Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
هرکی این سؤال رو بپرسه،من ناخوداگاه باید بیام جواب بدم! :d
شما فرض کن F/SN اصلا و ابدا وجود خارجی نداره! :d
---
@محمدعلی
دستت درد نکنه! در اسرع وقت،در راستای اینکه فراموش نکنم میفرستم برای دانلود! :d

سری اول در این حد داغونه؟

کم کم همون یه ذره علاقه ای که به مانگای ناروتو داشتم از دست میره...
الان این چپتر 645 قرار بود اوج هیجان جنگ باشه؟
هیجانش از یه Sparring match تو انیمه Ippo کمتر بود...

جا داره همین جوری یادی کنیم از گذشتگان....

دلم می خواست یه موسسه ای تشکیل می شد به نام موسسه ی قهرمانان فراموش شده.

هیات مدیره اش رو هم از بین بر و بچه های Last Exile، Mushishi، Kino's Journey و ... انتخاب می کردن.

مخصوصاً دلم برای Last Exile تنگ شده. کلاوس، آلکس رو، مخصوصاً اون اپنینگ فوق العاده اش.

دیدنش اکیداً توصیه میشه! انیمه ای که در سال 2003 تولید شده و الآن در سال 2013 هنوز هم گرافیک چشم گیری داره!

یادمه یکی اینجا مانگای Tower Of God رو معرفی کرد.جا داره ازش تشکر بکنم که منو از کار و زندگی انداخت:|:d

فک کنم معتاد مانگا شدم:-s

احتمالاً امیر آکیبا بوده. بعد از نماز صبح نفرینش کن:)

منم یه مدتی داغون وبتون های کره ای بودم. اگر روزی یه دونه اش رو تموم نمی کردم، اون روز خمار بودم (اغراق در حد تیم ملی:>)

البته توی اونایی که خوندم Trace و Tower of God یه چیز دیگه بودن. مخصوصاً Trace 1.5 که شخصیت اولش یک عملیِ ضد جامعه بود:d

حالا بشینم F/Z رو ببینم.
یکی یه لینک درست و حسابی از کد گیاس به من میده؟ ده قسمت دیدم الان شدیدا دوست دارم بقیه اش رو نگاه کنم.

اگر تو Bakabt.me عضوی برو از اونجا لینکاش رو بگیر. بهترین کیفیت رو داره و سرعت دانلودش هم خوبه.

احتمالاً امیر آکیبا بوده. بعد از نماز صبح نفرینش کن:)

منم یه مدتی داغون وبتون های کره ای بودم. اگر روزی یه دونه اش رو تموم نمی کردم، اون روز خمار بودم (اغراق در حد تیم ملی:>)

البته توی اونایی که خوندم Trace و Tower of God یه چیز دیگه بودن. مخصوصاً Trace 1.5 که شخصیت اولش یک عملیِ ضد جامعه بود:d
البته نفرین ها سراغ ریشه ی این اعتیاد هم میادا :-" :-"

حالا میخوای عامل اعتیاد به trace هم باشی؟ :دی
---
دیروز مسابقه بین زورو ساما و ارو سنین بود! من یادم رفت شرکت کنم :(( و باختیم... :| دوستان وان پیسی هر روز بهم یادآوری کنند بی زحمت :-"

---
دیروز مسابقه بین زورو ساما و ارو سنین بود! من یادم رفت شرکت کنم :(( و باختیم... :| دوستان وان پیسی هر روز بهم یادآوری کنند بی زحمت :-"

اشکال نداره شکست از بهترین ها مایه ننگ نیست:d:))

حالا برای مسابقه با ایچیگو آماده بشین!(اگرچه به نظر من از همین الانم باخته ایچیگو...)>:):d
از قبل بگم رای من جناب توت فرنگیه! قابل تغییر هم نیست لطفا تقاضا نفرمایید:))

-----------------------
برای اینکه اسپم نشده باشه: :d
جالب بود! ظاهرا می خواد برای این آرک آخر خودشو جمع و جور کنه کوبوb-)
کاپیتان ها هم که گنده برداشتن فکر کنم می خوان نشون بدن چند مرده حلاجن:-b (بلکه بتونیم بانکای بعضی ها رو هم ببینیم!>:))

---

حالا یادت نره الان به لوفی و ایس رای ندی:))
-------------------------------------------------------------------------

قسمت اول F/Z رو دیدم،خیلی عالی بود.گرچه سوال زیاد به وجود اومد.ولی ترجیح میدم کامل ببینمش.

شکست از بهترین ها مایه ی ننگ نیست،ولی وقتی بهترین ِ بهترین ها هستی،اصلا خوب نیست! :-"

نه قصد خرید رای نداریم! فقط یادآوری نیازمند بودم! :d
رای من امروز لوفی و توشیرو بودن! :-"
---
مانگا بلیچ - چپتر 547 :
اول یک سؤال! چرا صفحات رنگی بلیچ همیشه چندتاییه؟ :d کلا برام سؤاله حکمتش چیه! :d ....(یکهو به ذهنم رسید)... آها خوب مال وان پیس هم 2تاییه،ولی 2تا با همن! پس هیچی! مشکل حل شد! :d
تو صفحه ی رنگی زاراکی حضور داشت! :bighug: ، بین بچه های کووینشی،اونی که قرینه ی رنجی بود رو هم دوست میدارم! :d بهش میخوره از اونایی باشه که به گروه خونی من میخورن! :d
در مورد خود داستان، چیز خاصی ندارم بگم! :d
اما سروش! فعلا که نمیتونند بانکای بزنند! :d کروتسیچی راهش رو یافته مثل اینکه،ولی خوب هنوز رو بقیه اعمال نکرده! :d پس شاید اینجا هم بی بانکای باشن! :d اصلا بانکای برای چیه! :-" زاراکی میخواد بیاد شیکای بزنه زمین و زمان رو یکی کنه! >:) (البته توی مصاحبه قبل این آرک فکر کنم گفته شده بود شمشیر زاراکی هم مثل ایچیگو،همیشه در حالت شیکای میباشد! :d ) حالا به هر حال،زاراکی با پیشرفتی که کرده کسی جلو دارش نیست>:)
---
مانگا وان پیس - چپتر 720 :
این چپتر رو تا الان بالای 5 بار خوندم! :d عالی بود یعنی! :d
تا قبل از این چپتر،حالم از بارت بهم میخورد و باهاش مشکل داشتم! اما از این چپتر عاشقش شدم! :bighug::bighug::bighug: خداکنه بیاد تو گروه کلاه حصیری ها! :x ولی بنده خدا ذوق مرگ میشه:-"
چقدر پنل های مربوط به گذشته ی بارت عالی بود! =))=))=)) هر دفعه یاد قیافش میفتم میترکم از خنده! =)) (البته زمان حالشم عالی بود! :d )
قضیه ی بلک بیرد و آوکیجی شدیدا مشکوک بود! به نظرم آوکیجی کسی نیست که اهدافش یا حتی راهش با بلک بیرد یکی بشه،پس اینکه چی شده که به هم نزدیک شدن رو نمیتونم درک کنم! :d خداکنه حداکثر تا آخر این آرک مشخص بشه! ، دندن موشی:x (تعداد عکس هایی که فن ها از دندن موشی رنگی نمودن،از کل رنگی های صفحات دیگه بیشتر بود=)):x )
به اسوپداموس هم بیش از قبل ایمان می آوریم! :d

با تشکر از دوستان! :-"
یعنی یک کلمه دروغ از دهن اسوپ خارج نمیشه ها! :d
---
Tower of God هم این هفته بهم خیلی حال داد! :x
---
انیمه ناروتو رو چه کنیم بالاخره؟ رو اعصابه یا خیر؟ :d من از همون قضیه که در جریانید، 2 هفته دیدم،بعد گفتید دوباره داره نصف و نیمه فیلر میزنه،دوباره بی خیال شدم! :|
حالا چه کنم؟ :d ببینم؟ :d

شکست از بهترین ها مایه ی ننگ نیست،ولی وقتی بهترین ِ بهترین ها هستی،اصلا خوب نیست! :-"

نه قصد خرید رای نداریم! فقط یادآوری نیازمند بودم! :d
رای من امروز لوفی و توشیرو بودن! :-"
---
مانگا بلیچ - چپتر 547 :
اول یک سؤال! چرا صفحات رنگی بلیچ همیشه چندتاییه؟ :d کلا برام سؤاله حکمتش چیه! :d ....(یکهو به ذهنم رسید)... آها خوب مال وان پیس هم 2تاییه،ولی 2تا با همن! پس هیچی! مشکل حل شد! :d
تو صفحه ی رنگی زاراکی حضور داشت! :bighug: ، بین بچه های کووینشی،اونی که قرینه ی رنجی بود رو هم دوست میدارم! :d بهش میخوره از اونایی باشه که به گروه خونی من میخورن! :d
در مورد خود داستان، چیز خاصی ندارم بگم! :d
اما سروش! فعلا که نمیتونند بانکای بزنند! :d کروتسیچی راهش رو یافته مثل اینکه،ولی خوب هنوز رو بقیه اعمال نکرده! :d پس شاید اینجا هم بی بانکای باشن! :d اصلا بانکای برای چیه! :-" زاراکی میخواد بیاد شیکای بزنه زمین و زمان رو یکی کنه! >:) (البته توی مصاحبه قبل این آرک فکر کنم گفته شده بود شمشیر زاراکی هم مثل ایچیگو،همیشه در حالت شیکای میباشد! :d ) حالا به هر حال،زاراکی با پیشرفتی که کرده کسی جلو دارش نیست>:)

انیمه ناروتو رو چه کنیم بالاخره؟ رو اعصابه یا خیر؟ :d من از همون قضیه که در جریانید، 2 هفته دیدم،بعد گفتید دوباره داره نصف و نیمه فیلر میزنه،دوباره بی خیال شدم! :|
حالا چه کنم؟ :d ببینم؟ :d
نه دیگه! جیرایا ساما از اون کاراکتر هایی بود که زندگی و مرگش جزو نقاط قوت انیمه محسوب میشن!:(( و از جمله کسانی که زنده شدنش (به هر صورتی)باعث تحریم انیمه از طرف من خواهد شد.)x
حالا بقیه بحث ها رو اگه خواستین تو تایپک خودش ادامه میدیم:d(که قفله :dپس کلا بی خیالش;;))
---------------------------
برای بلیچ:
نه منظورم اونایی بود که بانکایشون رو تا حالا نشون ندادن! کاپیتان 13 و همین یارو که شبیه Snakeه رو میگم>:) اسمشون یادم نیست:d
زاراکی هم که فک کنم انتظار همه طرفدارا برای دیدنش بیشتر از انتظارشون برای دیدن دوباره ایچیگو باشه! (البته من یاماجی رو بیشتر دوست داشتم:(()
به هر صورت فکر می کنم زاراکی بره برای همین ریشوئه! (رئیس کوئینشی ها!:d) (همه اسما رو یادم رفته:d) بعد وقتی مجبورش کرد قدرت نهاییشو رو کنه، در یک مرگ قهرمانانه بمیره و راه رو برای ایچیگو مفت خور باز کنه تا بیاد کارو تموم کنه!:d(پیش بینی رو صفا کردی؟>:))
----------------------
برای ناروتو هم میشه کاری رو کرد که من برای بلیچ کردم! >:)
لیست قسمت های فیلر رو پیدا کنی، همونایی که فیلر نیستن رو دانلود/تماشا کنی و لذتشو ببری!>:)

سلام

جیرایا تکه . باعث افتخار زورو بوده که با جیرایا سرشاخش کردن :دی
نظر بنده به نظر شما بسیار بسیار نزدیک است! تا حدی که میشه گفت کاملا موافقم:d:x

----------------------

راستی برای دوستانی که مانگا می خونن این مانگای Area D خیلی چیز جالبه... اگه به تم X-Men و اینجور Superpower ها و Prison-survival علاقه دارین خیلی مانگای قشنگیه!>:)
Mangastream هم میذارش... الان حدود 50 قسمتش اومده... بجنبین تا به 100 و 200 نرسیده!:d ترجمش هم تو AW موجوده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or