Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چند پیش هم دیدن انیمه کوتاه 13 قسمتی Prince Hen*tai and the stone cat (اسم انگلیسیش همین بود فک کنم) رو تموم کردم. حالا در کنار این 3تایی که بالا گفتم عایا شروع کنم به دیدن Hellsing ultimate یا برم سراغ ادامه death note و یا بنابر توصیه قبلی دوستان تو همینجا fate/Zero رو ببینم!؟

نکته: (دفترچه مرگ رو کلا تا قسمت 3 دیدم!)
Prince and stony cat که تکلیفش با خودش هم معلوم نیست : دو قسمتش آخر خنده اس ، دو قسمت دیگه عزا گرفتن :d
داستان اصلی Death Note از قسمت 4 به بعد شروع میشه و کم کم اونقدر جذاب میشه که دیگه نمیتونی رهاش کنی

Prince and stony cat که تکلیفش با خودش هم معلوم نیست : دو قسمتش آخر خنده اس ، دو قسمت دیگه عزا گرفتن :d
داستان اصلی Death Note از قسمت 4 به بعد شروع میشه و کم کم اونقدر جذاب میشه که دیگه نمیتونی رهاش کنی

خیلی ممنون داداش بابت راهنمایی و نظرت.
این شاهزاده منحرف ;;) و گربه سنگی هم جالب بود همینش .
دوستان منتظر راهنمایی و نظراتش شما هم هستم. میخوام یه نتیجه گیری کلی کنم از نظرات شما و انتخاب کنم که از کدوم شروع کنم.
البته پیش خودم شانس دفترچه مرگ و Hellsing ultimate (تیتراژش خیلی باحال بود) بیشتر هست.

Shingeki no Kyojin Ep21 :

عالی بود این قسمت. مبارزه ارن و آنی هم خیلی باحال بود. خوشمان آمد. ولی گفتم ارن غول میزنه خوار مادر این غول زنه (آنی) رو یکی میکنه. بعد دیدم نه ارن ضرباتش رو با خشم میزنه , فکر نداره روش! اون 3تا هم مردن , پیش خودم گفتم زدن این غوله به این راحتی نیست این ها الان به فنا میرن که رفتن!:(. ارن که تابلو زنده هست , چون لازمش دران. اسم قسمت بعدی یعنی 22 هم که شکست خورده هست! حالا معلوم نیست منظور کی هست . غول زن یا سرگرد لیوای و میکاسا جون:x!! آخه اسم این قسمت هم ضربه له کننده بود. که دیدیم ارن له شد!8-|

الان قسمت 327 این ناروتو رو دیدیم یعنی ناروتو کلا فیلر هست الانم که مثلا دارن قسمت اصلی پخش میکنن با فیلر فرقی نداره اینا جدا خجالت نمیکشن یعنی تا الان خودشون نفهمیدن فن بیس از دست دادن و چقدر چرت شده ؟ )x

الان قسمت 327 این ناروتو رو دیدیم یعنی ناروتو کلا فیلر هست الانم که مثلا دارن قسمت اصلی پخش میکنن با فیلر فرقی نداره اینا جدا خجالت نمیکشن یعنی تا الان خودشون نفهمیدن فن بیس از دست دادن و چقدر چرت شده ؟ )x

من فکر می کنم اینا عمدا دارن انیمه رو خراب می کنن تا مردم تشویق بشن مانگا رو بخونن:d
خود من چند نفرو می شناسم که از انیمه خسته شدن زدن تو مانگا!
راستش توضیح من توضیح منطقی دیگه ای نمی دونم برای اینکه یکی از محبوب ترین انیمه ها با فیلر خودشو خراب کنه...

من فکر می کنم اینا عمدا دارن انیمه رو خراب می کنن تا مردم تشویق بشن مانگا رو بخونن:d
خود من چند نفرو می شناسم که از انیمه خسته شدن زدن تو مانگا!
راستش توضیح من توضیح منطقی دیگه ای نمی دونم برای اینکه یکی از محبوب ترین انیمه ها با فیلر خودشو خراب کنه...

اخه چند هزار بار وقتی که ننه بابای این ناروتو میان کیوبی رو سیل کنن رو باید ببینیم اصلا دیگه چشم بسته میگم تو هر ثانیه چه اتفاقی میخواد بیفته :d

Shingeki no Kyojin - E21
:o:o:o:o:o

Hunter X Hunter - E94
این پالم با خودش چند چنده؟ :d :-"
+ کاش فیلمش رو مثلا هفته پیش میدیدم که هانتر نداشتیم! :d 2 روز پشت سر هم یه موضوع ... ولی اشکالی نداشت در کل! هم از این قسمت لذت بردیم(واو!!! کیلوا دوباره از این حرکات خفن رفت! :d ) هم از فیلم! :d
---
2تع فیلم دیگه هم دیدم!
Ao no Exorcist Movie
خوب،بهم خیلی حال داد! حالا درسته نقش یه سری دوستان کمرنگ بود(رنگی میشدن فقط:-" ) ولی در کل،اینکه دوباره دیدیمشون لذت بخش بود! از فیلم راضیم!:x
فکر کنم مانگاش رو از اول بخونم! :d اوندفعه اومدم از چپتر 14 که انیمه میزنه جاده خاکی بخونم،دیدم هیچی یادم نیست از قدرت ها و ...! :-" بی خیال شدم! :d رفت تو لیست مانگاهایی که " خوانده خواهد شد!" :d
Naruto Shippuuden - Road to Ninja
من کلا با دنیاهای موازی و اینا حال نمیکنم! :d یعنی خوشم نمیاد یه دنیایی رو ببینم،بعد دوباره همون دنیا رو با یک سری تغییرات ببینم! مهمترین دلیلی که هنوز FMA رو ندیدم،همین مورده! :d
در همین راستا بعضی تغییرات رو اعصابم بودن! :d
اول اینکه کل کاراکترها که به فنا رفتن هیچ... بیشترین چیزی که روی اعصابم بود ایتاچی بود:| چه وضعشه که ایتاچی اون وسط جای پین می ایستاد ؟ :|
من فن پین نیستم،اما شدیدا به عنوان یک بدمن قبولش دارم و بهش احترام میزارم! :d بسیار هم به رئیس آکاتسوکی بودن میخورد! :d اینجا روانم بهم میریخت که نقش نخود رو داشت :| (حالا غیر از این، خود انیمه ادوتنسه میباشد،حالا توی فیلمشم دوباره یه ادوتنسه ی دیگه زدن :-" البته مشخص شد این یارو سفیدها بودن! ولی خوب،باز همین بچه های آکاتسوکی بودن به نحوی! :d
اون بخش مبارزه ی میناتو و توبی رو خیلی دوست داشتم! :x درسته اون 2 قسمت انیمه خداااااااااااا بود!!! و این صحنات تکراری بود،اما بازم دیدنشون لذت بخش بود! :d
یه چند صحنه ی احساسی دیگه هم داشت که خوب بود :d
اونجا که ساسکه اومد گل داد به ساکورا من همچین شدم : :-& (نظر من به نظر ناروتو نزدیک تر است!!! کلا در همه حال ساسکه منفوره! :d چه دنیای اصلی،چه دنیای خیالی:-" )
و در آخر اینکه، فیلر چیکارا رو همه جوره سرتر از این فیلم میدونم! :d (اونجا هم یه نوع ادوتنسه ی دیگه داشتیم ولی خوب...:-" ) هنوز در عجبم چرا فیلم نشد:-" هم از نظر گرافیکی خیلی خوف بود،هم از نظر داستانی عالی بود و "ناروتویی" بود! :d

فیلم هانتر و جنگیر آبی به طرفداراشون پیشنهاد میشه اگر ندیدن! :d
Blood Lad هم اگر قراره ادامه ای نداشته باشه،انشاالله که فیلم بدن براش... :-s
---
اخه چند هزار بار وقتی که ننه بابای این ناروتو میان کیوبی رو سیل کنن رو باید ببینیم اصلا دیگه چشم بسته میگم تو هر ثانیه چه اتفاقی میخواد بیفته :d
هنوز مونده به پای این صحنه برسه :
اونجایی که ساسکه از کونوها میره، ساکورا هم یه سری چرت و پرت میگه و ...! :d
قسمت های ملاقات 5 کاگه رو به یاد بیارید...4 هزار بار و نصفی مرور شد! :d

خیلی ممنون داداش بابت راهنمایی و نظرت.
این شاهزاده منحرف ;;) و گربه سنگی هم جالب بود همینش .
دوستان منتظر راهنمایی و نظراتش شما هم هستم. میخوام یه نتیجه گیری کلی کنم از نظرات شما و انتخاب کنم که از کدوم شروع کنم.
البته پیش خودم شانس دفترچه مرگ و Hellsing ultimate (تیتراژش خیلی باحال بود) بیشتر هست.
عزیز دل برادر شما Hellsing رو شروع کن، ضرر نمی کنی!تازه 10 قسمت هم بیشتر نیست چشم به هم بذاری تموم شده!>:)
بعدشم بشین همین DN رو ببین.اون رو هم آرک اولش که تموم شد می تونی دیگه نگاه نکنی :d(فک کنم قسمت12-13 میشه)

اینجوری هم دوتا انیمه بی نظیرو دیدی هم برای بقیه انیمه ها وقت داری>:)

بعد از چند وقت و در عین آرامش و تمرکز کامل، بشین F\Z رو ببین تا ببینیی انیمه "زندگی عوض کن" به چی میگن!o:-):bighug: (اون رو هم تا قسمت 24 ببینی کافیه:d)

--------------------------------------------
@soltanmasoud
من شخصا opening یا ending هایی که دوست دارم رو با استفاده از shazam یا امکانات مشابه پیدا می کنم.
ولی این سایت رو هم میگن خوبه:
www.anime-opening.com

آخرین ویرایش:
: دی

nu9e4upa.jpg

sent from my ship Oro-Jackson.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or