Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بلاخره ما هم برگشتیم :biggrin1:
سلام بر دوستان عزیز

16638782621409881556.jpg

CØDE BREAKER
سبک :Action, Comedy, School, Shounen, Super Power
رده سنی : 12+
انیمه همون طور که از روی رده ی سنیش پیداست کمی بچگانست !(هر چند تو انیمه ها، زیاد نمیشه از روی رده ی سنی تصمیم گرفت ولی در مورد این انیمه میشه :biggrin1:)
شخصیت پردازی ضعیف، خیلی از نکات داخل انیمه گم میشد، زیاده روی در تکرار بعضی کلمات(اینو بخاطر کم بودن رده ی سنیش میشه قبولش کرد !)
در کل فقط برای سرگرمی خوب بود !
5.0 از 10
--------------------------------------------------------------

64903055257191310490.jpg

Code Geass
هر دو 25 قسمت
فصل اول
نرم شروع شد هیجانی ادامه پیدا کرد و فوق العاده تموم شد !
انیمه ی بسیار جالبی بود، بر عکس Death Note که نتونست تا آخر اون هیجان رو نگه داره، این انیمه بنظرم تونست تا آخر هیجانی بمونه و عالی هم تموم بشه !
داستانی جالب، شخصیت پردازی تقریبا خوب . پایانی زیبا !
انیمه ی خوبی بود
8.5 از 10

Code Geass
فصل دوم
نرمیی در کار نبود:biggrin1: همون قسمت اول ترکید !
شروعی خوب و پایانی متفاوت !
فصل دوم انیمه، یک ادامه ی عالی برای فصل اول بود! این حرف، خودش گواه بر این داره که همانند فصل اول تونست عالی باشه !
کاملا ارزش نگاه کردن رو داشت و انیمه ی خوبی بود
8.6 از 10

سلام
خبری از فصل 2 ـه Hyouka نیست؟
انیمه های School + Romance ( یه چیز تو مایه های چونیبو یا مثلا Kaicho Wa Maid-Sama! ) چی معرفی میکنید؟

با توجه به مثال هایی که زدید Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru پیشنهاد میکنم تو این سبک انیمه زیاده ولی سلیقه ای که خوشتون بیاد یا نه

اگه مانگا خونم بودید انیمه ای که عکس اواتارم هست رو پیشنهاد میکردم یکم صبر کنید زمستون انیمشم پخش میشه:d

--------------------------------------------------

امروز قسمت اخر انیمه Free رو هم دیدم در کل بد نبود داستان خیلی قوی نداشت ولی در بقیه موارد زیاد بد نبود و از کار های خوب این فصل بود و نکته اینکه اخر انیمه در مورد دیدار دوباره در تابستون بعد جدی بود ؟ یعنی این انیمه سال دیگه ادامه خواهد داشت ؟

درود

من 3 4 سال پیش یک انیمیشنی رو دیدم ( فک کنم از همین کانال 5 ( تهران ) ) که توش شخصیت اصلی یک مرد بود که یک سری مشکلات ذهنی داشت و به پیشنهاد یکی از شخصیت های انیمیشن رفت به دنبال یک کاخی ( معبدی ، قصری چیزی :دی ) وسط کوهستان که اونجا درمان شه و اون شهر هم یک دروازه خیلی بزرگ داشت ، اون کاخ هم یک استادی داشت که پیر بود و چند نفر اونجا بودن با قدرت های مختلف که به دنبال موجودات شیطانی تو دنیا میرفتن و اونها رو نابود میکردن ؛ یک سکانسی هم داشت که اون پیرمرد این شخصیت داستان رو مجبور کرده بود که یک دیوار وسط کوهستان بسازه و اون هم تا نصفه ساخته بود ولی آخر سر فهمید که اون دیوار خیالی بوده ! کسی اسم انیمیشن رو میدونه ؟!

@فرمانده شپرد
برو Lovely Complex ببین :-"
---
@داوود
خوب کاری میکنی :دی هیچ قسمتی رو رد نکن :دی اینجایی هم که هستی بسی صحنات طنز ماندگار خواهد داشت :دی

سلام
خبری از فصل 2 ـه Hyouka نیست؟
انیمه های School + Romance ( یه چیز تو مایه های چونیبو یا مثلا Kaicho Wa Maid-Sama! ) چی معرفی میکنید؟
متاسفانه خبری از فصل دوم هیوکا نیست و ساختش هم بعیده. چون Kyoto Animation بیشتر داره LN های خودشو انیمه میکنه تا اینکه LN ها Kodawa یا Key .
تو بین انیمه های نسبتا جدید، به نظر من بهترین رومنس کمدی Tonari no Kaibutsu-Kun هست.
این فصل هم انیمه ی Servan X Service بود که من تا آخر نگاش کردم و انیمه ی دوست داشتنی و نسبتا خوبی بود.
تو فصل پیش هم دو تا کمدی نسبتا خوب بود که یکیش رو حسن گفت که Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru بود. یکی دیگه اش هم Hataraku Mao-Sama که من اینو بیشتر دوست داشتم ولی خب مدرسه ای نبود.
سری Monogatari هم هست که اگه بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی از همه ی بالایی ها بهتره و اگه نتونی ارتباط برقرار کنی، از همه شون بدتره! از Bakemonogatari شروع کن.

ممنون از همه ی دوستان.
راستش من یه چیزایی میخوام که حجمش از 5-6 گیگ جلو نزنه. قبلا برادر ارزشیم ( انیمی :d ) آکیبا یه سری برای دانلود بهم معرفی کرد و تا جایی که یادمه دیدم حجماش سرسام آور بود :d یکم هم دانلود کردم منتهی نشد دیگه بگیرم ادامه اش رو. همین الانش که تازه از حجم دانلودام یکم برداشته شده شکر خدا، تقریبا 200 گیگ روی دانلود هستم و نه میتونم و نه میرسم که بالای چنین حجمی در ماه بزارم برای انیمه :d
یه فیلطر حجمی روی لیستتون بگذارید و دوباره از نو ارائه بدید ممنون میشم هزار تا :d :d ببخشید زودتر نگفتم :">

ا سلام خدمت دوستان.
من یک سوال متفرقه داشتم:
کسی جای معتبری سراغ نداره برای فروش انیمه روی هارد؟1 ترابایت رو چند حساب میکنن؟لطفا پخ بدید.
توی سبک ناروتو -وان پیس چیه انیمه هایی رو معرفی میکنید؟
توی سبک نینجا اسکرول چی؟

آخرین ویرایش:
ا سلام خدمت دوستان.
من یک سوال متفرقه داشتم:
کسی جای معتبری سراغ نداره برای فروش انیمه روی هارد؟1 ترابایت رو چند حساب میکنن؟لطفا پخ بدید.
توی سبک ناروتو -وان پیس چیه انیمه هایی رو معرفی میکنید؟
توی سبک نینجا اسکرول چی؟

تو سبک اون دو تا Bleach هست :دی

اسپویل نسبتا خیلی مهم از وان پیس. تا قسمت آخر

Ace's father is Gol D. Roger.

Luffy's father is Monkey D. Dragon.

Luffy's Grandfather is Monkey D. Garp.

ایول به این میگن خانواده :دی مرگ بر ناروتو >:)

اسپویلش تا اولای آرک مارینفورده نه تا آخرش:d
پ.ن:حالا چرا مرگ بر ناروتو؟:-/

81018663435852994720.jpg

Cowboy Bebop: Tengoku no Tobira

26 قسمت
سبک : Action, Mystery, Drama, Sci-Fi
رده سنی: 17+

میخواهید به دوران گذشته برگردید ؟ زمانی که قهرمان بودن معنایی نداشت ! زمانی که فکر ها منتهی به یک مسیر نمیشه !
انیمه در سال 1998 ساخت شده که داستانش در سال 2071 اتفاق میفته ! شخصیت ها عالی طراحی شدن (منظور بدون اغراق ) و شخصیت پردازیشون به اندازه ی طراحی اونها عالی و متفاوت با انیمه های دیگه کار شده !
از اون سبک انیمه هایی هست که هر قسمت یه موضوع رو دنبال میکنه ! خیلی ها ممکنه از این انیمه خوششون نیاد و این سبک رو نپذیرن ولی خوب این دلیل بر این نمیشه که چون از سبکش خوشمون نیومده جوانب دیگشو در نظر نگیریم !
انیمه ی خوبی بود بخاطر متفاوت بودنش و فاکتور های خوبی که داشت !

8.0 از 10
-----------------------------------------------------------------------

58216141143212385809.jpg

D.Gray Man

103 قسمت
رده ی سنی : 15+
انیمه استارت خوبی میزنه و خیلی سوال ها رو در فکرتون میاره که باعث جذب شدن شما میشه و در آخر تصمیم با خودتونه که تشخیص بدید پایان خوبی داشته یا نه !
قبلا هم گفتم این خیلی مهمه که انیمه های بلند بتونن تا به پایان رسیدنشون فرد بیننده رو مجذوب خودشون کنند (one piece) و بنظرم این انیمه تا حدودی تونست این کارو انجام بده !
در کل انیمه ی خوبی بود و از نگاه کردنش پشیمون نیستم
انیمه ادامه داره و فصل دوم هم در کار خواهد بود (حالا کی! خدا میدونه)

7 از 10

تا قسمت چند دیدی ؟
اگه تا 200 اینا باشه که هیچی ازشون نمیدونی
بعد از آرک مارینفورد گارپ برات میشه خدا (دقیق کپ لوفی هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or