FOXP2
کاربر سایت
دیگه کمتر کسی پیدا میشه این انیمه رو دنبال نکنه :dکسی Shingeki No Kyojin رو دنبال میکنه؟ انیمه و مانگا .
ولی مانگاش طراحی ضعیفی داره بنظرم ،یا شایدم چون انیمه خیلی عالی بودـه انتظار من زیاد تر بود
دیگه کمتر کسی پیدا میشه این انیمه رو دنبال نکنه :dکسی Shingeki No Kyojin رو دنبال میکنه؟ انیمه و مانگا .
من جفتش رو میبینم !
خب، ظاهرا انیمه 25 قسمت هست اما اونطوری که مانگا رو دنبال کردم به قسمت های خیلی بیشتری نیاز هست برای ادامه ی داستان، یعنی میخوان مثل Claymore سر و تهش رو هم بیارن؟دیگه کمتر کسی پیدا میشه این انیمه رو دنبال نکنه :d
ولی مانگاش طراحی ضعیفی داره بنظرم ،یا شایدم چون انیمه خیلی عالی بودـه انتظار من زیاد تر بود
خب، ظاهرا انیمه 25 قسمت هست اما اونطوری که مانگا رو دنبال کردم به قسمت های خیلی بیشتری نیاز هست برای ادامه ی داستان، یعنی میخوان مثل Claymore سر و تهش رو هم بیارن؟
نه عزیز احتمالا میرن برای فصل های بعدی.b-) مانگاش که همچنان درحال انتشاره پس فک کنم یکم استراحت بدن تا مانگا بره جلو بعد سری بعد رو بسازن.
اگه همچین کاری بکنن و سر و تهش رو هم بیارن من رسما از دیدن انیمه کناره گیری می کنم! و این انیمه رو به لیست Hate خویش اضافه خواهم کرد!
خب، ظاهرا انیمه 25 قسمت هست اما اونطوری که مانگا رو دنبال کردم به قسمت های خیلی بیشتری نیاز هست برای ادامه ی داستان، یعنی میخوان مثل Claymore سر و تهش رو هم بیارن؟
: دی
sent from my ship Oro-Jackson.
کی بدش میاد!عمرا این کار رو انجام بدن،داستان رو یه جای حساس تو فصل اول تموم میکنن تا مردم برن دنبال مانگا،بعد فصل دوم رو میدن بیرون.d
دفترچه مرگ مگه 33 -35 قسمت نیست؟ فقط تا قسمت 13 ببینم کافیه؟ :dعزیز دل برادر شما Hellsing رو شروع کن، ضرر نمی کنی!تازه 10 قسمت هم بیشتر نیست چشم به هم بذاری تموم شده!
بعدشم بشین همین DN رو ببین.اون رو هم آرک اولش که تموم شد می تونی دیگه نگاه نکنی :d(فک کنم قسمت12-13 میشه)
اینجوری هم دوتا انیمه بی نظیرو دیدی هم برای بقیه انیمه ها وقت داری
بعد از چند وقت و در عین آرامش و تمرکز کامل، بشین F\Z رو ببین تا ببینیی انیمه "زندگی عوض کن" به چی میگن!o:-):bighug: (اون رو هم تا قسمت 24 ببینی کافیه:d)
دفترچه مرگ مگه 33 -35 قسمت نیست؟ فقط تا قسمت 13 ببینم کافیه؟ :d
----
این ابر انیمه (Shingeki No Kyojin) تموم شد. دفترچه مرگ رو هلسینگ التیمت رو در کنار هم میبینم. چون تا تموم شدن شینگکی احتمالا این watamote هم تموم شده و ایضا این فصل جدید High School DxD . پس با خیال راحت جفتشون رو میبینم. بعد هم میرم سراغ fate/zero و بعد انشاالله سراغ ناروتو (اه اه چیه این وان پیس:d)
کی بدش میاد!
اما میشه چندتا انیمه درست حسابی نام ببری که با این شیوه ای که میگی، ساخته شدن؟
کی بدش میاد!
اما میشه چندتا انیمه درست حسابی نام ببری که با این شیوه ای که میگی، ساخته شدن؟
دفترچه مرگ مگه 33 -35 قسمت نیست؟ فقط تا قسمت 13 ببینم کافیه؟ :d
----
(اه اه چیه این وان پیس:d)
علاوه بر سایتی که سروش جان معرفی کرد این دو سایت هم بنظرم خوبه علاوه بر اپنینگ و اندینگ، ساندترکها رو هم میذارن؛ تقریبا کاملا
Animeost.info - Download latest Anime OST, Drama OST and Anime Game OST |
♪Your Anime Music Source♪
خبر ناراحت کننده ایه ولی بالاخره باید پیش میومد!
من انیمه رو تا قسمت 6 بیشتر ندیدم فعلا. ولی چون تعریفا از قسمت 21 زیاد بود، همینطوری رفتم ببینم کجای داستانه. این قسمت 21 تقریبا نصف چپتر 30 مانگا، چپتر 31 و اوایل چپتر 32 مانگا رو پوشش داد. حالا کل مانگا تا الان تا چپتر 48 اومده! یعنی اگه بخوان با این سرعت پیش برن، نهایتا 3-4 ماه دیگه می رسن به مانگا. تصمیم درست همینه که داستان رو تو یه نقطه ی اوجی تموم کنن، بعدا براش تصمیم گرفته بشه. چون استیل شینگکی مثل ناروتو نیست که بشه توش فیلر زد. بعلاوه شینگکی تو مجله ی ماهیانه ی شونن جامپ چاپ میشه. یعنی ماهی یه چپتر ازش میاد و مثل ناروتو و وان پیس و بلیچ و گینتاما و ... هفتگی نیست.خب، ظاهرا انیمه 25 قسمت هست اما اونطوری که مانگا رو دنبال کردم به قسمت های خیلی بیشتری نیاز هست برای ادامه ی داستان، یعنی میخوان مثل Claymore سر و تهش رو هم بیارن؟