Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وان پیس؟ گوش گربه ای؟
/:)
من هیچی یادم نمیاد!
:d
دوتا بودن اسمشون نیابان برادِرز بود یا همچین چیزی:d!خدمه اون کاپیتان کوراهادول هم همه کله های گربه ای میزاشتن:|!
توی ناروتو خودم نمیدونم کیه:d باید برم جلوتر یخورده!

دوتا بودن اسمشون نیابان برادِرز بود یا همچین چیزی:d!خدمه اون کاپیتان کوراهادول هم همه کله های گربه ای میزاشتن:|!
توی ناروتو خودم نمیدونم کیه:d باید برم جلوتر یخورده!
آها ! :d باو اونا از این دخترهای گوگولی گوش گربه ای نیستن که! :d کلا اونا بی ریخت میباشن:-"
من مشکلم با این گوش گربه ای های کاوایی نما میباشد! :d
---
@ مرتضی!
فلسفه ی Nyaaan فقط جناب نیانکو سنسه و بس! :d
حالا گوش نه و شاخ :-" ولی شبیه گوش گربه ایه:p
حالا بقیه بیان ببینم نظرشون چیه! ادامه بدم یا نه :-"
حالا خودمونیم توی آنچارتد3 هرکاری کردم این گوش گربه ای رو برای النا باز کنم نشد که نشد :-" گنج مورد نظر پیدا نمیشد:-" :-" :-"

قسمت اول Elfen Lied رو دیدم...
توی 2 راهی گیر کردم، که همین الان بزنم هرچی دانلود شده(90%ـش دانلود شده) رو پاک کنم و به جاش برم سراغ یه چیز دیگه،یا ادامه بدم شاید بهتر بشه! :|
کلا قسمت اول من اینجوری بودم : :| + 8-|

8-| داری راجبه یکی از شاهکار های انیمه تو ژانر دارک حرف میزنی :-s
دیدنش از نون شب هم واجب تره ;;) کلی هم جایزه برده همه جوره از نظر شخصیت پردازی و موسیقی عالیه l-)
تا جایی که یادمه داستانش به مانگا متفاوت بود :-? ولی حتما این انیمه رو کامل ببین :d اگر هم نتونستی وسطش یه گریزی به وان پیس بزن روحیت عوض بشه دوباره بری سراغش :whistling::laughing:

بشینم ova جدید fairy tail و ببینم بلکه یکم انرژی بگیرم :d

آخرین ویرایش:
از اینکه به جمعتون اضافه میشم بهتون تبریک می گم :x :دی

اینجا انیمه های هفتگی هم کسی نگاه می کنه یا فقط انیمه های بلند مثل وان پیس و ناروتو و ..... ؟ چون این صفحه های آخر همه اش بحث اینا بود می پرسم. :دی

دوستان لطفا یک انیمه کوتاه به سبک Way Of Samurai:d معرفی کنید:d!ترجیحا خشن(البته خیلی هم الکی خشن نباشه:d)درجه سنیش هم هرچی بالاتر،بهتر!

Shigurui
Blade of the Immortal
Shura no Toki
این 3 تا رو پیشنهاد میدم.مخصوصا سومی که به نظر خودم خیلی عالیه :d

- - -ویرایش - - -

اینجا انیمه های هفتگی هم کسی نگاه می کنه یا فقط انیمه های بلند مثل وان پیس و ناروتو و ..... ؟ چون این صفحه های آخر همه اش بحث اینا بود می پرسم. :دی

اکثر بچه ها نگاه میکنن:d

اکثرا انیمه های در حال پخش دیگه رو هم نگاه میکنن،گرچه وان پیس و ناروتو هم در حال پخش هفتگی اند;)
ولی بیشتر بحث ها سر انیمه های فصلی برای shingeki no kyojin ـه:d

دوستان میدونستید انیم ورلد داره یک سری نظر سنجی برای انتخاب کاراکتر های انیمه ای محبوب برگزار میکنه؟ الان هم تو دور یک چهارم نهایی هستن.بد نیست برید و به شخصیت های مورد علاقه تون رای بدید:محبوب ترین کاراکتر سال 1392 از دید کاربران دنیای انیمه - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum
فقط تبلیغ شخصیت خاصی رو نکنید.

خوبه. منم به جز ای انیمه طولانی ها (ناروتو و وان پیس) خیلی انیمه کوتاه میبینم. فعلا Shingeki رو دارم دانلود می کنم هر موقع تموم شد، کامل بشینم ببینمش. خیلی سر و صدا کرده این انیمه. :دی

حالا بقیه بیان ببینم نظرشون چیه! ادامه بدم یا نه ...

من هم انیمه اش رو دیدم و هم مانگاش رو خوندم، به نظر من شاهکاره مخصوصا شخصیت پردازیش
انیمه تقریبا نصف مانگا رو نشون میده البته نه کاملا منطبق بر مانگا ( یکم از داستان و شخصیت ها میزنه ) و پایانش کاملا متفاوته

به نظرم انیمه رو ببینی ضرر نمیکنی ولی برای تجربه این اثر حتما مانگاش رو بخون

ظاهرا اسکی رفتن روی تکینک های هوکاگه دوم ژنتیکیه! فک کنم اگه ناروتو فرزندی داشته باشه تکنیک آب توبیراما رو بهش یاد بده!:))
ناروتو هم که با این بابا ننش ما رو کشت! خوشم میاد از بس تکرار شده این صحنه های مرگ کوشینا و میناتو دیگه هیچ بار احساسی هم نداره! فقط به درد صفحه پر کردن می خوره!8-|

پ.ن: و من همچنان به این جریان موندم که چرا این توبیراما تکنیک اختراع می کرده بعد خودش ممنوعش می کرده! o:-)خو مگه آزار داری نساز!:d

:wallbash::wallbash::wallbash:
7 قسمت Elfen Lied دیدم،هرچی میره جلوتر اوضاع من وخیم تر میشه! :d
بعد از دیدن Elfen Lied باید بگم که F/SN ^:)^^:)^^:)^
هیچوقت فکرش رو نمیکردم که چنین روزی بیاد! :-" فکر کنم همه ی بچه های اینجا هم نظر من رو در مورد F/SN بدونند :-"
البته همچنان هم معتقدم F/SN نباید وجود داشته باشه ( و آشغالی بیش نیست:-" ) اما خوب... :-"
و اینکه فکر کنم کلمه ی دارک برای من بد معنی شده! :d EL الان دارک حساب میشه؟ :-" از من بپرسن وان پیس رو دارک تر میدونم :-" (قصد تخریب نیست جان خودم! ولی نمیفهمم کجای این انیمه دارک بهش میاد! :d
یکی از مواردی که F/SN بد میرفت رو مخم،این قضیه ی "مهدکودک دخترونه" بود! :d که اینجا اوضاع مهدکودکش از F/SN هم بدتره :d
)

به هر حال شرمنده ی تمام فن های این انیمه میباشم! :d خواهشمندم از جونم بگذرید :-"
---
Blood Lad
هرچی میگذره من از این انیمه بیشتر خوشم میاد! :bighug: دنیای جالبی هم داره کلا! دوستش میدارم! :d
یکی از دوستان هم گفت،یه جورایی مثل بلزباب ـه! :d
---
فکر کنم بهتره 3-4 قسمتی از Karneval رو که ندیده بودم،ببینم! :d

:wallbash::wallbash::wallbash:
7 قسمت Elfen Lied دیدم،هرچی میره جلوتر اوضاع من وخیم تر میشه! :d
بعد از دیدن Elfen Lied باید بگم که F/SN ^:)^^:)^^:)^
هیچوقت فکرش رو نمیکردم که چنین روزی بیاد! :-" فکر کنم همه ی بچه های اینجا هم نظر من رو در مورد F/SN بدونند :-"
البته همچنان هم معتقدم F/SN نباید وجود داشته باشه ( و آشغالی بیش نیست:-" ) اما خوب... :-"
و اینکه فکر کنم کلمه ی دارک برای من بد معنی شده! :d EL الان دارک حساب میشه؟ :-" از من بپرسن وان پیس رو دارک تر میدونم :-" (قصد تخریب نیست جان خودم! ولی نمیفهمم کجای این انیمه دارک بهش میاد! :d
یکی از مواردی که F/SN بد میرفت رو مخم،این قضیه ی "مهدکودک دخترونه" بود! :d که اینجا اوضاع مهدکودکش از F/SN هم بدتره :d
)

به هر حال شرمنده ی تمام فن های این انیمه میباشم! :d خواهشمندم از جونم بگذرید :-"
---
Blood Lad
هرچی میگذره من از این انیمه بیشتر خوشم میاد! :bighug: دنیای جالبی هم داره کلا! دوستش میدارم! :d
یکی از دوستان هم گفت،یه جورایی مثل بلزباب ـه! :d
---
فکر کنم بهتره 3-4 قسمتی از Karneval رو که ندیده بودم،ببینم! :d
خدا بگم چیکارت کنه اینهمه انیمه عجق وجق دیدی یه دفعه به حرف ما گوش نکردی این Code Geass رو تمومش کنی!اخه تا کی؟؟؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or