پیشنهاد اکید میگردد سری اول دیده شود! :d از نظر من اگر کسی سری دوم رو بخواد شروع کنه،مثل اینه که یک کتاب 400 صفحه ای رو برداشته و مثلا از صفحه ی 200 میخواد شروع کنه به خوندنسلام دوستان . من می خوام ناروتو شیپودن و شروع کنم به دیدنش منتها سری اول ناروتو رو که مربوط به دوران کودکیشه ندیدم . می خواستم بدونم میشه بدون دیدن سری 1 شیپودن و شروع کنم ؟
اینا مواد مذاب رو با آتیش اشتباه گرفتن
تو چرا اینقدر عقبی پس ؟ من دارم برای دفعه چهارم نگاه می کنمش ( البته تا قسمت 280 )
------------------
سلام دوستان . من می خوام ناروتو شیپودن و شروع کنم به دیدنش منتها سری اول ناروتو رو که مربوط به دوران کودکیشه ندیدم . می خواستم بدونم میشه بدون دیدن سری 1 شیپودن و شروع کنم ؟
با تشکر
یکشنبه ها پخش میشه
تو سری اول چون مانگا تموم نشده بود از اواسط سری داستان تغییر میکنه و یه چیز دیگه میشهb-).ولی سری brotherhood دیگه وقت پایان مانگا تولید شده برای همین داستان اصلی براساس مانگائه.هر دو سری قشنگه ولی brotherhood کلا یه چیز دیگست.با تشکر
یه سوال هم داشتم : فرق Fullmetal Alchemist با Fullmetal Alchemist Brothehood چیه ؟
Hellsing در برابر Hellsing Ultimate هیچه! ولی راست میگی واقعا آلوکارد شخصیت خوب پرداخته شده و جذابی هست.(قدرتش هم قدرت مورد علاقه من تو انیمه هاست!)با تشکر از آکیبا . پس واجب شد سری 1 و بگیرم .
من توی این تاپیک تازه واردم . نمی دونم قبلا راجع بهش بحث شده یانه . ولی خودم الان در حال تماشای hellsing هستم . به نظرم کار فوق العاده ایه . کاراکتر اصلیش بسیار مخلوق خفنیه !:d و بار دراماتیک داستان به شدت بالاست . بعد از دیدن قسمت 7 ش همون حسی بهم دست داد که بعد از دیدن اون اپیزود اسمشو نبر سیزن 3 گیم آو ترونز بهم دست داده بود . البته این انیمه به شدت خشن هستش و کشت و کشتار و تیکه پاره کردن و ... توش به وفور دیده میشه . منتهی ورای این چیزاش یه حسی داره که شدیدا منو جذب خودش کرده . یه جور مثل حس نجات از مردابه .
قبل hellsing هم مشغول Fate/Zero بودم که بشدت کار قوی بود منتهی پایانش یه مقدار نا امید کننده بود . ( به نظرم بهترین قسمتش مبارزه گیلگمش و اسکندر بود )
از نظر من سری اول خیلی قشنگ تر و جذاب تر از شیپودن هستسلام دوستان . من می خوام ناروتو شیپودن و شروع کنم به دیدنش منتها سری اول ناروتو رو که مربوط به دوران کودکیشه ندیدم . می خواستم بدونم میشه بدون دیدن سری 1 شیپودن و شروع کنم ؟
جدا سوال سختیه؛ بعد چند روز هنوز هم با اطمینان نمیتونم بهش خواب بدم (البته بهخاطر این هم هست که هنوز خیلی از Op و Endingـهای انیمههای معروف رو ندیدم).یه مدت بود میخواستم ازتون بپرسم Opening و Ending مورد علاقه تون توی انیمه ها چیه؟
گفتی hellsing ultimate دیشب تا ساعتای 5 صبح بیدار موندم و تمومش کردم . به نظرم شاهکاره . این آلوکارد خیلی خداست . پایانشم خیلی خوب بود .Hellsing در برابر Hellsing Ultimate هیچه! ولی راست میگی واقعا آلوکارد شخصیت خوب پرداخته شده و جذابی هست.(قدرتش هم قدرت مورد علاقه من تو انیمه هاست!)
F/Zهم کجای پایانش ناامید کننده بود؟ (البته من پایانشو قسمت 24 در نظر می گیرم:d قسمت 25 فقط برای ربط دادنش به F/SN بود!)