Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من جفتش رو میبینم !

دیگه کمتر کسی پیدا میشه این انیمه رو دنبال نکنه :d
ولی مانگاش طراحی ضعیفی داره بنظرم ،یا شایدم چون انیمه خیلی عالی بودـه انتظار من زیاد تر بود
خب، ظاهرا انیمه 25 قسمت هست اما اونطوری که مانگا رو دنبال کردم به قسمت های خیلی بیشتری نیاز هست برای ادامه ی داستان، یعنی میخوان مثل Claymore سر و تهش رو هم بیارن؟

خب، ظاهرا انیمه 25 قسمت هست اما اونطوری که مانگا رو دنبال کردم به قسمت های خیلی بیشتری نیاز هست برای ادامه ی داستان، یعنی میخوان مثل Claymore سر و تهش رو هم بیارن؟

نه عزیز احتمالا میرن برای فصل های بعدی.b-) مانگاش که همچنان درحال انتشاره پس فک کنم یکم استراحت بدن تا مانگا بره جلو بعد سری بعد رو بسازن.
اگه همچین کاری بکنن و سر و تهش رو هم بیارن من رسما از دیدن انیمه کناره گیری می کنم! و این انیمه رو به لیست Hate خویش اضافه خواهم کرد!:(

نه عزیز احتمالا میرن برای فصل های بعدی.b-) مانگاش که همچنان درحال انتشاره پس فک کنم یکم استراحت بدن تا مانگا بره جلو بعد سری بعد رو بسازن.
اگه همچین کاری بکنن و سر و تهش رو هم بیارن من رسما از دیدن انیمه کناره گیری می کنم! و این انیمه رو به لیست Hate خویش اضافه خواهم کرد!:(

مگه بچه بازیه؟ :دی
کدوم انیمه ای رو اینطوری ساختن که اینو بخوان اینطوری کنن؟ داستان هم تغییر پیدا نمیکنه که بگیم فصل بعدی قراره ساخته شه که تغییر اسمی هم توی انیمه ایجاد شه به دنباله ی اون .
منم دقیقا برای همین موضوع دیگه منتظر انیمه نشدم و مانگا رو دنبال کردم، توصیه میکنم شما هم همینکارو کن :|:دی
فقط از اونجایی طراحیه مانگا چیز خیلی قابل توجهی نیست، برای جذاب تر شدن پیشنهاد میکنم موسیقی متن انیمه رو دانلود کنی و موقع خوندم مانگا بهش گوش بدی، میشه مثل انیمه :دی

عمرا این کار رو انجام بدن،داستان رو یه جای حساس تو فصل اول تموم میکنن تا مردم برن دنبال مانگا،بعد فصل دوم رو میدن بیرون.

- - -ویرایش - - -

: دی

nu9e4upa.jpg

sent from my ship Oro-Jackson.

به به گل دی راجر هم که داره از اورو جکسون برای ما پست میزنه:d

عمرا این کار رو انجام بدن،داستان رو یه جای حساس تو فصل اول تموم میکنن تا مردم برن دنبال مانگا،بعد فصل دوم رو میدن بیرون.d
کی بدش میاد!
اما میشه چندتا انیمه درست حسابی نام ببری که با این شیوه ای که میگی، ساخته شدن؟

عزیز دل برادر شما Hellsing رو شروع کن، ضرر نمی کنی!تازه 10 قسمت هم بیشتر نیست چشم به هم بذاری تموم شده!>:)
بعدشم بشین همین DN رو ببین.اون رو هم آرک اولش که تموم شد می تونی دیگه نگاه نکنی :d(فک کنم قسمت12-13 میشه)

اینجوری هم دوتا انیمه بی نظیرو دیدی هم برای بقیه انیمه ها وقت داری>:)

بعد از چند وقت و در عین آرامش و تمرکز کامل، بشین F\Z رو ببین تا ببینیی انیمه "زندگی عوض کن" به چی میگن!o:-):bighug: (اون رو هم تا قسمت 24 ببینی کافیه:d)

دفترچه مرگ مگه 33 -35 قسمت نیست؟ فقط تا قسمت 13 ببینم کافیه؟ :d
----
این ابر انیمه (Shingeki No Kyojin) تموم شد. دفترچه مرگ رو هلسینگ التیمت رو در کنار هم میبینم. چون تا تموم شدن شینگکی احتمالا این watamote هم تموم شده و ایضا این فصل جدید High School DxD . پس با خیال راحت جفتشون رو میبینم. بعد هم میرم سراغ fate/zero و بعد انشاالله سراغ ناروتو (اه اه چیه این وان پیس:p;;):d)

----
این ابر انیمه (Shingeki No Kyojin) تموم شد. دفترچه مرگ رو هلسینگ التیمت رو در کنار هم میبینم. چون تا تموم شدن شینگکی احتمالا این watamote هم تموم شده و ایضا این فصل جدید High School DxD . پس با خیال راحت جفتشون رو میبینم. بعد هم میرم سراغ fate/zero و بعد انشاالله سراغ ناروتو (اه اه چیه این وان پیس:p;;):d)

من شنیده بودم میگفتن تا قسمت25 حالا جدیدا شده باز 13
زیاد این حرفا رو جدی نگیر بشین با خیال راحت تا اخرین قسمت ببین
اگه میخوای نصف نیمه نگا کنی اصلا نگا نکن :d

کی بدش میاد!
اما میشه چندتا انیمه درست حسابی نام ببری که با این شیوه ای که میگی، ساخته شدن؟

خیالت راحت همین کار رو میکنن.کلا یکی از اهداف ساخت این انیمه افزایش فروش مانگا بوده.بعد با سابقه ای که تیم سازنده داره نمیاد پایان الکی و آبکی بسازه.

----
(اه اه چیه این وان پیس:p;;):d)

دث نوت 37 قسمته.باید کامل ببینی.اصلا چه معنی داره انیمه رو نصفه کاره ول کنی؟

و همانا که الان ما فن های وان پیس هیتر ها را با خاک یکسان خواهیم کرد! وان پیس هرچی باشه،حداقل مثل بعضی از انیمه های بلند نینجایی افت چند ساله و فیلر های خرکی و الکی نداره>:)

علاوه بر سایتی که سروش جان معرفی کرد این دو سایت هم بنظرم خوبه علاوه بر اپنینگ و اندینگ، ساندترکها رو هم میذارن؛ تقریبا کاملا
Animeost.info - Download latest Anime OST, Drama OST and Anime Game OST |
♪Your Anime Music Source♪

آقا من OSTهای انیمه Psycho Pass رو میخواهم،اما توی این 2 تا سایت نمیتونم لینک درستو حسابی پیدا کنم

یکی پبدا کردم حجمش 650 بود،یکم نامعقوله حجمش اینقدر زیاد باشه :-o

خبر ناراحت کننده ایه ولی بالاخره باید پیش میومد!
من انیمه رو تا قسمت 6 بیشتر ندیدم فعلا. ولی چون تعریفا از قسمت 21 زیاد بود، همینطوری رفتم ببینم کجای داستانه. این قسمت 21 تقریبا نصف چپتر 30 مانگا، چپتر 31 و اوایل چپتر 32 مانگا رو پوشش داد. حالا کل مانگا تا الان تا چپتر 48 اومده! یعنی اگه بخوان با این سرعت پیش برن، نهایتا 3-4 ماه دیگه می رسن به مانگا. تصمیم درست همینه که داستان رو تو یه نقطه ی اوجی تموم کنن، بعدا براش تصمیم گرفته بشه. چون استیل شینگکی مثل ناروتو نیست که بشه توش فیلر زد. بعلاوه شینگکی تو مجله ی ماهیانه ی شونن جامپ چاپ میشه. یعنی ماهی یه چپتر ازش میاد و مثل ناروتو و وان پیس و بلیچ و گینتاما و ... هفتگی نیست.

من امیدوار بودم که مثل FMA بشه. FMA هم یه مانگای ماهیانه بود که وقتی مانگاش تا همین حدودا اومده بود یه انیمه ازش ساختن و بعد که انیمه به مانگا رسید، خود سازنده های انیمه یه داستان اوریجینال واسش ادامه دادن. بعد 4-5 سال بعد که FMA در حال تموم شدن بود، FMA:B رو ساختن که طبق مانگا بود و انیمه و مانگا تقریبا همزمان تموم شدن.
اما مثل اینکه برنامه ریزی های استودیو WIT خیلی بد بوده و تو ساخت انیمه به شدت به مشکل خوردن. قبلا فکر کنم گفته بودم که این استودیو WIT درواقع میشه استودیو شماره 6 از Production I.G که قبلا تو انیمه های این استودیو، اپیسود میساختن و چون چند تا اپیسود خوب (از جمله اپیسود 4 از گیلتی کراون و قسمت 16 از سایکو پس که از نظر انیمیشنی جزو بهترین قسمتای انیمه های خودشون هستن) ساخته بودن، مسئولین I.G تصمیم می گیرن که شینگکی رو کلا بدن به این استودیو.
اما استودیو WIT بعد از 6-7 قسمت از شینگکی به شدت از برنامه عقب میفته. طوریکه الان قسمتها رو هفتگی می رسونن. یعنی قسمت مثلا 21 موقع پخشش تموم میشه. بخاطر همین هم هست که بعد از قسمت 7-8 (طبق شنیده هام) انیمه به شدت ریتمش کُند تر میشه و کلی فلش بک از قبل توش می زنن و اینا. چون عقبن! اون قسمت 13.5 هم از قبل برنامه ریزی نشده بوده و فقط واسه این بود که انیماتورها یکم نفس بکشن! الان همه ی استودیوهای داخلی I.G که می تونستن برنامه های آینده شون رو کنسل کردن و دارن رو شینگکی کار می کنن. لیست Key animator ها و 2nd Key animator ها توی ED بعضی قسمت ها رو نگاه کنید، می بینید که بیشتر از 30 نفر واسه هر کدوم اسم مینویسه! در صورتی که عدد نرمال واسه یه قسمت باید 3-4 تا از هر کدوم باشه.

توی 2chan خیلی ها امضا گذاشتن که "بیاید واسه انیماتورهای wit دعا کنیم که قبل از تموم شدن انیمه نمیرن!"

خوشبختانه شینگکی اینقدر موفق بوده که قطعا بازم ازش انیمه ساخته میشه. فعلا که یه فیلم لایو اکشن ازش تایید شده. شاید یکی یا دو تا فیلم انیمه ای هم ازش بسازن که قسمتای انیمه رو خلاصه کنه. به هر حال تا جایی که میشه ازش پول درمیارن. اما معلوم نیست که انیمه ی بعدی کی ساخته میشه ؟ یکم صبر میکنن و یه فصل 13 قسمتی می سازن ؟ یخورده بیشتر صبر می کنن و یه فصل 25 قسمتی دیگه می سازن ؟ صبر می کنن کلا مانگا تموم بشه (حداقل 4-5 سال دیگه) و بعد ادامه بدن ؟ یا شاید صبر کنن وقتی تموم شد از اول انیمه رو بسازن! همه ی این موارد سابقه داره تو انیمه.

رفقا اینکه من میگم دث نوت تا آخر آرک اول منظورم تا جاییه که
L می میره
حالا قسمت چند بود این؟ چون بعد از این اتفاق جدا بی خود شد انیمه و بی خود تر هم تموم شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or