لازم به ذکره که از این 3 تا هم دوتاش فیلرن :d یه فیلر 10 اپیزوده بلافاصله بعد از اسکایپیا که عالی ـه و هرکی اسکیپ کنه خودش ضرر کرده ! :d بعدش آرک دیوی بک فایت که خودش با فیلر طولانی تر از ورژن مانگا شده و انصافن هم بد نبود ، واسه خنده مخصوصن خیلی خوب بودش و طنز قوی ای داشت ! :d بعدشم یه فیلر 4-5 قسمتی جالب و متفاوت که من شخصن خیلی خوشم اومد ... و بلاخره آرک فوق العاده ی واتر 7/انیس لابی ! =p~:d
بچه این قسمت رو نشستم با ذوق و شوق دان کردم تا نیگا کنم زدم نیگاش کردم چشمم به ساسکه افتاد گفتم این ساسکه هست چرا طراحیش اینقدر بد شده اصلا نشناختش بچه ها منظورم لباس و .... نیست منظورم خود نقاشیه انیمه هست خیلی از قسمت قبلی هم حتی بدتر شده برید قسمت 269 رو ببینید ساسکه یا همین تریپ بود ولی نفاشیش جذاب تر بود اصلا اینگار بی حوصله این قسمت رو طراحی کردن اصلا این قسمتش خیای خیلی خیلی کیفیشتش بد بود اصلا شخصیت هارو خوب نکشیدن ! نمیدونم کسی همچین حسی داره ؟
BLEACH EPISODE 350
میتونم بگم انیمه داره خدا پیش میره خدا کیفیتش از ناروتو این هفته بالاتره نقاشیاش خیای پخته تر شده انیمه خیلی جذاب تر شده !
بچه ها بنظرتون کی میخوان دوباره ادامه بدن انیمه رو ؟ اصلا ادامه میدن ؟
میخوام بعدش فول متال و برادرهودش رو شروع کنم چطورین این دو انیمه میشه توضیح بدید ؟
بنظرتون بعد از فول متال و برادرهودشگینتاما رو ببینم ؟
بچه این قسمت رو نشستم با ذوق و شوق دان کردم تا نیگا کنم زدم نیگاش کردم چشمم به ساسکه افتاد گفتم این ساسکه هست چرا طراحیش اینقدر بد شده اصلا نشناختش بچه ها منظورم لباس و .... نیست منظورم خود نقاشیه انیمه هست خیلی از قسمت قبلی هم حتی بدتر شده برید قسمت 269 رو ببینید ساسکه یا همین تریپ بود ولی نفاشیش جذاب تر بود اصلا اینگار بی حوصله این قسمت رو طراحی کردن اصلا این قسمتش خیای خیلی خیلی کیفیشتش بد بود اصلا شخصیت هارو خوب نکشیدن ! نمیدونم کسی همچین حسی داره ؟
BLEACH EPISODE 350
میتونم بگم انیمه داره خدا پیش میره خدا کیفیتش از ناروتو این هفته بالاتره نقاشیاش خیای پخته تر شده انیمه خیلی جذاب تر شده !
بچه ها بنظرتون کی میخوان دوباره ادامه بدن انیمه رو ؟ اصلا ادامه میدن ؟
میخوام بعدش فول متال و برادرهودش رو شروع کنم چطورین این دو انیمه میشه توضیح بدید ؟
بنظرتون بعد از فول متال و برادرهودشگینتاما رو ببینم ؟
توش پیشنمایش قسمت بعد ناروتو به نظر میومد کیفیتش خیلی بیشتر از این قسمت باشه... بیایید امیدوار باشیم
در مورد بلیچ چیزی معلوم نیست. به نظرم این که هیچ وقت ادامه ای ساخته نشه، احتمال قوی ـه.
فول متال تا یه جایی با مانگاش منطبق ـه. اما بعد به مانگا رسید و برای این که ادامه ی انیمه رو بسازن، زدن توی باقالیا.
بعداً که مانگا به اواخر خودش نزدیک شد، برادرهود رو ساختن که کاملاً با مانگا مطابقت داره و داستان و گرافیکش هم بهتره.
اگر وقت و علاقه ی کافی داری، بنشین و هر دو رو ببین (من یه چیزایی توی آخر فول متال رو از برادرهود بیشتر دوست داشتم )
اگر هم وقت کافی نداری، فقط برادرهود رو ببین.
اگر وان پیس رو هم ببینی و بعد سراغ گینتا بری بهتره
توش پیشنمایش قسمت بعد ناروتو به نظر میومد کیفیتش خیلی بیشتر از این قسمت باشه... بیایید امیدوار باشیم
در مورد بلیچ چیزی معلوم نیست. به نظرم این که هیچ وقت ادامه ای ساخته نشه، احتمال قوی ـه.
فول متال تا یه جایی با مانگاش منطبق ـه. اما بعد به مانگا رسید و برای این که ادامه ی انیمه رو بسازن، زدن توی باقالیا.
بعداً که مانگا به اواخر خودش نزدیک شد، برادرهود رو ساختن که کاملاً با مانگا مطابقت داره و داستان و گرافیکش هم بهتره.
اگر وقت و علاقه ی کافی داری، بنشین و هر دو رو ببین (من یه چیزایی توی آخر فول متال رو از برادرهود بیشتر دوست داشتم )
اگر هم وقت کافی نداری، فقط برادرهود رو ببین.
اگر وان پیس رو هم ببینی و بعد سراغ گینتا بری بهتره
منم امیدوارم چون انیمه ای هست که خودم چشم هام رو باز کردم از اول بچگیم تو یک کانال کارتونی آلمانی میدیدم !
ققط امیدوارم اینطوری بشه !
مگه فروش انیمه/مانگا بدی داشته ؟ پس چرا ادامش ساخته نشه میگن مانگاش خیلی هم قشنگه ! چرا داداش میگی به احتمال قوی شایعی چیزی اومده مگه ؟
اشکال نداره پس میزنم تو کارش حدااقل هر دو با هم از وان پیس و بلیچ که کوتاه ترن ! پس پیش به سوی فول متال !
وان پیس رو که نوروز رسیدم به هفتگی واسه همین وان پیس رو اول شروع کردم چون طولانی بود ! ترم اول پارسال رو خراب کردم واس همین بود ! ولی هیچکی باور نکرد حرفم رو !
ما حاضریم هاراکیری بکنیم،ولی خط آخر رو عمرا نمیگیم! :d
البته بگیم که مقابله به مثل خیلی خفنی میتونیم بکنیم من چیزی که برام مهمه بخواد اسپویل بشه،کل دنیا رو برای طرف اسپویل میکنم (تهدید به اسپویل هم نکنید که میرم مانگا میخونما تهدید به اسپویل ناروتو و وان پیس شدم که رفتم خوندم و الان قدرت بیشتری از اون کسی که منو تهدید کرده بود دارم )
---
اسم ناروتو اومد!
Naruto - Mnaga Chapter 647
آقا چه وضعشه اول کاکاشی،حالا شیکامارو حتما بعدی هم گاراست
میرم یه بلایی سر کیشیموتو میارما! مردک فلان فلان شده!
داستان هم که جلو نمیره! هنوز که هنوزه، ملت درگیر این 2 نفرن! حداقل یکیشون بمیره راحت بشیم! جنگ به این بزرگی،فقط زورشون به نجی بدبخت رسید و حذف ـش کردن البته اگر قراره بلایی سر کاکاشی،شیکامارو ،گارا و هینتا بیاد، همون زورشون به کسی نرسه بهتره ولی این مادارا و اوبیتو برن بمیرن دیگه! خسته شدیم
---
کلا هر قسمتی که باشه، خاک بر سرش :d یعنی با این ایده هاش،با این حرکاتش...کلا مشکل از خودشه :d
البته توی قسمت 10 وقتی میدیدم ازش تعریف کردم که بالاخره شجاعت به خرج داد و رفت درخواست نامه رو پر کرد و ...! :d اما بعد که معلوم شد توهم بوده ... واقعا خاک بر سرش دیگه! :d
تا اطلاع ثانوی هم نمیتونم چند قسمت آخر انیمه های فصلی رو ببینم!
یعنی نمیتونی تا آخر watamote رو ببینی؟!
باو چیکار کنه خو, اعتماد به نفسش ضعیف هست در حد فروش میلیاردی GTA 5 توی 3 روز!!! البته این که خودشم مقصره موافقم.
این دختره سال بالایی پتانسیل اینکه به کمک موکوچی بیاد رو داره.
البته من تو تاپیکش توی انیم ورلد دیدم انیمه رو زده 12 قسمت . البته برای قسمت بعد زده ova یا قسمت 13 (هنوز معلوم نکردن)
انیمه اش خیلی قشنگه. من الان موندم چرا تو سیستم نگهش نداشتم؟! اون شازده منح*رف و گربه سنگی تا یه مدت داشتم. بعد این رو نگه نداشتم! خااااک بر سرم واقعا البته تو اولین فرصت میرم تو کار دانلودش از اول. opening و ending انیمه واقعا زیبا هست.
تو موضوع لوزر بودن و Neet بودن، Welcome to N.H.K انیمه ی خیلی بهتریه تا یه چیزی مثل Watamote. چون برخلاف Watamote ، توی NHK واقعا یه داستان هست که جلو میره. شخصیتای دوست داشتنی داره که در طول داستان تغییر میکنن و هم به اندازه ی لازم ناراحت کننده ست و هم به اندازه ی لازم سرگرم کننده و حتی خنده دار. از این مشکل روانی، اجتماعی استفاده شده و یه چیز سرگرم کننده که حرفای زیادی هم واسه گفتن داره ساخته شده. نه مثل Watamote که یه شخصیت غیرقابل باور به شدت نچسب ساختن که بدون هیچ تغییر و پیشرفتی، از اون نقطه ضعفش فقط واسه زجر دادنش استفاده میکنن. و درضمن اینکه NHK یه انیمه ی خیلی خوش ساخته با ریتم و کارگردانی خیلی خوب. و من اصلا نمی تونم تصور کنم که کسی به Watamote بخنده یا باهاش سرگرم بشه! تنها جاهایی که سر این انیمه خندیدم، اون رفرنس ها و تمسخرای باحالش به انیمه ها و فرهنگ انیمه هاست و دلیل اینکه هنوز می بینمش اینه که میخوام ببینم آخرش یه پیشرفت، تغییر یا چیزی توی انیمه یا توموکو می بینیم یا نه!
به نظر من همونطور که یه سری انیمه ها به خاطر استفاده ی بیش از حد و نابجا از مسائل جنسی و فن سرویس، بی ارزش و سخیف هستن، Watamote هم همینطوره منتهی به جای service یجورایی torture داره.
و در ضمن Fullmetal Alchemist همه جوره از Brotherhood بهتره به جز احتمالاً پایانش
والا ساختن انیمه دلیل می خواد. نساختنش که نیازی به دلیل نداره:d
وقتی ادامه ی یه انیمه رو می سازن که شماره ی قبلیش توجیه اقتصادی داشته باشه. من نمی دونم انیمه ی بلیچ این اواخر توجیه اقتصادی داشته یا نه، اما اگر داشته، قطعاً ادامه اش رو می سازن
Shingeki no Kyoujin 24
این قسمت یکی از بهترین قسمتا، تقریبا از همه نظر بود. همه ی حرکات شخصیت ها، مبارزه ها و انفجارها واقعا انیمیت شده بودن و با جزئیات واضحی مشخص بودن. ریتم این قسمت کاملا مناسب بود و از کندی اکثر قسمتای قبل خبری نبود و خیلی خوب کارگردانی شده بود.
من دوست داشتم همه ی قسمتای این انیمه اینجوری بودن ولی در کل 3-4 قسمت تو این سطح داشتیم. کاش همه ی قسمتای این انیمه مثل این قسمت 24، یا قسمت 17 یا 7 بود. قسمتای 1 و 2 و 21 هم درحد سه قسمت دیگه ای که گفتم بی نقص نبودن ولی اینا هم جزو بهترین اپیسودهای این انیمه بودن که تونسته بودن اقتباس خوبی باشن.
Shingeki no Kyoujin 24
این قسمت یکی از بهترین قسمتا، تقریبا از همه نظر بود. همه ی حرکات شخصیت ها، مبارزه ها و انفجارها واقعا انیمیت شده بودن و با جزئیات واضحی مشخص بودن. ریتم این قسمت کاملا مناسب بود و از کندی اکثر قسمتای قبل خبری نبود و خیلی خوب کارگردانی شده بود.
من دوست داشتم همه ی قسمتای این انیمه اینجوری بودن ولی در کل 3-4 قسمت تو این سطح داشتیم. کاش همه ی قسمتای این انیمه مثل این قسمت 24، یا قسمت 17 یا 7 بود. قسمتای 1 و 2 و 21 هم درحد سه قسمت دیگه ای که گفتم بی نقص نبودن ولی اینا هم جزو بهترین اپیسودهای این انیمه بودن که تونسته بودن اقتباس خوبی باشن.
محمدعلی دونو، 24، آخرتش بود...تا حالا نشده بود این همه Sh!t تو یکی از قسمت هاش بگم D:
اون قطعه آهنگ کوبایاشی هم خیلی به جا بودش تو انیمه.
تا اونجا که میدونم (خیلی نگشستم) خبری از فصل دومش نیست، حداقل جزء لیست انیمه های پاییزی ندیمش. درسته؟
دلم نمیاد با این کیفیت بالای انیمه، برم سمت مانگاش
الان وضعیت مانگا و انیمه از لحاظ فاصله ای چطور هستش، جا داره که بازم انیمه رو ادامه بدند؟!
محمدعلی دونو، 24، آخرتش بود...تا حالا نشده بود این همه Sh!t تو یکی از قسمت هاش بگم D:
تا اونجا که میدونم (خیلی نگشستم) خبری از فصل دومش نیست، حداقل جزء لیست انیمه های پاییزی ندیمش. درسته؟
الان وضعیت مانگا و انیمه از لحاظ فاصله ای چطور هستش، جا داره که بازم انیمه رو ادامه بدند؟!
فکر کنم تا آخر چپتر 35 میرسه قسمت بعد که قسمت آخر هست. (مطمئن نیستم). الان مانگا تو چپتر 50 هست. یعنی همه اش 15 چپتر میمونه.
بعد شینگکی توی مجله ی ماهیانه ی شونن جامپ سریالی شده. یعنی ماهی یه چپتر داره برخلاف ناروتو،وان پیس ، بلیچ ، هانتر و ... که تو مجله ی هفتگی شونن جامپ هستن. البته هر چپترش طولانی تره (تقریبا 1.5 برابر یا 2 برابر یه چپتر از یه مانگای هفتگی)
همه ی اینا یعنی اینکه چیز زیادی باقی نمی مونه که بخوان انیمه اش کنن. سرعت پیش رفتنش هم خیلی کنده. قبلا تو این تاپیک در مورد مشکلاتی که استودیو توی برنامه ریزی و ساخت انیمه داشته هم گفتم. تمدید شدنش 100 درصد کنسله و غیرممکنه یه مانگای ماهیانه بشه یه انیمه ی طولانی و هفتگی.
باز دوباره قبلا تو این تاپیک در مورد فروش خیلی خیلی زیاد شینگکی گفتیم. میشه با اطمینان گفت که بازم انیمه ی شینگکی ساخته میشه، اما کی و چجوری مشخص نیست. توی پاییز و زمستون که محاله فصل جدید داشته باشه. شاید صبر کنن یه مقدار مانگا جلوتر بره و یه فصل 13 قسمتی توی بهار بدن. اگه اینجوری بشه احتمالا بعدش تا 3-4 سال انیمه ای از شینگکی نمی بینیم.
یه احتمال دیگه هم هست که مثل مدل فولمتال کار کنن. چون فولمتال هم یه مانگای شونن خیلی خیلی محبوب ماهیانه بوده، منتهی به جای شونن جامپ تو مجله ی شونن ساندی بوده. اینکه بعد از چند سال و موقعی که مانگا در حال تموم شدن بوده، بیان یه چیزی مثل برادرهود درست کنن و تمام داستان رو از اول تا آخر انیمه کنن. من خودم طرفدار اینم ولی ایراد هم زیاد داره. شاید مثلا مانگاکا بخواد داستان رو تا 10 سال دیگه کش بده! (هر چند نظر شخصیم اینه مانگای شینگکی تا نهایتا 5 سال دیگه تموم میشه مگر اینکه مانگاکا گند بزنه تو داستانش و بخواد کشش بده که البته تو همین چپترای جدید یکم این کش دادن داره خودشو نشون میده)
خلاصه که هیچ چیزی مشخص نیست. اما به نظر من زودتر از پاییز 2014 به هیچ وجه منتظر انیمه ی جدیدی از شینگکی نباش. و برو مانگاش رو از جلد 8 به بعد بخون
مانگا تا چپتر ۴۹ پیش رفته و حالا حالا ها جای کار داره.الان با پخش این قسمت تا چپتر ۳۱ یا ۳۲ پیش رفته.چون هر چپتر مانگا ماهانه میاد،پس فعلا نباید منتظر فصل دوم باشید.شاید سال دیگه یا دوسال دیگه فصل دوم شروع بشه.
اگه کسی دنبال یک مانگا یا جزئیات طراحی در حد بی نظیر می گرده، Green Blood رو حتما شروع کنه!
داستانش تو نیویورک قدیماست و خیلی شبیه فیلم Gangs Of NewYork می باشه. همون محله 5Points و گنگ بازی و این حرفا. اگه اون فیلمو دوست داشتین از این هم خیلی خوشتون میاد.
داستان جالب به نظر میاد. تا الان 28 قسمت ازش اومده که اگه مانگاکا بتونه خوب ادامه بده، می تونه داستان خفنی ازش دربیاد.
ولی بارز ترین نکته این مانگا به نظر من، طراحی عالیشه که مخصوصا تو صفحه های 2تایی یا اوایل هر چپتر خیلی به چشم میاد. به شخصه تنها مانگایی که با این سطح جزئیات دیدم برسرک بوده.
دو نکته اگه می خواین شروع کنین: 1-شبیه برسرک، چپتراش مدل "هروقت مانگاکا دلش خواست" بیرون یماد و هفتگی یا ماهیانه نیست.(Mangastream هم دارش)
2-مانگاش 18+ هست. از هر لحاظی که فکر کنین.
اگه کسی دنبال یک مانگا یا جزئیات طراحی در حد بی نظیر می گرده، Green Blood رو حتما شروع کنه!
داستانش تو نیویورک قدیماست و خیلی شبیه فیلم Gangs Of NewYork می باشه. همون محله 5Points و گنگ بازی و این حرفا. اگه اون فیلمو دوست داشتین از این هم خیلی خوشتون میاد.
داستان جالب به نظر میاد. تا الان 28 قسمت ازش اومده که اگه مانگاکا بتونه خوب ادامه بده، می تونه داستان خفنی ازش دربیاد.
ولی بارز ترین نکته این مانگا به نظر من، طراحی عالیشه که مخصوصا تو صفحه های 2تایی یا اوایل هر چپتر خیلی به چشم میاد. به شخصه تنها مانگایی که با این سطح جزئیات دیدم برسرک بوده.
دو نکته اگه می خواین شروع کنین: 1-شبیه برسرک، چپتراش مدل "هروقت مانگاکا دلش خواست" بیرون یماد و هفتگی یا ماهیانه نیست.(Mangastream هم دارش)
2-مانگاش 18+ هست. از هر لحاظی که فکر کنین.
بالاخره یه مبارزه درست و حسابی دیدیم. ایسه ترکوند این قسمت خعلی حال داد. یعنی این ایسه نبود این انیمه مفت هم نمی ارزید.تو مبارزه با اژدهای سفید هم که ترکوند . خلاصه عالی بود این قسمت:bighug:
حالا باز امیر حسین میاد میگه فن سرویس میده , یکی دیگه از دوستان هم میگه درجه ایچی بالاست:d
مهم این هست که ایسه داره این انیمه:bighug:
قسمت 24 شینگکی رو هم هنوز دانلود نکردم :d ولی این high school رو گرفتم. نترسید عقلم سر جاش هست ولی شینگکی رو چپتر 37 مانگا هستم. اتفاقات رو خبر دارم. برای همین یکمی دیر میگرمش.ولی
اون لبخند آنی تو مانگا کجا,این قهقهه تو انیمه کجا. اون لبخند کاملا قیافش رو مث ورژن غولش کرده بود