Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نظر های اساتید متواوت هست ولی معمولا Death Note رو پیشنهاد میکنن .
این DN بگیر‌نگیر دارها! ممکنه طرف رو کلاً از انیمه متنفر کنه :دی
سلام دوستان :d ببخشید ما هم میخواستیم انیمه باز بشیم راهنمایی کنید بگید از کجا شروع کنیم ؟ :d:d:d ببخشید اگر اسپام بیود :d
بنظر من برای شروع Rurouni Kenshin رو ببینی عالیه. کلاسیک هست داستانش عالی هست کمدی/اکشن/رمنس همه چی داره. شخصت پردازی فوق العاده. یه انیمه همه چیز تمام. 94 قسمت بیشتر نداره زیرنویس فارسی هم داره.

Fate آقا! Fate! :d جمع بسته نمیشه :-" یدونه Fate/Zero که بیشتر نداریم :-"

ولی شینسکای از قسمت 4 دیگه وارد داستان اصلی شد :-" اتفاقا من خیلی هایپ بودم برای قسمت بعدش! که کاش نبودم :| :d
---
فکر کنم 2 روز دیگه، فیلم Ano Hana پخش میشه...6 ماه صبر کردن براش خیلی سخته:((:((:((

Fate Stay Night :|

دوستان من فقط همین تاپیک میومدم در بازی سنتر تا نظرات بچه ها رو بخونم , تازگی ها هم ( 6-7 ماه ) زبونم تند شده بود که از چیزی نشات می گرفت , حالا می خوام از تمامی دوستان تشکر بکنم چه امیرحسین , چه داوود , چه استاد محمد علی و Mat و خلیل جان و کاربر های دیگه ـی که فقط برای بحث انیمه وارد بازی سنتر شدند .
در مورد ان 10 دلیل ـی که برای OP می خواستم بگم , امکان داشتش ولی بدونید از Naruto و هر انیمه ای میشه خیلی بیشتر از این اشکال ها رو در اورد ولی من نخواستم دیگه جواب بدم که اعصاب ها بیشتر خراب نشه , حتی من خواستم آواتارم رو هم برای اینکه از دل این فن ها در بیارم ولی نشد , من همیشه می خواستم خوب رفتار کنم ولی یک مسائلی پیش میومد نذاشت که اون طوری که می خوام رفتار بکنم ولی خوب دیگه گذشت و من سطح کیفی سال های قبلم نرسیدم .
همتون رو دوست داشتم , برای همیشه از بازی سنتر خداحافظ .

@محمد علی (استکبار :d )
بیا بگو ببینم کی بوده :-"
و اینی که گفتی کی میباشد؟ :d (فکر میکردم بگی توگاشی:-" البته اون زیاد تعطیلات میره برعکس اجی )

خود انیمه هم،صفحه ی قبل که سمیرا لیست انیمه های پاییز رو گذاشت، به شدت جای باکومن خالی بود:((:((:((

---

Fate آقا! Fate! :d جمع بسته نمیشه :-" یدونه Fate/Zero که بیشتر نداریم :-"

ولی شینسکای از قسمت 4 دیگه وارد داستان اصلی شد :-" اتفاقا من خیلی هایپ بودم برای قسمت بعدش! که کاش نبودم :| :d
---
فکر کنم 2 روز دیگه، فیلم Ano Hana پخش میشه...6 ماه صبر کردن براش خیلی سخته:((:((:((
خودت برو سرچ کن:-"

اتفاقاً توگاشی خیلی از مشخصاتش رو داشته. هر داستانی که نوشته یه چیز خاص داشته (حتی داستان آنتیکی مثل Level-E) اما داستان هاش خیلی حالت Mainstream نداشته.
از اون طرف کالیبرش هم خیلی بالاست:>

اما آراکاوا (فول متال) هم شونن نویس ـه. هم هرچی می نویسه مخوف ـه. هم این که الآن دو تا مانگا رو همزمان داره در میاره که توی یکی شون فقط طراح ـه
نابغه هم که هست!

-----
در مورد فیلم Ano Hana هم اگر 2 روز دیگه پخش میشه، اومدنش روی نت رو حدود 9 ماه دیگه در نظر بگیرb-)

امیر حسین کلاً اعتقاد داره F/SN اصلاً نباید وجود داشته باشه:p

اول یه چیزی که جدیدا کشف کردم رو بگم :دی یه مدل سبک روایتی تو رمان ها هست که توی انیمه ها و بازیها و اینطور مدیوم های ساده ای استفاده نمیشه خیلی.
داستان و شخصیت ها یه جایی و تو یه موقعیت ویژه ای شروع می کنن. اما اطلاعات خاصی در مورد اون جا و موقعیت ویژه به ما داده نمیشه. و به جای اینکه اون اتفاقاتی که منجر به این قضیه شدن رو نشون بدن، بهشون ارجاع می کنن. یعنی مثلا شخصیت ها به یه ماجرایی اشاره میکنن توی صحبتاشون ولی ما دقیقا نمی دونیم اون چیه. این موضوع، کارو برای بیننده/خواننده سخت میکنه، چون باید چیزی که نمیدونه رو کشف کنه. اما دقیقا همین کشف کردنه که جالبه. بعد از اینکه اون ماجرا رو به هر طریقی فهمیدیم انگار که مثلا قله ی اورست رو فتح کرده باشیم :دی خیلی لذت بخشه! اما روشی که اکثر انیمه ها، بازیها و فیلمای جدید به کار می برن این نیست. معمولا یا اتفاقات از اول نشون داده میشن. حالا هر کاری با پیچیدگی های خودش. یا اینکه اون ماجراها با یه سری فلش بک های مستقیم به بیننده نشون داده میشن. نمیگم این بده ولی اینا اولا بیننده رو تنبل میکنه که فکر نکنه، دوما باعث میشه، اون لذت کشفی که وجود داره از بین بره، اما در عوض خیلی خیلی ساده تره.
شینسکای دقیقا از نوع اوله. یه مثال البته خیلی ساده تر دیگه اش همین انیمه ی Uchouten Kazoku هست. یادمه خلیل ساما اومد در مورد قسمت اولش تو این تاپیک گفت که "انگار یه داستانو از وسطش شروع کنی" . این جمله دقیقا درسته، چون از وسط اتفاقات داره شروع میشه و کم کم به چیزای دیگه پی می بریم.
این روش باعث میشه، با هر تیکه اطلاعاتی که بدست بیاری، حس کنی داری یه قطعه به پازلت اضافه می کنی و وقتی که همه چیزو فهمیدی، از کل منظره ی پازلت لذت می بری!:دی
اینم بگم که این یه سبک روایتیه و با معما داشتن داستانا فرق میکنه. مثلا توی Shingeki no Kyoujin اینکه تایتان ها از کجا اومدن، یه معماس و هیچ کسی نمیدونه و ما باید با شخصیتا و داستان همراه بشیم تا این معما حل بشه و با اون چیزی که من میگم فرق داره.
با این مقدمه برم سراغ دفاع از شینسکای :دی

ولی این کار که من دیدم اصلا نخواست چیزی رو روکنه. بقیه انیمه های این سبک کاری حداقل یه چیزی نشون میدن تو 3 قسمت اول که بیننده رو وادار کنن بقیه رو ببینه، بعد پیچیده می کنن داستان رو.
خب، یکم اتفاقات یکی دو قسمت اول شینسکای رو مرور کنیم :
تو یه زمانی مثل زمان حال یعنی مثلا سال 2013 ، به طور ناگهانی یه عده پیدا میشن با قدرتای فوق عجیب که ازشون به شدت وحشیانه و بی رحمانه استفاده میکنن.
فلش فوروارد به 1000 سال بعد حدودا. با اینکه 1000 سال از زمان مدرن امروزی گذشته، اما بشریت داره مثل زمان های قبل از انقلاب صنعتی زندگی میکنه. تقریبا هیچ اثری از تکنولوژی نیست. قایق و زراعت و ... . به جز یه قدرت خاصی که آدما دارن، این عصر جدید، اصلا پیشرفته نیست!
حالا ما یه سری شخصیت داریم که توی این دنیا هستن. 5 تا بچه که با هم دوستن و تو یه جایی با محدودیت های عجیب و زیاد زندگی می کنن! تا یه ساعت خاصی می تونن بیرون باشن و زمانی که یه آهنگ خاص پخش میشه، باید برگردن! دور اون دهکده ای که هستن با یه مرزی محدود شده و نباید از اون خارج بشن!
با اون قدرت خاص که انگار یه جور قدرت کنترل ذهنیه، مثل یه موهبت الهی برخورد میشه! شایعاتی هست بین بچه های مدرسه که اگه کسی این موهبت الهی رو دریافت نکنه، با یه موجودی (نکوداماشی) روبرو میشه و اونو میبره! شخصیت اصلی ما یعنی ساکی، خیلی دیر بهش موهبت میشه. پدر و مادرش به شدت نگرانن! حتی به نظر میرسه قبلا یه بچه ی دیگه هم داشتن که سر همین موضوع از دست دادن. اما بالاخره به ساکی هم موهبت میشه. بعد ساکی توسط یه سری افراد راهب مانند، به یه جایی خارج از اون مرز برده میشه و اونجا یه سری آموزشای خاصی می بینه!
خود ساکی قبلا سایه ای از نکوداماشی رو دیده! آخر قسمت اول یکی از اون 5 تا بچه ای که با هم بودن، غیب میشه! چون به نظر میرسیده قدرت موهبتش ضعیفه. یه پسری هم که تو بازی قسمت دوم تقلب میکنه، اونم ناپدید میشه!
علت سخت گیری های مدرسه، محدودیت های خیلی زیاد اون دهکده، اون قدرت یا موهبت، راز نکوداماشی و شایعات بین بچه ها، حرفای رد و بدل شده بین پدر و مادر ساکی و شغل اونا و ...
اینا همه اش پرسش هایی هستن که فقط تو قسمت اول انیمه به ذهن میرسن! اگه بگی از اینا خوشم نیومده یا به این مسائل اهمیتی نمیدم، حرفت حقه و مشکلی نیست البته.

----------------------------------------------
یه مختصر توضیحی در مورد کلیت داستان شینسکای میدم، کلا واسه اینکه یه وجه از داستان شاهکار این انیمه رو بیان کنم. البته شینسکای از خیلی نظرات دیگه هم انیمه ی قدرتمندی بود، ولی همین داستانش کافیه.
(اسپویل تا قسمت 16) :
احتمالا همه در مورد Unconscious mind و conscious mind شنیدن. همون ذهن ناهشیار و هشیار. یا همون ضمیر ناخودآگاه و ضمیر آگاه یا هر اسم دیگه ای :دی
بهترین راه واسه توضیح دادن تفاوت این دوتا، همون مثال معروفه. اینکه مثلا شما داری تو خیابون راه میری، بعد یه نفر رو میبینی که مثلا گردنش زده بیرون و دلت میخواد وقتی از کنارش رد میشی، یه پس گردنی محکم بزنی که طرف برق از کله اش بپره و تو هم کیف کنی :دی اما از کنارش رد میشی و پس گردنی هم نمیزنی. اون تمایل به پس گردنی زدن، کار ضمیر ناخودآگاهه و اونکه نمیزنی و رد میشی کار ضمیر آگاه.
درواقع ضمیر ناخودآگاه مجموعه ای از تمایلات غیر معمول آدمیزاده که اکثرشونم غریزیه. در مقابل ضمیر آگاه، مجموعه ای از احساسات، دانش و آگاهی های آدمیزاده. چیزایی که تو طول زندگی به عنوان هنجار یاد میگیریم و برامون قانون میشن و ما طبق اونا رفتار می کنیم. مثل همون موضوعی که نباید به یه آدم غریبه پس گردنی زد!
حالا تو داستان شینسکای، اتفاقی که واسه اون بچه ها تو زمان حال (یعنی سال 2013 مثلا) میفته اینه که یه سری از بچه ها، به خاطر مسائل مختلفی ضمیر آگاهشون، قدرتش رو از دست میده و اونا طبق ضمیر ناخودآگاهشون رفتار میکنن! بعد بالافاصله مشخص میشه که ضمیر ناخودآگاه صرفاً یه سری تمایلات عادی نیست، بلکه قدرت ذهنی فوق العاده ویژه ای داره که مثلا میتونی با اراده کردن یه جسمی رو جا به جا کنی، یا فردی رو تیکه تیکه کنی!! تو یکی از قسمتای انیمه گفته میشه که اولین فردی که این حالت بهش دست میده، پسر نوجوونیه که کلی ماشین و خونه رو خراب میکنه و کلی آدم میکشه، من جمله 21 زن که به 19 تاشون تجاوز کرده بوده. یعنی آدمیزاد از روی غریزه ی خالص رفتار میکرد!
کم کم تعداد این افراد که این قدرت رو دارن زیاد و زیادتر میشه، طوری که میشه گفت بشر یه جهش پیدا میکنه و زمانی میرسه که اکثریت این قدرت (یا شایدم مشکل) رو دارن و بچه هایی که به دنیا میان، اکثرا این ویژگی رو دارن. آهسته آهسته بشر، از مهمترین ویژگی انسان، یعنی تطبیق پذیری استفاده میکنه و خودشو به این شرایط عادت میده. هرچند که وضع اسفناک و سختی بوده.
فکر کنم همه قبول داشته باشن، تو چنین وضعی چه بلایی سر بشریت میاد. تو گوشه کنار انیمه، اشاره هایی به این موضوعات میشه، اینکه چقدر آدم سلاخی میشن، آدما با طبیعت چیکار میکنن، اینکه افرادی که قدرتشون بیشتر بوده چه سوء استفاده هایی می کنن و ... . مثلا درست تو شروع قسمت 2 ، می بینیم که مراسم تاجگذاری کسیه که از یه سلسله ی خاصیه و میگه که 100 نفر اولی که دست از تشویق بردارن، قربانی مراسم میشن!! مسلما یه عده هم هستن که سعی می کنن با این پادشاهان زورگو مقابله کنن. مثل افرادی که تو شروع قسمت 3 میرن تا یکی از اون پادشاها رو بکشن.
به هر حال، 1000 سال بعد، آدما به هر طریقی که شده، به یه ثباتی رسیدن. مهمترین روش کنترل کردن اون قدرت از بچگی و دور کردن کساییه که از همون بچگی نشونه هایی دارن که نمیتونن در ادامه اون قدرت رو کنترل کنن. مثل کسایی که دیر بهشون الهام میشه، کسایی که توی آموزش ها ضعیفن، کسایی که میل به سوء استفاده دارن و ... . دور کردن استرس یه روش خیلی مهم دیگه ست. تقریبا هیچ اثری از تکنولوژی (که استرس زاست) توی دنیای جدید نیست. س * ک *س و رابطه های عاشقانه به عنوان یکی از مهمترین روش های کنترل استرس استفاده میشه. خیلی رابطه ها آزاده. رابطه با جنس موافق و مخالف و حتی رابطه با خویشاوندان (تو انیمه سعی شده فقط به اینا یه اشاره هایی بشه). توی قسمت 4 که بچه ها یه false minoshiro (که درواقع یه دایره المعارف از دانش انسان های پیشین (انسان های زمان ما) هستن) پیدا می کنن، خیلی از این مسائل توضیح داده میشه.

بعلاوه کلی مسائل ریز و درشت دیگه که توی انیمه بیان میشه. مثل موجودات عجیب غریبی که هستن و رابطه هایی که با موضوعات بالا دارن.
توی انیمه ما 5 تا دوست، بخصوص ساکی، شخصیت اصلی رو دنبال میکنیم که کم کم سعی میکنن از دنیای بیرون دهکده که براشون ممنوع شده سر در بیارن. که البته واسه این قضیه قیمت سنگینی میدن و خیلی از دوستانشون رو از دست میدن. آخرش هم مشخص میشه که این 5 نفر به این خاطر اون آزادی ها رو نسبت به بقیه بچه مدرسه ای ها داشتن که بزرگان اون دهکده میخواستن. درواقع اینا یه آزمایش بودن.

شینسکای یوری یعنی "از دنیای جدید" و واقعا این دنیا، یه دنیای جدیده. خلاقیتی که توش هست، من که حداقل تو هیچ دنیای پسا آخرالزمانی توی هیچ فرمی ندیدم. خود این اوریجینالیتی می ارزه به خیلی چیزای دیگه.
از قسمت 17 به بعد هم تغییرات مهمی توی داستان رخ میده که اتفاقا جذابتر هم میشه و کلی موضوع ریز و درشت دیگه رو بررسی میکنه که اگه به دید کنایه بهشون نگاه کنیم، خیلی از رفتارای خودمون رو توش میبینیم.

-----------------------------------
همتون رو دوست داشتم , برای همیشه از بازی سنتر خداحافظ .
اینقدر سخت نگیر بابا. آخرش داریم در مورد انیمه حرف میزنیم دیگه :دی

سلام دوستان :d ببخشید ما هم میخواستیم انیمه باز بشیم راهنمایی کنید بگید از کجا شروع کنیم ؟ :d:d:d ببخشید اگر اسپام بیود :d

داداش با ناروتو یا بلیچ شروع کن به انیمه دیدن

این Death Note خطریه،یهو دیدی از انیمه زده شده دیگه اینطرفا آفتابی نشی :d

من Kuroko No Basket رو هم پیشنهاد میکنم ببینی،25 تا قسمته،فصل دومم به زودی شروع میشه :)

@
Ooops

اول یه چیزی که جدیدا کشف کردم رو بگم
:biggrin1:
یه مدل سبک روایتی تو رمان ها هست که توی انیمه ها و بازیها و اینطور مدیوم های ساده ای استفاده نمیشه خیلی.

:d:x

ممنون بابت تعریف داستان. همون طور که گفتم آدم صبوری هستم ولی جدیدا خیلی تنبل شدم. :دی دیگه حوصله ام نمیکشه یه چیزی رو که نمیفهمم زیاد برم دنبالش و این پازل درست کردنه که خیلی واسم لذت بخش بوده (یه زمانی) الان شده تبدیل به یه کار وقت گیر. شاید پارسال این انیمه رو می دیدم خیلی بیشتر باهاش حال می کردم ولی در حال حاضر به قول ناروتو No Thank You Datte Bayo :دی

بازم تشکر می کنم بابت صحبت هایی که در مورد این انیمه کردی و وقتی که گذاشتی برای تایپ..
:x:bighug:

امیر حسین کلاً اعتقاد داره F/SN اصلاً نباید وجود داشته باشه:p
دقیقا همینی که محمدعلی گفت :-"

خودت برو سرچ کن:-"

اتفاقاً توگاشی خیلی از مشخصاتش رو داشته. هر داستانی که نوشته یه چیز خاص داشته (حتی داستان آنتیکی مثل Level-E) اما داستان هاش خیلی حالت Mainstream نداشته.
از اون طرف کالیبرش هم خیلی بالاست:>

اما آراکاوا (فول متال) هم شونن نویس ـه. هم هرچی می نویسه مخوف ـه. هم این که الآن دو تا مانگا رو همزمان داره در میاره که توی یکی شون فقط طراح ـه
نابغه هم که هست!

-----
در مورد فیلم Ano Hana هم اگر 2 روز دیگه پخش میشه، اومدنش روی نت رو حدود 9 ماه دیگه در نظر بگیرb-)
خو الان من دقیقا برم چی رو سرچ کنم ؟ :-" ممکنه هزارتا مورد براش بیاد اصلا! :d

مانگاکای فول متال!!! ازش حمایت میشه دید! :bighug: البته من 2کار بیشتر ازش ندیدم :d ولی هر 3تاشون عالی میباشند! :bighug:
---
9 ماه؟؟؟ :((:((:(( نامردیه! :(( فیلمای سینمایی زودتر از این میان حتی :-s

---
@ محمدعلی! :d
دستت درد نکنه برای توضیحات :d
یه مدت پیش خبرش بود که شاید زیرنویسش از سر گرفته بشه :-" ، انشاالله که دوباره شروع بشه بشینیم پاش! :d
ولی آخرش مشخص نشد هدفشون از 4 قسمت با گرافیک خوفناک و بعدش ترکیدن گرافیک تا اون حد چی بود؟ :-" از فن ها معذرت خواهی نکردن؟ :|
---
برای اولین انیمه اتفاقا دفترچه مرگ به نظرم انتخاب خوبی میتونه باشه! یه داستان جدی،و تخیل تقریبا کمتر نسبت به بقیه ی انیمه ها! :d
ناروتو و بلیچ رو بزارید جلوی یکی که هنوز انیمه بین نیست، با سرعت برق فرار میکنه که :-" (البته چون دوستمون خودش داوطلب شده برای دیدن انیمه، احتمالا مشکلی نداره با این حد تخیل و اینا! :d ولی کسی که قراره به راه راست هدایت بشه،ناروتو اینا خوب نیست :d )
تازه بین این موارد، وان پیس از بقیه بهتره برای پیشنهاد دادن:p

آخرین ویرایش:
سلام دوستان :d ببخشید ما هم میخواستیم انیمه باز بشیم راهنمایی کنید بگید از کجا شروع کنیم ؟ :d:d:d ببخشید اگر اسپام بیود :d​

من خودم با این ها شروع کردم :
فوتبالیست ها
گروه شین سن
کماندار نوجوان :d
ولی خارج از شوخی
من اینها را به توصیه ی بچه های سایت دیدم و جالب بودن :
Death Note
Shingeki No Kyojin
FullMetal Alcemist Brotherhood
Gosick
Another
Devil May Cry
Hataraku Maou-sama
و ...

Fullmetal Alchemist
یا همون Death Note .
یه مدت پیش خبرش بود که شاید زیرنویسش از سر گرفته بشه :-" ، انشاالله که دوباره شروع بشه بشینیم پاش! :d
ولی آخرش مشخص نشد هدفشون از 4 قسمت با گرافیک خوفناک و بعدش ترکیدن گرافیک تا اون حد چی بود؟ :-" از فن ها معذرت خواهی نکردن؟ :|
آره زیرنویسش بعد از تموم شدن شینگکی ادامه پیدا می کنه.
قضیه ی گرافیک قسمت 5 و همینطور 11 رو درآوردم. ساخت انیمه ها اینجوریه که یه نفر کارگردان اصلیه و نفر اول پروژه ست و همه چیز رو اون تایید نهایی میکنه. به غیر از اون هر قسمت هم یه کارگردان داره که اون قسمت رو میسازه. این کارو می کنن تا بتونن چند قسمت رو همزمان بسازن.
حالا کارگردان شینسکای، یه تازه کار بود. اما کارگردانی که برای اون دو قسمت باهاش توافق شده بود یه آدم کلفت بود که کلی سابقه داشته. اگه دوست داشتی برو سابقه ی کاراشو تو ANN ببین. در نتیجه زورش به کارگردان اصلی چربیده و اونجوری که دلش خواسته اون دو قسمت رو ساخته :دی البته قسمت 11 انصافا قشنگ بود ولی 5 خیلی ضد حال بود.
پ.ن : این قضیه منبعی نداره، ولی با نگاه کردن به لیست سازنده ها قشنگ تابلوئه همینه :دی

یه سایت میخواستم که بفهمم هر انیمه رو کدوم استدیو ساخته

سبک گرافیکی بلیچ و Beelzebub رو خیلی دوس دارم:)

انیمه ی باحالی هست سبک گرافیکش مثل این 2تا باشه؟:-/

اگه دنبال یک داستان غنی و جنایی و پلیسی و زیبا و ... هستی برو سراغ death note که خیلی ها رو به انیمه معتاد کرده و خیلی ها رو هم از انیمه زده کرده ولی کاملا توصیه میشه!برای شروع خوبه و 37 قسمته.
اگه دنبال یک داستان خشن و زیبا هستید برسرک یا انیمه در حال پخش shingeki no kyojin توصیه میشه.
اگر هم میخواید یک داستان خنده دار و اکشن و بسیار زیبا ببینید باید برید سراغ one piece.واقعا هر چی که از وان پیس بگم کم گفتم.تا الان 609 قسمت اومده و به سادگی مدتی طولانی شما رو سرگرم خواهد کرد.اصلا هم از تعداد قسمت های بالای اون نترسید چون بعد از چند قسمت دیدن راحت روزی 10 قسمت رو خواهید دید!
در کل من شدیدا فن وان پیس هستم و اونو توصیه میکنم!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چرا انیمه به این خوبی رو دارن با اینهمه کش دادن خراب میکنن؟اینجوری که باید منتظر فصل های چهارم و پنچم باشیم!البته بهتر از روش ماست مالیسازیونه:|
ولی داستان تازه جالب شد! حالا یه آدم جاسوس و همکار غول ها داریم!یا شاید هم چندین و چندتا! مثل اینکه باید برم سراغ مانگا چون طاقت صبر کردن برای انیمه رو ندارم:d

آخرین ویرایش:
هر انیمه بین تازه کاری که بحث های آقا امیر و استکباریون و آقا محمد علی رو برای بیشتر از یک صفحه دنبال کنه به احتمال خیلی بالایی کلا ناامید میشه از انیمه دیدن:d:))

------------------------------------
Inazuma Eleven سه فصل اولش رو دیدم...
بسیار حال کردم و خیلی عالی بود...:x
امتیاز 9 از 10...
(داستان انیمه از رو بازیاش برداشته شده)شخصیت اصلی داستان پسریه به اسم اِندو که خیلی فوتبال رو دوست داره و پدربزرگش هم یه دروازه بان معروف بوده...
تو تیم فوتبال مدرسشون دروازه بانه ولی تیمشون خیلی داغونه و کلا 7 نفر بیشتر نیستن! ماجرا از اون جایی شروع میشه که یه دانش آموز جدید به اسم گوئنجی میاد به مدرسشون که مهاجم توپیه... بعد به خاطر همین قوی ترین تیم بین مدارس، درخواست یه مسابقه دوستانه با این تیم داغونو می کنه و ماجرا های اندو و تیمش شروع میشه...
هدف انیمه افراد زیر 11 سال بوده ولی دیدنش به هر کسی که دلش جوونه (:d) توصیه میشه!

حالا نظر من چیه؟
به نظر من هارمونی توی انیمش احساس میشه.... در مقام مقایسه (چون دوتاشون ورزَشی هستن) می تونم بگم از این بیشتر از کوروکو خوشم اومد...b-)
کوروکو اصلا تکلیفش با خود معلوم نبود... اصلا نمی فهمیدی الان اینا دارن مثل آدم بازی می کنن، یا رفتن تو فاز تخیل! منظورم وقتائیه که اون 5 نفر یکیشون تو زمین بود! یه طرف شخصیت اصلی و رفقاش تاکتیک دفاع بسته و حمله سرعتی می ریختن، از اون طرف یکی از تو زمین خودشون (زارت!!) توپو می انداخت تو حلقشون! یا با سرعت نور از بین همشون رد می شد دانک می زد!8-|

ولی این Inazuma خودش می دونه چی کار داره می کنه... شوت ها، دفاع ها، تاکتیک ها، شخصیت پردازی ها و داستان همه در یه سطح تخیلی هستن و به شخصه بیشتر از داستان، از این هارمونی بین اجزاش لذت بردم....:x
امیدوارم تو فصل های بعدیش هم این حال و هوا رو حفظ کنه...:bighug:
پ.ن: یه نکته جالب اینکه صداگذار شخصیت اصلی، همون صداگذار ناروتو تو سری یکه! معلومه خوب خرجش کردن!o:-)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or