Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا کسی مانگا ناروتو میخونه اینجا

تا اینجا هم مانگا افت کرده داستانش (منظورم همون داستان اصلی ناروتوهه) یا فقط انیمه اینطوری شده؟ :d

انیمه Gurren Lagann رو دراپ کردم :-sنتونستم تحملش کنم،همه چیز قابل پیشبینی بود،اصلا هم هیجان نداشت انیمه :|
تا قسمت 17 دیدم

از بین اینا کدوم ببینم؟هیجان زیاد با مبارزه های باحال دوس دارم :d
Beelzebub
Berserk
Hunter x Hunter
Psycho Pass
این Beelzebub و Berserk که باید مانگاشون رو بخونی
چون Beelzebub با این که انیمش قشنگ هست ولی تمومش کردن و ادامه مانگا رو نداره
Berserk هم که فیلم هاش رو من دیدم داستان زیاد حذفی داشت

------------------
این Hunter x Hunter چطوریه ؟
مانگاش رو شروع کنم ؟

آریا عجب پست خفنی دادی

Infinite Stratos 2 رو میبینم چون اولین انیمه ی کوتاه عمرم فصل یکش بود (اونموقع نوب بودم باهاش حال میکردم)

Kuroko no Baske 2 رو هم که کسی نبینه احمق به تمام معناست. مانگاش که ترکونده و از هفته بعد آرک فلش بکش تموم شده و ادامه رو نشون میده (آکاشی هم میخواهم در انیمه)

Kyokai no Kanata بهش علاقه من شدم

آریا فیلم Hunter X Hunter براش Fansub درست و حسابی نیومده؟ (من فیلم Ao no Excorcist هم میخوام :(( )

- - -ویرایش - - -

مانگاش رو شروع کنم ؟
عالیه

چرا مانگاش رو شروع کنی؟

انیمش رو از سال 2011 دوباره دارن میسازن و بدون فیلر داره پخش میشه اونم با کلی نقاشیای قشنگ

این سری جدید (Hellsing Ultimate) هست عزیز دل برادر.>:)
برای سالی یه قسمتش هم نگران نباشین دیگه تموم شده لازم نیست مثل ما 3 سال صبر کنین تا انیمه محبوبتون بلاخره تموم شه:x
راستی برای اینکه بعدا اگه دیدین جایی تشخیصش راحت باشه: برا سری عادی (Hellsing) ، وقتی اون علامتش میاد که Sش شکل چشمه، زیرش یه چیزیایی درباره مردگان به زندگی بازگشته و این حرفا نوشته. ولی اگه یکی رو دیدین که زیرش اینو نوشته: The bird of the hermes is my name, eating my wings to make me tame ، این مربوطه به Hellsing Ultimate.b-)
به این سری Hellsing OVA هم میگن چون سازنده ها برای این که مجبور نباشن اینو هفتگی بدن بیرون اینو به صورت یه مجموعه OVA دادن بیرون. هر قسمت حدود یه ساعته و opening نداره. ولی اینی که گذاشته بودین میکس خیلی جالبی بود:d

اینم یه میکس دیگه با آهنگ تیتراژ سوپر انیمه کف و خون آورنده ی Shingeki no Kyojin :

مرسی از اقا امیر و بقیه دوستان بابت توضیح درباره Hunter...
------------------------
الان نشستم لیست انیمه های پاییزو خوندم.... اول از همه خواستم از اقا آریا تشکر کنم بابت وقتی که گذاشتن...

اول که اسم BlazBlue رو دیدم نزدیک بود از خوشحالی برم تو سقف...گفتم ارزو ها و امضا جمع کردن های چند میلیونی به نتیجه رسید...
ولی وقتی توضیحاتو خوندم و نمونه کارای استودیو و کارگردان رو دیدم....
فقط بگم منم امیدوارم این انیمه از اون مدلی بشه که به طور غیر منتظره ای خوب میشن...
جدا چنین داستان هایی رو باید بدن به استودیو هایی مثل madhouse تا شاهکار ازشون دربیاد...واقعا حیفه...

به هر حال پاییز هم مثل همین تابستون پر از انیمه های تازه خواهد بود و یا انیمه هایی که من هیچ احساسی بهشون ندارم...
البته دنباله های سری های محبوب من هم هستن....
امیدوارم از این همه استودیو و داستان خوب انیمه های خوبی هم دربیاد...

این Beelzebub و Berserk که باید مانگاشون رو بخونی
چون Beelzebub با این که انیمش قشنگ هست ولی تمومش کردن و ادامه مانگا رو نداره
Berserk هم که فیلم هاش رو من دیدم داستان زیاد حذفی داشت

------------------
مانگاش رو شروع کنم ؟

یعنی این دوتا داستانش نیمه کار تموم میشه؟

دوستان میشه کمی هم درباره پیشینه استدیو MadHouse بگید که تاحالا چه انیمه هایی ساخته :)

رفقا من الان دارم همزمان 3تا انیمه رو دنبال میکنم.

Shingeki no Kyojin

High School DxD new

Watamote (مخفف اسمش همین میشد فکر کنم!)

چند پیش هم دیدن انیمه کوتاه 13 قسمتی Prince Hen*tai and the stone cat (اسم انگلیسیش همین بود فک کنم) رو تموم کردم. حالا در کنار این 3تایی که بالا گفتم عایا شروع کنم به دیدن Hellsing ultimate یا برم سراغ ادامه death note و یا بنابر توصیه قبلی دوستان تو همینجا fate/Zero رو ببینم!؟

نکته: (دفترچه مرگ رو کلا تا قسمت 3 دیدم!)

یعنی این دوتا داستانش نیمه کار تموم میشه؟

دوستان میشه کمی هم درباره پیشینه استدیو MadHouse بگید که تاحالا چه انیمه هایی ساخته :)
آره انیمه Beelzebub رو یهو وسط داستان تمومش کردن
Berserk رو هم همیشه پیشنهاد میکنن اگه انیمش رو هم دیدید ولی مانگا رو از اول شروع کنید چون تفاوت زیاد هست انگار

پستت که سنگین بود، منم یک پست میدم که دیگه صفحه اصلاً بالا نیاد...
بسیار هم عالی :دی
من معمولا سعی می کنم تا یه هفته قبل از شروع فصل، در مورد انیمه ها قضاوت نکنم اما فعلا اینا چیزایی به نظر میرسن که فصل بعد می بینم :
Hajime no Ippo : Rising
Kill la Kill
Samurai Felamenco
Pupa
Kyousougiga
Galilei Donna
Golden Time
Kyoukai no Kanata

آره انیمه Beelzebub رو یهو وسط داستان تمومش کردن
Berserk رو هم همیشه پیشنهاد میکنن اگه انیمش رو هم دیدید ولی مانگا رو از اول شروع کنید چون تفاوت زیاد هست انگار

خیلی بد شد که!
من اصلا خوشم نمیاد مانگا بخونم،تا حالا هیچ مانگایی نخوندم واسه همینم فکر نکنم برم طرف مانگای Berserk :-s

حالا دارم Psycho Pass میبینم خیلی انیمه قشنگیه :)

خوب امروز فیلم Ano Hana رفت رو پرده ی سینما! :((

05598319222610740259.jpg

خوشا به حال ژاپنی هایی که میرن این رو میبینند! :(( کاش منم ژاپن بودم! :d
---
هوس ذرت کردم! :-" :-" :-" (این خط اسپم نیست! :d )
---
دیروز و امروز نشستم مانگای وان پیس، آرک انیس لابی رو خوندم! :d
چپتر 428-429-430 ... فرقی نداره انیمه باشه،بازی باشه،یا مانگا! به هر حال من اینجا اشکم سرازیر میشه! :((:((:((
این داستان انل که میگفتن رفته ماه و اینا هم بالاخره دیدم! :d خیلی ها منتظر بازگشتشن! ولی من اصلا منتظر نیستم:-" باهاش حال نمیکردم! :d
---
چند هفته ـست میخوام بیام بگم Uchouten Kazoku خیلی قشنگه،ولی یادم میره! :d
به هر حال،دوستش میدارم:x
---
راستی خوبه یادم اوردید فیلم Ao no Exorcist هم هست!
برم دانلودش کنم! :d

امیر حسین (Akiba) از بین انیمه های تابستون شما کدوم ها رو میبینی؟ به نظرت کدوم ها بهتر بودن؟
این ها رو میپرسم چون سلیقه ی انیمه ای تون خیلی بهم میخوره.

امیر حسین (Akiba) از بین انیمه های تابستون شما کدوم ها رو میبینی؟ به نظرت کدوم ها بهتر بودن؟
این ها رو میپرسم چون سلیقه ی انیمه ای تون خیلی بهم میخوره.
انیمه های تابستون من Gin no Saji و Blood Lad و Uchouten Kazoku و Watamote رو میبینم! :d
البته 3تای اول رو بیشتر دوست دارم! :d (به همین ترتیبی که نوشتم :d )
Gin no Saji یا همون Silver Spoon رو حتما حتما حتما ببین!!! :x:x:x
البته منم هر فصل از بقیه ی بچه ها میپرسم،چون سلیقه ی منم به اونا میخوره :d
---
یه انیمه این فصل داشتیم به نام کامی-ساما ..... ، اونایی که میدیدن نظرشون چیه؟ :d خوب پیش رفته؟ ببینیم؟ نبینیم؟ چه کنیم؟ :d

من هم Gin no Saji رو میبینم ، تا اینجا که فوق العاده بوده. از همه باحالتر شخصیت های فول متال هست :d آرمسترانگ :d
Blood Lad رو خیلی ها میگن بده و اصلا خوب نیست برای همین ضد حال خوردم و فقط قسمت یک رو دیدم و ولش کردم.
Watamote رو هم بدک نیست هی میزارم چنتا جمع میشه بعد میبینم بعضی از قسمت هاش جالبن . کلی هم میخندم باهاش.
Uchouten Kazoku رو هم ندیدم که 100% میگیرم و میبینم.

از این فصل چنتا دیگه رو هم دیدم که ول کردم تا ببینم بعدا چی میشه ولی Love Lab رو دیدم تا اینجا که کمدی خیلی جالبی داشته ، البته قسمت های اول خیلی عالی تر بود ولی الان هم خوبه.

--------
کامی ساما رو من تا قسمت 5 دیدم و بقیشو هنوز ندیدم ، تا 4 خیلی عالی بود 5 بد نبود برای همین گزاشتم ببینم در ادامه چی میشه.

خیلی بد شد که!
من اصلا خوشم نمیاد مانگا بخونم،تا حالا هیچ مانگایی نخوندم واسه همینم فکر نکنم برم طرف مانگای Berserk :-s

حالا دارم Psycho Pass میبینم خیلی انیمه قشنگیه :)
حالا یه تست بزن :دی یکی از بهترین مانگاهاست
روایتش هم هست چیزی از انیمه ها کم نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or