Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ولی نسبت One Piece به صنعت انیمه بیشتر شبیه نسبت Call of Duty یا Angry Birds به صنعت بازیه.
Dark Souls میشه یه چیزی مثل Aku no Hana . :دی
رسما زدی وان پیس رو با خاک کوچه یکی کردی! :|
حداقل میگفتی آنچارتد که هم از نظر کیفیت،هم از نظر محبوبیت(حالا تا حدودی:-" ) و هم از نظر حال و هوا شباهت هایی دارن! :d
این 2تایی که گفتی هرکسی رو فراری میده! =))

رسما زدی وان پیس رو با خاک کوچه یکی کردی! :|
حداقل میگفتی آنچارتد که هم از نظر کیفیت،هم از نظر محبوبیت(حالا تا حدودی:-" ) و هم از نظر حال و هوا شباهت هایی دارن! :d
این 2تایی که گفتی هرکسی رو فراری میده! =))

ولی نسبت One Piece به صنعت انیمه بیشتر شبیه نسبت Call of Duty یا Angry Birds به صنعت بازیه.
Dark Souls میشه یه چیزی مثل Aku no Hana . :دی
در مثل جای مناقشه نیست :دی ولی درست میفرمایید.

خب بلاخره Hataraku Maou-sama تموم شد :d
قشنگ بود ولی آخرش اون جوری که فکر میکردم تموم نشد :d
الان یه جورایی دچار احساسات ارضا نشده شدم :d
انیمه ی دیگه ای نیست که پیشنهاد بدید ? :d

وان پیس تو دنیای گیم مثلالی نداره ... چون همیشه میاد از خیلی وقت پیش 1999 فک کنم . همه هم دوستش دارن
بیش تر میشه به دوره ی ایفون طلایی که همه دوسش داشتن و استیو جابز بود داشت . البته نمیشه به الان که این همه رقیب داره ایفون و مضخرف شده تشبیه کرد . چون الان تو دنیای انیمه رقیبی نداره :دی

خب منم بالاخره کل انیمه رو دیدم
:d ولی یه چند تا سوال برام پیش اومد 1.چرا این آرورو زبونشو گاز میگیره این قده خون میپاشه؟ :-?2.این غول زره داره مگه تو دیوار ماریا زنده نموند پس چرا خبری ازش نیست ؟ :-?

آخرین ویرایش:
ناروتو و وان پیس، انیمه های Mainstream هستن به شدت. یعنی اینجورین که خیلی ها که اصلا نمیدونن انیمه چیه، در مورد این دو تا میدونن، یا اینکه یه مقداریشونو دیدن، یا مثلا از قدرت ناروتو یا لوفی خبر دارن و ... . تو دنیای گیم هم Call of Duty و Angry Birds بازیهای Mainstream هستن به شدت! به همون دلیل. یعنی اینا از قدرت عادی مدیوم خودشون فراتر رفتن و معروف تر شدن.
خب این کجاش بده ؟ حتما این دو تا انیمه ویژگی هایی داشتن که اینجوری شدن دیگه. حالا ویژگی خوب یا بد.
من Cod رو از BO به بعد بازی نکردم، یعنی اینقدر بد شده ؟ :دی

Dark Souls هم یه سری المان هاش دقیقا واسه این ساخته شدن که گیمر رو زجر بدن و روانی کنن، و واسه عده ای همین قضیه منجر میشه یه Awesomeness خفن! هر کسی که بازیش کنه، تحت تاثیر قرار میگیره، حتی اگه این تاثیر کاملا منفی باشه. غیر ممکنه یکی Dark Souls بازی کنه و بعد حس کنه یه بازی معمولی تموم کرده و 2 روز بعد هم فراموشش کنه. یا عاشقش میشه یا ازش متنفر میشه. همه ی این چیزا در مورد Aku no Hana هم صادقن. خود مانگاکا میگه من داستان رو جوری طراحی می کنم که مخاطب رو به قتل برسونم! کارگردان انیمه هم خیلی واضح میگه غیر ممکن بود اون داستان با شخصیتای کاوایی انیمه ای خوب بشه و باید انیمه و شخصیتا رو زشت می کردیم!! و همینا منجر شدن به Awesomeness خفن! و هر کس که Aku no Hana رو ببینه، یا ازش متنفر میشه یا عاشقش میشه.

الآن فکر کنم Hunter X Hunter هم GTA دنیای انیمه محسوب بشه:d

یه دیالوگ سنگین هست که ماله هانتره. نمی دونم مال کجاش میشه، چون خیلی وقته که انیمه رو ندیدم، مانگا هم که بالای یک ساله رفته توی باقالی ها:d

عجالتاً میذارمش توی تگ اسپویل اما هیچ اسپویل داستانی نداره، چون خودم هم نمی تونم تشخیص بدم مال کجای داستان ـه. اگه اسم گون توش نبود که رسماً معلوم نبود مال هانتره

-به تو اعتماد دارم—که یعنی...
حتی اگه در آینده به اعتمادم خیانت کنی، نه سرزنشت می کنم و نه پشیمون میشم.
چون بعد از این که دقیق زیر نظر داشتمت و باهات حرف زدم به این نتیجه رسیدم که "من به گون اعتماد می کنم".
هرچند، اعتماد به تو و اعتماد به کسی که تو بهش اعتماد داری دو تا مقوله ی مختلف ـه!!
متوجه حرفم میشی؟

-می فهمم چی میگی، اما...

-می دونیی من دارم جونم رو کف دستم میگیرم؟

یه بازی . بیاین اسم انیمه ها رو با بازی هایی که یکی میدونیم بزاریم
ghost in the shell = Crysis
shigurei = metal gear solid
gintama = همسایه ازاری (:دی)
Jojo's_Bizarre_Adventure = رستم دستان + 30بیل(مرغ) (نمیدونم بازیش هست یا نه :دی )
Naruto Shippoden = pes
one piece = fifa
NAroto mamoli = Call of duty Multi player
Death Note = L.A noir
Full Metal : Bioshock infinitve
Hellsing = Legacy of kain

ناروتو و وان پیس، انیمه های Mainstream هستن به شدت. یعنی اینجورین که خیلی ها که اصلا نمیدونن انیمه چیه، در مورد این دو تا میدونن، یا اینکه یه مقداریشونو دیدن، یا مثلا از قدرت ناروتو یا لوفی خبر دارن و ... . تو دنیای گیم هم Call of Duty و Angry Birds بازیهای Mainstream هستن به شدت! به همون دلیل. یعنی اینا از قدرت عادی مدیوم خودشون فراتر رفتن و معروف تر شدن.
خب این کجاش بده ؟ حتما این دو تا انیمه ویژگی هایی داشتن که اینجوری شدن دیگه. حالا ویژگی خوب یا بد.
من Cod رو از BO به بعد بازی نکردم، یعنی اینقدر بد شده ؟ :دی
از نظر معروفیت که درست میگی :d اما از نظر کیفیت، وان پیس باید مساوی باشه با بهترین بازی ها :-" نه اونایی که فقط معروفن :d اعتراضم به این بخشش بود :d
COD شاید یه زمانی جزو بهترین ها بوده باشه،ولی الان دیگه نیست:-" :d

الآن فکر کنم Hunter X Hunter هم GTA دنیای انیمه محسوب بشه:d

یه دیالوگ سنگین هست که ماله هانتره. نمی دونم مال کجاش میشه، چون خیلی وقته که انیمه رو ندیدم، مانگا هم که بالای یک ساله رفته توی باقالی ها:d

عجالتاً میذارمش توی تگ اسپویل اما هیچ اسپویل داستانی نداره، چون خودم هم نمی تونم تشخیص بدم مال کجای داستان ـه. اگه اسم گون توش نبود که رسماً معلوم نبود مال هانتره

-به تو اعتماد دارم—که یعنی...
حتی اگه در آینده به اعتمادم خیانت کنی، نه سرزنشت می کنم و نه پشیمون میشم.
چون بعد از این که دقیق زیر نظر داشتمت و باهات حرف زدم به این نتیجه رسیدم که "من به گون اعتماد می کنم".
هرچند، اعتماد به تو و اعتماد به کسی که تو بهش اعتماد داری دو تا مقوله ی مختلف ـه!!
متوجه حرفم میشی؟

-می فهمم چی میگی، اما...

-می دونیی من دارم جونم رو کف دستم میگیرم؟
از وان پیس Open World تر داریم؟ :p=))

---
کلا این بحث مقایسه با بازی ها نتیجه ی درستی ازش در نمیاد! :d :-"
---
Space Brothers
اپنینگ و اندینگ جدید مبارک! :bighug:
اندینگش...=))
خبری از تاییدش برای پاییز نشده؟ :-s
---
قسمت اول Elfen Lied رو دیدم...
توی 2 راهی گیر کردم، که همین الان بزنم هرچی دانلود شده(90%ـش دانلود شده) رو پاک کنم و به جاش برم سراغ یه چیز دیگه،یا ادامه بدم شاید بهتر بشه! :|
کلا قسمت اول من اینجوری بودم : :| + 8-|

آخرین ویرایش:
توی 2 راهی گیر کردم، که همین الان بزنم هرچی دانلود شده(90%ـش دانلود شده) رو پاک کنم و به جاش برم سراغ یه چیز دیگه،یا ادامه بدم شاید بهتر بشه! :|
دقیقا از چی خوشت نیومده؟ :دی از Nu*dity و Blood & Gore؟ :دی اگه آره که اینا تا آخر هستن و تغییر نمی کنن + شاید بیشتر هم بشن :دی

از نظر معروفیت که درست میگی :d اما از نظر کیفیت، وان پیس باید مساوی باشه با بهترین بازی ها :-" نه اونایی که فقط معروفن :d اعتراضم به این بخشش بود :d
COD شاید یه زمانی جزو بهترین ها بوده باشه،ولی الان دیگه نیست:-" :d

از وان پیس Open World تر داریم؟ :p=))

---
کلا این بحث مقایسه با بازی ها نتیجه ی درستی ازش در نمیاد! :d :-"
---
Space Brothers
اپنینگ و اندینگ جدید مبارک! :bighug:
اندینگش...=))
خبری از تاییدش برای پاییز نشده؟ :-s
---
قسمت اول Elfen Lied رو دیدم...
به نظر من دیدن الفن لید واجبه . ادامه بده . پشیمون نمی شی . به قول شاعر طاقت بیار رفیق:d

دقیقا از چی خوشت نیومده؟ :دی از Nu*dity و Blood & Gore؟ :دی اگه آره که اینا تا آخر هستن و تغییر نمی کنن + شاید بیشتر هم بشن :دی
گزینه ی اول یکی از دلایلشه! :d (البته بعضی انیمه ها چنین چیزی دارن،ولی داستان جذابی هم دارن مثلا:-" ) گزینه ی دوم گوش گربه ایه :| یعنی من انقدر بدم میاد از این گوش گربه ای و اینا که حد نداره :-" مخصوصا رو سر چنین قاتلی باشه! :d بعد حالا به هر دلیلی،چنین قاتلی انقدر مثلا گوگولی باشه :-"
خون و خون ریزی مشکلی ندارم! :d (نه خدایی به نظرت به من میاد با این مورد مشکل داشته باشم؟ :-" خوبه فعلا دارم توی MGR ملت رو قاچ میکنم :-" ) ولی ترجیه میدادم چنین خون و خون ریزی تو یک جای هیجان انگیرتر باشه:-" جای هیجان انگیزتر=مبارزات با سلاح سرد! >:)

کلا هنوز دارم فکر میکنم باهاش چه کنم! :d انیمه ای هم فعلا در نظر ندارم برای دانلود متاسفانه :-"
---
@ Lord Odin
نه بابا! چی چی و اسپویل نداره! اسپویل از این خفن تر؟ :d
نبینید آقا! نبینید! :d هزار و یک مورد اسپویل داره این ویدیو! :d از خود کلاه حصیری ها گرفته،تا دشمن ها،تا اتفاقاتی که میفته ...! :d

دوستان لطفا یک انیمه کوتاه به سبک Way Of Samurai:d معرفی کنید:d!ترجیحا خشن(البته خیلی هم الکی خشن نباشه:d)درجه سنیش هم هرچی بالاتر،بهتر!
کی بود میخواست از One Piece انیمه دیدن رو شورع کنه؟ :biggrin1: حاجی اینو نگاه کن ببین با چی طرفی:
کلا این بخش با اینکه خیلی کم بود،عالی بود و سرش به تنش(یا تنش به سرش:d؟)میارزید!یه اپیزودش صد برابر Thriller Park و Sky Island ارزش داره:d
گزینه ی دوم گوش گربه ایه :| یعنی من انقدر بدم میاد از این گوش گربه ای و اینا که حد نداره :-"
والا:dاوایل هم این وان پیس یکی دو مورد از این گوش گربه ای ها داشت:dتو ناروتو هم که تازه شروع کردم تو اپیزود 20 یدونه هست:d:|!با این که هنوز اسم طرف هم معلوم نشده ولی ازش بدم اومده ناجور:d

دوستان لطفا یک انیمه کوتاه به سبک Way Of Samurai:d معرفی کنید:d!ترجیحا خشن(البته خیلی هم الکی خشن نباشه:d)درجه سنیش هم هرچی بالاتر،بهتر!

کلا این بخش با اینکه خیلی کم بود،عالی بود و سرش به تنش(یا تنش به سرش:d؟)میارزید!یه اپیزودش صد برابر Thriller Park و Sky Island ارزش داره:d

والا:dاوایل هم این وان پیس یکی دو مورد از این گوش گربه ای ها داشت:dتو ناروتو هم که تازه شروع کردم تو اپیزود 20 یدونه هست:d:|!با این که هنوز اسم طرف هم معلوم نشده ولی ازش بدم اومده ناجور:d
Samurai Champloo
حالا شاید اون چیزی که دقیق میخوای نباشه،ولی ببین حتما! :d
---
من هنوز میزان این همه هیت نسبت به تریلر بارک رو نفهمیدم! :-" به خدا کفره مقایسه ی این آرک با اسکایپیا یا فیشمن آیلند! :d :-"
من که خیلی دوستش دارم:x
---
وان پیس؟ گوش گربه ای؟ /:) من هیچی یادم نمیاد! :d
ناروتو؟ گوش گربه ای؟ /:) بازم هیچی یادم نمیاد! :d
البته گوش گربه ای درست حسابی مثل هانترXهانتر باشه رو میتونیم تحمل کنیم! :d

اول اینکه به گوش گربه ای و فلسفه Nyaaaan~! توهین نکنین :دی
دوم اینکه اینا گوش نیستن، شاخن :دی هزار بار تو انیمه بهش اشاره میشه و تو یکی از قسمت ها هم جمجمه ی شاخدار ـه Diclonius رو نشون میده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or