Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب قسمت اخر فصل اول Gin no Saji رو هم دیدم در مورد انیمه باید بگم که جزء انیمه های خوب این فصل بود با اینکه خیلی داستان قوی نداشت و از یه داستان معمولی ولی نه کلیشه ای برخوردار بود شخصیت های دوست داشتنی داشت و در کل انیمه دوست داشتنی بود که انیمه بین های فصلی و غیر فصلی معمولآ دیدن همچین انیمه هایی رو از دست نمیدن

attachment.php

فکر کنم فصل دومش هم قراره که زمستان پخش بشه و امیدوارم فصل دوم هم مثل فصل اول انیمه خوبی از اب در بیاد و اینکه با بالارفتن تعداد قسمت ها دچار تکراری بودن نشه و ریتم خوبش رو بتونه نگه داره

attachment.php

Attachments

• gin-no-saji.jpg
    gin-no-saji.jpg
    44.8 KB · مشاهده: 90
  • 19363.jpg
    19363.jpg
    46.5 KB · مشاهده: 90
فکر کنم تا آخر چپتر 35 میرسه قسمت بعد که قسمت آخر هست. (مطمئن نیستم). الان مانگا تو چپتر 50 هست. یعنی همه اش 15 چپتر میمونه.
بعد شینگکی توی مجله ی ماهیانه ی شونن جامپ سریالی شده. یعنی ماهی یه چپتر داره برخلاف ناروتو،وان پیس ، بلیچ ، هانتر و ... که تو مجله ی هفتگی شونن جامپ هستن. البته هر چپترش طولانی تره (تقریبا 1.5 برابر یا 2 برابر یه چپتر از یه مانگای هفتگی)
همه ی اینا یعنی اینکه چیز زیادی باقی نمی مونه که بخوان انیمه اش کنن. سرعت پیش رفتنش هم خیلی کنده. قبلا تو این تاپیک در مورد مشکلاتی که استودیو توی برنامه ریزی و ساخت انیمه داشته هم گفتم. تمدید شدنش 100 درصد کنسله و غیرممکنه یه مانگای ماهیانه بشه یه انیمه ی طولانی و هفتگی.

باز دوباره قبلا تو این تاپیک در مورد فروش خیلی خیلی زیاد شینگکی گفتیم. میشه با اطمینان گفت که بازم انیمه ی شینگکی ساخته میشه، اما کی و چجوری مشخص نیست. توی پاییز و زمستون که محاله فصل جدید داشته باشه. شاید صبر کنن یه مقدار مانگا جلوتر بره و یه فصل 13 قسمتی توی بهار بدن. اگه اینجوری بشه احتمالا بعدش تا 3-4 سال انیمه ای از شینگکی نمی بینیم.
یه احتمال دیگه هم هست که مثل مدل فولمتال کار کنن. چون فولمتال هم یه مانگای شونن خیلی خیلی محبوب ماهیانه بوده، منتهی به جای شونن جامپ تو مجله ی شونن ساندی بوده. اینکه بعد از چند سال و موقعی که مانگا در حال تموم شدن بوده، بیان یه چیزی مثل برادرهود درست کنن و تمام داستان رو از اول تا آخر انیمه کنن. من خودم طرفدار اینم ولی ایراد هم زیاد داره. شاید مثلا مانگاکا بخواد داستان رو تا 10 سال دیگه کش بده! (هر چند نظر شخصیم اینه مانگای شینگکی تا نهایتا 5 سال دیگه تموم میشه مگر اینکه مانگاکا گند بزنه تو داستانش و بخواد کشش بده که البته تو همین چپترای جدید یکم این کش دادن داره خودشو نشون میده)

خلاصه که هیچ چیزی مشخص نیست. اما به نظر من زودتر از پاییز 2014 به هیچ وجه منتظر انیمه ی جدیدی از شینگکی نباش. و برو مانگاش رو از جلد 8 به بعد بخون :دی

مانگا تا چپتر ۴۹ پیش رفته و حالا حالا ها جای کار داره.الان با پخش این قسمت تا چپتر ۳۱ یا ۳۲ پیش رفته.چون هر چپتر مانگا ماهانه میاد،پس فعلا نباید منتظر فصل دوم باشید.شاید سال دیگه یا دوسال دیگه فصل دوم شروع بشه.

تشکر برای توضیحات

یعنی لعنت بهشون....بعد از کار در معدن، سخترین زندگی رو انیمه بین ها دارند :d
زندگی برامون نذاشتند، تمام عمرمون رو داریم روز شماری میکنیم...اون هم فقط برای 20دقیقه ):

محمدعلی دونو، به اندازه ی کافی همین انیمه، سریال و فیلم ژاپنی، بعلاوه ی J-Music زندگیم رو بهم ریخته...دیگه جرات نمیکنم برم طرف مانگا، همون مانگای ناروتو فعلاً برام کافیه D:
ولی مانگا خوندن واقعاً لذت بخشه، مثلاً Shigurui منو داشت روانی میکرد (:

+++++++

P.S
تصویرش واقعاً سخته که فقط یه قسمت دیگه صدای Marina Inoue رو تو نقش آرمین، قراره بشنوم ): حتی با وجود Romi Park تو انیمه که یکی از فن هاشم، ولی Marina Inoue صداش یه معجزه ـست

آخرین ویرایش:
Shingeki no Kyoujin 24
بجان خودم 40% موفقیت این انیمه برا موسیقیش هست
اون آهنگ اون تیکه اصلی این قسمت ،کاملش وجود داره یا فقط همین یه تیکه هست ؟
اگه کامل هست یکی بزاره لطفا که بدجور تو کفشم

Shingeki no Kyoujin 24
بجان خودم 40% موفقیت این انیمه برا موسیقیش هست
اون آهنگ اون تیکه اصلی این قسمت ،کاملش وجود داره یا فقط همین یه تیکه هست ؟
اگه کامل هست یکی بزاره لطفا که بدجور تو کفشم

اگه OST کامل انیمه رو میخوای، اینجا برو
اگه فقط همون چیزی ای که گفتی رو میخوای از لینک استفاده کن

در معدن، سخترین زندگی رو انیمه بین ها دارند :d
زندگی برامون نذاشتند، تمام عمرمون رو داریم روز شماری میکنیم...اون هم فقط برای 20دقیقه ):
آره واقعا! ما انیمه بین ها جزو زحمت کش ترین قشرهای جامعه ایم:دی
راستی خلیل من یه دوبلور مورد علاقه ی جدید پیدا کردم. دوبلور کالوتو(خواهر کیلوا تو هانتر) که تو Uchouten Kazoku هم دوبلور بنتن هست. Noto momiko. صداش یه تُن خاصی داره که من خیلی خوشم میاد :دی
دوستان کسی قسمت اول و دوم berserk - golden age رو داره؟

یه چیزی هم که الان دیدم سریالش هم هست! هم فیلم هست هم سریال؟!!!!
آره یه سریال 25 قسمت داره که البته قدیمیه ولی از فیلماش بهتره. به نظر من اول سریالش رو ببین، بعد اگه خواستی سه تا فیلمش هم ببین. هم سریال هم فیلما آرک اول مانگا رو پوشش دادن ولی سریال خیلی وفادارتره.
یه عکس یافت شده برای قدیمی ها::d
215549_v0_600x.jpg
من عکسی نمی بینم!

و همیشه هم مورد ظلم و بی مهری جامعه قرار میگریم :d

راستی خلیل من یه دوبلور مورد علاقه ی جدید پیدا کردم. دوبلور کالوتو(خواهر کیلوا تو هانتر) که تو Uchouten Kazoku هم دوبلور بنتن هست. Noto momiko. صداش یه تُن خاصی داره که من خیلی خوشم میاد :دی

محمدعلی دونو، اگه بری یه دوری بزنی و بقیه کارهای مامیکو چان رو نگا کنی...مثلاً کوتومی تو Clannad (همون دختره خر خونه کتاب بودش)، ساواکو تو Kimi ni Todoke، آنا تو Monster، اون هلزون بزرگه سوناده ساما تو ناروتو و خیلی انیمه های دیگه ـش رو نگا کنی، تو همشون فقط یه صدا داره :d بدون زیر و بم!
ولی صداش خیلی باحاله، دقیقاً به شخصیت هایی ضد اجتماعی میخوره از اون تیپ آدم هایی که همیشه تو اتاق در بسته زندگی میکنند و به شدت تو روابط مشکل دارند و یا خجالتی هستند، یعنی باب اون شخصیت هایی که هی با خودشون صحبت میکنند.
کم و پیش هم خوانندگی میکنه، ولی به نظرم بدرد این کار نمیخوره، برای همین سمت ـش نرفتم...همون یکبار که دنبال Mamoru Miyano رفتم، کافی بودش D:

P.S
عکسه فیلــتره

آخرین ویرایش:

ممکنه باور نکنی. ممکنه چند شب اضطراب بگیری یا با یه پراید ایربگ دار توی افق محو بشی، اما کالوتو پسر ـهb-)

بعد از کار در معدن، سخترین زندگی رو انیمه بین ها دارند :d
از اون جمله های ماندگار خواهد شد! :-"
ممکنه باور نکنی. ممکنه چند شب اضطراب بگیری یا با یه پراید ایربگ دار توی افق محو بشی، اما کالوتو پسر ـهb-)
باز دوباره همون قضیه ی عشق قهوه ؟ :| :| :| آخه چند نفر باید خودکشی کنند تو دنیا به خاطر این چیزا؟ :-"
همین کارا رو میکنند،که بعدا ملت میان به وینسنت و کلود هم میگن دختر :-"
ولی من مثل همون جناب عشق قهوه،تا دقیق بهش اشاره نشه جایی،باور نمیکنم :-"
---
خوب دیشب یه نت درست حسابی گیرم اومد نشستم انیمه ها رو دانلود کردم و دیدم! >:) 3 قسمت Uchouten Kazoku هم ندیده بودم که دانلود نمودم و امشب میبینم:-" (واقعا 3 قسمته من ندیدمش؟ :| )
اگر امشب هم نت یاری کنه،بزنم Gungrave دانلود بشه! :-"
---
One Piece - E613
به به! بسی حال داد این قسمت>:)
یکی از دلایل مانگا خون شدنم ، تصویری بود که از مانگا اسپویل شده بود برام و زورو، مونت رو از وسط نصف کرده بود! :-"
هرچی با خودم 2-2تا 4تا میکردم، میدیدم نصف شدن اصلا به وان پیس نمیخوره!!! و به شدت صحنه ی بلیچی هستش :-" با محمدعلی استکبار :-" هم صحبت کردیم و که گفت چیزی که فکر میکنم نیست،ولی خوب،اون موقع نمیدونستم مونت لوگیا یوزره و اینا! :-" کلا محتمل ترین گزینه به نظر کاگه بونشین=)) میخورد، که اونم نبود :-"
به هر حال،خدا لعنت بنماید اودا را! یکدانه مونت رو بعد از سال ها دوست داشتم بیاد توی گروه،که اودا به دست تاشیگی نابودش کرد:(( (البته کار اصلی رو زورو کرد:-" ) شانس ندارم:-s
مانگای این چپتر هم بخونید،و لذت ببرید از اون پنلی که زورو مونت رو نصف نموده:x+:((
خطا - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld

Hunter X Hunter - E97
به به! به به! :d این قسمت هم مثل قبلی بسی حال داد! :d این یارو لباس مصری پوشیده بود+ این نینجاـه :-" هم دارن همینطور توی لیست کاراکترهای محبوبم میرن بالاتر! :d (خسته نباشم که اسماشون هم بلد نیستم=)) ) جای نوبوناگا هم بسی خالی بود:((
از این دختر جارو برقی به دسته قبلا خوشم نمیومد،همچنان هم ازش خوشم نمیاد،و تا آخر انیمه هم فکر نکنم ازش خوشم بیاد! :-" کلا احساس میکنم توی گروه اشتباهی قبولش کردن:-" (اون کنترل کننده هم تقریبا مثل همینه،ولی خوب باز یکم بهتره :d )

شینگکی هم تقریبا چیزی برای گفتن نیست! همه چیز رو گفتین! :-"
فقط 2 مورد! یکی اینکه واقعا قراره چجوری تو یه قسمت دیگه تموم بشه؟ :| حالا بگیم آنی رو هم گرفتن، 2 کلوم هم حرف ازش کشیدن بیرون(تازه اگر زنده بشه گرفتش! ) بعدش چی واقعا؟ :| نمیخوام اینجوری تو کف بمونم! :(( آخه چرا انیمه شدش! :((
دومین مورد هم اینکه،غول زره پوش نمیخوام اون باشه! :(( (اسمش رو یادم نیست:-" ولی با توجه به قیافه و اینا میدونید منظورم کیه دیگه :-" ) من خیلی دوستش میدارم! کلا جان و این بشر کاراکترهای محبوبم میباشند:-s (البته آرمین هم هست! :d )
میکاسا چه چشمای وحشتناکی داشت این قسمت :-" من از پشت مانیتور خشکم زده بود! خداوند خودش پشت و پناه ارن باشد! :-"

Gin no Saji هم تموم شد :-s ولی خوبه که فصل دومی هم در راه است! :d
دیروز اتفاقی رفتم تو تاپیک مانگای ارسلان ، یعنی اگر در مورد طراحش نمیدونستم هم،از طراحی طرف تابلو بود که طراحش کیه :-" :d نمیدونم مانگا رو بخونم،یا صبر کنم X سال دیگه انیمه ـش رو ببینم؟ :| (میشه دیگه اگر خدا بخواد؟ :d :-" )

همممم...بازم انیمه ی دیگه ای بود؟ :-/ ... هفته ی پیش هم اخوی ها رو دیدم که بسی لذت بردم! :x
---
امروز هم نشستم 5 چپتر از مانگای Ao no Exorcist رو خوندم! :d الانم میرم سراغ چپتر 8 :-"
ولی هر چپترش چقدر طولانیه :-" تموم نمیشه!!! :d اما کاش هفتگی بود:-s اینجوری هم انیمه ـش شاید یه امیدی بهش بود به فنا نره اونجوری، هم توی J-Star رین هم حضور میداشت :-" (حالا اصلا بازی برای غرب تایید بشه،فلانی حضور داشته باشه یا نه مهم نیست:-" )
---
خوب مثل اینکه نت دیشب یه باگ بود و امشب قرار نیست یاری کنه :-" بهتره بی خیالش بشم:-s
---
اوه اوه! تاور رو یادم رفت!!! :|
Tower of God - Chapter 160
:x:x:x:x:x
مخصوصا این صفحه:((
نمیتونم برای چپترهای آینده صبر کنم! :-s بالاخره نقش راک قراره پررنگ بشه دوباره و بچه ها دور هم جمع بشن! :bighug:
و به امید نابودی هرچه زودتر لاهل (راشل یا هرچی که بود ) لعنت الله علیه:-"

آخرین ویرایش:
دیروز نشستم انیمه Chuunibyou demo Koi ga Shitai! رو هم بالاخره دیدم در مورد انیمه باید بگم که داستان متفاوتی داشت و در کل انیمه خوبی بود هرچند که طراحی بیشتر کاراکتر هاش تکراری و کلیشه ای بود ولی داستان خوب و ریتم خوبی داشت مخصوصآ دو قسمت اخرش که کلآ با ده قسمت قبلی تفاوت داشت و جو انیمه رو عوض کرده بود

دو نکته هم در مورد انیمه که تو اسپویل میگم :

یک اینکه تکل هایی که دوستان تو این انیمه میرفتن حرف نداشت:d

و همچنین نامه ای که یوتا دوسال قبل برای خودش پست کرده بود که توی دبیرستان بدستش برسه یکی از جالبترین نقاط داستان بود و حرف هایی که زده بود واقعآ تاثیر گذار بود

attachment.php

اینطور که من اطلاع دارم فصل دوم انیمه هم قراره زمستون بیاد که البته باید داستان متفاوتی نسبت به سیزن اولش باشه که امیدوارم اونم جالب و خنده دار باشه

attachment.php

Attachments

• chuunibyou-demo-koi-ga-shitai.jpg
    chuunibyou-demo-koi-ga-shitai.jpg
    35 KB · مشاهده: 112
  • 18671.jpg
    18671.jpg
    37.8 KB · مشاهده: 108
امیر، اون سوالات از شینگکی جواباشون به شدت اسپویلریه! اگه کسی جواب داد نخون :دی

حسن، این Chuu2Koi یه فیلم هم داره که همین الان تو ژاپن در حال اکرانه.

-----------------------------
یکی به من یه انگیزه بده بشینم این دو قسمت آخر Watamote رو ببینم! کلا تو این تابستون با اینکه خیلی وقت داشتم و انیمه های قابل دیدن خیلی زیادی هم داشت (بیشتر از زمستون و بهار) ولی بیشتر نشستم انیمه هایی که قبلا دیده بودم رو دوباره دیدم!
کسی میتونه بگه Silver Spoon تا کجا رو انیمه کردن ؟ میخوام ببینم اگه از جایی که من تو مانگا هستم جلو زده بشینم اون قسمتای انیمه اش رو ببینم.

ممکنه باور نکنی. ممکنه چند شب اضطراب بگیری یا با یه پراید ایربگ دار توی افق محو بشی، اما کالوتو پسر ـه
جایی تو انیمه اشاره شد که پسره واقعا ؟؟؟ رسما کیمونوی دخترونه می پوشه. استیل مبارزه اش هم حتی دخترونه هست. قیافه اش هم که دخترونه ست :دی شاید هم قبلا تو اون آرکی که رفته بودن خونه کیلوا گفته باشن. اون آرک مال وقتایی بود که از هانتر خوشم نمیومد، تعجبی هم نداره اگه یادم نباشه:دی
حالا که بحث خانواده ی کیلوا شد، یه سوالی تو این قسمت 97 واسم پیش اومد!
00652307338965452257.jpg

تو این عکس کیلوا، ایلومی، کالوتو، اون پسر چاقه و مامان کیلوا معلومن. اون یکی کیه اون بغل که پشت به دوربینه؟
لطفا اگه چیز اسپویلر داری هست نگید :دی

آخرین ویرایش:
امیر، اون سوالات از شینگکی جواباشون به شدت اسپویلریه! اگه کسی جواب داد نخون :دی

حسن، این Chuu2Koi یه فیلم هم داره که همین الان تو ژاپن در حال اکرانه.

-----------------------------
یکی به من یه انگیزه بده بشینم این دو قسمت آخر Watamote رو ببینم! کلا تو این تابستون با اینکه خیلی وقت داشتم و انیمه های قابل دیدن خیلی زیادی هم داشت (بیشتر از زمستون و بهار) ولی بیشتر نشستم انیمه هایی که قبلا دیده بودم رو دوباره دیدم!
کسی میتونه بگه Silver Spoon تا کجا رو انیمه کردن ؟ میخوام ببینم اگه از جایی که من تو مانگا هستم جلو زده بشینم اون قسمتای انیمه اش رو ببینم.

جایی تو انیمه اشاره شد که پسره واقعا ؟؟؟ رسما کیمونوی دخترونه می پوشه. استیل مبارزه اش هم حتی دخترونه هست. قیافه اش هم که دخترونه ست :دی شاید هم قبلا تو اون آرکی که رفته بودن خونه کیلوا گفته باشن. اون آرک مال وقتایی بود که از هانتر خوشم نمیومد، تعجبی هم نداره اگه یادم نباشه:دی
حالا که بحث خانواده ی کیلوا شد، یه سوالی تو این قسمت 97 واسم پیش اومد!
00652307338965452257.jpg

تو این عکس کیلوا، ایلومی، کالوتو، اون پسر چاقه و مامان کیلوا معلومن. اون یکی کیه اون بغل که پشت به دوربینه؟
لطفا اگه چیز اسپویلر داری هست نگید :دی

شینگکی جای خیلی خوبی تموم میشه (از اون جاها که ملت توی خماری می مونن:d) می خواستم برای امیر اسپویل کنم که پیش دستی کردی.

یه روز که احساسات مازوخیستی پیدا کردی بشین 2 قسمت آخر Watamote رو ببین.

من مانگا رو نخوندم اما با اون سرعت تخیلی باید حدود 40-50 تایی رو انیمه کرده باشن.

--------------
همون جا از ضمیر He براش استفاده می کردن. توی آرک اخیر هم همین طور. قدیما از توگاشی پرسیدن این چرا این شکلی ـه. گفته می خواستم شبیه Hotaru Tomoe از Sailor Moon باشه.

علت این خواسته اش هم که معلومه برای چی بوده:p

یکی از مریض ترین آرک های داستان هانتر مربوط به ماجراهای این عکس ـه. خلاصه این که هیچی نمیشه گفت که اسپویل بدی داره!b-)

با سلام به بچه های باحال انیمه بین !

بچه ها دوتا سوال داشتم :

بنظرتون رنگ بندی محیطی و نقاشی شینگکی مثل انیمه ی کلایمور نیست ؟ !!!

راستی بچه ها کسی انیمه ی ellfen lied رو دیده ؟ قطعا پیشنهاد میکنم ببینید ولی برای طرفدار های این سبک خیلی انیمه ی قشنگیه تعداد قسمت هاشم کمه فقط همینش بده !‌

بعد از کویین بلید این دومین انیمه بود که خیلی شادم کرد ‌!

راستی بچه ها تو پاییز انیمه تو فاز الفین لید داریم ؟

بچه ها کسی انیمه ی Requiem from the Darkness کسی دیده میدونم قدیمیه ولی تعریفش رو تو فروم ها خوندم ارزش داره ؟

با تشکر !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or