبیه همدیگه ان.

شما Code Geass رو ندیدی؟ :| نصف عمرت بر فناست :دی

از نظر باهوش بودن شخصیتا و اتفاقاتی که تو داستان میوفته که آدم رو متعجب می کنه، آره خیلی شبیه همدیگه ان.

شما Code Geass رو ندیدی؟ :| نصف عمرت بر فناست :دی

آره ندیدم:-s تازه ناروتو و وان پیس و فیت/زیرو , فول متال الکمیست, فول متال الکمیست برادرهود رو هم ندیدم هنوز!!! :>

آخرین ویرایش:
آره ندیدم:-s تازه ناروتو و وان پیس و فیت/زیرو , فول متال, فول متال الکمیست رو هم ندیدم هنوز!!! :>

بعد نشستی انیمه فصلی نگا می کنی مرد مومن؟)x:d
اول فیت، بعد فول متال آلکمیست (برادرهود)، بعد کد گیاس هر دو فصل، بعد وان پیس، بعد اگه وقت شد ناروتو بدون فیلر!:>
با همین ترتیب برو جلو انشاءالله که رستگار شوی!

بعد نشستی انیمه فصلی نگا می کنی مرد مومن؟)x:d
اول فیت، بعد فول متال آلکمیست (برادرهود)، بعد کد گیاس هر دو فصل، بعد وان پیس، بعد اگه وقت شد ناروتو بدون فیلر!:>
با همین ترتیب برو جلو انشاءالله که رستگار شوی!
انیمه محبوب برادر ارزشی آکیبا یعنی fate stay night :-";))رو دانلود میکنم و چندین و چند بار میبینم ولی وان پیس نمیبینم;;):p
احتمال دانلود کد گیاس با توجه به اینکه به death note :x از جهاتی شباهت هایی داره و ایضا fate/zero با توجه به تعریفاتی که اینجا بروبچ کردن بسیار از بقیه بیشتر هست.
این hellsing ultimate هم چشمک میزنه.:-s

اینجا فقط من high school dxd نگاه میکردم؟! :-/:"> یعنی هیچکس انیمه پسرونه نگاه نمیکنه اینجا /:). یا نکنه نگاه میکنید رو نمیکنید!؟:d:p
یه 3-4 تا انیمه درست درمون تو مایه های همین انیمه که گفتم هم معرفی کنید پیلیز.

انیمه محبوب برادر ارزشی آکیبا یعنی fate stay night :-";))رو دانلود میکنم و چندین و چند بار میبینم ولی وان پیس نمیبینم;;):p
احتمال دانلود کد گیاس با توجه به اینکه به death note :x از جهاتی شباهت هایی داره و ایضا fate/zero با توجه به تعریفاتی که اینجا بروبچ کردن بسیار از بقیه بیشتر هست.
این hellsing ultimate هم چشمک میزنه.:-s

اینجا فقط من high school dxd نگاه میکردم؟! :-/:"> یعنی هیچکس انیمه پسرونه نگاه نمیکنه اینجا /:). یا نکنه نگاه میکنید رو نمیکنید!؟:d:p
یه 3-4 تا انیمه درست درمون تو مایه های همین انیمه که گفتم هم معرفی کنید پیلیز.
من به ارزش های F/SN بعد از دیدن Elfen Lied پی بردم :دی کسی بگه EL رو دیده و دوست داشته، من بهش اصلا و ابدا F/Z رو پیشنهاد نمیکنم و میگم بره همون F/SN ببینه :دی
---
انیمه های سبک "مهدکودک دخترونه" مگه انیمه پسرونه حساب میشن؟ :-" :p
---
این 2-3 روزه خودم رو کشتم از بس مانگای جنگیر آبی رو خوندم :دی ولی بسی حال میده >:)

---

من به ارزش های F/SN بعد از دیدن Elfen Lied پی بردم :دی کسی بگه EL رو دیده و دوست داشته، من بهش اصلا و ابدا F/Z رو پیشنهاد نمیکنم و میگم بره همون F/SN ببینه :دی
---
انیمه های سبک "مهدکودک دخترونه" مگه انیمه پسرونه حساب میشن؟ :-" :p
---
این 2-3 روزه خودم رو کشتم از بس مانگای جنگیر آبی رو خوندم :دی ولی بسی حال میده >:)

---

مهد کودک دخترونه 8-|
آقا این Death Note Rewrite رو بگیرم به نظرت؟! :-/
لینک مانگای watamote رو هم که میخونیش گیو می پیلیز.
راستی این کد گیاس و f/z درجه علمی تخیلیشون چقدره ؟ زیاد از حد باشه خوشم نمیاد.

پ.ن : منظور از علمی =
ت.....می:d

مهد کودک دخترونه 8-|
آقا این Death Note Rewrite رو بگیرم به نظرت؟! :-/
لینک مانگای watamote رو هم که میخونیش گیو می پیلیز.
راستی این کد گیاس و f/z درجه علمی تخیلیشون چقدره ؟ زیاد از حد باشه خوشم نمیاد.

پ.ن : منظور از علمی =
ت.....می:d
مگه دروغ میگم؟ :-"

CG رو نمیدونم ولی F/Z حماسه ست :دی حماسه هم بدون تخیل اصلا راه نداره :دی یه چی مثل GOW دیگه تا حدودی :دی
البته به هیچ وجه اون چیزی که توی اسپویلر هست شامل حالش نمیشه :دی

اون تیکه ای که آنی از دیوار داشت میفتاد خیلی قیافش معصوم شده بود ! یک لحظه دلم واسش خیلی سوخت !:dواقعا برای چی دارن اینکارارو میکنن ؟!:d اون تیکه ی آخرم دیگه انتهای Cliffhanger بود !:d یعنی غول ها تو دیوار زندگی میکنن ؟ دیوار هارو غول ها درست کردن ؟ متوجه نمیشم !:d

پ.ن : من که برم بشینم مانگارو بخونم نمیتونم تحمل کنم !!:d

Shingeki no Kyiujin 25
یه سری چیزا به این قسمت اضافه کرده بودن که تا جایی که ممکن باشه انیمه پایانی داشته باشه که حداقل یکم حس پایان داشته باشه!(چی گفتم)
در مجموع انیمه ی SnK، انیمه ی خوبی بود که مهمترین ویژگی مانگا رو داشت. یعنی داستان خاصی که المان های نسبتا جدیدی تو بین کارای شونن داشت و خیلی سرگرم کننده بود. اما خب کاش انیمه اش توسط یه تیم بهتر و با فرصت بیشتری ساخته میشد. من شخصا قبل از پخش انیمه اش حس می کردم که این داستان پتانسیل اینکه انیمه اش به یکی از بهترین شونن ها تبدیل بشه رو داره، ولی مثل اینکه سلطنت فولمتال الکمیست، هانتر و کنشین قرار نیست به این زودی ها تموم بشه.
فکر کنم مهمترین نکته ی این انیمه که خیلی مهمه اینه که خیلی هایی که در شرایط عادی انیمه نگاه نمی کنن رو به انیمه علاقه مند کرد و یا اینکه میتونه بکنه. این خیلی مهمه.
من بهش 7 از 10 میدم.
شخصیت های اصلی دو انیمه شبیه هستن تا حدودی، منتهی مهم ترین وجه تشابه این دو تا انیمه اینه که هر دو به شدت روی هیجان های ناگهانی تاکید می کنن. توی کد گیس بیشتر از هر چیز دیگه ای باید منتظر کلیف هنگر باشی. تقریبا هر قسمت، آخرش با یه کلیف هنگر مواجه میشی. هم دث نوت و هم کد گیس به خاطر اینکه خیلی سعی میکنن غیر قابل پیش بینی باشن، به شدت پلات هول دارن و داستانشون وحشتناک غیر منطقیه. ولی خب، کد گیس به شدت سرگرم کننده ست. هر چند شخصا دث نوت رو بیشتر دوست دارم، به خاطر نوع گرافیک و جو و موسیقی هاش که به مراتب از کد گیس بهترن. ضمن اینکه کد گیس یه سری چیزایی داره که شاید واسه کسایی که به انیمه عادت ندارن، مسخره باشه. مثل مکا، فن سرویس و ... . در صورتی که دث نوت، داستان خیلی خاکی تری داره و راحت تر میشه به کسایی که انیمه ندیدن پیشنهادش کرد.
هرچند اگه یکی به من یگه یه انیمه مثل دث نوت معرفی کن، من Kaiji رو معرفی می کنم!

پ.ن: کلاس کار فیت زیرو بالاتر از این حرفا و مقایسه اش با یه سری داستان شونن مثل دث نوت، شینگکی و بخصوص کد گیس می باشد :دی

آقا من کم آوردم هر چی شماها بگید.l-)
میرم اول Fate/Zero رو دانلود میکنم. بعد کد گیاس.#:-s
--
در مورد حرف دوستمون در مورد شینگکی رو موافقم یکی دوستان من تو خط انیمه نبود با شینگکی علاقمند شد و الان مانگاش رو هم تا چپتر50 خونده8-|. البته انیمه دیگه ای که من بهش معرفی کردم High School DxD بود. ;;) یه انیمه درست و حسابی :>:p
البته من خودم با همین انیمه و high school of dead و ایضا دفترچه مرگ:x:x:x با انیمه آشنا شدم. که متاسفانه death note رو نشد همون موقع ببینم :(. دیجون و فوتبالیست ها هم انیمه حساب میشن؟:-/:d اگه آره که خیلی قبلتر از اون 3تای بالایی با اینمه آشنا شدم.
---------
خاک بر سر مانگاکا مانگا و کارگردان انیمه:d یه نکته که توجه نکرده بودم این بود که لایت که اونهمه هوش و ذکاوت داشت و زد L با اون عظمت رو پوتر کرد>:);;) چطور جلوی ملو ی فکستنی کم آورده بود, و نتونست کاری کنه! آخر انیمه هم دیدیم که روی اشتباه اون مردک لو رفت و شکست خورد!

راستی این inazuma eleven چجوریاست؟ :-/ نقد یکی از بازیهایی که از انیمه ساخته شده بود و برای DS بود رو میخوندم موضوعش جالب میزد . مسابقه فوتبال با فضایی ها؟8-|

آنو :d ... کسی از بچه ها خبر داره که فصل چهارم Full Metal Panic کی میاد ؟
فصل 3 همین الان تموم شد و هر چند در طول فصل خیلی اعصاب خوردکن شده بود ولی پایان قشنگی داشت . فقط امیدوارم فصل بعدی قسمت کمدیش بیشتر بشه .
بهترین قسمتی که دیدم قسمت 12 فصل 2 بود :d
یعنی بعضی مواقع شک میکنم که آیا این بشر (سوسکه) واقعا چیزی به اسم مغز داخل اون کلش هست ؟
آخه کدوم آدم عاقلی سلاح میکروبی میبره سر کلاس :d
ماندگارترین دیالوگ این قسمت :
سوسکه : بچه ها ... با آرامش سرنوشت خودتون را بپذیرید :d
الان شروع به دیدن GTO کردم . خیلی خنده دار و بعضی وقت ها من رو یاد دوران مدرسه ی خودم میندازه ( البته ما مختلط نبودیم :d )
میرم اول Fate/Zero رو دانلود میکنم. بعد کد گیاس.
#:-s
البته اگه بعد از تموم کردن F/Z احساس کردی که برای کامل کردن داستان نیاز داری که Fate Stay Night را هم نگاه کنی ، بهتره بلافاصله نری سراغش چون شدیدا تو ذوقت میخوره :d

خاک بر سر مانگاکا مانگا و کارگردان انیمه:d یه نکته که توجه نکرده بودم این بود که لایت که اونهمه هوش و ذکاوت داشت و زد L با اون عظمت رو پوتر کرد>:);;) چطور جلوی ملو ی فکستنی کم آورده بود, و نتونست کاری کنه! آخر انیمه هم دیدیم که روی اشتباه اون مردک لو رفت و شکست خورد!

راستی این inazuma eleven چجوریاست؟ :-/ نقد یکی از بازیهایی که از انیمه ساخته شده بود و برای DS بود رو میخوندم موضوعش جالب میزد . مسابقه فوتبال با فضایی ها؟8-|
دث نوت
توجیه خود داستان واسه خنگ شدن ناگهانی لایت اینه که مثلا بعد از شکست L و اینکه مدتی خودش بود و واسه خودش خدایی می کرد، مغرور شده بود و انتظار فریب خوردن از ملو رو نداشت. ولی خب اینا همه اش بهانه ست. نویسنده ها بالاخره باید یجوری لایت رو زمین می زدن و چاره ای نداشتن جز اینکه کمی خنگش کنن. هرچند لایت اشتباهای زیادی کرد و خیلی بیشتر زا کمی خنگ شده بود!
Inazuma Eleven هم اول بازی بوده، بعد از روی بازیش انیمه ساختن. اصولا هم تو دسته ی kids دسته بندی میشه. من 3 قسمت ازش دیدم. تنها چیزی که ازش یادمه این بود که دوبلور شخصیت اصلیش همون دوبلور ناروتوئه!
آنو :d ... کسی از بچه ها خبر داره که فصل چهارم Full Metal Panic کی میاد ؟
متاسفانه با توجه به وضعیتی که الان Kyoto Animation کار میکنه، میشه با اطمینان گفت که فصل دیگه ای از FMP نمیاد! نه فقط FMP، بلکه حتی Haruhi Suzumiya و حتی Hyouka . مگر اینکه معجزه ای، چیزی رخ بده!
و در ضمن کاملا موافقم که فصل دومش یکی از بهترین کمدی های انیمه ایه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or