Fallen Soul
کاربر سایت
قسمت چهارم انیمه Jinrui wa Suitai Shimashita خیلی خوب نشون میده چه اتفاقی واسه مانگای ناروتو داره میفتهمانگاکا انگار هر دفعه که مي خواد داستان رو ادامه يا داره در هنگام مستي مي نويسه يا ميده دست بچه هاش تا براش داستان رو ادامه بدن !
کسي از دوستان انيمه Tengen Toppa Gurren Lagann رو ديده؟؟
چه طوريه؟
هممم. نمیدونم طوری بگم که اسپویل نشه!من تا قسمت 6 دیدم این انیمه رو ولی اصلا حال نکردم باهاش،قسمت های بعدیش چه طور میشه؟
از این بچه بازی میاد بیرون؟:d
نمردمو ساسکه رو باز نشون دادن :d
دوستان هفته پیش فصل اول انیمه Hajime No Ippo رو دیدم
انیمه ورزشیه(بکس) خیلی مبارزه های خوبی داره انیمه،فصل اول 75 قسمت،فصل دومم 25 قسمت،فصل سوم هم به زوذی پخش میشه
رنکینگ انیمه هم 15 هست،خلاصه اینکه اگر از انیمه های ورزشی خوشتون میاد حتما این انیمه رو ببینید،زیرنویس فصل اولشم فوق العاده خوبه ترجمش
کسی از دوستان انیمه Tengen Toppa Gurren Lagann رو دیده؟؟
چه طوریه؟
من تا قسمت 6 دیدم این انیمه رو ولی اصلا حال نکردم باهاش،قسمت های بعدیش چه طور میشه؟
از این بچه بازی میاد بیرون؟:d
اما اگه منظورت اتفاقات قسمت 6 هست، که خب این قسمت فقط فن سرویس بود. اگه قسمت 6 رو نمیدیدی هم چیزی نمیشد. به هر حال حتما تا 8 ببین، بعد تصمیم بگیر تا آخرش ببینی یا نه.
هممم. نمیدونم طوری بگم که اسپویل نشه!
ولی تا قسمت 8 ببین.
تو چند قسمت آخر هم داستان یه شیفت اساسی پیدا میکنه.
اگه منظورت از بچه بازی، سبک گرافیکیشه، که نه. همینجوری میمونه. هرچند من اینجوری رو خیلی دوست دارم.
اما اگه منظورت اتفاقات قسمت 6 هست، که خب این قسمت فقط فن سرویس بود. اگه قسمت 6 رو نمیدیدی هم چیزی نمیشد. به هر حال حتما تا 8 ببین، بعد تصمیم بگیر تا آخرش ببینی یا نه.
بهترین انیمه ای روباتی هست که وجود داره. جو بسیار عالی، داستان خیلی خوش ساخت و کاراکترهای فوق العاده تو دل برو :biggrin1: قطعا نشون دهنده شاهکار بودن این انیمه اس.
چه سریع دیدی :biggrin1:
ببین این انیمه رو مثل اکثر انیمه های 24 قسمتی به دو نیمه تقسیم میشه و معمولا این سبک کار ها یه نیمه فان و معرفی شخصیت داره و یه نیمه جو کاملا جدی میشه و داستان شروع می کنه به نتیجه گیری. یادمه اون موقع که دیدمش نمره ام 9 بود واسش ولی فی الواقع نیمه اول 7 و نیمه دوم 10 هست نمره اش. اصلا اتمسفری که نیمه دوم داره (تقریبا از 10 به بعد!) تو کمتر انیمه ای میشه دید. شک نکن که خوشت میاد. :biggrin1:
احیانا همون قسمتی نبود که دنبال سوراخ می گشتن؟ :biggrin1:
Naruto Shippuden 326
فعلا بیشتر از نمیتونم چیزی بگم شاید بعدا یه توضیحاتی در مورد این قسمت دادمســـاســـــکــه
One Piece 208
جدی جدی این داستان اصلیه؟! یعنی فیلر نیست؟! بعد از آراباستا انیمه خیلی افت کرده، امیدوارم دوباره اوج بگیره.
هرچند شخصیت ها هنوزم انیمه رو برام جذاب نگه داشتن داستان زیاد جالب نیست ولی شخصیت ها و دیوونه بازی هاشون فوق العادست
وان پیس جوریه که ما با کاراکترهاش زندگی میکنیم :d برای همینه که حتی اینی که داری میبینی هم برای ما بسی جذابه:bighug:Naruto Shippuden 326
فعلا بیشتر از نمیتونم چیزی بگم شاید بعدا یه توضیحاتی در مورد این قسمت دادمســـاســـــکــه
One Piece 208
جدی جدی این داستان اصلیه؟! یعنی فیلر نیست؟! بعد از آراباستا انیمه خیلی افت کرده، امیدوارم دوباره اوج بگیره.
هرچند شخصیت ها هنوزم انیمه رو برام جذاب نگه داشتن داستان زیاد جالب نیست ولی شخصیت ها و دیوونه بازی هاشون فوق العادست