آها ! :d باو اونا از این دخترهای گوگولی گوش گربه ای نیستن که! :d کلا اونا بی ریخت میباشندوتا بودن اسمشون نیابان برادِرز بود یا همچین چیزی:d!خدمه اون کاپیتان کوراهادول هم همه کله های گربه ای میزاشتن!
توی ناروتو خودم نمیدونم کیه:d باید برم جلوتر یخورده!

ولی شبیه گوش گربه ایه

گنج مورد نظر پیدا نمیشد

قسمت اول Elfen Lied رو دیدم...
توی 2 راهی گیر کردم، که همین الان بزنم هرچی دانلود شده(90%ـش دانلود شده) رو پاک کنم و به جاش برم سراغ یه چیز دیگه،یا ادامه بدم شاید بهتر بشه!
کلا قسمت اول من اینجوری بودم :+
![]()
داری راجبه یکی از شاهکار های انیمه تو ژانر دارک حرف میزنی 
کلی هم جایزه برده همه جوره از نظر شخصیت پردازی و موسیقی عالیه l-)
ولی حتما این انیمه رو کامل ببین :d اگر هم نتونستی وسطش یه گریزی به وان پیس بزن روحیت عوض بشه دوباره بری سراغش :whistling::laughing:دوستان لطفا یک انیمه کوتاه به سبک Way Of Samurai:d معرفی کنید:d!ترجیحا خشن(البته خیلی هم الکی خشن نباشه:d)درجه سنیش هم هرچی بالاتر،بهتر!
از اینکه به جمعتون اضافه میشم بهتون تبریک می گم![]()
اینجا انیمه های هفتگی هم کسی نگاه می کنه یا فقط انیمه های بلند مثل وان پیس و ناروتو و ..... ؟ چون این صفحه های آخر همه اش بحث اینا بود می پرسم.![]()
از اینکه به جمعتون اضافه میشم بهتون تبریک می گم![]()
اینجا انیمه های هفتگی هم کسی نگاه می کنه یا فقط انیمه های بلند مثل وان پیس و ناروتو و ..... ؟ چون این صفحه های آخر همه اش بحث اینا بود می پرسم.![]()
حالا بقیه بیان ببینم نظرشون چیه! ادامه بدم یا نه ...

فکر کنم همه ی بچه های اینجا هم نظر من رو در مورد F/SN بدونند 
) اما خوب... 
از من بپرسن وان پیس رو دارک تر میدونم
(قصد تخریب نیست جان خودم! ولی نمیفهمم کجای این انیمه دارک بهش میاد! :d
خدا بگم چیکارت کنه اینهمه انیمه عجق وجق دیدی یه دفعه به حرف ما گوش نکردی این Code Geass رو تمومش کنی!اخه تا کی؟؟؟ :d:wallbash::wallbash::wallbash:
7 قسمت Elfen Lied دیدم،هرچی میره جلوتر اوضاع من وخیم تر میشه! :d
بعد از دیدن Elfen Lied باید بگم که F/SN
هیچوقت فکرش رو نمیکردم که چنین روزی بیاد!فکر کنم همه ی بچه های اینجا هم نظر من رو در مورد F/SN بدونند
البته همچنان هم معتقدم F/SN نباید وجود داشته باشه ( و آشغالی بیش نیست) اما خوب...
و اینکه فکر کنم کلمه ی دارک برای من بد معنی شده! :d EL الان دارک حساب میشه؟از من بپرسن وان پیس رو دارک تر میدونم
(قصد تخریب نیست جان خودم! ولی نمیفهمم کجای این انیمه دارک بهش میاد! :d
یکی از مواردی که F/SN بد میرفت رو مخم،این قضیه ی "مهدکودک دخترونه" بود! :d که اینجا اوضاع مهدکودکش از F/SN هم بدتره :d
)
به هر حال شرمنده ی تمام فن های این انیمه میباشم! :d خواهشمندم از جونم بگذرید
---
Blood Lad
هرچی میگذره من از این انیمه بیشتر خوشم میاد! :bighug: دنیای جالبی هم داره کلا! دوستش میدارم! :d
یکی از دوستان هم گفت،یه جورایی مثل بلزباب ـه! :d
---
فکر کنم بهتره 3-4 قسمتی از Karneval رو که ندیده بودم،ببینم! :d
اقا این هفته هم مانگا بلیچ نمیاد؟؟الان شده 6 هفته کشت مارو این کوبو!)x