Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اسپویل بدون تگ اونم در این ترد اونم درباره شینگکی حداقل کارت قرمز داره که امیدوارم بهت بدن!.
دوستانی که نفهمیدن یا نمیدونن تگ اسپویل یعنی چی، از کسی بپرسن یا حداقل درموردش نطق نکنن.
باتشکر

آخرین ویرایش:
کلا انگار دوستان اول اسپویلر رو باز میکنن بعد متن توضیح رو میخونن :))
حالا خوبه اسپویل خاصی هم نشده خودمون هم هنوز نمیدونیم چی به چیه
البته ماجرای تایتان های داخل دیوار که معلومه دیگه توضیح لازم نداره :دی

چی بود دقیقا؟:-/ اون زنه اسمش چی بود, کیجی؟! یکمی شاد میزنه!:d داشت از کشیش حرف میکشید , من درست متوجه نشدم. بعدش هم که ارمین داشت توضیح میداد برای اون دوستشون. این رو فهمیدم که از زمان درست کردن دیوار اونجا بودن. و اینکه اون دوست ارمین بود یا خودش گفت از تایتان ها برای محافظت در برابر تایتان ها استفاده کردن؟

در مورد غول گفته شده تو اسپویل های قبلی که شبیه میمون بود توضیحات در این لینک : Ape Titan - Shingeki no Kyojin Wiki

در مورد غول عظیم الجثه :http://shingekinokyojin.wikia.com/wiki/Bertholdt_Fubar :|

در مورد غول زره پوش : http://shingekinokyojin.wikia.com/wiki/Reiner_Braun :-o
یعنی واقعا این 2نفر اون غول ها هستن؟! حالا باز غول زره پوش یه چیزی! ولی غول عظیم الجثه که حماقت و اسکل بودن از قیافه اش میباره!

آخرین ویرایش:
من یجا خوندم قرار بود بعد مرگ L مانگا تموم شه ولی ناشر فشار میاره که ادامه پیدا کنه
ولی در کل اگه لایت هدفش خوب بود ولی کارش درست نبود هیچ فرقی با قاتل نداشت
بنظر من که واجب بود اون خفت و خاری شو در اخر ببینیم:d
در مورد اون دوتا هم N بنظرم پتانسیل خیلی زیادی داشت تا جای L پر کنه ولی شخصیت پردازی خوبی نداشت
در اخر شکست غیر مقعول لایت خیلی اسیب زد به انیمه با اینکه خیلی سعی کردن بود یه حالت سوپرایز داشته باشه اما خوب در نیومده بود
Prince Amir67@
اخه اولش یه اسمی بردی من خودم فک کردم در مورد یه انیمه دیگه ست اون پاراگراف رو نخوندم اومدم فقط نوشته قرمز خوندم
بهتره مث الان تگ کنی ;)

من یجا خوندم قرار بود بعد مرگ L مانگا تموم شه ولی ناشر فشار میاره که ادامه پیدا کنه
ولی در کل اگه لایت هدفش خوب بود ولی کارش درست نبود هیچ فرقی با قاتل نداشت
بنظر من که واجب بود اون خفت و خاری شو در اخر ببینیم:d
در مورد اون دوتا هم N بنظرم پتانسیل خیلی زیادی داشت تا جای L پر کنه ولی شخصیت پردازی خوبی نداشت
در اخر شکست غیر مقعول لایت خیلی اسیب زد به انیمه با اینکه خیلی سعی کردن بود یه حالت سوپرایز داشته باشه اما خوب در نیومده بود
Prince Amir67@
اخه اولش یه اسمی بردی من خودم فک کردم در مورد یه انیمه دیگه ست اون پاراگراف رو نخوندم اومدم فقط نوشته قرمز خوندم
بهتره مث الان تگ کنی ;)

چشم.
آقا من از همه عذر میخوام, باید تگ میگذاشتم تا جای هیچ بحثی نباشه. و دوستان رو به اشتباه نندازه.:">

خیر متاسفانه تنها نیستی
yahoo_65.gif

لایت حرفش قشنگ بود! ولی کارش،اخلاقش، و هر چیز دیگش اشتباه بود!
yahoo_4.gif

کسی که میاد از میسا-چان (اسمش همین بود دیگه؟
yahoo_4.gif
) به عنوان یک ابزار استفاده میکنه، کسی که خودش رو خدا میدونه و انسان دو رویی باشه(اصلا کلاری که قسمت فکر کنم 7 با زن اون ماموری FBI کرد رو یادم نمیره
yahoo_22.gif
) و ... ، مشخصه که اینکارایی که میکنه هم درست نیست!
yahoo_4.gif

باباش هم توی بیمارستان حرف خوبی زد! اون وسیله شیطانیه! هرجوری هم بخواد ازش استفاده بشه،بازم شیطانیه!
yahoo_4.gif

این غرور کاذب بود که باعث شد یاگامی زمین بخوره.اون کاری که با مامور FBI کرد و استفاده ابزاری از میسا-چان تنها راه چاره هاش بودن.اگر همه کارش رو قبول میکردن و سدراهش نمیشدن مطمئنا خیلی از این اتفاقات نمی افتاد.البته همه اینها داستانه و تخیل:dکلا نمیدونم چرا سعی داشتن یاگامی رو فوق العاده شیطانی و کثیف نشون بدن.توی همون قسمت های اولیه وقتی چند نفر میخوان به اون دختره تجاوز کنن،مگه همین یاگامی کمکش نمیکنه؟!خیلی دور از انصافه یاگامی رو مقصر بدونیم.

این غرور کاذب بود که باعث شد یاگامی زمین بخوره.اون کاری که با مامور FBI کرد و استفاده ابزاری از میسا-چان تنها راه چاره هاش بودن.اگر همه کارش رو قبول میکردن و سدراهش نمیشدن مطمئنا خیلی از این اتفاقات نمی افتاد.البته همه اینها داستانه و تخیل:dکلا نمیدونم چرا سعی داشتن یاگامی رو فوق العاده شیطانی و کثیف نشون بدن.توی همون قسمت های اولیه وقتی چند نفر میخوان به اون دختره تجاوز کنن،مگه همین یاگامی کمکش نمیکنه؟!خیلی دور از انصافه یاگامی رو مقصر بدونیم.
قضیه اینه که اعتقاد بشری اینه که یه آدم نمی تونه جای خدا رو بگیره. جای خدا که هیچی. آدما حتی نمی تونن در مورد کوچیکترین چیزا قضاوت صد در صد مطمئن داشته باشن! مثلا به نظر خودت واقعا حق اونایی که داشتن اون زنه رو اذیت میکردن، مرگ بود؟ یا حق خیلی از زندانی هایی که تو زندان بودن؟ انگیزه های لایت واسه استفاده از دفترچه، خیلی بچگانه ست! اگه قرار باشه هر کسی با کوچکترین جرمی کشته بشه، خیلی زود آدمی باقی نمی مونه. بعد حتی اگه این مسائل رو هم در نظر نگیریم، این راه، خودش راه بدیه. چون لایت مجبور شد یه سری آدم کاملا بی گناه، مثل L رو هم بکشه.
خلاصه من فکر می کنم جور دیگه ای نمی شد دث نوت رو تموم کرد:دی
اگر کسی تا حالا توی عمرش ناروتو رو ندیده، می تونه از قسمت 327 و 328 شروع کنه بدون این که چیزی رو از داستان از دست بدهb-):p
ناروتو هنوز هوکاگه نشده.
ناروتو هنوز نتونسته ساسکه رو برگردونه.
ناروتو هنوز ساکورا یا هیناتا رو مخ نکرده!
.
.
.
از قسمت 70-80 سری اول به بعد، داستان اصلی اصلا جلو نرفته. یه سری مسائل واسه اضافه کردن داستان که بعضی هاشون خوب، بعضی هاشون بد بودن، ولی دیگه داره خارج از تحمل میشه! شاید تنها تغییر این باشه که الان ساسکه از خود خدا هم قویتر شده!!

دوستان چقدر انیمه Psycho Pass خوب بود!!:x داستانش فوق العاده خوب بود :x

گرافکیکش خیلی خوب بود،آهنگاش عالی بودن:x

هرکی ندیده حتما ببینه،22 تا قسمتم یشتر نیست :)

این آخر انیمه کوگامی چی شد؟ولش کردن واسه خودش آزاد باشه؟!

عاشق اینم که انیمه رحم نکنه اصلا:d،همیشه بترسی از اینکه یکی از شخصیت های اصلی بمیره،نه مثل ناروتو و بلیچ که شخصیت های اصلی همیشه زنده می مونن/:)

فصل بعدی تایید شده؟!

من با تک تک کلمات محمدعلی در مورد دفترچه مرگ موافقم! :d
در مورد ناروتو هم البته موافقم تا حدودی :-"
---
دوستان جایی لینکی برای دانلود سری دوم Sengoku Basara نمیشناسید؟ :d
Anime-Aceess قبلا بهتر بود،دیروز قسمت اول رو دانلود کردم ، با سرعت 50 تا دانلود میشد :| (معمولا سرعت دانلودم 350-400ـه :d )
---
من حافظم داغونه،پس چندتا انیمه ی امیر پسند(:-") معرفی کنید هم ممنون میشم :d
نکته : خواهشا انیمه ها فاقد مهدکودک دخترونه باشن! :d
---
امروز AW نداشتیم،یه حس پوچی بهم دست داده! اصلا نمیدونم چیکار کنم با اون زمانی که روزانه تو AW گشت میزدم:-"

دوستان چقدر انیمه Psycho Pass خوب بود!!:x داستانش فوق العاده خوب بود :x

گرافکیکش خیلی خوب بود،آهنگاش عالی بودن:x

هرکی ندیده حتما ببینه،22 تا قسمتم یشتر نیست :)

این آخر انیمه کوگامی چی شد؟ولش کردن واسه خودش آزاد باشه؟!

عاشق اینم که انیمه رحم نکنه اصلا:d،همیشه بترسی از اینکه یکی از شخصیت های اصلی بمیره،نه مثل ناروتو و بلیچ که شخصیت های اصلی همیشه زنده می مونن/:)

فصل بعدی تایید شده؟!

کوگامی همون افسره بود درسته ؟ اگر همون بوده باشه رفت به شیوه خودش دست سیستم رو که اسمش رو الان یادم نیست رو کنه و به شیوه خودش عدالت رو بوجود بیاره. به این نوع پایان ها میگن پایان باز یعنی بیننده برداشتی که خودش دوست داره رو می تونه داشته باشه. بهترین راه برای اینکه بخوای در آینده دوباره از یه فیلم یا سریالی استفاده کنی همین پایان باز هستش.

من با تک تک کلمات محمدعلی در مورد دفترچه مرگ موافقم! :d
در مورد ناروتو هم البته موافقم تا حدودی :-"
---
دوستان جایی لینکی برای دانلود سری دوم Sengoku Basara نمیشناسید؟ :d
Anime-Aceess قبلا بهتر بود،دیروز قسمت اول رو دانلود کردم ، با سرعت 50 تا دانلود میشد :| (معمولا سرعت دانلودم 350-400ـه :d )
---
من حافظم داغونه،پس چندتا انیمه ی امیر پسند(:-") معرفی کنید هم ممنون میشم :d
نکته : خواهشا انیمه ها فاقد مهدکودک دخترونه باشن! :d
---
امروز AW نداشتیم،یه حس پوچی بهم دست داده! اصلا نمیدونم چیکار کنم با اون زمانی که روزانه تو AW گشت میزدم:-"
میگم حافظه من از شما ضعیف تره! میشه اسم اکانت AWتونو بگین؟ :d یه زمانی می دونستم ولی یادم رفته:whistling:
استکباریون که معلومن ، چند تا دیگه از دوستان این تایپک رو هم مطئنم تو اون سایت دیدم فقط اسما رو نمی دونم:d:">
--------------------------
برای سانگوکو:دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum
:-bd

------------------------------
در ضمن من هنوز برای دث نوت متقاعد نشدم! سرنوشت لایت خیلی باید بهترین از این حرفا می بود!)x

کوگامی همون افسره بود درسته ؟ اگر همون بوده باشه رفت به شیوه خودش دست سیستم رو که اسمش رو الان یادم نیست رو کنه و به شیوه خودش عدالت رو بوجود بیاره. به این نوع پایان ها میگن پایان باز یعنی بیننده برداشتی که خودش دوست داره رو می تونه داشته باشه. بهترین راه برای اینکه بخوای در آینده دوباره از یه فیلم یا سریالی استفاده کنی همین پایان باز هستش.

که اینطور،کلا پایانه خیلی خوبی داشت،همین که همه چیز به خوبیو خوشی تموم نشد عالی بود :d

خیلی جالبه خوشم اومد از این انمیه،خیلی هم هم خوشم اومد
انیمه دیگه ای مثل این نیست معرفی کنید؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or