Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چقدر کشش دادن الکی! بازم مشخص نشد کیه گرچه مشخصه آنیه!مانگاشم نمیخونم باید یه هفته دیگه صبر کنیم!

آخرین ویرایش:
One Piece : 234-235-236
این سه قسمت فوق العاده بودن. برای اولین بار در وان پیس اشک توی چشمام جمع شد.

خصوصا پخش پایانی 236 که لوفی (بعد از شکست دادن اوسوپ) با چشمای گریون گفت :
"خیلی سنگینه"

بعد هم حرفای زورو در مورد مسئولیت کاپیتان..... با اون آهنگ غم انگیز ..... فوق العاده بود.

بچه ها من اهل انیمه نیستم:دی با وان پیس میخوام شروع کنم ، بننظرتون انیمه های دیگه در چه سطحی هستند؟از این تریپای شمشیری و جادوگریو اینا خوشم میاد:دی
مانگای خوبم میشناسید؟:-"

One Piece : 234-235-236
این سه قسمت فوق العاده بودن. برای اولین بار در وان پیس اشک توی چشمام جمع شد.

خصوصا پخش پایانی 236 که لوفی (بعد از شکست دادن اوسوپ) با چشمای گریون گفت :
"خیلی سنگینه"

بعد هم حرفای زورو در مورد مسئولیت کاپیتان..... با اون آهنگ غم انگیز ..... فوق العاده بود.
اصل کار مونده:dبه قسمت های 450 به بعد برسی اصل کار و کف وخون شروع میشه:d!البته یه آرک خسته کننده بعد اینجایی که تو هستی وجود داره،که بعد از اون تو انیمه قسمت های بیخودی نمیبینی:d!

ماهم رسیدیم به پخش هفتگی وان پیس:((خیلی عذابه!هرشب یه ده قسمت میدیدیم بد عادت شده بودم:|!ولی اصن قضیه هفتگی خیلی چیز چرتیه!یه اپیزودی یه انیمه کلا بدون Opening و Ending(وان پیس ثروت،شهرت،قدرت و معرفی لوفی اینارو هم داره تازه:d)تقریبا 19 دقیقس،که هرهفته هم یدونه میاد!کمه اینجوری!

بچه ها من اهل انیمه نیستم:biggrin1: با وان پیس میخوام شروع کنم ، بننظرتون انیمه های دیگه در چه سطحی هستند؟از این تریپای شمشیری و جادوگریو اینا خوشم میاد:biggrin1:
بلیچ واسه شما پیشنهاد میشه!جنگ های خوبی داره:d

ولی پیشنهاد ویژه من برای شروع Shingeki no Kyojinئه!کوجیما هم چند قسمت اینو دیده بسیار خوشش اومده!

بچه ها من اهل انیمه نیستم:دی با وان پیس میخوام شروع کنم ، بننظرتون انیمه های دیگه در چه سطحی هستند؟از این تریپای شمشیری و جادوگریو اینا خوشم میاد:دی
بلیچ، ناروتو و وان پیس مطرح ترین انیمه ها هستن و اجتمالا شما ازشون خوشت بیاد...
البته هر کدوم نقاط ضعف و قوتی دارن... و ضعف مشترکشون هم اینه که الان تعداد قسمت های منتشر شدشون خیلی زیاده و اگه بخوای از اول یکیشونو شروع کنی خیلی طول می کشه تا تموم بشه....مخصوصا وان پیس...(اینایی که پایین تر میگم نظر شخصی خودمه و امکان داره نماینده نظر جامعه انیمه بین نباشه!)

ناروتو داستانش اوایل خوب بود و مخاطب رو به خودش جذب می کنه... ولی خوب داستانش الان افت کرده...
بلیچ مبارزات قشنگی داره ولی یکی دوتا مشکل پلاتی داره و فیلر هم بیش از حد داره...
وان پیس رو هم شخصا به دلیل نداشتن عمر نوح و ترافیک بی نهایت بی خیالش شدم ولی تعریفش خیلی زیاده! (دوستانی که دیدن بهتر می تونن نظر بدن)

اینمه های دیگه ای که به عنوان اولین انیمه ممکنه ازشون خوشت بیاد:
Death Note (سبک جنایی و پلیسی)
Fullmetal Alchemist Brotherhood (سبک ماجرایی و اکشن کیمیاگری)
Hajime no Ipo (یکم قدیمیه ولی بهترین انیمه ورزشیه و اگه از راکی 1 خوشت اومده باشه عاشقش میشی!)
Attack On Titan ( سبک اکشن و شمشیری و یکم هم Survival)

برای مانگا هم مانگای همین انیمه ها که گفتم رو می تونی بخونی (Fairy Tale هم هست...)و اگه دنبال یه داستان با درجه سنی بالاتر می گردی، سرور مانگا ها Berserk رو بهت پیشنهاد می کنم....

موفق باشی!!

من تابستون پارسال رسیدم به پخش هفتگی وان پیس.دو سه هفته همینجوری پیش رفتم دیدم نمیتونم دووم بیارم:d

تقریبا از مهرماه دیگه دنبال نکردم وان پیس رو،در حالی که همه قسمت ها رو دانلود کردم.احتمالا هفته دیگه میشیم همه اون قسمت هایی که ندیدم رو شروع میکنم به دیدن.اینجوری کیفش بیشتره:-"

سلام
Death Note اصلاً توصیه نمیشه برای شروع . به قول دوستان به همون اندازه که قدرت جاذبه داره ، قدرت دافعه هم داره .
Fullmetal Alchemist Brotherhood به شدت توصیه میشه .
one piece هم برای شروع خوب نیست . اقلاً باید 5 تا انیمه رو دیده باشید و برید سراغش . من یادمه اون اوایل شروع کردم به دیدنش . بعد از 3 قسمت !!! بیخیالش شدم . اصلاً خوشم نیومد ازش . تقریباً 1 سال بعد دوباره شروع کردم به دیدنش و به خودم گفتم من چجوری اینو نگاه نکردم اون موقع ؟!!!
Kenshin هم خیلی خوبه برای شروع . شاید بهتر از fullmetal هم باشه .

به نظرم ناروتو رو ببینی خوبه من خودم از ناروتو شروع کردم اما به شدت فیلر های مزخرف داره در حد شتر مرغ نینجا :d و داستان هم به شدت افت میکنه و مثل اون اولاش اصلا کشش نداره ولی کاملا ارزش نگاه کردن داره.

وان پیس خیلی عالیه ولی من توصیه میکنم برای شروع کار یکی دو تا انیمه کوتاه تر رو انتخاب کنی چون امکان داره برات خسته کننده بشه. نمونش هم Claymore یا همین Shingeki no Kyojin که در حال پخشه رو میتونی ببنی که حداقل جون انیمه ای تو دستت بیاد
:p بعد میتونی انیمه های بلند رو مثل وان پیس - بلیچ - ناروتو - گینتاما و خیلی دیگه از انیمه های بلند معروف رو ببینی ;;)

صفحه قبل گفتم. بهترین انیمه برای کسی که میخواد شروع کنه بدون شک کنشین هست. شما توسط کنشین با یه سری المانهای مختص "انیمه" و مسائل مرتبط با فرهنگ ژاپن اشنا میشید.

Naruto اینقدر با سر خورده زمین که طرفدارهای دوآتیشه ش رو هم از دست داده و درکل نبینی بهتره :دی.

بلیچ که از همون اولشم تو باقالیا بود :دی.

One Piece از هر نظر عالی ولی برای شروع باید پیش زمینه داشته باشی. چند تا انیمه کوتاه (12 تا 30-40 قسمتی) بعد برو سراقش.

اینها رو پیشنهاد میدم برای شروع ولی بازهم میگم الویت با کنشین هست:

Samurai Champloo - 26 Episode
Cowboy Bebop - 26 Episode

در مورد بلیچ یه چیزی بگم داستانش خیلی خوب شروع شد اما به شدت گند زدن توش و سوتی های گنده ای داشت که هیچجوره نمیشد توجیهش کرد اما مکالمات خوبی داشت و فایت های کاملا حماسی و احساسی داشت که بیننده رو ترقیب میکرد که ادامه انمیه رو تماشا کنه. البته نا گفته نماند درسته فیلر های طولانی داشت اما فیلر قشنگی بودن نه مثل ناروتو :d

یکی اومده داوطلبانه گفته میخوام وان پیس ببینم فراریش ندید :-" :d طرف ناروتو و بلیچ هم نفرستید،بزارید وان پیس ببینه اول:p

ولی جدای از شوخی،بچه ها درست میگن اول چندتا انیمه کوتاه برای دست گرمی ببین(.FMA:BH پیشنهاد میشه شدید، انیمه شاخ ولی بدون هیچ ارتباطی با وان پیس از نظر سبک و اینا، F/Z هم پیشنهاد میشه :d
ولی این F/Z چون گفتی مبارزات شمشیری میخوای حتما خوشت میاد! :d
برای تمرین هفتگی دیدن هم، بشین Shingeki no Kyojin ببین! :d صبرت میره بالاتر! که هر وقت انیمه های بلند رسیدی بتونی دووم بیاری یه هفته! :d
Bakuman هم انیمه ی خیلی خوبیه!:x در مورد 2 نفره که میخوان مانگاکا (مانگا نویس) بشین،3 فصل 25 قسمتیه! و تموم شده... :((
---
من خودم اون اول کار دفترچه مرگ و وان پیس رو گرفتم، البته کلا هدفم وان پیس بود(قبلا RTL II میدیدم:x ) ولی برای اینکه موتورم روشن بشه با DN شروع کردم :d 2 روزه تموم شد و وان پیس شروع گشتید! :d روزانه بالای 15 قسمت میدیدم =))

انیمه های بلند، همینطور که بچه ها گفتن بلیچ مبارزات خیلی خفنی داره، البته نصف انیمه فیلره، ولی فیلرهاشم مبارزات خوب و داستان قابل قبولی داره! :d کلا مثبت ترین نکته ـش مبارزات خفنشه! :d
با یه سری آهنگ حماسی و ... :x اما...انیمه فعلا پخشش قطع شده و معلوم هم نیست ادامه پیدا میکنه یا نه! باید کوچ کنی به مانگا مثل ما :| (بلیچ اینجوری نمیشد،وان پیس و ناروتو هم مانگایی نمیشدم :d )

ناروتو، انیمه ی خیلی خوبیه یا بهتره بگم تا اواسط شیپودن خوب بود...ولی فیلرهاش واقعا رو مخن :| کلا تا اواسط شیپودن خیلی خیلی خفن بود از همه نظر! :d اما بعدش از نظر من خیلی افت کرده! مخصوصا اینکه 4 قسمت داستان اصلی ، 4 ماه فیلر شده :| (البته با موارد داستانی هم به مشکل خوردم من و باب میل ـم نیست:-" )

وان پیس! :bighug::bighug::bighug: دیدنش بر هرکسی واجبه! :d از نظر گرافیکی از 2تا بالایی ضعیف تره البته :| ولی داستانی عالیه! :d مبارزاتشم هرجوری بخوای هست! :-" از شمشیر گرفته، تا تیرکمون کشی:-" (از اینا که باهاش پرنده میزنند:-" ) جادو و اینا هم هست! :d چیزی وجود داره به نام میوه ی شیطانی، که به هر کس قابلیت متفاوتی میده. از عناصر مختلف گرفته،تا تبدیل به جک و جونور! :d

گینتاما! هم که توی طنز ترکونده! =)) ولی برای دیدن این،قبلش 3تای بالا رو که 100% باید ببینی، دراگون بال هم یا ببین،یا برو پیش شهاب یک سری اطلاعات ازش کسب کن! :d کلا تا میتونی در مورد انیمه های مختلف،فرهنگ ژاپن،بازی های ژاپنی و ... باید اطلاعات داشته باشی! چون به زمین و زمان تیکه میپرونه :-"

پیشنهاد میشه این 4تا رو حتما ببینی! همشون عالی هستن! :x ولی اول وان پیس رو ببین،چون از بقیه زودتر شروع شده، و از نظر گرافیکی هم از بقیه پایین تره(بلیچ از همشون به نظر من خفن تر بود :d مخصوصا توی مبارزات) ، اگر بزاری بعد از بقیه ممکنه یکم ازش زده بشی! :d از تعداد قسمت هاشم نترس! شروع کنی، با سرعت برق تمومش میکنی :d

برای مانگا، من منهوای Tower of God رو پیشنهاد میدم! :d (منهوا=کمیک کره ای) رنگی هم هست،داستان جالبی هم داره! اینم شمشیر و جادو و ... میباشد! :d

یکی اومده داوطلبانه گفته میخوام وان پیس ببینم فراریش ندید :-" :d
کسی که اولین بار میخواد ویدئوگیم بازی کنه رو نمیشونن پای Dark Souls :دی. نظر شخصی هست صاحب اختیار هم خودشونن. طالب باشه One Piece ببینه برای شروع و اولین انیمه خودم کمکش میکنم :دی.

کسی که اولین بار میخواد ویدئوگیم بازی کنه رو نمیشونن پای Dark Souls :دی. نظر شخصی هست صاحب اختیار هم خودشونن. طالب باشه One Piece ببینه برای شروع و اولین انیمه خودم کمکش میکنم :دی.

گیمر اگه اول دارک سولز رو بازی کنه گیمر میشه!بهتره از همون اول وان پیس رو ببینه تا اعتیاد واقعی رو به انیمه درک کنه>:) وقتی مجبور بشه از شدت جذابیت انیمه روزی 10 قسمت ببینه اونوقت انیمه بین حرفه ای میشه:d

ولی نسبت One Piece به صنعت انیمه بیشتر شبیه نسبت Call of Duty یا Angry Birds به صنعت بازیه.
Dark Souls میشه یه چیزی مثل Aku no Hana . :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or