Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
علی جان واقعا باید بهت مدال استقامت بدن

واقعا داری هر هفته انیمش رو میبینی؟ من دو سال پیش گذاشتمش کنار از بس مسخره و مزخرف همش میرفت تو فیلر

به همه دوستان انیمه Hataraku Maou-sama! پیشنهاد میشه

تو خیلی از انیمه ها دیدم که Maou یا همون Demon Lord رو از شخصیت منفیش برداشتن شخصیت گوگولیش کردن اما این از همشون جالب تر بوده

واقعا از خنده میترکه آدم وقتی میبینه که Satan یا همون Demon Lord چجوری رفته Part time تو دنیا کار میکنه

بیشار نمیگم چون اسپویل میشه و مزش میپره خودتون برین ببینین خیلی خندست

Code geass رو برای بار دوم دیدم، واقعا انیمه جالبیه. اگر تبدیل به سریالش می کردن (که خرج فوق العاده بالایی داره!) می تونست بهترین سریال دنیا بشه.

به کسایی که ندیدن این انیمه رو 100% پیشنهاد می کنم. دو فصل و هر فصل هم 25 قسمته.

این دیگه چه وضعشه اینا کیوبی رو با یک بچه 12 ساله اشتباه گرفتن :| ناروتو چرا تازگی ها اینقدر منگ و خول شده :| یعنی چی مثلا چهار-دم ناروتو رو خورده بد توی دهن چهار-دم می خواد باهاش دوست بشه :| شورش رو دارند بدجوری در میارند , خیلی خیلی خیلی داره میره روی اعصاب , مانگاکا انگار هر دفعه که می خواد داستان رو ادامه یا داره در هنگام مستی می نویسه یا میده دست بچه هاش تا براش داستان رو ادامه بدن !
پ.ن : قسمت بعد هم فیلر نیست داستانی در مورد سر گذشت کیوبی هستش .

نمردمو ساسکه رو باز نشون دادن :x :d

دوستان هفته پیش فصل اول انیمه Hajime No Ippo رو دیدم

1418.jpg

انیمه ورزشیه(بکس) خیلی مبارزه های خوبی داره انیمه،فصل اول 75 قسمت،فصل دومم 25 قسمت،فصل سوم هم به زوذی پخش میشه;;)

رنکینگ انیمه هم 15 هست،خلاصه اینکه اگر از انیمه های ورزشی خوشتون میاد حتما این انیمه رو ببینید،زیرنویس فصل اولشم فوق العاده خوبه ترجمش :)

کسی از دوستان انیمه Tengen Toppa Gurren Lagann رو دیده؟؟
چه طوریه؟:-/

مانگاکا انگار هر دفعه که مي خواد داستان رو ادامه يا داره در هنگام مستي مي نويسه يا ميده دست بچه هاش تا براش داستان رو ادامه بدن !
قسمت چهارم انیمه Jinrui wa Suitai Shimashita خیلی خوب نشون میده چه اتفاقی واسه مانگای ناروتو داره میفته:دی
البته من انیمه رو حدودا از قسمت 220 به بعد ندیدم ولی اسپویلرای بچه ها رو میخونم، تقریبا میدونم چه خبر شده.
کسي از دوستان انيمه Tengen Toppa Gurren Lagann رو ديده؟؟
چه طوريه؟

Tengen Toppa Gurren Lagann یه انیمه ی اکشن مکای به شدت WTF هست. با انیمیشن های فوق العاده.

--------------------------------------------------------------
بالاخره شروع کردم به دیدن Shingeky no Kyojin
قسمت اول :
خب، اولین نگرانیم برطرف شد! میتونم بگم 98 درصد این قسمت، کپی مانگا بود. که این چیز خوبیه. و مثل Magi هم نیست که تو هر قسمت 10 چپتر رو بردارن انیمه بکنن و گند بزنن به داستان. این قسمت فکر کنم 1.5 چپتر اول مانگا رو شامل میشد، با یه سری صحنه های اضافه شده مثل :
خوابی که ارن تو اوایل این قسمت میدید!
که اتفاقا خوب بودن.
گرافیک انیمه عالیه! به نظرم طراحی شخصیت ها، شهر و تایتان ها رو عالی انجام دادن. رنگ آمیزی به شدت جواب داده و هرچند با مانگا فرق داره، اما از چیزی که من تو ذهنم داشتم بهتره. صداها و موسیقی های اضافه شده هم کلا خوب بودن. در مجموع این چیزیه که من همیشه دوست داشتم از اقتباس هایی که از مانگاهای مورد علاقه ام میشه، ببینم. اینکه انیمه بدون خراب کردن داستان، با حرکت، رنگ آمیزی و صوتی که اضافه میکنه، سطح داستان رو هم ارتقا بده که خوشبختانه اینجا، حداقل تو این قسمت، اینطور بود. امیدوارم تا آخر سطح تکنیکی انیمه همینطور بمونه. هرچند خیلی بعیده!
کارگردان انیمه Tetsu Araki هست که قبلا Death Note و Guilty Crown رو کارگردانی کرده بوده. خب یعنی تخصص ایشون صحنه های دراماتیک و اکشن های سینمایی هست. این قسمت هم همه ی صحنه ها تاجایی که میشد، دراماتیزه شده بودن. مثل
صحنه ی مرگ مادر ارن
که نتیجه ی کارگردانی آراکی و کار دوبلوراست. این چیز خوبیه، چون به مانگا میاد! فقط امیدوارم در ادامه زیاده روی نشه. صحنه های اکشن هم فوق العاده بودن. کلا صحنه های اکشن، مهمترین چیزی هستن که باعث میشن یه انیمه نسبت به مانگا ارزشمند تر باشه. اکشن های هوایی فوق سریع به سبک اسپایدرمن(!) توی این قسمت عالی بود.
کلا مانگای Snk سه تا مولفه داره. یکی درام، یکی اکشن و یکی هارر. ترکیب اینا یه حس خیلی خوبی توی داستان درست کرده که امیدوارم تو انیمه هم شکل بگیره. واسه قضاوت باید یه چند قسمت صبر کنم تا داستان وارد قسمتای اصلیش بشه.

قسمت 2 :
اگه قسمت اول خیالمو راحت کرد که این انیمه گند نمیزنه به داستان و یه اقتباس خیلی خیلی وفاداره به مانگا، این قسمت ثابت کرد که این انیمه میتونه با یه سری تغییراتی، حتی از مانگا بهتر باشه. اینو منی دارم میگم که تا حالا یادم نمیاد گفته باشم، انیمه ای از مانگاش بهتر بوده!
کلا یکی از بزرگترین ضعفهای مانگای SnK (به غیر از بعضی قسمتای داستان توی قسمتای جدید مانگا) اینه که توی مانگا، روایت داستان خیلی جاها بیخودی پیچیده میشه. مهم ترین تکنیک روایت داستان تو مانگا استفاده از فلش بک ها و فلش فورواردای بسیار زیاده که گاهی واقعا اعصاب آدمو میریزه بهم! چون خیلی راحت میشد اون تیکه رو با روایت خطی بیان کرد. تو این قسمت اصلا از این تکنیک مانگا استفاده نشده بود و کل این قسمت روایت خطی داشت، بدون پیچیدگی اضافی و سردرد آور! و من واقعا از این کار سازنده های انیمه خوشم اومد! هرچند یه مشکلی که داشت این بود که
گذر زمان رو خوب نشون نداد. یعنی اتفاقات این قسمت، بعضا با فاصله ی چند سال و چند ماه بودن ولی جوری نشون دادن که انگار تو یه روز اتفاق افتاده بودن!
گرافیک تو این قسمت، حتی از قسمت قبل هم بهتر بود! البته اکشنی به اون صورت نداشتیم ولی طراحی های هنری قشنگ تری داشتیم. به طور خاص حتما باید به ED اشاره کنم که گرافیک فوق العاده ای داشت. من فقط دو سه بار ED رو نگاه کردم واسه طراحی هاش. به نظرم خیلی قشنگ بود. در مورد آهنگش نمیتونم نظر بدم فعلا! طراحی کیوجین ها (به نظر من تایتان ترجمه ی خوبی واسه کیوجین نیست، غول هم ترجمه ی خوبی واسه تایتان نیست.) هم عالی هستن. حتی بهتر از مانگا.

در کل این دو قسمت خیلی خیلی خوب و امیدوار کننده بودن.

Tengen Toppa Gurren Lagann یه انیمه ی اکشن مکای به شدت WTF هست. با انیمیشن های فوق العاده.

من تا قسمت 6 دیدم این انیمه رو ولی اصلا حال نکردم باهاش،قسمت های بعدیش چه طور میشه؟

از این بچه بازی میاد بیرون؟:d

Naruto Shippuden 326
ســـاســـــکــه :((:((:((
فعلا بیشتر از نمیتونم چیزی بگم شاید بعدا یه توضیحاتی در مورد این قسمت دادم :دی

One Piece 208
جدی جدی این داستان اصلیه؟! یعنی فیلر نیست؟! بعد از آراباستا انیمه خیلی افت کرده، امیدوارم دوباره اوج بگیره.

هرچند شخصیت ها هنوزم انیمه رو برام جذاب نگه داشتن :دی داستان زیاد جالب نیست ولی شخصیت ها و دیوونه بازی هاشون فوق العادست =))

من تا قسمت 6 دیدم این انیمه رو ولی اصلا حال نکردم باهاش،قسمت های بعدیش چه طور میشه؟

هممم. نمیدونم طوری بگم که اسپویل نشه!
ولی تا قسمت 8 ببین.
تو چند قسمت آخر هم داستان یه شیفت اساسی پیدا میکنه.
اگه منظورت از بچه بازی، سبک گرافیکیشه، که نه. همینجوری میمونه. هرچند من اینجوری رو خیلی دوست دارم.
اما اگه منظورت اتفاقات قسمت 6 هست، که خب این قسمت فقط فن سرویس بود. اگه قسمت 6 رو نمیدیدی هم چیزی نمیشد. به هر حال حتما تا 8 ببین، بعد تصمیم بگیر تا آخرش ببینی یا نه.

نمردمو ساسکه رو باز نشون دادن :x :d

دوستان هفته پیش فصل اول انیمه Hajime No Ippo رو دیدم

1418.jpg

انیمه ورزشیه(بکس) خیلی مبارزه های خوبی داره انیمه،فصل اول 75 قسمت،فصل دومم 25 قسمت،فصل سوم هم به زوذی پخش میشه;;)

رنکینگ انیمه هم 15 هست،خلاصه اینکه اگر از انیمه های ورزشی خوشتون میاد حتما این انیمه رو ببینید،زیرنویس فصل اولشم فوق العاده خوبه ترجمش :)

کسی از دوستان انیمه Tengen Toppa Gurren Lagann رو دیده؟؟
چه طوریه؟:-/

بهترین انیمه ای روباتی هست که وجود داره. جو بسیار عالی، داستان خیلی خوش ساخت و کاراکترهای فوق العاده تو دل برو :دی قطعا نشون دهنده شاهکار بودن این انیمه اس.

چه سریع دیدی :دی

ببین این انیمه رو مثل اکثر انیمه های 24 قسمتی به دو نیمه تقسیم میشه و معمولا این سبک کار ها یه نیمه فان و معرفی شخصیت داره و یه نیمه جو کاملا جدی میشه و داستان شروع می کنه به نتیجه گیری. یادمه اون موقع که دیدمش نمره ام 9 بود واسش ولی فی الواقع نیمه اول 7 و نیمه دوم 10 هست نمره اش. اصلا اتمسفری که نیمه دوم داره (تقریبا از 10 به بعد!) تو کمتر انیمه ای میشه دید. شک نکن که خوشت میاد. :دی

- - -ویرایش - - -

اما اگه منظورت اتفاقات قسمت 6 هست، که خب این قسمت فقط فن سرویس بود. اگه قسمت 6 رو نمیدیدی هم چیزی نمیشد. به هر حال حتما تا 8 ببین، بعد تصمیم بگیر تا آخرش ببینی یا نه.

احیانا همون قسمتی نبود که دنبال سوراخ می گشتن؟ :دی:))

هممم. نمیدونم طوری بگم که اسپویل نشه!
ولی تا قسمت 8 ببین.
تو چند قسمت آخر هم داستان یه شیفت اساسی پیدا میکنه.
اگه منظورت از بچه بازی، سبک گرافیکیشه، که نه. همینجوری میمونه. هرچند من اینجوری رو خیلی دوست دارم.

نه منظورم از بچه بازی اینه که انگار اصلا این 8 تا قسمتم نمیدیدم اصلا چیزو از دست نمیدادم :p

آهنگای باحالی هم داره :)

آهنگ های خیلی قشنگی هم اول و آخرش هست و به خصوص وسط انیمه،یه آهنگ 5 ثانیه میزنه خیلی دوس دارم :d

نه سبک گرافیکش خوبه،کارکتر هی
بهترین انیمه ای روباتی هست که وجود داره. جو بسیار عالی، داستان خیلی خوش ساخت و کاراکترهای فوق العاده تو دل برو :biggrin1: قطعا نشون دهنده شاهکار بودن این انیمه اس.

چه سریع دیدی :biggrin1:

ببین این انیمه رو مثل اکثر انیمه های 24 قسمتی به دو نیمه تقسیم میشه و معمولا این سبک کار ها یه نیمه فان و معرفی شخصیت داره و یه نیمه جو کاملا جدی میشه و داستان شروع می کنه به نتیجه گیری. یادمه اون موقع که دیدمش نمره ام 9 بود واسش ولی فی الواقع نیمه اول 7 و نیمه دوم 10 هست نمره اش. اصلا اتمسفری که نیمه دوم داره (تقریبا از 10 به بعد!) تو کمتر انیمه ای میشه دید. شک نکن که خوشت میاد. :biggrin1:

احیانا همون قسمتی نبود که دنبال سوراخ می گشتن؟ :biggrin1::))

کلا من علاقه نداشتم انیمه رباتی ببینم آخه،اینو هم اتفاقی شد شروع کردم به دیدن :)
انیمه 24 تایی رو اصلا دوس ندارم،هرچی طولانی تر بشه بیشتر انیمه،بیشتر دوس دارم

آره،شخصت ها کاملا تو دل برو هستن :p

با این تعریفایی که میکنید حتما تا آخرشو میبینم پس،از همین حالا استارت زدم واسه دیدن

نه بابا،رفته بودن تو یه روستا،افتادن پایین از یه سوراغ،اونا این ماشینارو به عنوان خدا میپرستیدن و .... :-s

آخرین ویرایش:
Naruto Shippuden 326

One Piece 208
جدی جدی این داستان اصلیه؟! یعنی فیلر نیست؟! بعد از آراباستا انیمه خیلی افت کرده، امیدوارم دوباره اوج بگیره.

هرچند شخصیت ها هنوزم انیمه رو برام جذاب نگه داشتن :دی داستان زیاد جالب نیست ولی شخصیت ها و دیوونه بازی هاشون فوق العادست =))

هیچ مانگایی گستردگی داستان وان پیس رو نداره ، مطمعنم به قسمت 500 که برسی به محبوب ترین انیمه ای که دیدی برات تبدیل میشه ...

یک توصیه می کنم به افرادی که انیمه Aku no hana رو دیدن و مورد پسندشون بوده .
کسایی که خیلی غرق در این انیمه شدن ار تونستن برند فیلم Love Exposure رو ببیند که اثری دیگر از Shion Sono می باشد .
به نظر من Aku no hana رو یک جورایی از روی Love Exposure برداشتند . فیلم خوبی ـه ارزش وقت گذاشتن رو داره .

Naruto Shippuden 326

One Piece 208

وان پیس جوریه که ما با کاراکترهاش زندگی میکنیم :d برای همینه که حتی اینی که داری میبینی هم برای ما بسی جذابه:bighug:
یکم اسپویل کنم؟ :-"
به زودی منهدم میشی:-"
---
خلیل دستت برای لینک درد نکنه!:bighug: خیلی هم خوب دانلود شد :d
---
از انیمه های فصل پیش،کدوماش خوب هستن که ببینم؟ :-" فقط Aku no Hana پیشنهاد نکنید:-"
ببینم چیز خوبی جا انداختم یا نه:-"
---
Elfen Lied رو هم تا حالا ندیدم:-" ببینمش؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or