Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
همچین میگین قدرت های فرا بشری هر کی ندونه خیال میکنه , ذهن مردم رو میخونه, جادو میکنه با چوب جادوی هری پاتر8-|
یه دفترچه داره قیافه یارو رو میبینه اسمش رو مینویسه طرف میمیره. تا الان هم جز این قدرت دیگه ای ندیدم. شاید تو قسمت های بعد که شما عزیزان دیدین میتونه غیب و ظاهر بشه :d
کاش چوب جادوگری و ذهن خونی بود! :-" طرف رو ببینی بزنی بکشیش بسیار خفن تر از چوب جادوگریه! :d تازه برای استفاده از چوب جادوگری،طرف باید توی دیدت باشه!
لایت میشینه تو اتاقش یه عکس و قیافه از یک یارویی اونور دنیا میبینه،طرف 30 ثانیه بعد ترکیده! :-"

همچین میگین قدرت های فرا بشری هر کی ندونه خیال میکنه , ذهن مردم رو میخونه, جادو میکنه با چوب جادوی هری پاتر
8-|

یه دفترچه داره قیافه یارو رو میبینه اسمش رو مینویسه طرف میمیره. تا الان هم جز این قدرت دیگه ای ندیدم. شاید تو قسمت های بعد که شما عزیزان دیدین میتونه غیب و ظاهر بشه
:d
همچین میگی یه دفترچه داره هر کی ندونه فکر میکنه از بقالی سر کوچه شون خریده :d
الان قدرت در دست گرفتن زندگی انسان ها کم قدرتی هستش ؟
تازه این را هم حساب کن که میتونه کنترل افراد را قبل از مرگشون بدست بگیره :d

Shiki

انیمه بسیار خوب و جالبی بود. خیلی وقت بود فیلم ترسناک و Horror ندیده بودیم که این انیمه خیلی جای خالی اون موقع ها رو پر کرد. طراحی کاراکتر های عالی بود و در کل به نظر میومد که رمان خیلی قشنگی هم داشته که این انیمه رو ازش درست کردن. در کل عالیه عالی :دی
==============================================
وان پیس رو دارم در ادامه میبینم. قسمت 180 هستم و اون روند کندش داره بهتر میشه ولی امیدوارم زودتر این آرک رو ببینم و تموم بشه. خیلی حوصله سر بر شده این آرکش.

بروبکس چیه؟ نکنه شماها هم از این دفترچه ها میخواین؟:-":-s:-s
Can`t ask for more!!:d>:)

این بحث درباره طرفداری یا محکوم کردن لایت از اون بحث های بزرگ انیمه ای هست که بهتره همینجا ختم بخیر اعلامش کنیم!o:-)
نه بنده می تونم خوبی راهش رو برای شما اثبات کنم (البته نه که نتونم! اینجا جاش نیست:-") نه شما می تونیم بدیش رو به من ثابت کنین!>:)
پس بیاین ولش کنیم کلا وقت همدیگه رو هم نگیریم:d:))

من به همون دلایلی که دفترچه ی مرگ رو برای لایت نمیخوام،برای خودمم نمیخوام! :d کلا وجودش رو برای دنیا مضر میدونم :-"

سروش هم کاملا درست میگه! :d یعنی ممکنه روزی یه فن ناروتو،در مقابل یه فن وان پیس تسلیم بشه(زیاد هم پیش اومده البته :-" ) ولی سر بحث L یا لایت،چنین چیزی امکان پذیر نیست و هرکسی یک نوع عدالت رو قبول داره! :d
(البته سروش،بدی هاش ثابت شدست! نیازی به اثبات نداره:p )
---
Haibane Renmei قسمت اولش رو دیدم،نظر خاصی ندارم! :d انشاالله قسمت های بعدی بهتر بشن! :d
---
@محمدعلی ( Ooops )
Sword of the Stranger فیلم میباشد؟ :d اگر خودشه که همین الان بزنمش دانلود، Bakabt هم Free میباشد>:) ( 6 گیگه البته، شاید بی خیال Free بودن شدم و یه کم حجم ترش رو گرفتم :d )
Gungrave هم چندتا عکس دیدم، که خفن و به قول خودم امیر پسند میزد:-"
Hajime no Ippo فکر کنم 3 فصله و فصل دومش در حال ترجمست، پس وقتی تموم شد یه فکری به حالش میکنم! :-"
Toradora نظر خاصی ندارم! :-"
Sayonara Zetsubou Sensei تعداد دختراش خیلی زیاده :-" روی پوسترش که نسبت 20 به 1 بود! :d به نظرت خوشم خواهد آمد ازش؟ :d

Shiki

انیمه بسیار خوب و جالبی بود. خیلی وقت بود فیلم ترسناک و Horror ندیده بودیم که این انیمه خیلی جای خالی اون موقع ها رو پر کرد. طراحی کاراکتر های عالی بود و در کل به نظر میومد که رمان خیلی قشنگی هم داشته که این انیمه رو ازش درست کردن. در کل عالیه عالی :دی
یونیک ترین مدل موهای کل تاریخ رو هم کرکتر های شیکی دارن :دی.

Can`t ask for more!!:d>:)

این بحث درباره طرفداری یا محکوم کردن لایت از اون بحث های بزرگ انیمه ای هست که بهتره همینجا ختم بخیر اعلامش کنیم!o:-)
نه بنده می تونم خوبی راهش رو برای شما اثبات کنم (البته نه که نتونم! اینجا جاش نیست:-") نه شما می تونیم بدیش رو به من ثابت کنین!>:)
پس بیاین ولش کنیم کلا وقت همدیگه رو هم نگیریم:d:))

داداش من خودم تا قسمت 14 رو دیدم. و تا اینجا نظرم بیشتر به لایت متمایل هست! گفتم فقط اون 2 جا مخصوصا دومیش ازش میشه گفت بدم اومد. وگرنه در مجموع منم زد L هستم.L دیوونست, اصلا عادی نیست:-"

بروبکس چیه؟ نکنه شماها هم از این دفترچه ها میخواین؟
:-":-s:-s
اگه قرار باشه با قدرت هایی مثل گیاس یا دفترچه ی مرگ من هم مثل لولوش یا لایت بشم ترجیح میدم همون آدم معمولی باقی بمونم :d
کلا به نظر من انسان ها خیلی بی ظرفیت هستن :d
داداش من خودم تا قسمت 14 رو دیدم. و تا اینجا نظرم بیشتر به لایت متمایل هست! گفتم فقط اون 2 جا مخصوصا دومیش ازش میشه گفت بدم اومد. وگرنه در مجموع منم زد L هستم.L دیوونست, اصلا عادی نیست
yahoo_65.gif

حالا مونده تا چهره ی واقعی لایت را ببینی :d
L دیوونه نیست ، نابغه اس :d الان کدوم نابغه ای را میشناسی که عادی باشه :d

داشتم فکر می‌کردم ترسناک‌ترین چیزی که تو انیمه‌ها باهاش برخورد کردم چی بوده، یاد قسمت ۴ انیمه موشیشی افتادم

تو این قسمت با مردی آشنا می‌شیم که مدتیه خواب‌هایی می‌بینه که کمی بعدش اتفاق می‌افتن. این مرد با تعریف کردن خواب‌هاش برای اهالی دهکده، باعث می‌شه که جون و مال خیلی از اون‌ها از خطر نجات پیدا کنه و رو همین حساب، مردم خیلی هوای این بابا رو دارن. وقتی طرف می‌فهمه قضیه پیشگویی و اینا نیست و خواب‌هایی که می‌دیده توسط یک عامل ماورایی (همون موشی‌ها) به واقعیت تبدیل می‌شدن، و در واقع خودش به‌طور غیر مستقیم توی پیشامدهای ناگوار دهکده نقش داشته، بد شوکی به مخاطب وارد می‌کنه... بنده رو که داغون کرد؛ گمونم بعدش تا یه مدتی از خواب دیدن می‌ترسیدم:-s:d
شما ترسناک‌ترین چیزی (ایده، فلسفه، دیدگاه و ...) که توی یک انیمه باهاش برخورد کردین چی بوده؟

--------------

توی همون موشیشی دو مورد هست که به نظرم 10 برابر هولناک تر از اون ماجرای قسمت 4 ـه.

اون زمان من رو خیلی توی فکر فروبرده بودن
yahoo_22.gif
10 برابر هولناک تر؟:-s بله، ماجراهای هولناک که کم نداشت؛ فقط چون من گاهی راحت نمی‌خوابم (اسمایلی کن‌شین!) این یکی‌ش زیاد روم اثر گذاشت. شما کدوم‌ها رو می‌فرمایید؟

آخرین ویرایش:
رسیدم قسمت 60 Hajime no Ippo...
تا اینجای کار واقعا عالی بوده... وارد TOP 5 من شد...
هم اکشن عالی، هم هیجان عالی، هم صحنه های خنده دار عالی!
یعنی نسبت تعداد صحنه های کمدیش نسبت به صحنه هایی که واقعا منو خندوند از مال Friends بیشتر بوده...

الان Blood Lad برای چی باید انیمه میشد وقتی مانگاش هنوز به هیچ جا نرسیده و تعداد قسمت هاشم در حدی نیست که از روش انیمه بسازند

به هر حال این انیمه هم تموم شد و خدا میدونه که ادامه ای خواهد داشت یانه و اگه ادامه هم داشته باشه در سالیان دور شاهدش خواهیم بود :d

در مورد خود انیمه هم با اینکه خوب شروع نشد ولی در ادامه پیشرفت کرد و در کل بد نبود

الان Blood Lad برای چی باید انیمه میشد وقتی مانگاش هنوز به هیچ جا نرسیده و تعداد قسمت هاشم در حدی نیست که از روش انیمه بسازند

به هر حال این انیمه هم تموم شد و خدا میدونه که ادامه ای خواهد داشت یانه و اگه ادامه هم داشته باشه در سالیان دور شاهدش خواهیم بود
:d

در مورد خود انیمه هم با اینکه خوب شروع نشد ولی در ادامه پیشرفت کرد و در کل بد نبود
همین رو بگو . اصلا فکرش را نمیکردم اینجوری تموم شه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or