Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
راستی بچه ها کسی انیمه ی ellfen lied رو دیده ؟ قطعا پیشنهاد میکنم ببینید ولی برای طرفدار های این سبک خیلی انیمه ی قشنگیه تعداد قسمت هاشم کمه فقط همینش بده !‌

بعد از کویین بلید این دومین انیمه بود که خیلی شادم کرد ‌!
من بعد از اتمام این انیمه افسردگی گرفتم ، شما چی جوری شاد شدی ؟:d

با سلام به بچه های باحال انیمه بین !

بچه ها دوتا سوال داشتم :

بنظرتون رنگ بندی محیطی و نقاشی شینگکی مثل انیمه ی کلایمور نیست ؟ !!!

راستی بچه ها کسی انیمه ی ellfen lied رو دیده ؟ قطعا پیشنهاد میکنم ببینید ولی برای طرفدار های این سبک خیلی انیمه ی قشنگیه تعداد قسمت هاشم کمه فقط همینش بده !‌

بعد از کویین بلید این دومین انیمه بود که
خیلی شادم کرد ‌!

راستی بچه ها تو پاییز انیمه تو فاز الفین لید داریم ؟

بچه ها کسی انیمه ی Requiem from the Darkness کسی دیده میدونم قدیمیه ولی تعریفش رو تو فروم ها خوندم ارزش داره ؟

با تشکر !

واقعا شادتون کرد؟:-o:d

دیروز نشستم انیمه Chuunibyou demo Koi ga Shitai! رو هم بالاخره دیدم در مورد انیمه باید بگم که داستان متفاوتی داشت و در کل انیمه خوبی بود هرچند که طراحی بیشتر کاراکتر هاش تکراری و کلیشه ای بود ولی داستان خوب و ریتم خوبی داشت مخصوصآ دو قسمت اخرش که کلآ با ده قسمت قبلی تفاوت داشت و جو انیمه رو عوض کرده بود

دو نکته هم در مورد انیمه که تو اسپویل میگم :

یک اینکه تکل هایی که دوستان تو این انیمه میرفتن حرف نداشت:d

و همچنین نامه ای که یوتا دوسال قبل برای خودش پست کرده بود که توی دبیرستان بدستش برسه یکی از جالبترین نقاط داستان بود و حرف هایی که زده بود واقعآ تاثیر گذار بود

attachment.php

اینطور که من اطلاع دارم فصل دوم انیمه هم قراره زمستون بیاد که البته باید داستان متفاوتی نسبت به سیزن اولش باشه که امیدوارم اونم جالب و خنده دار باشه

attachment.php
آره انیمش خیلی خوبه

با دو نکته ای هم که نوشتی موافقم البته اولیش که اسپویل نیست

فیلمشم قراره پاییر پخش بشه (یا تو تابستون پخش شد؟)

فیلمشم خیلی جالبه. فیلمش همون قسمتای انیمست فقط داستان رو از دید Wicked Eye نشون میده

و یه نکته دیگه از یوتا بگم که فک کنم رکورد دار سریع گرفتن یه کلمه پشت سر همه :))

@ دادش محسن و @ داداش مسلم :>>

خوب منظورم از شاد شدن این بود که سوپر لذت بردم از انیمه میدونید وقتی کویین بلید و این انیمه رو پشت سر هم ببینید یک مزه ی تلخ شیرین تو مغزتون میمونه باعث شادی و لذت میشه !‌ :d

و یا به قولی ساده تر بگم منظورم این بود که حال کردم باهاشون ! ;;)

راست بچه ها کسی انیمه ی Kamisama no Inai Nichiyoubi تموم کرد قسمت آخرش همین هفته اومد میتونم بگم خیلی خیلی با کیفیت بود !‌

ولی گیرا نبود !‌

Hunter X Hunter رو از یک شنبه صبح به نیمه شب سه شنبه منتقل کردن. به علت خون و خون زیری زیاد بوده حتماً.

ایسایاما (مانگاکای شینگکی نو کیوجین) اعلام کرده مانگا رو در 20 جلد تموم می کنه. (یعنی حدود 80 چپتر میشه)

بنابراین 2.5-3 سال دیگه کار داره تا تموم بشه. و یعنی یک انیمه ی احتمالاً 25 قسمتی دیگه می تونن ازش بسازن.

آخرین ویرایش:
خوب ما هم هانتر رو استارت زدیم و تا الان به قسمت 88 رسیدیم!:d
در یه نقد کلی میشه گفت بسیار انیمه جالبیه! بسیار صفا کردم باهاش و مرسی از دوستان بابت پیشنهاد دادنشون!o:-)
آرک اولش برای من بسیار جذاب تر از ناروتو و بلیچ بود! شخصیت مورد علاقم هم کیلوا!>:)
این گون هم در عین سادگی و کله شقی، یه وقتایی یه حرکتا و یه حرفایی می زنه که آدمو می گیره!b-)
فقط نمی دونم چرا حس می کنم این آرک مورچه ها فیلره! اصلا یه حس بدی میده بهم دیدنش!#:-s
درضمن از جدا کردن های فرت و فرت گروه 4 نفره اصلی هم اصلا استقبال نمیشه!)x
ولی در کل بازم تشکر می کنم از همه بابت معرفیش! راستی آرت و موسیقیش هم بسیار عالیه!=((

بنابراین 2.5-3 سال دیگه کار داره تا تموم بشه. و یعنی یک انیمه ی احتمالاً 25 قسمتی دیگه می تونن ازش بسازن.
خدا از دهنت بشنوه [-o<
من 50 تا چپتر رو خوندم الان ناجور تو خماریم :( انیمه هم هفته ی بعد تموم میشه :( خدا کنه فصل دو رو بسازن :((

Hunter X Hunter رو از یک شنبه صبح به نیمه شب سه شنبه منتقل کردن. به علت خون و خون زیری زیاد بوده حتماً.

ایسایاما (مانگاکای شینگکی نو کیوجین) اعلام کرده مانگا رو در 20 جلد تموم می کنه. (یعنی حدود 80 چپتر میشه)

در مورد هانتر، امروز توی انیم ورلد هم گفتم، هرچند ممکنه دلیلش همون خشونت و اینا باشه، اما احتمالش کمه. چون تا همین الان هم هانتر جاهای فوق العاده خشن داشته که پخش شدن. به نظر من دلیلش خیلی ساده اینه که اون ساعت پخش (یکشنبه ها ساعت 11 صبح) که یه ساعت پخش فوق العاده پر بیننده و پر طرفدار (روز تعطیل، نزدیک پخش وان پیس و ...) هست رو واسش استفاده ی مفیدتری پیدا کردن نسبت به هانتر. چون هانتر دیگه انیمه اش داره یه آخراش نزدیک میشه. فقط این آرک فعلی مونده و بعدشم یه آرک کوتاه. فکر نکنم بیشتر از 30 تا 40 قسمت طول بکشه. دیگه مانگایی هم وجود نداره که انیمه بخواد فروش مانگا رو promote کنه و هانتر فروشش رو کرده. فروش دیسک هم که هیچ وقت منبعد درآمدی واسه هانتر نبوده، پس فقط ریتینگ بالا میمونه که اونم با توجه به زمان پخش، هر چیز دیگه ای که پخش بشه، ریتینگ بالا رو بدست میاره. البته فیلم دوم هانتر هم هست، ولی فروش فیلم اول به قدری خوب بود که فروش این فیلم دوم هم تضمین شده ست و انیمه واسه promote کردنش لازم نیست و اگر هم لازم باشه، همون ساعت پخش جدید (چهارشنبه شب ها) کفایت میکنه. به طور کلی فکر می کنم این یه نشونه از نزدیک شدن به آخرای انیمه ست.
در مورد شینگکی هم همین چند روز پیس تو همین تاپیک پیش بینی کردم که 4-5 ساله تموم بشه. خدارو شکر که نمی خواد بیش از حد کشش بده :دی

ولی در کل بازم تشکر می کنم از همه بابت معرفیش! راستی آرت و موسیقیش هم بسیار عالیه!=((
حالا در مورد موسیقی چیزی نمیگم، چون خیلی کارا موسیقی خوب دارن، ولی انیمیشن های هانتر در مقایسه با همه ی کارای بلند دیگه، چند سر و گردن بالاتره. بخصوص از حدود قسمتای 30 به بعد کیفیت کار خیلی بالا رفت و نکته ی جالب اینکه افت خاصی هم نمیکنه! انگار نه انگار که داره هفتگی پخش میشه. دقیقا برعکس ناروتو و وان پیس (و یا حتی انیمه های کوتاهتر) که 90 درصد قسمت ها کیفیت انیمیشن خیلی پایین دارن و فقط تو جاهای مهم داستانی، خرج میکنن و کار با کیفیت پخش میکنن.

One piece 208
Rule 999: You are not allowed to swallow the ball :|

خیلی کندی :دی
پیشنهاد من
قسمت های مربوط به این یارو رو ندیدی هم ندیدی چیز خاصی از دست نمیدی
چنتا فیلر هم ازش ساختن
کلا چیزی هم مربوط به خط داستانی تو این قسمتها نیست تا جایی که یادمه
با این که چند قسمتش تو مانگا هست ولی کلا دیگه خبری ازش نمیشه
فکر هم نکنم بشه چون سطح وانپیس رو با وجودش میاره پایین :|

انیمه های School + Romance ( یه چیز تو مایه های چونیبو یا مثلا Kaicho Wa Maid-Sama! ) چی معرفی میکنید؟
Full Metal Panic هم سبک مدرسه اس ولی بیشتر شبیه Code Geass ـه
سه فصله و فصل یک و سه کمدی و اکشن مخلوطه ولی فصل 2 کمدی کامله
پیشنهاد میشه حتما ببینی ( اگه هنوز ندیدی البته :d )

وان پیس رو تا 485 دیدم.

آقا من حرفم رو پس میگیرم، واقعا شاهکاره :x

همه اینا از تاثیرات آرک مارینفرده.هیچ وقت هم تاثیرش نمیره:d بقیش رو هم ببین چند قسمت خیلی قشنگ در مورد بچگی ایس و لوفی داره.
راستی مگه قبلا در مورد وان پیس چی گفته بودی؟/:)

خیلی کندی :دی
پیشنهاد من
قسمت های مربوط به این یارو رو ندیدی هم ندیدی چیز خاصی از دست نمیدی
چنتا فیلر هم ازش ساختن
کلا چیزی هم مربوط به خط داستانی تو این قسمتها نیست تا جایی که یادمه
با این که چند قسمتش تو مانگا هست ولی کلا دیگه خبری ازش نمیشه
فکر هم نکنم بشه چون سطح وانپیس رو با وجودش میاره پایین :|

فک کن 1% من یه قسمت رو Skip کنم. :دی کند بودنم هم به خاطر اینه که وقتم به شدت کمه برای انیمه دیدن و بیشتر دنبال کارای دیگه ام هستم. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• H^D^

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or