Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اینکه جیرایا سنسه-تکه درش شکی نیست! :d ولی زورو ساما تک تره! :-" >:)
خوب امروز هم زورو vs اوراهارا ، شنکس vs میناتو میباشد! :d ، اولی که 100% زورو ! :d دومی به جفتشون زیاد حس خاصی ندارم! ولی خوب باز شنکس رو بیشتر دوست دارم! :d
---
بین انیمه هایی که محمدعلی معرفی کرد، Haibane Renmei در حال دانلود شدنه! :d Coalgirls بقیشون رو نداشت:-" اگر جای دیگه ای غیر از Bakabt میشناسید که تورنت باشه،سرعت خوب هم بده که چه بهتر ، اگر نبود،به عنوان آخرین انتخاب میرم اونجا :d
---
Sengoku Basara 2 رو هم دیدم! :d
خیلی چسبید! اصلا دیدن داته ماسامونه و کاتاکورا و بقیه ی بچه ها + چوسوکابه بسی لذت بخش بود! :bighug: به شدت هوس بازیش کردم! :((
فقط اگر کیفیت خوبش رو گیر بیارم حتما دوباره میبینمش! میتونست بیشتر از اینا حال بده،حیف کیفیتش زیاد خوب نبود:-s

من فکر میکردم Death Note رو تا قسمت 3 دیدم, نگو همش تا 2 دیده بودم!
هیچی دیگه دانلود کردم شروع کردم به دیدنش تا قسمت 10 دیدم. 2جا حس تنفر بهم دست داد نسبت به لایت!
این 2جا , یکیش جایی بود که زد اون مامور fbi رو کشت تو مترو یکی هم جایی که نامزد همون مرده رو کشت. این 2جا حس تنفر بهم دست داد از این لایت. این شینیگامی ریوت هم که =))=))=)) خیلی باحاله. این L هم عجب بیشرفیه , چه مخی هست

من فکر میکردم Death Note رو تا قسمت 3 دیدم, نگو همش تا 2 دیده بودم!
هیچی دیگه دانلود کردم شروع کردم به دیدنش تا قسمت 10 دیدم. 2جا حس تنفر بهم دست داد نسبت به لایت!
این 2جا , یکیش جایی بود که زد اون مامور fbi رو کشت تو مترو یکی هم جایی که نامزد همون مرده رو کشت. این 2جا حس تنفر بهم دست داد از این لایت. این شینیگامی ریوت هم که =))=))=)) خیلی باحاله. این L هم عجب بیشرفیه , چه مخی هست
اتفاقا اون دو قسمت باعث علاقه بیشتر من به لایت شد! :d>:)هوش رو صفا کردی؟ :-"

اتفاقا اون دو قسمت باعث علاقه بیشتر من به لایت شد! :d>:)هوش رو صفا کردی؟ :-"

:| باو سر اون دختره دیگه آخرت سنگدلی بود. دیدی که خودشم بعدش همش درگیر بود . هی داشت فکر میکرد. اشتباه نکرده عایا.
من خیال میکردم همش یه دفترچه مرگ هست. نگو باز هم هست. اون دختره که رسیده دستش چقدر احمقه! فوری قبول کرد معامله چشم ها رو! باز خدا رو شکر لایت عقل درست و حسابی داره قبول نکرد , خیلی حال داد لایت حال این شینگامی سیب دوست رو گرفت سر این قضیه =))

این چرا اینجوری راه میره و غذا میخوره! رفتار پاهاش من رو یاد میمون میندازه!:d

آخرین ویرایش:
:| باو سر اون دختره دیگه آخرت سنگدلی بود. دیدی که خودشم بعدش همش درگیر بود . هی داشت فکر میکرد. اشتباه نکرده عایا.
من خیال میکردم همش یه دفترچه مرگ هست. نگو باز هم هست. اون دختره که رسیده دستش چقدر احمقه! فوری قبول کرد معامله چشم ها رو! باز خدا رو شکر لایت عقل درست و حسابی داره قبول نکرد , خیلی حال داد لایت حال این شینگامی سیب دوست رو گرفت سر این قضیه =))

این چرا اینجوری راه میره و غذا میخوره! رفتار پاهاش من رو یاد میمون میندازه!:d
اون دختره حقش بود! >:)>:)
حالا برس قسمت 25... خودت می فهمی هوش به چی میگن!>:)

اینکه جیرایا سنسه-تکه درش شکی نیست! :d ولی زورو ساما تک تره! :-" >:)
خوب امروز هم زورو vs اوراهارا ، شنکس vs میناتو میباشد! :d ، اولی که 100% زورو ! :d دومی به جفتشون زیاد حس خاصی ندارم! ولی خوب باز شنکس رو بیشتر دوست دارم! :d
---
بین انیمه هایی که محمدعلی معرفی کرد، Haibane Renmei در حال دانلود شدنه! :d Coalgirls بقیشون رو نداشت:-" اگر جای دیگه ای غیر از Bakabt میشناسید که تورنت باشه،سرعت خوب هم بده که چه بهتر ، اگر نبود،به عنوان آخرین انتخاب میرم اونجا :d
---
Sengoku Basara 2 رو هم دیدم! :d
خیلی چسبید! اصلا دیدن داته ماسامونه و کاتاکورا و بقیه ی بچه ها + چوسوکابه بسی لذت بخش بود! :bighug: به شدت هوس بازیش کردم! :((
فقط اگر کیفیت خوبش رو گیر بیارم حتما دوباره میبینمش! میتونست بیشتر از اینا حال بده،حیف کیفیتش زیاد خوب نبود:-s

Sengoku Basara 2 رو 720 با فن ساب KSH دارم حجم هر قسمت 400 مگه . اگه میخوای بگو لینک مستقیمش رو پ.م کنم :d

قسمت 12 دفترچه مرگ رو هم دیدم.:|:|:| شدم از حماقت یکی
باو این دختره چرا انقدر احمقه! باز لایت درسته یه چند جا یه کارهایی کرد که بدم اومد ازش ولی لااقل باهوش هست , مغز داره فکر داره درست کار انجام میده. بقول امیرحسین و سروش هوش داره! ولی این دختره انگار نه انگار دستیدستی داره لو میده همه چی رو . حیف اون شینیگامی که مرد بخاطر این8-|

قسمت 12 دفترچه مرگ رو هم دیدم.:|:|:| شدم از حماقت یکی
باو این دختره چرا انقدر احمقه! باز لایت درسته یه چند جا یه کارهایی کرد که بدم اومد ازش ولی لااقل باهوش هست , مغز داره فکر داره درست کار انجام میده. بقول امیرحسین و سروش هوش داره! ولی این دختره انگار نه انگار دستیدستی داره لو میده همه چی رو . حیف اون شینیگامی که مرد بخاطر این8-|
منظور من کاملا اشتباه برداشت شد! :d
L توی 2-3 حرکت،تونست لایت رو بین این همه آدم تو دنیا پیدا کنه! :d به این میگن هوش! >:)
بدون داشتن قدرت های فرابشری و اینا از اینکارا کردن فقط از L کبیر بر میاد! >:)

منظور من کاملا اشتباه برداشت شد! :d
L توی 2-3 حرکت،تونست لایت رو بین این همه آدم تو دنیا پیدا کنه! :d به این میگن هوش! >:)
بدون داشتن قدرت های فرابشری و اینا از اینکارا کردن فقط از L کبیر بر میاد! >:)
لایت هم با 2 تا یار و قدرتهای ماورا طبیعی تا الان تونسته از چنگال L فرار کنه وگرنه هیچ شانسی در برابرش نداره :d
Elfen Lied را هم تموم کردم و داستان قشنگی داشت ولی هنوز هم فکر میکنم واقعا نیازی نبود که اینقدر خشن و صحنه دار بسازنش :d
اون تیکه ای که ساعت زنگ زد چی شد؟
من که دیگه تا عمر دارم از فاصله ی نزدیکتر از 15 متری هیچ دختری رد نمیشم :d

بالاخره فرصت شد تا انیمه زیبای Xam'd: Lost Memories رو ببینم
47b20s0.gif

در یه کلام عالی بود به قول معروف باب دل من بود :p موزیک متنش انیمه هم فوق العاده زیبا بود که باعث شد برم کل ost هاش رو دانلود کنم :d
مخصوصا دوستانی که اهل دانلود ost هستن این اهنگ رو به هیچ وجه از دست ندن اهنگ : Ooshima Michiru - Gen ni Hitozoe no Omoi به نظر من بهترین اهنگ این انیمه هست :x

سبک انیمه هم اکشن - فانتزی - رومنس هست و توسط دو استدیو معروف Aniplex و Bones ساخته شده که از معروفترین کار هاشون میتونم به Wolf`s Rain -Soul Eater و نارتو خودمون اشاره کنم ( دیگه بدونین این انیمه در چه حدیه
s2220.gif
)

داستان هم مربوط به پسری هست به نام اکی یوکی که تو یه جزیره به همراه پدرو مادرش زندگی میکنه که این جزیره وسط جنگ بین دولت شمالی و جنوبی قرار داره و جزیره بی طرفی هست و خودشون رو درگیر جنگ نمیکنن
یه روز موقعی که اکی یوکی و دوستانش میخواستن به مدرسه برن ناگهان انفجاری توی اتوبوسی که اون ها رو به مدرسه میبره صورت میگیره و دختری اسرار امیز باعث انفجار اتوبوس میشه و ناگهان نور عجیبی وارد دستان اکی یوکی میشه که باعث میشه تبدیل به هیولایی به اسم زمد بشه از اینجا داستان انیمه شروع میشه و سوالات زیادی رو در ذهن ببیننده ایجاد میکنه
1436.gif

دوستانی که این انیمه رو ندیدن حتما پیشنهاد میکنم این شاهکار رو ببینن :d

همچین میگین قدرت های فرا بشری هر کی ندونه خیال میکنه , ذهن مردم رو میخونه, جادو میکنه با چوب جادوی هری پاتر8-|
یه دفترچه داره قیافه یارو رو میبینه اسمش رو مینویسه طرف میمیره. تا الان هم جز این قدرت دیگه ای ندیدم. شاید تو قسمت های بعد که شما عزیزان دیدین میتونه غیب و ظاهر بشه :d

نمیدونم اینجا کسی از دوستان انیمه Slam Dunk رو میبینه یا نه ولی به اونایی که این انیمه رو ندیدن پیشنهاد میکنم حتمآ شروع کنن تو این 12 قسمتی که ازش دیدم تو هرقسمتش از خنده مردم:d

این انیمه با اینکه خیلی فدیمیه و ژانرش هم یه انیمه ورزشی خیلی خوب دنبال میشه و ادم رو اصلآ خسته نمیکنه و ادم رو مجبور میکنه دنبال کنه

در مورد انیمه Free قسمت های 8و9 :

این دو قسمت خلاف همه پندهایی که داشت نشون داد که وقتی با کسی رقابت دارید چطور میتونید از یه باخت یه پیروزی بسازید و طرف تا ته بسوزه :))

در مورد انیمه های این فصل هم برخلاف تصور و نمایش اول فصل که یکم نا امید کننده به نظر میرسید ولی در پایان فصل نشون داد که انیمه های خوبی پخش شد و مخاطب رو تقریبآ راضی نگه داشت هرچند معتقدم انیمه های پاییز انیمه های چشمگیر تری خواهند بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or