Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بچه ها انیمه NANA رو دیدید ؟ اگر ندیدید نصف عمرتون به فنا رفته .. بسیار بسیار دراماتیک و رومانسی به حدی که اشک تو چشاتون جم میشه :d
پس بهتره مانگاش رو هم بخونی.خوبی داستان به اون حس واقع گرایانه ایه که به بیننده میده.انگار داری یه سریال رومنس میبینی.

Asura

87496994912162128611.jpg

جورج آکیاما، یه مانگاکای ژاپنیه که تو سال 1995 یه اثر با عنوان <آشنایی با چین : مطالعه ای بر همسایه های آزاردهنده مان> منتشر کرد که به شدت چینی ها رو تحقیر می کرد و اونا رو آدمخوار معرفی میکرد و همه ی جنایت های ژاپنی ها که تو جنگ بزرگ چین و ژاپن انجام شده بود رو انکار کرد!
جمله ی بالا کاملا بی ربطه و ارتباطی با Asura نداره، فقط گفتم، شاید واسه بعضی ها جالب باشه. Asura کار قبلی جورج آکیاما، قبل از انتشار همون اثره، که اتفاقا این هم با موضوع آدمخواری بیگانه نیست! اما فیلم Asura، خیلی بیشتر از حد انتظارم خوب بود.

Asura یه فیلم CG یه و با توجه به سابقه ی خیلی خیلی بد ژاپنی ها تو کار با CG (البته به جز استثناهایی مثل FF:Advent Children) طبیعتا انتظار میره که کار ضعیفی باشه. اما اینجا از یه نوع خاصی از CG استفاده شده که کاملا متفاوته و نتیجه ی خیلی خوبی داشته. البته طراحی کاراکتر ها یجورایی غیرمعموله و شاید هم کمی اوایل فیلم، توی ذوق بزنه و به هیچ وجه جزئیات کارای 2D رو نداره. اما چیزی که باعث موفقیت فیلم شده، طراحی و کارگردانی هنری فوق العاده ی فیلمه! معمولا وقتی بحث از طراحی هنری خیلی خوب میشه، مثل کارای ماکوتو شینکای، همه منتظر صحنه های به شدت زیبا هستن، اما در مورد Asura ، این صحنه های زشت، خرابی ها و ویرانی هاست که فوق العاده ست!

28937701554652796893.jpg

31129227357210114912.jpg

29027801103621657063.jpg

یه نکته ی جالبی که موقع دیدن فیلم متوجه شدم، این بود که برخلاف اکثریت انیمه ها که پس زمینه ها و شخصیتای 2D دارن ولی از افکت های CG استفاده می کنن، اینجا برعکسه. با اینکه پس زمینه ها و شخصیت ها و محیط CG هستن، از یه سری جاها از افکت های 2D استفاده شده که به شدت کار رو ارتقا داده. مثل افکت های آتش، آب و باران.

Asura داستان بسیار تاریک، غم انگیز و خشنی داره. داستان پسر از همه جا طرد شده ای که تمامی موجودات زنده رو دشمن خودش میبینه. البته بی رحمی این داستان فقط مخصوص آشورا نیست و یه سری از پست ترین رفتارهای انسانی تو این فیلم به نمایش درمیاد و به همین خاطر، این فیلم به هیچ وجه مناسب همه نیست. فیلم همه ی تاثیرگذاریش رو مدیون اتمسفر قدرتمندیه که سازنده ها تقریبا تو کل فیلم نگهش میدارن. این اتمسفر هم به خاطر همون طراحی هنری و ترکیبش با موسیقی و افکت های صوتی مناسبه. بی تجربگی کارگردان باعث شده که فیلم، تو کل زمانش، ریتم یک نواختی نداشته باشه، اما اونقدر مسئله ای نیست که چیزی از تجربه ی فیلم کم کنه.

در کل، Asura فیلمیه که با ارائه ی صمعی و بصری قوی، داستان ساده ولی عمیق و درعین حال، بیرحم خودش رو به خوبی روایت میکنه. جزو فیلماییه که تا مدتی تو ذهنم باقی می مونه.

با سلام بچه ها خوبید :

ONE PIECE 608
وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی چقدر دون فلامینگو با ابهته !
عاشقشم بالاخره دیدمش !
نامرد صورتش خندونه ولی اعصابش خورده یک لحظه رگ پیشونیش زدن بیرون !
راستی بچه ها چرا علامت دون فلامینگو با علامت دزدان دریایی ترافگلار لا یکیه ؟
مگه لا مستقل نبود ؟7
راستی این قسمت زد نشون داد تیکه های هفته بعد یکی یک چیزی تو گوش لوف گفت کی بود اون ؟
راستی صدمه ی سانجی خیلی مهمه ؟
راستی بچه ها اون ساموراییه بنظرتون میاد تو گروه لوفی ؟

خوب قرض از مزاحمت این بود میشه 2 تا انیمه کوتا تو فاز و اتمسفر shiki , another معرفی کنید !

بالاخره بعد از 3 روز انیمه Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! رو تموم کردم:d (نخندین امتحان داشتم که انقدر طول کشید :| )

واقعا ازش لذت بردم و اصلا پشیمون نشدم از وقتی که براش گذاشتم

قسمتای کمدیش که عالیه مخصوصا بعضی از حرکتای Yuuta و Dekomori هم که احمق انیمست

از آخرای انیمش خوشم اومد چند قسمت آخر خفن وارد Super Emotional mode شد و قسمت آخرش هم که بسی زیبا تموم کرد

آخرش زد See you again امیدوارم سریع تر فصل دوش رو بدن

من 100 سالمم بشه بازم Eight grade syndrome دارم :d

با سلام بچه ها خوبید :

ONE PIECE 608
وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی وایی چقدر دون فلامینگو با ابهته !
عاشقشم بالاخره دیدمش !
نامرد صورتش خندونه ولی اعصابش خورده یک لحظه رگ پیشونیش زدن بیرون !
راستی بچه ها چرا علامت دون فلامینگو با علامت دزدان دریایی ترافگلار لا یکیه ؟
مگه لا مستقل نبود ؟7
راستی این قسمت زد نشون داد تیکه های هفته بعد یکی یک چیزی تو گوش لوف گفت کی بود اون ؟
راستی صدمه ی سانجی خیلی مهمه ؟
راستی بچه ها اون ساموراییه بنظرتون میاد تو گروه لوفی ؟

خوب قرض از مزاحمت این بود میشه 2 تا انیمه کوتا تو فاز و اتمسفر shiki , another معرفی کنید !
کوتاه نیست ولی higurashi no naku koro ni رو پیشنهاد میدم.2 سیزنه و قشنگ و قابل قبوله.سبکش هم مثل another.

Natsume Yuujinchou San - E8
قسمت 4 خیلی قشنگ بود:x
قسمت 8 هم که مثل همیشه عالی بود! این دختر روباهیه رو خیلی دوست دارم:x:x:x یاد رین-چان ( Usagi Drop ) میفتم :d
قشنگ ترین قسمت های هر فصل،قسمت هاییه که این حضور داره :d

حالا نمیدونم فصل 4 چه اتفاقاتی میفته و اینه، ولی این انیمه هفتگی دیدنش به نظر خیلی لذت بخش میاد! روح و روان آدم رو پاک میکنه! :d مثلا الان بعد از چند انیمه ی نسبتا خشن که دیدم( Jojo ، یکم قبل تر Rainbow ، هفتگی هم هانتر و شینگکی،بازی هم که MGR همه رو دارم قاچ میکنم:-")، احساس آرامش بهم دست میده :x ==> خداکنه فصل 5ـی هم در کار باشه! :d

Natsume Yuujinchou San - E8
قسمت 4 خیلی قشنگ بود:x
قسمت 8 هم که مثل همیشه عالی بود! این دختر روباهیه رو خیلی دوست دارم:x:x:x یاد رین-چان ( Usagi Drop ) میفتم :d
قشنگ ترین قسمت های هر فصل،قسمت هاییه که این حضور داره :d

حالا نمیدونم فصل 4 چه اتفاقاتی میفته و اینه، ولی این انیمه هفتگی دیدنش به نظر خیلی لذت بخش میاد! روح و روان آدم رو پاک میکنه! :d مثلا الان بعد از چند انیمه ی نسبتا خشن که دیدم( Jojo ، یکم قبل تر Rainbow ، هفتگی هم هانتر و شینگکی،بازی هم که MGR همه رو دارم قاچ میکنم:-")، احساس آرامش بهم دست میده :x ==> خداکنه فصل 5ـی هم در کار باشه! :d
احتمالش خیلی زیاده اخه خیلی پرطرفداره،ولی نه فعلنا.اخه انیمش به مانگاش خیلی نزدیک شده احتمالا سال دیگه:((.

اون غول زن مممکنه چه کسی باشه؟شدیدا دوست دارم بدونم!
راستی طبق گفته های آرمین تو قسمت 18 یا 19 (یادم نیست کدومش ) امکان داره غول بزرگ و غول زره پوش هم مثل ارن آدم باشن.حالا خدا میدونه اینا کی باشن!

Last edited by a moderator:
اون غول زن مممکنه چه کسی باشه؟شدیدا دوست دارم بدونم!
راستی طبق گفته های آرمین تو قسمت 18 یا 19 (یادم نیست کدومش ) امکان داره غول بزرگ و غول زره پوش هم مثل ارن آدم باشن.حالا خدا میدونه اینا کی باشن!
صورتش و موهاش Annie Lionheart ـه منم نظرم روی همین هست :دی

Last edited by a moderator:
چرا کسی اینجا از Requiem For The Phantom به عنوان یک مسترپیس حرف نمی زنه .
من مطمئن هستم هر کسی از Asura یا از شخصیت هایی مثل Yagami و Kiritsugu Emiya خوشش میاد , این انیمه را هم می پسنده .
---------------------
در ضمن در تاپیک بقلی هم گفتم :-" :
فیلم Why Don't You Play In Hell اثر دیگری از Shion Sono سنسی در تاریخ 9.28 میاد .
هم اکنون هم Trailer ـی از این فیلم آمده است .

یادمه چند وقت پیش داشتیم در مورد این بحث میکردیم که خیلی اوقات انیمه ها ساخته میشن تا فروش مانگا رو بیشتر کنن. هرچند اگر اشتباه نکنم، قبلاً مثال های زیادی از این موضوع زده شده، اما الان که داشتم آمار رو نگاه می کردم، بعد از دیدن بالا رفتن وحشتناک فروش مانگای Shingeky no Kyoujin ، گفتم بیام با عدد و رقم این رو بگم، تا واسه هر کی که هنوز شک داره، ثابت بشه:دی
توجه داشته باشید برخلاف خیلی از مثالایی که تو این تاپیک واسه این قضیه زدیم (مثل چیهایافورو، کلیمور و ...) مانگای Snk به خودی خود و بدون انیمه هم به شدت محبوب و پر فروش بود. اما تاثیری که انیمه روی فروش مانگا گذاشته، واقعا استثنائیه. چیزی حدود 100 درصد افزایش فروش! یادمه پارسال که مانگای Magi که بعد از شروع انیمه اش حدودا 50 درصد افزایش فروش داشت، میگفتن خیلی زیاد روش تاثیر گذاشته!! البته Magi به هیچ وجه به اندازه SnK محبوب و پر فروش نیست. احتمالا به زودی در مورد Silver Spoon هم همچین افزایش فروشی رو می بینیم. چون اونم مثل SnK خیلی پرفروش و محبوبه.

فروش Volume 9 مانگا بعد از 10 روز : این vol قبل از شروع انیمه ریلیز شده بوده
Volume 9 -- 435,631 regular, 25,712 limited edition after
فروش Volume 10 مانگا بعد از 6 روز : این vol نهم اپریل، یعنی 3 روز بعد از شروع انیمه ریلیز شده
Volume 10 -- 417,414 regular, 30,404 limited edition
فروش Volume 11 مانگا بعد از 10 روز : این vol تقریبا دو هفته پیش ریلیز شده که نشون میده چقدر فروشش بیشتر شده.
Volume 11 -- 1,054,915 regular, 275,066 limited edition

یه نگاهی هم به آمار کلی بندازیم. آمار همه ی Vol ها ریلیز شده تا هفته ی منتهی به 7 اپریل. یعنی قبل از شروع انیمه :
Volume 1 -- 1,089,423 (released March 17, 2010)
Volume 2 -- 1,051,436 (released July 16, 2010)
Volume 3 -- 1,009,933 (released December 9, 2010)
Volume 4 -- 891,039 (released April 8, 2011)
Volume 5 -- 848,639 (released August 9, 2011(/)9br>Volume 6 -- 808,576 (released December 9, 2011)
Volume 7 -- 726,848 (released April 9, 2012)
Volume 8 -- 693,692 (released August 9, 2012)
Volume 9 -- 653,880 (released December 7, 2012)

و حالا، 19 هفته ی بعد که انیمه هم پخش شده :
Volume 1 -- 2,000,565
Volume 2 -- 1,946,821
Volume 3 -- 1,897,607
Volume 4 -- 1,774,160
Volume 5 -- 1,739,285
Volume 6 -- 1,696,058
Volume 7 -- 1,614,094
Volume 8 -- 1,601,242
Volume 9 -- 1,573,244
Volume 10 -- 1,549,182

تازه این آمارهای کلی فقط Standard Edition رو شامل میشه.
منبع واسه همه ی اینا آمارای هفتگی ANN هست. مثلا این هفته : http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-08-21/japanese-comic-ranking-august-12-18

ویرایش :
به نظر میرسه تو این روزا که هیدئو کوجیما مثل دیوونه ها فقط داره واسه Pacific Rim تبلیغ میکنه، Snk رو هم دیده و خوشش اومده :دی
38469504206683756774.jpg

آخرین ویرایش:
فصل سوم ناتسومه هم تموم شد! :x:x:x
عذاب وجدان گرفتم چرا توی محبوب ترین کاراکترها، به مادارا رای ندادم:(( البته قبلا مادارا رو بیشتر دوست داشتم،الان نیانکو سنسه رو بیشتر دوست میدارم=)) البته جفتشون دوست داشتنی میباشن :d
از دوستان تقاضا میگردد یکی لینک فصل 4 رو به ما برسونه:-" ، ترجیحا تورنت،ترجیحا سرعت داشته باشه :-"
رفتم از Nyaa لینک های Commie رو گرفتم ولی مال 2 قرن پیشه ، سرعت ترکیده :-" یا بهتره بگم اصلا دانلود نمیشه! :-"

محمدعلی دونو، یه دونه ای D:

فصل سوم ناتسومه هم تموم شد! :x:x:x
عذاب وجدان گرفتم چرا توی محبوب ترین کاراکترها، به مادارا رای ندادم:(( البته قبلا مادارا رو بیشتر دوست داشتم،الان نیانکو سنسه رو بیشتر دوست میدارم=)) البته جفتشون دوست داشتنی میباشن :d
از دوستان تقاضا میگردد یکی لینک فصل 4 رو به ما برسونه:-" ، ترجیحا تورنت،ترجیحا سرعت داشته باشه :-"
رفتم از Nyaa لینک های Commie رو گرفتم ولی مال 2 قرن پیشه ، سرعت ترکیده :-" یا بهتره بگم اصلا دانلود نمیشه! :-"

NyaaTorrents >> [HorribleSubs] Natsume Yuujinchou Shi [720p]
فک کنم این به کارت بیاد...سه تا سید داره.

off-topic
اصلاً فکرش رو هم نمیکردم کوبایاشی همچین صدایی داشته باشه!!! :| (سوپرایز شدم)
قبلاً صداش رو تو Guilty Crown و یا Ao no Exorcist شنیده بودم. حالا Ao no Exorcist دقیق خاطر نیست کجاش بود، ولی Guilty Crown رو دقیق یادم هست. اصلاً صداش همچین سطحی نداشت!
ولی الان آهنگ "Bauklotze" که برای Shingeki no Kyoujin خونده، یه چیز دیگست، تا حالا بیشتر صدای اون رو با انگلیسی شنیده بودم، ولی تو Bauklotze المانی میخونه، فوق العادست.
تو این ماه، دومین آهنگی ـه که بعد از DEEPNESS میسیا چان، برام روی بورس ـه...کم پیش میاد که اینطور بخوام هیجان زده بشم، حتی با دیدن Full PV جدید GazettE، اینقدر تو حس نرفتم D:

P.S
اگه بخوام بگم که کجای انیمه شنیده میشه، قسمت 19..دقیقه 18:40 به بعد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or