Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Sword of the Stranger فیلم میباشد؟ :d اگر خودشه که همین الان بزنمش دانلود، Bakabt هم Free میباشد>:) ( 6 گیگه البته، شاید بی خیال Free بودن شدم و یه کم حجم ترش رو گرفتم :d )
Gungrave هم چندتا عکس دیدم، که خفن و به قول خودم امیر پسند میزد:-"
Hajime no Ippo فکر کنم 3 فصله و فصل دومش در حال ترجمست، پس وقتی تموم شد یه فکری به حالش میکنم! :-"
Toradora نظر خاصی ندارم! :-"
Sayonara Zetsubou Sensei تعداد دختراش خیلی زیاده :-" روی پوسترش که نسبت 20 به 1 بود! :d به نظرت خوشم خواهد آمد ازش؟ :d
SoS آره، فیلمه. می ارزه واسش 10 گیگ هم دانلود کنی. خیالت راحت. از این پشیمون نمیشی:دی
Toradora رومنس باحالیه.
Haibane یکم انیمه ی خاصیه. ببین اگه خوشت اومد، کم کم داری آماده میشی واسه Aku no Hana :دی
Sayonara Zetsubou Sensei هم یه کمدی مدرسه ایه دیگه! حالا فعلا بقیه رو ببین :دی
Hajime فصل سومش همین پاییز شروع میشه. یکی از خفن ترین و هیجانی ترین انیمه های شوننه.

Blood Lad هم تموم شد...:-s
مانگاش ترجمه شده؟ :-/ اگر نشده که برم یه بلایی سر خودم بیارم! :d
ولی انیمه همینطور رفته رفته بهتر میشد! :d قسمت دوم داشتم ناامید میشدم ازش...ولی بعدش خوب شد! :d
---
هفته ی دیگه ، انیمه ای تموم میشه؟ برای اولین بار دارم دعا میکنم انیمه های فصلی تموم بشن! :| چون به احتمال 99% یکی دو قسمت آخر رو با تاخیر چند هفته ای میبینم! :(( (فرض کن شینگکی با تاخیر دیده بشه....رسما روح و روان آدم پرپر میشه! :| )
---
ملت دیگه خیلی خیلی رفتن تو جو شینگکی! :-" توی MAL هم رفته رتبه ی 9 ! :|

خدایااااااااااااااااااااااااااا از دست این ناروتو!
مزخرف ترین چپتر مانگایی که در 2 سال اخیر خونده بودم: چپتر 646 ناروتو!
یکی نیست به این کیشی بگه تو که نمی تونی همین داستان فعلی رو جمع کنی چرا همچین چیزایی بی ربطی قاطیش می کنی!

Blood Lad هم تموم شد...:-s
مانگاش ترجمه شده؟ :-/ اگر نشده که برم یه بلایی سر خودم بیارم! :d
ولی انیمه همینطور رفته رفته بهتر میشد! :d قسمت دوم داشتم ناامید میشدم ازش...ولی بعدش خوب شد! :d
---
هفته ی دیگه ، انیمه ای تموم میشه؟ برای اولین بار دارم دعا میکنم انیمه های فصلی تموم بشن! :| چون به احتمال 99% یکی دو قسمت آخر رو با تاخیر چند هفته ای میبینم! :(( (فرض کن شینگکی با تاخیر دیده بشه....رسما روح و روان آدم پرپر میشه! :| )
---
ملت دیگه خیلی خیلی رفتن تو جو شینگکی! :-" توی MAL هم رفته رتبه ی 9 ! :|

تا اونجایی که من اطلاع دارم 30 چپتر اومده ازش هر 30 چپتر هم ترجمه شده و از اونجایی که انیمه تموم میشه فقط دو صفحه پیشرفت داستانی داره در حد 4 تا دیالوگ

.......

این قسمت 10 انیمه Uchouten Kazoku عجب قسمت خفنی بود بسی حال کردیم کلآ از همون اول هم نشون میداد که یکی از خوبای این فصل هستش و همینجوری داره اوج میگیره

off-topic

نمیدونم چرا اخر شبی باید یاد همچین داستانی بی-افتم از Yuki Onna ژاپنی ها.!

دو جوان از بوران و برف به کلبه‌ای کوهستانی پناه بردند. نیمه شب، یوکی ئونا به کلبه درآمد و با دمیدن نفس خود بر چهرهٔ جوان بزرگتر، جان او را گرفت و بعد به سراغ جوان دیگر رفت و گفت به جوانی و زیبایی او رحم می‌کند، به شرطی که او هم این ماجرا را فراموش کند و از قتل جوان دیگر با نفس یوکی ئونا با هیچکس سخن نگوید.

فردای آن روز، مردم آن منطقه دو جوان را یافتند که یکی از سرما یخ زده بود و دیگری از ترس، مدهوش بود. مردم، جوان مدهوش را به هوش آوردند و او با یادآوری شرط زن برفی، از او سخنی نگفت. چند سال گذشت و جوان با زنی زیبا به نام یوکی آشنا شد و با او ازدواج کرد. یوکی به معنای برف است، امّا این نام در ژاپن نامی رایج است و شنیدن این نام در جوان وحشتی برنیانگیخت.

سالها گذشت و یوکی با گذشت این سالها ثابت کرد زنی خوب و برای مادر شوهر خود نیز عروسی مطلوب است. شبی از شبها شوهر همسر خویش را در کنار آتش دید که در حال دمیدن بر آتش بود و در این حال نوری عجیب از چهرهٔ او پرتو می‌افکند که او را به یاد زن برفی و حادثهٔ دوران جوانیش انداخت. مرد که قول خود را پس از گذشت سالها فراموش کرده بود، از ماجرای کلبهٔ کوهستانی و ملاقات خویش با یوکی ئونا با همسرش سخن گفت.

ناگهان چهرهٔ یوکی از خشم برافروخته شد و قول پیشین را به شوهر خویش یادآوری کرد و به او گفت اگر یک بار دیگر، فقط یک بار دیگر از این ماجرا با کسی سخن بگوید، فرزندشان را خواهد کشت. با گفتن این حرف و در همین لحظه، یوکی ئونا آب شد و به زمین رفت و از آن پس بر خانوادهٔ میرای خویش نمایان نشد.

مرحوم ماساکی کوبایاشی-ساما یه فیلم اپیزودیک چهار قسمته به نام Kwaidan داره که تو یکی از قسمت هاش، همین داستان رو به تصویر میکشه...فوق العادس

ویرایش:
این رو هم بگم که شاید بعضی ها ندونند که Yuki Onna کی هستش، نقل از ویکی:

220px-Suuhi_Yuki-onna.jpg

یوکی-اونا یا یوکی-ئونا که ترجمه آن در فارسی زن برفی می‌شود، در اساطیر و فولکلور ژاپن روحی خبیث و خطرناک است که در کولاک و برف بر مردمان نمایان می‌شود و با واداشتن آنان به خوابیدن، آنان را طعمهٔ مرگ می‌سازد.
یوکی ئونا در هیئت زنی زیبا و رعنا بر افراد نمایان می‌گرددد.

آخرین ویرایش:
:| :(( :| :((
رسما غمناک ترین اپیزود WataMote بود :(( تو این اپیزود اصلا هیچ اتفاق خجالت آوری برای توموکو نیفتاد :دی فقط هی تنها بود، هی تنها بود و هی بازم بیشتر تنها بود :( :| :( وقتی اون جای دنج آخر کلاسش رو ازش گرفتن خیلی دلم واسش سوخت :دی میگفت: "اونجا جایه که پروتاگونیست های انیمه ها میشینن. البته هیچ اتفاق انیمه ای برای من نیفتاده." :دی یا بعدش وقتی میخواست بره پشت بوم: "اگه این انیمه یا Light Novel بود این در قفل نبود" :دی اون صندلی های طبقه بالا رو هم ازش گرفتن :( اون قضیه Everyday Club :(( با اون آهنگش دیگه داشت اشکم رو در می آورد که دیدم همش طبق معمول خواب و خیال بوده :| همچین با مغز رفتم تو مانیتور :bighug: :bighug: :bighug:

راستی اپنینگ این قسمت به صورت بسیار خفن و Goosebump آوری (:دی) شروع شد :دی

Naruto Ship 330
بد ترین قسمت انیمه ی ناروتو که تاحالا دیدم . نه . بد ترین قسمت انیمه ای که تاحالا دیدم در زندگیم :| من مدال صبر و استقامت رو میدم به کسی که این قسمت رو بدون پاز یک سره بشینه از اول تا اخر ببینه . قسمت بعدی هم ماشااله فیلره .
اقای محترم خوب اینم فیلر میزاشتی 300 مگ گران بهام هدر نره :| میرفتم فیلم های ساشا جون رو دانلود میکردم داستانش شرف داشت به این :| فقط 30 دقیقه سرو ته و بهم بستن و ماست مالی کردن . ناروتو تو اوج اش هم میزنه جاده خاکی ......... :|
iam done with that sh*t
دیگه حد اقل تا یکسال سمت ناروتو نمیرم .

Naruto Ship 330
بد ترین قسمت انیمه ی ناروتو که تاحالا دیدم . نه . بد ترین قسمت انیمه ای که تاحالا دیدم در زندگیم :| من مدال صبر و استقامت رو میدم به کسی که این قسمت رو بدون پاز یک سره بشینه از اول تا اخر ببینه . قسمت بعدی هم ماشااله فیلره .
اقای محترم خوب اینم فیلر میزاشتی 300 مگ گران بهام هدر نره :| میرفتم فیلم های ساشا جون رو دانلود میکردم داستانش شرف داشت به این :| فقط 30 دقیقه سرو ته و بهم بستن و ماست مالی کردن . ناروتو تو اوج اش هم میزنه جاده خاکی ......... :|
iam done with that sh*t
دیگه حد اقل تا یکسال سمت ناروتو نمیرم .

داداش دمت گرم که اینو :d

منم دیگه بیخیالش میشم تا یک سال دیگه ;;)

:| :(( :| :((
رسما غمناک ترین اپیزود WataMote بود :(( تو این اپیزود اصلا هیچ اتفاق خجالت آوری برای توموکو نیفتاد :دی فقط هی تنها بود، هی تنها بود و هی بازم بیشتر تنها بود :( :| :( وقتی اون جای دنج آخر کلاسش رو ازش گرفتن خیلی دلم واسش سوخت :دی میگفت: "اونجا جایه که پروتاگونیست های انیمه ها میشینن. البته هیچ اتفاق انیمه ای برای من نیفتاده." :دی یا بعدش وقتی میخواست بره پشت بوم: "اگه این انیمه یا Light Novel بود این در قفل نبود" :دی اون صندلی های طبقه بالا رو هم ازش گرفتن :( اون قضیه Everyday Club :(( با اون آهنگش دیگه داشت اشکم رو در می آورد که دیدم همش طبق معمول خواب و خیال بوده :| همچین با مغز رفتم تو مانیتور :bighug: :bighug: :bighug:

راستی اپنینگ این قسمت به صورت بسیار خفن و Goosebump آوری (:دی) شروع شد :دی

داداش تو هم بدون زیرنویس دیدی مثل من؟ زیرنویس انیم ورلد اومد . ولی من هر کاری نشد . نرم افزار اجراش نمیکرد. نه km و نه pot

این دختره من را یه جوری یاد ویوی انداخت!! اون هم اولش با کلاه حصیری ها درگیر شد، بعد باهاش خوب شدن و کمکش کردن!! پدر ویوی شاه بود و این هم پدر بزرگش!
ولی فک نکنم این دختره ( با اون لباسشx_x) بیاد تو کشتی!! چون باید دائم سانجی را از کف کشتی جمع کنند!! :دی

من الان به این نکته پی بردم که بدبخت شدم رفت! :| این چند روز، چیزایی که گذاشته بودم دانلود بشن رو Pause نموده بودم! :|
توی 24 ساعت آینده، چندین قسمت اخوی ها، Gungrave و Sword of the Stranger رو باید دانلود کنم! :| Watamote هم هست...اگر شینگکی هم کله سحر بیاد،اینم هست! :-" (تا قبل ساعت 7و نیم صبح یکشنبه، هاریبل میزاره؟ :d )
به عنوان ذخیره، از پارسال Pandora Hearts هم دارم...حالا که دوستان ما رو مانگایی کردن،پس احتمالا خواهم دیدش! :d ولی کلا ذخیره هام خیلی کمن! :((
آخه چرا باید 1شنبه که 3تا انیمه ی مهم داریم ، من وارد دوران بی نتی بشم؟ :((

من الان به این نکته پی بردم که بدبخت شدم رفت! :| این چند روز، چیزایی که گذاشته بودم دانلود بشن رو Pause نموده بودم! :|
توی 24 ساعت آینده، چندین قسمت اخوی ها، Gungrave و Sword of the Stranger رو باید دانلود کنم! :| Watamote هم هست...اگر شینگکی هم کله سحر بیاد،اینم هست! :-" (تا قبل ساعت 7و نیم صبح یکشنبه، هاریبل میزاره؟ :d )
به عنوان ذخیره، از پارسال Pandora Hearts هم دارم...حالا که دوستان ما رو مانگایی کردن،پس احتمالا خواهم دیدش! :d ولی کلا ذخیره هام خیلی کمن! :((
آخه چرا باید 1شنبه که 3تا انیمه ی مهم داریم ، من وارد دوران بی نتی بشم؟ :((

نگو که هنوز قسمت 10 watamote رو ندیدی؟:-o میدونی چی رو از دست دادی. این قسمت آخرتش بود:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or