Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
همینطوری یهویی یه فیلم انیمه ای از Bayonetta اعلام شد که در حال ساخته.
استودیو سازنده GONZO هست که کارای خیلی خوبی مثل Welcome to N.H.K و Gankutsuou و Last Exile ساخته ولی اینا مال قبل هستن و این استودیو از 2006 به بعد هیچ (تاکید می کنم هیچ) انیمه ی خوبی نساخته.
به هر حال، یه تریلر هم از فیلم اومده که اصلا بد نیست. یه تیکه از باس فایت های معروف بایونتا رو هم نشون میده و آهنگشم قشنگه.
یه چیزی که بلافاصله بعد از دیدن تریلر به ذهنم رسید این بود که صدای ژاپنی بایونتا به مراتب بهتر و دوست داشتنی تر از صدای انگلیسیشه!

همینطوری یهویی یه فیلم انیمه ای از Bayonetta اعلام شد که در حال ساخته.
استودیو سازنده GONZO هست که کارای خیلی خوبی مثل Welcome to N.H.K و Gankutsuou و Last Exile ساخته ولی اینا مال قبل هستن و این استودیو از 2006 به بعد هیچ (تاکید می کنم هیچ) انیمه ی خوبی نساخته.
به هر حال، یه تریلر هم از فیلم اومده که اصلا بد نیست. یه تیکه از باس فایت های معروف بایونتا رو هم نشون میده و آهنگشم قشنگه.

الان مخلوطی از احساسات مختلف در ذهنم در حال قلیان و جوشش است :دی
اول اینکه چرا GONZO؟ :| این همه استودیو :دی بعد اینکه امیدوارم اون حس خاص بازی رو بتونن تو انیمه هم بیارن. بازی همراه با اون اکشن خالص و Climax ـیش یه حس طنز خاصی هم داشت که فقط از کامیا بر میاد :دی امیدوارم بتونن اون حس رو تو انیمه هم القا کنن. از این تریلر که به نظر میومد که بخش اکشنش خوبه حداقل :دی بانو Jeanne هم دیده شد :x به همراه Rodin :-s :دی

یه چیزی که بلافاصله بعد از دیدن تریلر به ذهنم رسید این بود که صدای ژاپنی بایونتا به مراتب بهتر و دوست داشتنی تر از صدای انگلیسیشه!

صدای Hellena Taylor که فوق العاده زیباست! :دی با اون لهجه بریتیش شیرینش :دی الان من یکم زمان میخوام تا بتونم Bayo رو بدون لهجه بریتیش تصور کنم :دی البته صدای ژاپنیش هم خوبه! :دی صداپیشه ژاپنی Bayo هم Atsuko Tanaka هست که صداپیشه شخصیت هایی مثل Konan توی ناروتو و Trish تو انیمه DMC ـه :دی در کل فعلا راضیم از صداش (یه جمله بیشتر نگفته :دی) اما اون صدای راوی تریلر اگه برای Luka باشه خیلی ضایعست :| :دی

سوتی انیمه Shingeki no Kyojin :d
xrh3tkf230b210cy2qfj7.jpg

همین جوری جاست فور فان یه انیمه خوب معرفی کنید
:|
Pandora Hearts ( هر چند پایان نداره :d)
Steins Gate ( تا قسمت 6 دیدم جالبه )
Wolf Rain ( موضوع تازه ای داره )
Hakuouki ( سبک : سامورایی رقیق :d)

آخرین ویرایش:
Sword of the Strangers
WOW ! @-) WOW ! @-) WOW ! @-)
دست محمدعلی درد نکنه که یه انیمه ی "امیر پسند" بسیار بسیار خفن معرفی کرد! :d
بقیش بره تو اسپویلر :-"
اول از همه شوگن!!! :x:bighug: وقتی حرف زد بسیار حال کردم با صداپیشه ـش :x اولش گفتم،حیف که زیردست این یارو به درد نخوره! :| ولی خوب،اینکه بعدا نشون داد جاه طلبه مثل (اسکندر و اوگویین و حتی همین بلک برد :-" ) بسیار حال کردم! >:) البته خوب...خیانت هم اصلا خوب نیست :|
دقیقا تنفر من از تفنگ،تو این انیمه به وضوح نشون داده شد! یعنی دقیقا همینه !!! یعنی تفنگ کلمه ی جوانمردانه رو کلا با خاک یکسان میکنه! :| همینجا تو یک مبارزه ی جوانمردانه،گند زدن به همه چی:((
بعدش دست راست شوگن:x اونجا که تیرکمونیه رو هدشات کرد بسی کف کردم! :-" ولی کمتر 15 ثانیه بعد، خودش با تبر هدشات شد:((:((:((
ناناشی و بقیه ی دوستان هم که بسی باحال بودن! لذت بردم شدید! :d
مبارزات بسی خوفناک بود!!! همشون عالی و جذاب بودن! :x
کلا عالی بود دیگه! :d
ولی یکبار دیگه شاید ببینمش:-" به خاطر اینکه فن PCـم تقریبا متلاشیه،اینم که 1080P :-" ، چندین بار وسطش به PC استراحت دادم :-s

Gin no Saji - E10
این قسمت یکجوری غم و طنز خیلی عالی با هم قاطی شده بود! واقعا عالی بود! :x جوری که وقتی اینجوری هستی : ":(" ، اینجوری هم باشی : ":))" (البته این نه، یه چیزی بین " :دی " و همین شکلک خنده :d ) البته منم یکی 2 قدم اونطرف ترم خوابیده بود،نمیشد صدا خندم در بیاد! :-" فقط میتونستم برای تخلیه ی خنده با کف دست بزنم تو سرم:p=)) )

Watamote
هم که همچنان خاک بر سرش :-" =))

در مورد شینگکی و وان پیس و هانتر گفتم چیزی؟ :-" فکر کنم نگفتم پس میگم! :d قسمتاشون رو دقیق یادم نیست،قسمت آخر به هر حال :-"

Hunter x Hunter
به به! به به! این بچه های عنکبوت هم که وارد شدن!:x اصلا حال کردم شدید! :d
جای اوگویین خالی! :((

One Piece
آقا چه وضعشه آخه؟ :((چرا من قسمت های مبارزه ی آخر آرک رو بی نت میشم؟ :(( پارسالم 4-5 قسمت مبارزه ی لوفی و هودی رو نتونستم ببینم! :|

Shingeki no Kyojin
بالاخره تایید صد در صد شد! :d البته خوب،خیلی مشخص بود و اینا، ولی به هر حال تایید 100% رو دادن :d (البته من که کلا قسمت اول غول زن،فکرم نمیرفت به تبدیل و یکی مثل ارن و ...! :d )
ولی بی شوخی میخواد تموم بشه انیمه 2 قسمت دیگه ؟ :| آخه من چه خاکی به سرم بریزم؟ :(( یعنی برم مانگا؟ :-s

Sword of the Strangers

Watamote
هم که همچنان خاک بر سرش :-" =))

Shingeki no Kyojin
بالاخره تایید صد در صد شد! :d البته خوب،خیلی مشخص بود و اینا، ولی به هر حال تایید 100% رو دادن :d (البته من که کلا قسمت اول غول زن،فکرم نمیرفت به تبدیل و یکی مثل ارن و ...! :d )
ولی بی شوخی میخواد تموم بشه انیمه 2 قسمت دیگه ؟ :| آخه من چه خاکی به سرم بریزم؟ :(( یعنی برم مانگا؟ :-s

خاک بر سرش!؟!؟!؟!؟؟! :-w)x:-w
---
در مورد شینگکی هم مگه مانگاش رو نمیخونی؟! :-? یه عزیزی مانگا رو به من معرفی کرد منم جوگیر همینجوری رفتم جلو از انیمه خیلی رفتم جلو. از قسمت 25 انیمه هم رد کردم.8-| تو پ.خ اسپویل کنم برات؟!؟ ;;) یا خودت اعتراف میکنی به سروری ناروتو >:)

خاک بر سرش!؟!؟!؟!؟؟! :-w)x:-w
---
در مورد شینگکی هم مگه مانگاش رو نمیخونی؟! :-? یه عزیزی مانگا رو به من معرفی کرد منم جوگیر همینجوری رفتم جلو از انیمه خیلی رفتم جلو. از قسمت 25 انیمه هم رد کردم.8-| تو پ.خ اسپویل کنم برات؟!؟ ;;) یا خودت اعتراف میکنی به سروری ناروتو >:)

این کارو بکن تا من هم تا چپتر آخری که اومده برات اسپویل کنم >:)

این کارو بکن تا من هم تا چپتر آخری که اومده برات اسپویل کنم >:)

:d جنبه ندارید ها! :p حالامن یه شوخی ای کردم :">
--
من الان گرفتم منظور امیرحسین از خخاک بر سرش چیه! البته اگه منظورش قسمت 11 بود.
ولی خیلی بدبخته! دل آدم براش کباب میشه! :((:((:(( آخر این قسمت عالی بود عالیییییییییییییییی! :((:x

ما حاضریم هاراکیری بکنیم،ولی خط آخر رو عمرا نمیگیم! :d
البته بگیم که مقابله به مثل خیلی خفنی میتونیم بکنیم :-" من چیزی که برام مهمه بخواد اسپویل بشه،کل دنیا رو برای طرف اسپویل میکنم :-" (تهدید به اسپویل هم نکنید که میرم مانگا میخونما :-" تهدید به اسپویل ناروتو و وان پیس شدم که رفتم خوندم و الان قدرت بیشتری از اون کسی که منو تهدید کرده بود دارم>:) )
---
اسم ناروتو اومد!
Naruto - Mnaga Chapter 647
آقا چه وضعشه :| اول کاکاشی،حالا شیکامارو :| حتما بعدی هم گاراست :|
میرم یه بلایی سر کیشیموتو میارما! :| مردک فلان فلان شده! :|
داستان هم که جلو نمیره! هنوز که هنوزه، ملت درگیر این 2 نفرن! حداقل یکیشون بمیره راحت بشیم! :| جنگ به این بزرگی،فقط زورشون به نجی بدبخت رسید و حذف ـش کردن:(( البته اگر قراره بلایی سر کاکاشی،شیکامارو ،گارا و هینتا بیاد، همون زورشون به کسی نرسه بهتره :| ولی این مادارا و اوبیتو برن بمیرن دیگه! :| خسته شدیم :-"
---
ولی خیلی بدبخته! دل آدم براش کباب میشه! :((:((:(( آخر این قسمت عالی بود عالیییییییییییییییی! :((:x
کلا هر قسمتی که باشه، خاک بر سرش :d یعنی با این ایده هاش،با این حرکاتش...کلا مشکل از خودشه :d
البته توی قسمت 10 وقتی میدیدم ازش تعریف کردم که بالاخره شجاعت به خرج داد و رفت درخواست نامه رو پر کرد و ...! :d اما بعد که معلوم شد توهم بوده ... :| واقعا خاک بر سرش دیگه! :d
تا اطلاع ثانوی هم نمیتونم چند قسمت آخر انیمه های فصلی رو ببینم! :((

:d جنبه ندارید ها! :p حالامن یه شوخی ای کردم :">
--

منم شوخی کردم! ولی چون پای وان پیس وسط بود گفتم:d

سه تا آرک بعدی نسبتا کوتاهن و دوتاش خوب و یکیش یعنی آرک فوکسی خوب نیست.ولی خوب بعد اینا آرک فوق العاده واتر سون و انیس لوبی شروع میشه:d
لازم به ذکره که از این 3 تا هم دوتاش فیلرن :d یه فیلر 10 اپیزوده بلافاصله بعد از اسکایپیا که عالی ـه و هرکی اسکیپ کنه خودش ضرر کرده ! :d بعدش آرک دیوی بک فایت که خودش با فیلر طولانی تر از ورژن مانگا شده و انصافن هم بد نبود ، واسه خنده مخصوصن خیلی خوب بودش و طنز قوی ای داشت ! :d بعدشم یه فیلر 4-5 قسمتی جالب و متفاوت که من شخصن خیلی خوشم اومد ... و بلاخره آرک فوق العاده ی واتر 7/انیس لابی ! =p~:d

ضمن اینکه اسکایپیا خیلی هم خوب بودش :|:d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or