Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
عجب قسمتی بود قسمت 21 :-o عجب جنگ باحالی داشت :-o

همینطوری پیش بره همه شخصیتای انیمه میمیرن :d

بی صبرانه منتظر قسمت بعدیم:bighug::x

من حافظم داغونه،پس چندتا انیمه ی امیر پسند(:-") معرفی کنید هم ممنون میشم :d
نکته : خواهشا انیمه ها فاقد مهدکودک دخترونه باشن! :d
اکشن :
Sword of the Stranger
Gungrave
Hajime no Ippo
غیر اکشن :
Toradora
Haibane Renmei
Sayonara Zetsubou Sensei
سعی کردم چیزایی بگم که ندیده باشی :دی
انیمه دیگه ای مثل این نیست معرفی کنید؟؟
از نظر جو و محیط آینده و اینا، نزدیک ترین انیمه به سایکوپس، Ghost in the Shel : Stand Alone Complex هست که دو تا سریه. اصلا سایکو پس ساخته شد تا GITS جدید بشه و یجورایی دنباله ی معنوی اون حساب میشه.

اما از نظر داستان، نوع برخورد با شخصیتای داستان
اینکه شخصیتای اصلی بمیرن و داستان تاریک باشه و اینا
بقیه کارای همین نویسنده ی سایکوپس رو ببین :
Requiem for a Phantom
Madoka Magica
Fate/Zero

Sword Art Online را تموم کردم و خیلی جالب بود .
یه جورایی همون حسی که با بازی کردن یه نقش آفرینی بهم دست میده را داخل این انیمه احساس کردم ... حس زندگی کردن در یک دنیای دیگه ...
ولی به نظرم از نیمه ی انیمه به بعد دیگه افت پیدا کرد .

اکشن :
Sword of the Stranger
Gungrave
Hajime no Ippo
غیر اکشن :
Toradora
Haibane Renmei
Sayonara Zetsubou Sensei
سعی کردم چیزایی بگم که ندیده باشی :دی

از نظر جو و محیط آینده و اینا، نزدیک ترین انیمه به سایکوپس، Ghost in the Shel : Stand Alone Complex هست که دو تا سریه. اصلا سایکو پس ساخته شد تا GITS جدید بشه و یجورایی دنباله ی معنوی اون حساب میشه.

اما از نظر داستان، نوع برخورد با شخصیتای داستان
اینکه شخصیتای اصلی بمیرن و داستان تاریک باشه و اینا
بقیه کارای همین نویسنده ی سایکوپس رو ببین :
Requiem for a Phantom
Madoka Magica
Fate/Zero

فقط Hajime دیدم:d

فعلا تو کار اکشنم :d
Requiem for a Phantom , Fate/Zero رفت توی لیستم واسه دیدن،تریلرهاشو دیدم خوشم اومد:)
اون Madoka Magica خیلی دختر توشه خوشم نمیاد :p

شخصیت اصلی Psycho Pass خیلی شبیه به Noctis بود واسه همین از همون اول خوشم اومد ازش :bighug:

انیمه Fate/Zero فقط همین یکیه؟ همینو بشینم نگاه کنم؟

Sword Art Online را تموم کردم و خیلی جالب بود .
یه جورایی همون حسی که با بازی کردن یه نقش آفرینی بهم دست میده را داخل این انیمه احساس کردم ... حس زندگی کردن در یک دنیای دیگه ...
ولی به نظرم از نیمه ی انیمه به بعد دیگه افت پیدا کرد .

انیمه Sword Art Online نیمه اولش خوب بود، من انتظار خیلی بیشتر داشتم مخصوصا قسمت مبارزه هاش که کلا 2تا مبارزه درست و حسابی هم نداشت:-s

انیمه احساسی بود بیشتر که زیاد مورد پسند من واقع نشد:d

انیمه Sword Art Online نیمه اولش خوب بود، من انتظار خیلی بیشتر داشتم مخصوصا قسمت مبارزه هاش که کلا 2تا مبارزه درست و حسابی هم نداشت
:-s

انیمه احساسی بود بیشتر که زیاد مورد پسند من واقع نشد
:d
خب به همین خاطر میگم شبیه یه بازی نقش آفرینی بود که محوریت داستان بازی بیشتر حول تصمیم گیری ها و روابط شخصیت ها بود تا مبارزات . البته از نیمه ی دوم به بعد به قول شما زیادی رومانس میشه :d
ولی خودمونیا بازی خیلی سختی بود ( احتمالا سازنده اش با کارگردان Dark Souls فامیل بوده :d )

من نمیدونم رو چه حسابی شما میگید که لایت به خاطر عدالت مجرم ها را میکشد . به نظر من که بیشتر تشنه ی قدرت و کشتن مردم بود ( مثل دکستر فقط با این تفاوت که دکستر یه کد داره که نباید بی گناهان را بکشه ) به نظر من که مرگ هم برای لایت کم بود

خب به همین خاطر میگم شبیه یه بازی نقش آفرینی بود که محوریت داستان بازی بیشتر حول تصمیم گیری ها و روابط شخصیت ها بود تا مبارزات . البته از نیمه ی دوم به بعد به قول شما زیادی رومانس میشه :d
ولی خودمونیا بازی خیلی سختی بود ( احتمالا سازنده اش با کارگردان Dark Souls فامیل بوده :d )

من نمیدونم رو چه حسابی شما میگید که لایت به خاطر عدالت مجرم ها را میکشد . به نظر من که بیشتر تشنه ی قدرت و کشتن مردم بود ( مثل دکستر فقط با این تفاوت که دکستر یه کد داره که نباید بی گناهان را بکشه ) به نظر من که مرگ هم برای لایت کم بود

من همش منتظر بودم اینا هی با بدبختی برن بالا اون برج،دیدم نه از این خبرا نیست،تو یه قسمت یه دفه 30-40 تا طبقه میرفتن بالا بدون هیچ درگیری :d

آقا انصافا اگه این پلیسا دنبال کاگامی لایت نبودن این بنده خدا کارخودشو میکرد فقط جنایتکارارو میکشت:d

من همش منتظر بودم اینا هی با بدبختی برن بالا اون برج،دیدم نه از این خبرا نیست،تو یه قسمت یه دفه 30-40 تا طبقه میرفتن بالا بدون هیچ درگیری :d

آقا انصافا اگه این پلیسا دنبال کاگامی لایت نبودن این بنده خدا کارخودشو میکرد فقط جنایتکارارو میکشت:d
خب با بدبختی رفتن دیگه وگرنه 4000 تا کشته که نمیدادن . ولی جالبیش اینجا بود که یه سازمان مستقل برای فتح بازی تشکیل داده بودن اونم با ریاست کایابا :d
اگه به خاطر اشتباهات خودش نبود که پلیس نمی افتاد دنبالش . اگه از همون اول از پایگاه داده پلیس استفاده نمیکرد و یه تعداد زیادی از مجرم ها را فقط با یک روش خاص نمیکشت پلیس اصلا متوجه حضورش نمیشد . بعدا با کشتن پلیس ها وضعیت را بدتر کرد. منظور من اینه که چرا شروع به کشتن افراد بی گناه کرد ؟

خب با بدبختی رفتن دیگه وگرنه 4000 تا کشته که نمیدادن . ولی جالبیش اینجا بود که یه سازمان مستقل برای فتح بازی تشکیل داده بودن اونم با ریاست کایابا :d
اگه به خاطر اشتباهات خودش نبود که پلیس نمی افتاد دنبالش . اگه از همون اول از پایگاه داده پلیس استفاده نمیکرد و یه تعداد زیادی از مجرم ها را فقط با یک روش خاص نمیکشت پلیس اصلا متوجه حضورش نمیشد . بعدا با کشتن پلیس ها وضعیت را بدتر کرد. منظور من اینه که چرا شروع به کشتن افراد بی گناه کرد ؟

الکی بود بابا،همه به خوبیو خوشی داشتن اونجا زندگی میکردن:d
توی بازی جتی پیرمرد 90 ساله توش بود،آخه کدوم پیرمرد میشه بازی آنلاین بازی میکنه آخه؟! :d

الکی بود بابا،همه به خوبیو خوشی داشتن اونجا زندگی میکردن:d
توی بازی جتی پیرمرد 90 ساله توش بود،آخه کدوم پیرمرد میشه بازی آنلاین بازی میکنه آخه؟! :d
شاید تو سال 2022 پیرمرد ها بازی آنلاین بازی کنن ، ما که خبر نداریم :d

اینقدر از شینگکی عکس گذاشتید که اقام قاطی کردی : دی

uba4ahu2.jpg

sent from my ship Oro-Jackson.

آخرین ویرایش:
میخوام fate/zero رو ببینم،اول باید همین رو ببینم یا fate stay night؟
هرکی این سؤال رو بپرسه،من ناخوداگاه باید بیام جواب بدم! :d
شما فرض کن F/SN اصلا و ابدا وجود خارجی نداره! :d
---
@محمدعلی
دستت درد نکنه! در اسرع وقت،در راستای اینکه فراموش نکنم میفرستم برای دانلود! :d

انیمه ورلد که بازه، یه خورده درگیر تغییر سروره. ولی بازه
نه صادق! قسمت ثبت نامش رو میگن بسته است که راست هم میگن :دی بسته اس.
منتهی دیگه بعدش زیاده روی بود. دعوت نامه ای شدن و اینا رو میگم :دی
من خبر رسمی ندارم و از هادی نپرسیدم ولی احتمالا به خاطر یه سری تهدیداتیه که از فروم های همسایه رسیده بود که میخواستن بیان با گذاشتن تصاویر و مطالب غیر بهداشتی منجر به فیل تر شدن فروم در آستانه ی میتینگ بشن :دی بعد از میتینگ، دوباره ثبت نام باز میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or