اینکه جیرایا سنسه-تکه درش شکی نیست! :d ولی زورو ساما تک تره!
خوب امروز هم زورو vs اوراهارا ، شنکس vs میناتو میباشد! :d ، اولی که 100% زورو ! :d دومی به جفتشون زیاد حس خاصی ندارم! ولی خوب باز شنکس رو بیشتر دوست دارم! :d
---
بین انیمه هایی که محمدعلی معرفی کرد، Haibane Renmei در حال دانلود شدنه! :d Coalgirls بقیشون رو نداشت
اگر جای دیگه ای غیر از Bakabt میشناسید که تورنت باشه،سرعت خوب هم بده که چه بهتر ، اگر نبود،به عنوان آخرین انتخاب میرم اونجا :d
---
Sengoku Basara 2 رو هم دیدم! :d
خیلی چسبید! اصلا دیدن داته ماسامونه و کاتاکورا و بقیه ی بچه ها + چوسوکابه بسی لذت بخش بود! :bighug: به شدت هوس بازیش کردم!
فقط اگر کیفیت خوبش رو گیر بیارم حتما دوباره میبینمش! میتونست بیشتر از اینا حال بده،حیف کیفیتش زیاد خوب نبود
خوب امروز هم زورو vs اوراهارا ، شنکس vs میناتو میباشد! :d ، اولی که 100% زورو ! :d دومی به جفتشون زیاد حس خاصی ندارم! ولی خوب باز شنکس رو بیشتر دوست دارم! :d
---
بین انیمه هایی که محمدعلی معرفی کرد، Haibane Renmei در حال دانلود شدنه! :d Coalgirls بقیشون رو نداشت
اگر جای دیگه ای غیر از Bakabt میشناسید که تورنت باشه،سرعت خوب هم بده که چه بهتر ، اگر نبود،به عنوان آخرین انتخاب میرم اونجا :d ---
Sengoku Basara 2 رو هم دیدم! :d
خیلی چسبید! اصلا دیدن داته ماسامونه و کاتاکورا و بقیه ی بچه ها + چوسوکابه بسی لذت بخش بود! :bighug: به شدت هوس بازیش کردم!

فقط اگر کیفیت خوبش رو گیر بیارم حتما دوباره میبینمش! میتونست بیشتر از اینا حال بده،حیف کیفیتش زیاد خوب نبود

باو سر اون دختره دیگه آخرت سنگدلی بود. دیدی که خودشم بعدش همش درگیر بود . هی داشت فکر میکرد. اشتباه نکرده عایا.

موزیک متنش انیمه هم فوق العاده زیبا بود که باعث شد برم کل ost هاش رو دانلود کنم :d