یکی اومده داوطلبانه گفته میخوام وان پیس ببینم فراریش ندید
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
:d طرف ناروتو و بلیچ هم نفرستید،بزارید وان پیس ببینه اول
ولی جدای از شوخی،بچه ها درست میگن اول چندتا انیمه کوتاه برای دست گرمی ببین(.FMA:BH پیشنهاد میشه شدید، انیمه شاخ ولی بدون هیچ ارتباطی با وان پیس از نظر سبک و اینا، F/Z هم پیشنهاد میشه :d
ولی این F/Z چون گفتی مبارزات شمشیری میخوای حتما خوشت میاد! :d
برای تمرین هفتگی دیدن هم، بشین Shingeki no Kyojin ببین! :d صبرت میره بالاتر! که هر وقت انیمه های بلند رسیدی بتونی دووم بیاری یه هفته! :d
Bakuman هم انیمه ی خیلی خوبیه!
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
در مورد 2 نفره که میخوان مانگاکا (مانگا نویس) بشین،3 فصل 25 قسمتیه! و تموم شده...
![20 :(( :((](/styles/default/xenforo/smilies/meep/20.gif)
---
من خودم اون اول کار دفترچه مرگ و وان پیس رو گرفتم، البته کلا هدفم وان پیس بود(قبلا RTL II میدیدم
) ولی برای اینکه موتورم روشن بشه با DN شروع کردم :d 2 روزه تموم شد و وان پیس شروع گشتید! :d روزانه بالای 15 قسمت میدیدم
انیمه های بلند، همینطور که بچه ها گفتن بلیچ مبارزات خیلی خفنی داره، البته نصف انیمه فیلره، ولی فیلرهاشم مبارزات خوب و داستان قابل قبولی داره! :d کلا مثبت ترین نکته ـش مبارزات خفنشه! :d
با یه سری آهنگ حماسی و ...
اما...انیمه فعلا پخشش قطع شده و معلوم هم نیست ادامه پیدا میکنه یا نه! باید کوچ کنی به مانگا مثل ما
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
(بلیچ اینجوری نمیشد،وان پیس و ناروتو هم مانگایی نمیشدم :d )
ناروتو، انیمه ی خیلی خوبیه یا بهتره بگم تا اواسط شیپودن خوب بود...ولی فیلرهاش واقعا رو مخن
کلا تا اواسط شیپودن خیلی خیلی خفن بود از همه نظر! :d اما بعدش از نظر من خیلی افت کرده! مخصوصا اینکه 4 قسمت داستان اصلی ، 4 ماه فیلر شده
(البته با موارد داستانی هم به مشکل خوردم من و باب میل ـم نیست
)
وان پیس! :bighug::bighug::bighug: دیدنش بر هرکسی واجبه! :d از نظر گرافیکی از 2تا بالایی ضعیف تره البته
ولی داستانی عالیه! :d مبارزاتشم هرجوری بخوای هست!
از شمشیر گرفته، تا تیرکمون کشی
(از اینا که باهاش پرنده میزنند
) جادو و اینا هم هست! :d چیزی وجود داره به نام میوه ی شیطانی، که به هر کس قابلیت متفاوتی میده. از عناصر مختلف گرفته،تا تبدیل به جک و جونور! :d
گینتاما! هم که توی طنز ترکونده!
![24 =)) =))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/24.gif)
ولی برای دیدن این،قبلش 3تای بالا رو که 100% باید ببینی، دراگون بال هم یا ببین،یا برو پیش شهاب یک سری اطلاعات ازش کسب کن! :d کلا تا میتونی در مورد انیمه های مختلف،فرهنگ ژاپن،بازی های ژاپنی و ... باید اطلاعات داشته باشی! چون به زمین و زمان تیکه میپرونه
پیشنهاد میشه این 4تا رو حتما ببینی! همشون عالی هستن!
ولی اول وان پیس رو ببین،چون از بقیه زودتر شروع شده، و از نظر گرافیکی هم از بقیه پایین تره(بلیچ از همشون به نظر من خفن تر بود :d مخصوصا توی مبارزات) ، اگر بزاری بعد از بقیه ممکنه یکم ازش زده بشی! :d از تعداد قسمت هاشم نترس! شروع کنی، با سرعت برق تمومش میکنی :d
برای مانگا، من منهوای Tower of God رو پیشنهاد میدم! :d (منهوا=کمیک کره ای) رنگی هم هست،داستان جالبی هم داره! اینم شمشیر و جادو و ... میباشد! :d