Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب خدا رو شکر انیمه های یکشنبه رو دانلود کردم:-" هاریبل که شینگکی رو داد! :bighug: ، وان پیس و هانتر هم مجبور شدم نسخه ی خام بگیرم،که خوب از نظر کیفیت فرقی نداره! ما هم که زیرنویس انگلیسی نمیخوایم :-" فوقش هماهنگ هم نبودن، از مدیاپلیر کلاسیک استفاده میکنیم! :d
امیدوارم چند روزی سرگرم بشم! :bighug:
Gungrave فقط 2 قسمت اولش دانلود شد:-s
---
راستی فصل دوم Gin no Saji زمستون پخش میشه؟ :x

Shingeki no Kyoujin E23

LOL
10 - 11 دقیقه ی اول این قسمت کاملا فیلر بود!
اونجایی هم که آنی لبخند میزنه رو مثل مانگا نتونسته بودن دربیارن. توی مانگا وقتی میخنده قیافه اش دقیقا شبیه تایتان ها میشه ولی اینجا خیلی خنده اش آدمانه تر بود و خیلی شبیه تایتان ها درنیومده بود!

در مجموع نظر من راجع به شینگکی و مقایسه اش با مانگا اینه :
اون جاهایی که اکشن داره : انیمه > مانگا
اون جاهایی که اکشن نداره : مانگا > انیمه

Shingeki no Kyoujin E23

LOL
اونجایی هم که آنی لبخند میزنه رو مثل مانگا نتونسته بودن دربیارن. توی مانگا وقتی میخنده قیافه اش دقیقا شبیه تایتان ها میشه ولی اینجا خیلی خنده اش آدمانه تر بود و خیلی شبیه تایتان ها درنیومده بود!

در مجموع نظر من راجع به شینگکی و مقایسه اش با مانگا اینه :
اون جاهایی که اکشن داره : انیمه > مانگا
اون جاهایی که اکشن نداره : مانگا > انیمه

توی مانگا بعضی وقت ها میمیک صورت شخصیت ها حالت فوق العاده منزجر کننده ای داشت. اما توی انیمه اون حالات وحشت/نفرت/... تبدیل شده به خشم یا چیزهایی شبیه این.
یه مقدار انیمه از مانگا گوگولی تر شده:d

فروش مخوف انیمه* و مانگا و این که توی انیمه چیزی رو کم نکردن و اضافات هم چرت و پرت بوده و تاثیری توی داستان نداشته، این امید رو میده که ادامه ی انیمه رو بسازن.

*من نمی دونم فروش مخوف برای انیمه چه قدره اما فروشش چندین برابر بقیه ی انیمه های فصلی بوده پس مخوف حسابش کردم.
** خرت و پرت هاش هم زیاد فروش میره انگار. حتی چیزهای خیلی خاص هم براش تولید کردن=))

اتفاقا خودش هم گفته دیگه از ناروتو خسته شدم

-----------------------------------------------------------------------
رسما بدبخت شدیم رفت!
تو انیم ورلد لوفی و زورو افتادن به هم! موندم به کی رای بدم=((

این مسابقه یکی از ساده ترین رای های ممکن خواهد بود!

:دی

من اگر تو زندگیم همینطور پیشبینی هام درست از آب در میومد پیغمبر شده بودم :دی. بله پس آنی جون تایتان زن بود. I Knew It :دی.
Shingeki no Kyoujin E23

LOL
من بعد از هر انیمه همون قسمت مانگا رو میخونم. متاسفانه Fact محضه این قضیه. حداقل توی این قسمت مانگا خیلی بهتر بود.

خوب به خوبی و خوشی سری اول Hajime no Ippo هم تموم شد...
بسیار هم عالی...>:)
بهترین انیمه ورزشی که دیدم...:bighug:
دیدنش بر هر انیمه دوستی واجبه...
هیجانش از فیلمای راکی بیشتر بود...:x
نمره 9.75 از 10...
(فقط برای این 10 ندادم که زندگیمو متحول نکرد :dوگرنه 10 بود حقش!)
ای کاش وقتی سری سومش هم تموم شد از سری اولش یه Reboot مثل هانتر بسازن... جدا حقشه...
فقط هرکی خواست دانلود کنه مواظب باشه وقتی دانلودش تموم شد تازه متوجه نشه هرچی دان کرده هاردساب با زبون فرانسوی بوده!:))
-------------------------------------
راستی کسی می دونه ماجرای قسمت 76 چیه؟ تو همه جا زده 75 قسمته و زیرنویساشم تا 75ه ولی من قسمت 76 رو هم دارم...
ماجرا چیه؟:-/

امروز بالاخره مانگای Slam Dunk رو هم بعد از انیمش تموم کردم و تازه میفهمم وقتی بعضی از دوستان به عنوان شاهکار یه مانگای ورزشی ازش یاد میکردند یعنی چی

این انیمه و مانگا واقعآ فوق العاده بود خیلی خوب شروع شد و فوق العاده هم تموم شد یعنی بازی اخر حرف نداشت من نمیدونم سیاست اون سال ها چی بود که انیمه ادامه پیدا نکرد تا ما بازی اخر رو به صورت انیمه و قسمت های ماندگار ببینیم

من خودم هم
Hajime no Ippo ,
kuroko no basket , سوباسا و The Knight in the Area و Inazuma Eleven و ......... رو دیدم ولی این انیمه و مانگا تا الان یه چیز دیگه بوده و اگه شرایطی داشت که الان به انیمه تبدیل میشد خیلی از انیمه های هم سطح و هم ژانر خودش رو کنار میزد

بعد از دیدن این انیمه شخصیت ساکوراگی هانامیچی تبدیل به یک شخصیت ماندگار در دنیای انیمه برای من شد به همه دوستان هم توصیه میکنم این انیمه رو ببینند در مورد زیرنویسش هم در حال حاضر تو انیمه ورلد داره ترجمه میشه و امیدوارم تا اخر ترجمش رو هم ادامه بدند

دفترچه مرگ تا قسمت 31 دیدم. 6قسمت مونده بعدش برم سراغ چی؟ Fate/Zero یا hellsing Ultimate ?!
من هم با دوستان موافقم. بعد از مرگ L انیمه افتش شروع میشه و همینجور ادامه پیدا میکنه و بعد از مرگ پدر لایت این افت شدتش بیشتر میشه. البته تا الان که قسمت31 رو دیدم قابل تحمل بوده.

آخرین ویرایش:
این مسابقه یکی از ساده ترین رای های ممکن خواهد بود!

من میدونم همه تون به زورو رای میدید:-s فقط خودم به لوفی رای میدم:d
راستی شانکس الان خیلی از ایتاچی عقبه ممنون میشم برید به این یونکوی بزرگ رای بدید:d
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تا چپتر آخر مانگای شینگکی نو کیوجین رو خوندم،کسی خواست براش اسپویل کنم تعارف نکنه:d

آخرین ویرایش:
Death Note تموم شد.

:((لایت مرد:(( خیلی مسخره بود آخر انیمه 2تا جوجه لایت رو شکست دادن8-| بعد از مرگ L هم قشنگ انیمه افتاد تو سرازیری. من احساس کردم آخرش رو خواستن سرهم بندی کنن.ادم یاد سریالای ایرانی میوفته! کار لایت هم از جهاتی درست بود. منم مخالف کشته شدن نامزد اون مامور fbi و یا خود اون مامور هستم.

تو نظرسنجی انیم ورلد بین ایتاچی و شانکس با اینکه هیچ کدوم از انیمه ها رو ندیدم به ایتاچی رای دادم محض رای نیاوردن کاراکتر وان پیسی;;):d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or