Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آنو :d ... کسی از بچه ها خبر داره که فصل چهارم Full Metal Panic کی میاد ؟
فصل 3 همین الان تموم شد و هر چند در طول فصل خیلی اعصاب خوردکن شده بود ولی پایان قشنگی داشت . فقط امیدوارم فصل بعدی قسمت کمدیش بیشتر بشه .
بهترین قسمتی که دیدم قسمت 12 فصل 2 بود :d
یعنی بعضی مواقع شک میکنم که آیا این بشر (سوسکه) واقعا چیزی به اسم مغز داخل اون کلش هست ؟
آخه کدوم آدم عاقلی سلاح میکروبی میبره سر کلاس :d
ماندگارترین دیالوگ این قسمت :
سوسکه : بچه ها ... با آرامش سرنوشت خودتون را بپذیرید :d
الان شروع به دیدن GTO کردم . خیلی خنده دار و بعضی وقت ها من رو یاد دوران مدرسه ی خودم میندازه ( البته ما مختلط نبودیم :d )

البته اگه بعد از تموم کردن F/Z احساس کردی که برای کامل کردن داستان نیاز داری که Fate Stay Night را هم نگاه کنی ، بهتره بلافاصله نری سراغش چون شدیدا تو ذوقت میخوره :d

امیرحسین آکیبا انقدر بد گفته از این stay night و پنبه اش رو زده که من غلط بکنم برم سراغش:-s

متاسفانه با توجه به وضعیتی که الان Kyoto Animation کار میکنه، میشه با اطمینان گفت که فصل دیگه ای از FMP نمیاد! نه فقط FMP، بلکه حتی Haruhi Suzumiya و حتی Hyouka . مگر اینکه معجزه ای، چیزی رخ بده!
و در ضمن کاملا موافقم که فصل دومش یکی از بهترین کمدی های انیمه ایه.
یعنی نشد یه بار من به یه چیزی علاقمند بشم و تو ذوقم نخوره :d
با این وضعیت این سومین انیمه ای که نیمه کاره باید بزارمش کنار.
امیرحسین آکیبا انقدر بد گفته از این stay night و پنبه اش رو زده که من غلط بکنم برم سراغش
:-s
البته انیمه بدی نیست ولی به هیچ وجه به پای F/Z نمیرسه

یکی به من ناآگاه این اصطلاحاتی که بکار میبرید رو توضیح میده؟!:-/ فیلر و آرک و . . .

نداستن عیب نیست :)نپرسیدن عیب هستندی:d

فیلر : بخشی از انیمه که داستانی رو روایت میکنه که توی مانگا نیست! به منظور فاصله انداختن بین انیمه و مانگا( که پخش قطع نشه ) یا مراسم خاص مثل سال نو یا فیلم سینمایی و ... هم ممکنه فیلر بدن :دی

آرک : چند قسمت که در مورد یه موضوع داستانی میباشد، معمولا برای انیمه های کوتاه استفاده نمیشه( البته شینگکی استفاده میشد:-" ) انیمه های بلند هم ندیدی مثال بزنم ولی مثلا وان پیس هر جزیره یک آرک حساب میشه :-"

بازم چیزی هست؟ :-" اینم که حتما میدونی؟ "مهدکودک دخترونه" :دی :دی :دی
---
محمدعلی من خط آخر پست 5900 رو نگرفتم دقیقا :-" منظورت اینه که از اینا خیلی بالاتره دیگه؟ اگر جواب مثبت میباشد که به شدت موافقم >:)
---
AW هم ترکید و بی مانگا شدم :-" شانس اوردم دیروز رفتم 2تا کتاب گرفتم وگرنه از بیکاری دست به خودکشی میزدم :دی

آخرین ویرایش:
فیلر : بخشی از انیمه که داستانی رو روایت میکنه که توی مانگا نیست! به منظور فاصله انداختن بین انیمه و مانگا( که پخش قطع نشه ) یا مراسم خاص مثل سال نو یا فیلم سینمایی و ... هم ممکنه فیلر بدن :دی

آرک : چند قسمت که در مورد یه موضوع داستانی میباشد، معمولا برای انیمه های کوتاه استفاده نمیشه( البته شینگکی استفاده میشد:-" ) انیمه های بلند هم ندیدی مثال بزنم ولی مثلا وان پیس هر جزیره یک آرک حساب میشه :-"

بازم چیزی هست؟ :-" اینم که حتما میدونی؟ "مهدکودک دخترونه" :دی :دی :دی
---
محمدعلی من خط آخر پست 5900 رو نگرفتم دقیقا :-" منظورت اینه که از اینا خیلی بالاتره دیگه؟ اگر جواب مثبت میباشد که به شدت موافقم >:)
---
AW هم ترکید و بی مانگا شدم :-" شانس اوردم دیشروز رفتم 2تا کتاب گرفتم وگرنه از بیکاری دست به خودکشی میزدم :دی

قسمتی که بولد کردم , وان پیس رو میگی دیگه؟! :-"
من رو بگو همش خیال میکردم فیلر منظورتون این هست که میان یه اتفاقی که قبلا نشون دادن رو به بهانه های مختلف باز نشون میدن تا وقت انیمه پر بشه!

AW هم همش 24 ساعت بسته هست دیگه!
خوب شد زیرنویس شینگکی قسمت25 رو گرفتم #:-s

ماشالله فیلر :|
این آنی پدرش چیکارست؟ :-/ نکنه یکی از غولاخرا باشه ؟ :-/
از اون آتیشی که از ارن بلند شد خیلی خوشم اومد :bighug:
پ.ن: از انیمشین دویدن ارن تو این قسمت راضی نیستم |:
خوب این که تموم شد :دی لطفا یکی دوتا انیمه ی کوتاه معرفی کنید که داغ انتظار کمتر بشه. :(
البته یکی از دوستان بهم Mirai Nikki رو پیشنهاد کرده اما با توجه با نچندان معتبر بودن دوستم برای دیدنش تو شَک هستم :-"

قسمتی که بولد کردم , وان پیس رو میگی دیگه؟! :-"
من رو بگو همش خیال میکردم فیلر منظورتون این هست که میان یه اتفاقی که قبلا نشون دادن رو به بهانه های مختلف باز نشون میدن تا وقت انیمه پر بشه!

AW هم همش 24 ساعت بسته هست دیگه!
خوب شد زیرنویس شینگکی قسمت25 رو گرفتم #:-s
حالا جلوتر رو چیزی نمیگم،ولی با توجه به همون اپنینگ اول وان پیس ، لوفی،زورو،اسوپ،سانجی،نامی! 4پسر ، 1 دختر :d هیچ جوره اسم مهدکودک دخترونه روش نمیاد! :d
از نظر عقل و شعور هم که کلا بزرگترن و همون بخش مهدکودک هم شامل حالشون نمیشه :-" کلا به وان پیس این چیزا نمیاد! :d به بلیچ و ناروتو و هانتر هم همچنین :d (FT هم با همه ی اون دخترهاش،بازم مهدکودک دخترونه نیست :-" )
خوب ، بعضی وقتا فیلر اون مدلی هم داریم! :d مثلا یه مدتی توی ناروتو شیپودون،یه صحنه ای رو توی 4-5 قسمت تکرار کردن:| اول خود طرف اون صحنه رو یادش اومد، بعد X اومد دوباره اون صحنه مرور شد، دوباره Y اومد،باز هم اون صحنه یادآوری شد و ...! رسما روان نداشتیم :|

از دوستان تقاضا میشود زیرنویس شینگکی،وان پیس،هانتر را برای ما آپ کنند! :d مثل اینکه دانلود شبانه دارن :-"

یکی به من ناآگاه این اصطلاحاتی که بکار میبرید رو توضیح میده؟!:-/ فیلر و آرک و . . .
اینا که اصطلاحات انگلیسی هستن.هر وقت فهمیدی، اوتاکو، موئه، لولی، فوجوشی، سوندره، یاندره و اینا یعنی چی، یه انیمه فن کامل شدی!!
مثبت می باشد!
ماشالله فیلر :|این آنی پدرش چیکارست؟ :-/ نکنه یکی از غولاخرا باشه ؟ :-/از اون آتیشی که از ارن بلند شد خیلی خوشم اومد :bighug:پ.ن: از انیمشین دویدن ارن تو این قسمت راضی نیستم |:
خوب این که تموم شد :دی لطفا یکی دوتا انیمه ی کوتاه معرفی کنید که داغ انتظار کمتر بشه. :(البته یکی از دوستان بهم Mirai Nikki رو پیشنهاد کرده اما با توجه با نچندان معتبر بودن دوستم برای دیدنش تو شَک هستم :-"
شینگکی 25
جواب سوالت در مورد بابای آنی اسپویلره!اون آتیشی شدن ارن کاملا خالی بندیه. یعنی تو مانگا نبود و همینجوری تو انیمه اضافه اش کرده بودن که جو بدن! کلا تو مانگا اینجوری نبود که ارن یهو آتیشی بشه و بگه همه تو می کشم و آی نفس کش و بره انی رو بزنه!
در مورد انیمیشن هم درست میگی، این قسمت برخلاف انتظار از نظر انیمیشنی متوسط بود. مقایسه کنید با قسمت قبل که همه حرکات تایتان ها و آدم ها کامل انیمیت شده بودن. حتی قوانین فیزیکی حرکتا با 3d Maneuver و سیم هایی که ازش بیرون میومد هم با عقل جور درمیومدن.

به نظر شخصی من، Mirrai Nikki بعد از Sword Art Online و Another بدترین انیمه ی معروف دو سه سال اخیره. پیشنهاد می کنم اگه از کارای جدید میخوای، بشینی یه انیمه ی واقعا خوب ببینی. مثل Steins;Gate یا Fate/Zero یا Madoka Magica. اگه با انیمه های اتمسفریک و سنگین تر مشکلی نداری، Shinsekai Yori یکی از بهترین داستان های گفته شده تو کل انیمه هاست، تا حدی هم Horror هست. Aku no Hana رو ببین واسه اینکه قدرت کارگردانی خوب تو انیمه رو ببینی و اینکه یه انیمه چقدر میتونه اتمسفر قدرتمندی داشته باشه. Psycho Pass رو واسه یه کار علمی تخیلی با ایده های جالب ببین. Gosick و Zetsuen no Tempest رو واسه دو تا داستان خیلی انیمه ای که خیلی خوب روایت میشن ببین. Usagi Drop و Space Brothers رو واسه دو تا کار Slice of Life آرامش بخش ببین. Chihayafuru و Kuroku no Baske واسه دو تا انیمه ی ورزشی به شدت متفاوت ولی قشنگ. Level E و Hatarakou Mao Sama واسه کمدی. Mawaru Penguidrum و Jinrui Wa Suitai Shimashita واسه WTF ترین تجربه های عمرت. Ano Hana و Hyouka واسه انیمه ی رومنس و مدرسه ای، Tiger & Bunny و Jojo's Bizzare Adventure واسه اکشن، Hunter x Hunter واسه یه کار ادونچر و کلی انیمه ی خوب دیگه که تو همین 2-3 سال گذشته اومده و من یادم نمیاد ...

کسی اینجا موفق شد زیر نویس وان پیس 614 رو دانلود کنه ؟ :دی
کسی داره آپ کنه (CCS باشه بهتره ولی اگه اون یکی رو هم دارین بزارید که بهتر از هیچیه :-")

این انیمه سینمایی که عکسش تو اسپویلر هست رو دانلود کنم؟

شماره دومش هم موجوده اون رو چطوره؟

- - -ویرایش - - -

به نظر شخصی من، Mirrai Nikki بعد از Sword Art Online و Another بدترین انیمه ی معروف دو سه سال اخیره. پیشنهاد می کنم اگه از کارای جدید میخوای، بشینی یه انیمه ی واقعا خوب ببینی. مثل Steins;Gate یا Fate/Zero یا Madoka Magica. اگه با انیمه های اتمسفریک و سنگین تر مشکلی نداری، Shinsekai Yori یکی از بهترین داستان های گفته شده تو کل انیمه هاست، تا حدی هم Horror هست. Aku no Hana رو ببین واسه اینکه قدرت کارگردانی خوب تو انیمه رو ببینی و اینکه یه انیمه چقدر میتونه اتمسفر قدرتمندی داشته باشه. Psycho Pass رو واسه یه کار علمی تخیلی با ایده های جالب ببین. Gosick و Zetsuen no Tempest رو واسه دو تا داستان خیلی انیمه ای که خیلی خوب روایت میشن ببین. Usagi Drop و Space Brothers رو واسه دو تا کار Slice of Life آرامش بخش ببین. Chihayafuru و Kuroku no Baske واسه دو تا انیمه ی ورزشی به شدت متفاوت ولی قشنگ. Level E و Hatarakou Mao Sama واسه کمدی. Mawaru Penguidrum و Jinrui Wa Suitai Shimashita واسه WTF ترین تجربه های عمرت. Ano Hana و Hyouka واسه انیمه ی رومنس و مدرسه ای، Tiger & Bunny و Jojo's Bizzare Adventure واسه اکشن، Hunter x Hunter واسه یه کار ادونچر و کلی انیمه ی خوب دیگه که تو همین 2-3 سال گذشته اومده و من یادم نمیاد ...

این که بولد کردم مگه انیمه ی بدی هست؟! من خیال میکردم انیمه خفنی هست!8-| تو لیست دانلود برای آینده بود البته بعد از F/Z , کد گیاس و . . .

- - -ویرایش - - -

حالا جلوتر رو چیزی نمیگم،ولی با توجه به همون اپنینگ اول وان پیس ، لوفی،زورو،اسوپ،سانجی،نامی! 4پسر ، 1 دختر :d هیچ جوره اسم مهدکودک دخترونه روش نمیاد! :d
از نظر عقل و شعور هم که کلا بزرگترن و همون بخش مهدکودک هم شامل حالشون نمیشه :-" کلا به وان پیس این چیزا نمیاد! :d به بلیچ و ناروتو و هانتر هم همچنین :d (FT هم با همه ی اون دخترهاش،بازم مهدکودک دخترونه نیست :-" )
خوب ، بعضی وقتا فیلر اون مدلی هم داریم! :d مثلا یه مدتی توی ناروتو شیپودون،یه صحنه ای رو توی 4-5 قسمت تکرار کردن:| اول خود طرف اون صحنه رو یادش اومد، بعد X اومد دوباره اون صحنه مرور شد، دوباره Y اومد،باز هم اون صحنه یادآوری شد و ...! رسما روان نداشتیم :|

از دوستان تقاضا میشود زیرنویس شینگکی،وان پیس،هانتر را برای ما آپ کنند! :d مثل اینکه دانلود شبانه دارن :-"

تقدیم بی عشق :p
ساعت دانلود رایگان من از 4-7 صبح هست و سرهتم اون موقع حدود 220-250 هست بعضی اوقات هم بیشتر تا 300 -350 توی روز هم 400-500 :>

این که بولد کردم مگه انیمه ی بدی هست؟! من خیال میکردم انیمه خفنی هست!8-|
انیمه Sword Art Online درسته که معروفه، ولی از اون کارهای سلیقه‌ایه. انیمه ایده جالبی داره و به‌ویژه برای ما گیمرها (به‌ویژه نقش‌آفرینی‌بازها) می‌تونست تجربه خوبی باشه، ولی متاسفانه برای خیلی‌هامون اون‌قدرها که باید خوب نبود. البته خیلی‌ها این اثر رو دوست داشتن، ولی کاستی هم کم نداشت. یکی از مشکلات Sword Art Online اینه که از میانه‌هاش به بعد، افت می‌کنه و ایده خوب‌اش رو هدر می‌ده. عیب دیگه‌ای که می‌شه به‌ش اشاره کرد، رومنس نچسب و شخصیت‌پردازی نه‌چندان جالبه. قسمت‌های پایانی هم که... بگذریم (این‌ها همه نظر شخصیه). خلاصه طوری بود که وقتی آخرین قسمت‌اش رو دیدم، نفس راحتی کشیدم، رفتم و دیگه پشت سرم رو هم نگاه نکردم!:d
لطفا یکی دوتا انیمه ی کوتاه معرفی کنید که داغ انتظار کمتر بشه
لیست دوست‌مون که عالی بود؛ با اجازه‌شون Chuunibyou Demo Koi ga Shitai رو هم بهش اضافه می‌کنم (تو سبک کمدی-رومنس مدرسه‌ای). اگه دنبال یک انیمه شاد و فان می‌گردید، انتخاب بسیار خوبیه
پ.ن: خودم از دست خودم کلافه شدم بس که از اوساگی دراپ و چونیبیو حرف زدم!
به نظر شخصی من، Mirrai Nikki بعد از Sword Art Online و Another بدترین انیمه ی معروف دو سه سال اخیره.
SAO رو که کاملا بجا گفتید (با پوزش از فن‌های گرامی:d)، ولی اگه نظر بنده رو بخواین Another دیگه اونقدرها هم بد نبود... درسته که افت داشت و شاید به‌خاطر المان‌های «مقصد نهایی»ایش از نیمه به بعد بیشتر چندش‌آور شده بود تا ترسناک، ولی دستکم تو ایجاد جو ترسناک و رازآلود خوب کار کرده بود.

آقا ماهم قسمت آخر شینگکی رو دیدیم و بدجوری ر*ید تو حالمون! آخه یعنی چی؟ چند جا نشون داد که سری بعدی هم درکار هست! حالا ما چطوری سر کنیم تا فصل بعد؟:((

میخواستم بپرسم توی ژانر رازآلود و ترسناک چیز با حالی وجود داره بزاریم واسه دان؟ میخواسم دث نوت رو دان کنم! خوبه؟ تقریبا کوتاهم هست!

مگه سادیسم دارن سازنده های انیمه؟!8-|

مگه سادیسم دارن سازنده های انیمه؟!8-|

سادیسم ندارن باید یه طوری وقت انیمه رو پر کنن که از یه صفحه مانگا 5 قسمت در بیارن. :دی

- - -ویرایش - - -

---

آره دقیقا منم همین سوال رو دارم. منظورش احتمالا اشتباه می باشد هست که " اشتباه " جا افتاده! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or