Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
:-o8-| آقا من ممنووووووووووووووووووون همتون هستم که معرفی کردین و توصیه کردید که ببینمش زودتر. عمرم داشت هدر میرفت با ندیدنش:-s اون جایی که کریتسوگو کاری کرد لستر کشته بشه و بعد هم غیر مستقیم اون مردک آرچیبالد و نامزدش رو کشت مقداراتی بخاطر نحوه ی کشته شدن لستر ازش ناراحت شدم. ولی تو قسمت های بعد که گذشته اش رو میبینیم. کدورت از بین رفت و امیا کریتسوگو احترام و بزرگیش پیش من بیشتر شد و همچنین درصد محبوبیتش:x . از کوتومینه کیره متنفر بودم با خیانتی که کرد بیشتر متنفر شدم. خیلی آشغال میباشد)x گیلگمش هم هی بیشتر رو اعصاب میره با این غرور ....ش .
صبح ساعت 4:15 پا شدم بگذارم دانلود بقیه اش رو ولی بعد از قطع کردن wake up گوشیم. دوباره دراز کشیدم گفتم الان پا میشم . که نشدم:| شت الان باید تا فردا وایسم برای بقیش. (حجم داشتم همین الان دانلود میکردم.)

- - -ویرایش - - -

در مورد بلیچ هم یه توضیحی بدید تو چه مایه هایی هست؟ چند قسمته؟

وااااااااااای! زنگ تفریح:bighug:
البته من که واقعا دیگه فکر نکنم چیزی بشناسم(هنوز گوش ندادم :d ) ولی حال میده! :d
---
@داوود
اصلا انقدر ذوق میکنم وقتی یکی میاد میگه وان پیس داره میبینه و لذت میبره:crying1:
---
@امیر مصطفی
رقابت لازم نیست! از همون قسمت اول ، دوم مشخصه پیروز میدان :x
من یکی از اونا بودم! :-" کاری به اینکه کدوم بودم نداشته باش،منظور این بود که دل ما چنان با اسکندر هست که توی خفن ترین قدرت(-جادو یا هرچی میشه اسمش رو گذاشت) دنیا (چه بازی،چه انیمه و ... ) من نیز حضور داشتم!!!
اصلا چنان فلسفه ای پشت این قدرت هست که نمیشه وصفش کرد:((
راستی طرف کوتومینه کیره بود :-" توکیومی استادش بود:-"
من خودم شخصا با کریتسوگو مخالفم،به دلایل زیادی ، حالا وقتی تموم شد اگر خواستی یه بحثی روش میکنیم:-"
کاریا رو هم من خیلی دوست دارم ، ولی...نمیخوام پیروز بشه! درسته ساکورا نجات پیدا میکنه،ولی از اونطرف این زوکن اگر جام رو به دست بیاره رسما دنیا رو به فنا میده:-s
راستی قسمت 11 ، با کدامین شاه موافق بودی؟
من که مشخصه ، 100% اسکندر!!! این قسمت 11 هم بهترین قسمت F/Z برای من،و یکی از بهترین قسمت های انیمه ای میباشد:((
آرتور هم کلا میتونه بره بمیره :-" یعنی شخصیت از این بیخودتر فقط یکی وجود داره،اونم توی F/SNـه! :d (حالا ساکورا و ساسکه هم هستن توی ناروتو:-" )
بین سرونت ها هم،بعد از اسکندر کبیر ، لنسلوت عالیه! :bighug:

تا وقتی دو قسمت آخر رو ندیدی به جرات میشه گفت هیچی از کیریتسوگو نمی دونی:d>:)
همون دو قسمت هم بود که این انیمه رو تبدیل به بهترین انیمه برای من کرد...
اگر F/Z رو تموم نکردید،باز نکنید! :d
برای من قسمت 23 این اتفاق افتاد:(( تقریبا میشه گفت اون قسمت، F/Z برام تموم شد:-" (حالا یکم اغراق :d )
البته 2 قسمت آخر خیلی دلم برای کریتسوگو سوخت،ولی توی کل انیمه،باهاش مخالف بودم یه جورایی! :| هیچوقت کاری که با لنسلوت رو کرد نمیبخشم! هیچوقت! :| یعنی تنها جایی که من طرف آرتور بودم،اون بحث بعد از این اتفاق بود! :-" کلا باهاش خیلی مشکل دارم:-"

به نظر من هم Opening و Ending فصل اول جز بهترین هاست مخصوصا Ending ـش
من عاشق آهنگ های F/Zـم! مخصوصا اپنینگ و اندینگ ـهاش! هر 4تاشون عالی بودن! و اینکه از کدوم خوشم بیاد،بستگی به حس و حالم داره در کل:-" همشون رو به یک اندازه دوست دارم! :x
صحنه ی اسکندر توی اندینگ اول بسیار زیباست:bighug:

One Piece - Manga Chapter 723
به به! بسیار عالی! :d
مهمترین نکته! :-" برای اولین بار توی داستان، زوروی کبیر به عنوان وایز کاپیتان اعلام شد! :bighug: این خیلی نکته ی مهمی بوده :-" البته همه میدونیم هست،ولی خوب اعلام رسمی خیلی بهتره! >:)
و زورو و کینمون میخوان وارد کلوسیوم بشن؟ :bighug: عالیه!!! :d البته میخوان برن زیرش،ولی خوب شاید گذرشون به اون بالاها هم خورد! :d
گلادیوس دوست میدارم! :d
لاو هم دوباره جلب بازی در اورد و فرار کرد! دمش گرم! :d
قدرت های فوجیتارو و ویولت هم یه جورایی بیشتر بهشون پرداخته شد! که خوب بود :d ، ولی قدرت آدمیرال چقدر دور برد داره و میتونه جاذبه رو دستکاری کنه که شهاب سنگ از آسمون نازل میکرد؟ :d خطریه ها:-"
این سانجی هم داره پررو میشه ها :-" 2 آرکه داره میره جلوی قدرت های انیمه ایستادگی میکنه:-" ویرگو و حالا هم دوفلا! :| درسته حالا شکست نمیده، ولی کلا این ایستادگی ها رو باید زورو بنماید! البته زورو بره که راحت میزنه و آرک تموم میشه :-" :-" :-"
کلا خیلی حال داد! :d
یادی هم بکنیم از قسمت قبل و کاوندیش و بلندگوی نصب شده روی اسبش=))

@داوود
اصلا انقدر ذوق میکنم وقتی یکی میاد میگه وان پیس داره میبینه و لذت میبره:crying1:

واقعا خیلی حال میده. :دی
============================================
در مورد بلیچ هم یه توضیحی بدید تو چه مایه هایی هست؟ چند قسمته؟

خب یه توضیح کامل میدم و سعی می کنم تمام شبهات رو برات رفع کنم. :دی

بعد از ناروتو دومین انیمه ای بود که من شروع به دیدنش کردم و هم چنان هم جز TOP های من قرار داره و بخوام کسی رو معتاد کنم از این انیمه استفاده می کنم :دی

داستان در مورد یه پسر دبیرستانی به نام Korusaki Ichigo هست که بر خلاف هم کلاسی هاش قدرت دیدن ارواح رو داره. در یکی از همین روز ها که داره ول می چرخه، یه شینیگامی دختر به نام Kuchiki Rukia رو می بینه و باهاش آشنا میشه. کار شینیگامی تو دو قسمت اصلی خلاصه میشه. 1- فرستادن ارواح خوب به منطقه ای به نام Soul Society (همون بهشت خودمون) 2- کشتن Hollow ها (همون روح های بد) و به اصطلاح پاک سازی اونا. لازم به ذکر هست که خود شینیگامی ها هم تو Soul Society زندگی می کنن. بر اثر یه اتفاقی Ichigo تبدیل به شینیگامی میشه و از اونجا به بعد داستان ما شروع میشه.

سبک انیمه اکشن، ماجراجویی هست. سطح مبارزات نسبت به سری اول ناروتو خیلی بزرگتر و هیجان انگیز تره (نظر شخصی!) و از ناروتو هم خشونتش بیشتره. مثلا خون زیاد به در و دیوار پاشیده میشه و از اینجور حرفا. کلا 366 قسمت هست که به نوعی تموم میشه (ولی در مانگاش ادامه داره!). 20 قسمت اول انیمه بیشتر به معرفی شخصیت و نشون دادن روابط بین اون ها می گذره ولی از قسمت 20 به بعد یهو جهت انیمه عوض میشه و دیگه نمیشه ولش کرد.

در کل انیمه خیلی خوبی هست و از دستش نده!

آکیبا سان@
راست میگی ها, اصلا حواسم به اون پیر خرفت نبود:-s آخه مگه میشه از کیریتسوگو خوشش نیاد کسی؟ اون2قسمت که گذشته اش رو میبینیمع اگرم شکی بود نسبت بهش برطرف شد و 100% رتبه اول رو داره و دوست دارم برنده بشه. قسمت 11 هم بیشتر طرف آرتوریا هستم ولی این ایسکندر دهن سرویس هم حرف های جالبی زدl-)
----
اینم شد مثل بحث سر برتری لایت یا ال ! 8-| البته این 2قسمت آخر که سروش گفت کمی نگرانم کرد , یعنی چی میشه؟!:-s
___________-
داود ناروتو@
366 قسمت؟!:-s کی حال داره دانلود کنه!8-| پول آمد دستم یهو این و اگه اگه اگه اگه میلم کشید این انیمه هه اسمش چی بود؟! این پسره شیرین عقل که شیش هم میزنه یعنی لوفی:-":-" توش هست آها یادم اومد وان پیس:-":-":-" رو با هم سفارش میدم از بخش بی منفعت انیمه.

366 قسمت؟!:-s کی حال داره دانلود کنه!8-| پول آمد دستم یهو این و اگه اگه اگه اگه میلم کشید این انیمه هه اسمش چی بود؟! این پسره شیرین عقل که شیش هم میزنه یعنی لوفی:-":-" توش هست آها یادم اومد وان پیس:-":-":-" رو با هم سفارش میدم از بخش بی منفعت انیمه.

حاجی نه بلیچ دیدی نه وان پیس :-o:-o:-o
یهو بگو اصلاً انیمه ندیدم خودتو راحت کن ...

آکیبا سان@
راست میگی ها, اصلا حواسم به اون پیر خرفت نبود:-s آخه مگه میشه از کیریتسوگو خوشش نیاد کسی؟ اون2قسمت که گذشته اش رو میبینیمع اگرم شکی بود نسبت بهش برطرف شد و 100% رتبه اول رو داره و دوست دارم برنده بشه. قسمت 11 هم بیشتر طرف آرتوریا هستم ولی این ایسکندر دهن سرویس هم حرف های جالبی زدl-)
----
اینم شد مثل بحث سر برتری لایت یا ال ! 8-| البته این 2قسمت آخر که سروش گفت کمی نگرانم کرد , یعنی چی میشه؟!:-s
___________-
داود ناروتو@
سرونت مورد علاقه من هم برسرکر بود، چون کلا با شخصیت های RAGE دار صفا می کنم، بعد از اون گیلگمش، بعدشم اسکن جون!:d
تو بحث بین شاه ها هم با گیلگمش موافق بودم!:d
بحث بین ال و لایت و هم خوب اومدی الان اگه بخوام شروع کنم دوباره میشه همون بحثو از اول رفت:d
@آقا امیر:
یعنی خود بدبختش به خاطر اون کاراش به اندازه کافی عذاب نکشید که حالا شمام نمی بخشیش؟:d

بین انیمه ها هم در اون سطح GOT پیدا نمی کنی، ولی نزدیک ترین چیزی که بهش می شناسم همن Code Geass می باشه.>:)

خب استارت انیمه های پاییز رو امروز با Coppelion زدم در مورد انیمه باید بگم به عنوان قسمت اول انیمه خوبی بود و از ویژگی هاش به طراحی و گرافیک خاص خودش میشه اشاره کرد که به خاطر سبکش که فکر کنم اصولآ یه انیمه دارک محسوب میشه همخوانی داشت

در کل انیمه خوبی به نظر میرسه ولی از اونجایی که با سبک های مورد پسند من جور درنمیاد زیاد گوگولی مگولی نیست منم که حساس درنتیجه دوستانی که به سبک من نزدیک باشند زیاد از این انیمه خوششون نمیاد و ممکنه تا اخر هم دنبال نکنند انیمه رو البته من همیشه به یه داستان خوب احترام میذارم هرچقدر که با سبک دلخواه من تفاوت داشته باشه:d

attachment.php

Attachments

• 51997l.jpg
    51997l.jpg
    60.2 KB · مشاهده: 71
F/Z تا آخر :d
یعنی اونکاری که کریتسوگو کرد با ناتالیا،من برای همین دوستش ندارم:-" درسته کریتسوگو انقدر کارش مثبت بود که به خاطر بشریت، حاضر شد استادش رو فدا کنه،ولی من از این کاراکترها خوشم نمیاد! :| خود ناتالیا هم از اینکار کریتسوگو راضی بود البته،ولی من راضی نیستم :|
اما...اما...! من با مبارزات غیر شرافت مندانه به هیچ وجه من الوجوه کنار نمیام!!! کاری که با...فکر کنم اشتباه گفتم توی پست قبلی :-" کاری که با دریمود(لنسر! کلا هرچی توی پست قبل لنسلوت بود رو با به دریمود تغییر بدید :d ) کرد رو هیچ جوره،هیچ جوره نمیتونم باهاش کنار بیام! :| آرتور باید همونجا اکس کالیبر روش اجرا میکرد:-" (البته نمیتونه ولی خو... :d )
از اون بدتر ، وقتی ارباب لنسر و زنش رو اونجوری سلاخی کرد واقعا... :(( من اصلا باهاشون حال نمیکردما! انسان های بسی نامرد بودن،(دیگه ویور فن،بیاد طرفدار آرچیبالد(؟؟؟ همین بود؟ :d ) باشه؟ :| ) ولی کاری که کریتسوگو کرد واقعا کار غیر قابل بخششیه!
و در آخر این رو بگم : " هدف،وسیله رو توجیه نمیکنه"
هم دفترچه مرگ،هم F/Z و احتمالا هرجای دیگه ای که از این بحث ها پیش بیاد! :d
خدایی بهترین آرزوها رو اسکند و ویور داشتن! :d دریمود هم مثل یک شوالیه میخواست با افتخار به اربابش خدمت کنه...ولی خیانت ارباب و کار کریتسوگو:((
فقط به یاد بیارید موقع مرگش چه احساسی داشت! همین نفرین دریمود باعث هزارتا بلایی شد که سر کریتسوگو اومد:-"
البته میگم که قسمت آخر دلم برای کریتسوگو سوخت :-" ولی خوب حقشه :|

حسن،این انیمه ـه واقعا دارکه یا مهدکودک دخترونه میباشد که به اشتباه مثل EL دارک خونده میشه؟ :-"

F/Z تا آخر :d
یعنی اونکاری که کریتسوگو کرد با ناتالیا،من برای همین دوستش ندارم:-" درسته کریتسوگو انقدر کارش مثبت بود که به خاطر بشریت، حاضر شد استادش رو فدا کنه،ولی من از این کاراکترها خوشم نمیاد! :| خود ناتالیا هم از اینکار کریتسوگو راضی بود البته،ولی من راضی نیستم :|
اما...اما...! من با مبارزات غیر شرافت مندانه به هیچ وجه من الوجوه کنار نمیام!!! کاری که با...فکر کنم اشتباه گفتم توی پست قبلی :-" کاری که با دریمود(لنسر! کلا هرچی توی پست قبل لنسلوت بود رو با به دریمود تغییر بدید :d ) کرد رو هیچ جوره،هیچ جوره نمیتونم باهاش کنار بیام! :| آرتور باید همونجا اکس کالیبر روش اجرا میکرد:-" (البته نمیتونه ولی خو... :d )
از اون بدتر ، وقتی ارباب لنسر و زنش رو اونجوری سلاخی کرد واقعا... :(( من اصلا باهاشون حال نمیکردما! انسان های بسی نامرد بودن،(دیگه ویور فن،بیاد طرفدار آرچیبالد(؟؟؟ همین بود؟ :d ) باشه؟ :| ) ولی کاری که کریتسوگو کرد واقعا کار غیر قابل بخششیه!
و در آخر این رو بگم : " هدف،وسیله رو توجیه نمیکنه"
هم دفترچه مرگ،هم F/Z و احتمالا هرجای دیگه ای که از این بحث ها پیش بیاد! :d
خدایی بهترین آرزوها رو اسکند و ویور داشتن! :d دریمود هم مثل یک شوالیه میخواست با افتخار به اربابش خدمت کنه...ولی خیانت ارباب و کار کریتسوگو:((
فقط به یاد بیارید موقع مرگش چه احساسی داشت! همین نفرین دریمود باعث هزارتا بلایی شد که سر کریتسوگو اومد:-"
البته میگم که قسمت آخر دلم برای کریتسوگو سوخت :-" ولی خوب حقشه :|

حسن،این انیمه ـه واقعا دارکه یا مهدکودک دخترونه میباشد که به اشتباه مثل EL دارک خونده میشه؟ :-"

والا با یه قسمت نمیتونم بگم میزان دارک بودنش چقدره چون کلآ هیچ اطلاعات قبلی از انیمه نداشتم ندارم فقط مشاهداتم رو از قسمت اول گفتم داستان هم درمورد سه تا دختر مدرسه ای هستش که به خاطر ساختار متفاوت DNAشون قادرند بعد از اتفاقی که برای پایتخت ژاپن افتاده و انگار کسی هم نمیدونه واقعآ چه اتفاقی افتاده دیگه محل سکونتی برای انسان ها نیست بدون تجهیزات و لباس مخصوص داخل شهر بگردند و کسانی که ممکنه هنوز زنده باشند و احتیاج به کمک داشته باشند رو پیدا کنند و نجاتشون بدن که .................

در مورد خود انیمه هم اینکه شروع طوفانی نداره ولی مرموز و بیننده رو با خودش همراه میکنه همین :d

بنده به هیچ وجه حاضر نیستم دوباره این بحثو شروع کنم، چون مثل طرفداری از یه کنسول یا یه بازی نیست که بشه با دلیل و مدرک رای کسی رو زد، مسئله هدف و وسیله از درونی ترین اعتقادات آدمه که اصلا نباید روش بحث بشه!o:-)

ولی الان اگه بخوام با یه دید تحلیلی به مقایسه ماجرای F\Z, Death Note و Code Gess بپردازم ، میشه گفت هر سه تاشون یه قهرمان رو نشون میدن که وسیله قدرتمندی در دستشه (برای لایت و لولوش هوششون به علاوه قدرت فراطبیعشون و برای امیا مهارتش در آدم کشی ) و هدف عظیمی هم داره، نجات دنیا. اما بزرگترین وجه شباهت این سه شخصیت اینه که هدفشون، وسیله رو براشون توجیه می کنه! پس از آدم کشتن به روش های غیرمتعارف یا ناعادلانه هم ابایی ندارن چون هدفشون از همه چی براشون مهم تره.
هر سه تا خوب شروع می کنن، اما کم کم مجبور میشن از عزیزان و دوستانشون به خاطر جنگی که خودشون راه انداختن بگذرن و گاها مجبور میشن آدم های بی گناهی رو هم که سر راهشون هستن بکشن. ممکنه خودشون هم اینو دوست نداشته باشن (همونطور که امیا کیریستوگو هیچ وقت بعد کشتن کسی حتی لبخند هم نمی زنه)، ولی قبولش می کنن و در انجامش تعلل نمی کنن.

اما تفاوت این سه تا کجاست؟ به وضوح در پایانشون!
DN پایان غم انگیز ماجرا رو نشون میده، جایی که شخصت اصلی قبل از تغییر دادن دنیا توسط دشمناش شکست می خوره و همون توجیه کردن هدفش با وسیله، کارشو می سازه.

CG نشون میده که لولوش به هدفش می رسه، و در آخر می بینیم که تمام فداکاری هایی که کرده به ثمر نشسته و صلحی که در اخر به وجود میاره، یه جورایی این رو می رسونه که هدف لولوش، وسیلش رو توجیه کرد و تمام بی گناها یا دشمنایی که این وسط قربانی شدن ارززشو داشتن.

اما FZ چی؟ چرا اینقدر خاصه؟ برای اینکه چیزیکه امیا کیریتسوگو داشت یه نقشه نبود، امید بود به اینکه راه دیگه هم برای نجات دنیا باشه. این پیام واقعی تره، برای اینکه منظورش این نیست که هدف وسیله رو توجیه می کنه یا نه، بلکه داره میگه این وسیله است که هدفو می سازه! وقتی امیا کیریتسوگو تو عمرش فقط کشته، چجوری میشه درونی ترین آرزوش، نجات دنیا با راهی جز کشتن همه باشه؟ مسلما همون قسمت 24، قهرمان بودن رو برای هر کس که به همه دیالوگ ها توجه کنه معنی می کنه. و اون لحظه که ایلیا رو درون جام می کشه، (و به عبارتی با دست خودش از زندگیش حذفش می کنه،) میشه گفت بزرگترین فداکاری رو بین این 3تا می کنه: همه چیزی که از اول می خواسته رو میده (و با این کارش مرگ پدر و استادش رو هم بی ثمر می کنه) تا فقط بقیه دنیایی که احتمالا هیچ وقت نمی شناسنش بتونن به زندگی ادامه بدن.... جدا فکر اینکه تو اون لحظه جاش باشی هم دردناکه... برای همینه که به نظر من یکی از دردکشیده ترین شخصیت هاست....

حالا این تصمیم که پیام کدوم انیمه به حقیقت نزدیک تره و این که بلاخره هدف وسیله رو توجیه می کنه یا نه، با خودِ شخصه....
ببخشید آخر شبه مخم بیشتر از این جواب نمیده. انشاءالله بعدا با تحلیل های عمیق تر در خدمت دوستان خواهیم بود.....:d

آخرین ویرایش:
دوستان یه انیمه معرفی کنید که با روح و روان آدم بازی کنه. غافلگیری و پوکر فیس داشته باشه بدجور. یه چیزی در حد Game Of Thrones توی دنیای انیمه مخصوصا قسمت 9 فصل3 یعنی عروسی خونینش:((
تو انیمه ها یه همچین چیزی هست؟!:-/

سلام.

اول از همه باید ببینیم کدوم جنبه GOT مد نظر شماست:

دسته اول،افرادی هستن مثل من که جنبه دارک فانتزی سریال رو میپسندن،مخصوصا فصل اول که مجموعه ای بود از فانتزی و حماسه.(جزو این دسته اگه هستین بهترین انتخاب میتونه Breserk باشه،البته سری اصلی نه این 3 فیلم ریمیک آشغال)

دسته دوم،افرادی هستن که سریال رو به خاطر تمرکزش روی موضوعاتی مثل سیاست،اقتصاد،نحوه رهبری فرمانروایان و عطش قدرت،اخلاقیات و ... دنبال میکنند.( the Twelve Kingdoms و یکی هم The Legend Of The Glactic Heroes.باز هم میشه Breserk رو جزو این دسته هم قرار داد)

و دسته سوم،که فقط به خاطر خون و خونریزی و رحم نکردن نویسنده به هیچ شخصیتی...چه اصلی و چه فرعی و صحنه های ناجور:|به اصطلاح بزرگسالانه دنبال میکنن که : (Elfen Lied,Shingeki رو پیشنهاد میدم،که شینگکی رو که دیگه همه دیدنش!:dیه جورایی هم فک کنم هلسینگ آلتیمیت هم میشه این جا گنجانید و البته Breserk ):d

در مورد:
با روح و روان آدم بازی کنه. غافلگیری و پوکر فیس

Neon Genesis Evangelion هم سری ـش و هم فیلمش...
Monster
Code Geass

@حسن
بابت توضیحات تکمیلی ممنون:bighug:
البته من هنوز انیمه های این فصل رو تموم نکردم:-s
---
@سروش
کاملا با پستت موافقم! :d
در مورد F/Z
من کاملا با چیزایی که در مورد کریتسوگو میگی موافقم،اینکه خیلی انسان درد کشیده ایه ، این که فقط به خاطر امید به ساخت دنیایی همراه با صلح اینکارا رو کرد ، و اینکه کریتسوگو رو من اصلا و ابدا توی این قضیه ی هدف و وسیله،مثل لایت نمیدونم! یک دنیا با هم فرق دارن! ترجیه میدم صلحی بخواد باشه،از طرف کریتسوگو باشه،نه از طرف کسی که قدرت بعد از یه مدت چشمش رو کور میکنه :-"
تو پست قبلیم گفتم،اینجا یکم کامل تر کنم، کریتسوگو بعضی جاها انقدر قهرمانه،که من چنین قهرمانی رو دوست ندارم! :-" (فدا کردن اطرافیان برای نجات دنیا) ، بعضی جاها هم انقدر سیاه میشه که باز من دوستش ندارم! :-" (دریمود)
کلا کریتسوگو خیلی انسان بدبخت و زجر کشیده ایه :-" (البته مرگ پدرش 100% حقش بود! :-" و من کاملا به کریتسوگو اینجا حق میدم! :d ) ولی این زجرها رو به بقیه هم انتقال داده:-s (دریمود مرد،منم زجر کشیدم دیگه:-" )
اما من بیشتر از همه دلم برای اسکندر سوخت،یکبار دیگه قسمت 23 ، وقتی گیلگمش مرمر حقیقت اسکندر رو خراب میکنه رو ببینید...غم رو میشه توی صورت اسکندر دید! :((

کلا در مورد F/Z خیلی بحث کردیم و نظراتمون رو همه گفتیم! :d ولی خوب،کار انیمه های شاهکار همینه دیگه! هرکی میبینتش،دوباره این بحث ها شروع میشن! :d
واقعا کاش این ملتی که انیمه ها رو با دید "برنامه کودک" میبینند درک میکردن! :(( (همین دیشب،سر کاور موبایلم که وان پیس بود بسی بحث داشتیم با فک و فامیل :| برای همین الان روانم بهم ریخته از بس میگن انیمه مال بچه هاست! :|
---
به به! صادق!:bighug: کم پیدایی :d
رسما هم که گفتی برسرک ببینه :-" (بعدشم حتما نقشه داری،بگی مانگای برسرک رو بخونه >:) )
برای بخش دوم، من ...امم... "شاهزاده شیاطین و قهرمان" رو پیشنهاد میکنم! :d اسمش رو یادم نمیاد چی بود ...:-" اگر از بچه ها کسی یادشه،بگه :d
البته خبری از پوکر فیس و اینا فکر نکنم باشه! (این پوکر فیس به غافلگیری نمیخوره ها! :d بیشتر به صدحال میخوره! :d امیر میتونی بیای ناروتو ببینی،به پخش هفتگی که رسیدی،مانگا رو بخونی،بعد مانگا هم که به پخش هفتگی رسیدی پوکر فیس میشی که واقعا چی خوندی ؟ :| )

بنده به هیچ وجه حاضر نیستم دوباره این بحثو شروع کنم، چون مثل طرفداری از یه کنسول یا یه بازی نیست که بشه با دلیل و مدرک رای کسی رو زد، مسئله هدف و وسیله از درونی ترین اعتقادات آدمه که اصلا نباید روش بحث بشه!o:-)

ولی الان اگه بخوام با یه دید تحلیلی به مقایسه ماجرای F\Z, Death Note و Code Gess بپردازم ، میشه گفت هر سه تاشون یه قهرمان رو نشون میدن که وسیله قدرتمندی در دستشه (برای لایت و لولوش هوششون به علاوه قدرت فراطبیعشون و برای امیا مهارتش در آدم کشی ) و هدف عظیمی هم داره، نجات دنیا. اما بزرگترین وجه شباهت این سه شخصیت اینه که هدفشون، وسیله رو براشون توجیه می کنه! پس از آدم کشتن به روش های غیرمتعارف یا ناعادلانه هم ابایی ندارن چون هدفشون از همه چی براشون مهم تره.
هر سه تا خوب شروع می کنن، اما کم کم مجبور میشن از عزیزان و دوستانشون به خاطر جنگی که خودشون راه انداختن بگذرن و گاها مجبور میشن آدم های بی گناهی رو هم که سر راهشون هستن بکشن. ممکنه خودشون هم اینو دوست نداشته باشن (همونطور که امیا کیریستوگو هیچ وقت بعد کشتن کسی حتی لبخند هم نمی زنه)، ولی قبولش می کنن و در انجامش تعلل نمی کنن.

اما تفاوت این سه تا کجاست؟ به وضوح در پایانشون!
DN پایان غم انگیز ماجرا رو نشون میده، جایی که شخصت اصلی قبل از تغییر دادن دنیا توسط دشمناش شکست می خوره و همون توجیه کردن هدفش با وسیله، کارشو می سازه.

CG نشون میده که لولوش به هدفش می رسه، و در آخر می بینیم که تمام فداکاری هایی که کرده به ثمر نشسته و صلحی که در اخر به وجود میاره، یه جورایی این رو می رسونه که هدف لولوش، وسیلش رو توجیه کرد و تمام بی گناها یا دشمنایی که این وسط قربانی شدن ارززشو داشتن.

اما FZ چی؟ چرا اینقدر خاصه؟ برای اینکه چیزیکه امیا کیریتسوگو داشت یه نقشه نبود، امید بود به اینکه راه دیگه هم برای نجات دنیا باشه. این پیام واقعی تره، برای اینکه منظورش این نیست که هدف وسیله رو توجیه می کنه یا نه، بلکه داره میگه این وسیله است که هدفو می سازه! وقتی امیا کیریتسوگو تو عمرش فقط کشته، چجوری میشه درونی ترین آرزوش، نجات دنیا با راهی جز کشتن همه باشه؟ مسلما همون قسمت 24، قهرمان بودن رو برای هر کس که به همه دیالوگ ها توجه کنه معنی می کنه. و اون لحظه که ایلیا رو درون جام می کشه، (و به عبارتی با دست خودش از زندگیش حذفش می کنه،) میشه گفت بزرگترین فداکاری رو بین این 3تا می کنه: همه چیزی که از اول می خواسته رو میده (و با این کارش مرگ پدر و استادش رو هم بی ثمر می کنه) تا فقط بقیه دنیایی که احتمالا هیچ وقت نمی شناسنش بتونن به زندگی ادامه بدن.... جدا فکر اینکه تو اون لحظه جاش باشی هم دردناکه... برای همینه که به نظر من یکی از دردکشیده ترین شخصیت هاست....

حالا این تصمیم که پیام کدوم انیمه به حقیقت نزدیک تره و این که بلاخره هدف وسیله رو توجیه می کنه یا نه، با خودِ شخصه....
ببخشید آخر شبه مخم بیشتر از این جواب نمیده. انشاءالله بعدا با تحلیل های عمیق تر در خدمت دوستان خواهیم بود.....:d

سلام.

اول از همه باید ببینیم کدوم جنبه GOT مد نظر شماست:

دسته اول،افرادی هستن مثل من که جنبه دارک فانتزی سریال رو میپسندن،مخصوصا فصل اول که مجموعه ای بود از فانتزی و حماسه.(جزو این دسته اگه هستین بهترین انتخاب میتونه Breserk باشه،البته سری اصلی نه این 3 فیلم ریمیک آشغال)

دسته دوم،افرادی هستن که سریال رو به خاطر تمرکزش روی موضوعاتی مثل سیاست،اقتصاد،نحوه رهبری فرمانروایان و عطش قدرت،اخلاقیات و ... دنبال میکنند.( the Twelve Kingdoms و یکی هم The Legend Of The Glactic Heroes.باز هم میشه Breserk رو جزو این دسته هم قرار داد)

و دسته سوم،که فقط به خاطر خون و خونریزی و رحم نکردن نویسنده به هیچ شخصیتی...چه اصلی و چه فرعی و صحنه های ناجور:|به اصطلاح بزرگسالانه دنبال میکنن که : (Elfen Lied,Shingeki رو پیشنهاد میدم،که شینگکی رو که دیگه همه دیدنش!:dیه جورایی هم فک کنم هلسینگ آلتیمیت هم میشه این جا گنجانید و البته Breserk ):d

در مورد:

Neon Genesis Evangelion هم سری ـش و هم فیلمش...
Monster
Code Geass

@حسن
بابت توضیحات تکمیلی ممنون:bighug:
البته من هنوز انیمه های این فصل رو تموم نکردم:-s
---
@سروش
کاملا با پستت موافقم! :d
در مورد F/Z
من کاملا با چیزایی که در مورد کریتسوگو میگی موافقم،اینکه خیلی انسان درد کشیده ایه ، این که فقط به خاطر امید به ساخت دنیایی همراه با صلح اینکارا رو کرد ، و اینکه کریتسوگو رو من اصلا و ابدا توی این قضیه ی هدف و وسیله،مثل لایت نمیدونم! یک دنیا با هم فرق دارن! ترجیه میدم صلحی بخواد باشه،از طرف کریتسوگو باشه،نه از طرف کسی که قدرت بعد از یه مدت چشمش رو کور میکنه :-"
تو پست قبلیم گفتم،اینجا یکم کامل تر کنم، کریتسوگو بعضی جاها انقدر قهرمانه،که من چنین قهرمانی رو دوست ندارم! :-" (فدا کردن اطرافیان برای نجات دنیا) ، بعضی جاها هم انقدر سیاه میشه که باز من دوستش ندارم! :-" (دریمود)
کلا کریتسوگو خیلی انسان بدبخت و زجر کشیده ایه :-" (البته مرگ پدرش 100% حقش بود! :-" و من کاملا به کریتسوگو اینجا حق میدم! :d ) ولی این زجرها رو به بقیه هم انتقال داده:-s (دریمود مرد،منم زجر کشیدم دیگه:-" )
اما من بیشتر از همه دلم برای اسکندر سوخت،یکبار دیگه قسمت 23 ، وقتی گیلگمش مرمر حقیقت اسکندر رو خراب میکنه رو ببینید...غم رو میشه توی صورت اسکندر دید! :((

کلا در مورد F/Z خیلی بحث کردیم و نظراتمون رو همه گفتیم! :d ولی خوب،کار انیمه های شاهکار همینه دیگه! هرکی میبینتش،دوباره این بحث ها شروع میشن! :d
واقعا کاش این ملتی که انیمه ها رو با دید "برنامه کودک" میبینند درک میکردن! :(( (همین دیشب،سر کاور موبایلم که وان پیس بود بسی بحث داشتیم با فک و فامیل :| برای همین الان روانم بهم ریخته از بس میگن انیمه مال بچه هاست! :|
---
به به! صادق!:bighug: کم پیدایی :d
رسما هم که گفتی برسرک ببینه :-" (بعدشم حتما نقشه داری،بگی مانگای برسرک رو بخونه >:) )
برای بخش دوم، من ...امم... "شاهزاده شیاطین و قهرمان" رو پیشنهاد میکنم! :d اسمش رو یادم نمیاد چی بود ...:-" اگر از بچه ها کسی یادشه،بگه :d
البته خبری از پوکر فیس و اینا فکر نکنم باشه! (این پوکر فیس به غافلگیری نمیخوره ها! :d بیشتر به صدحال میخوره! :d امیر میتونی بیای ناروتو ببینی،به پخش هفتگی که رسیدی،مانگا رو بخونی،بعد مانگا هم که به پخش هفتگی رسیدی پوکر فیس میشی که واقعا چی خوندی ؟ :| )

سروش@
به شدت کنترل کردم و باز نکردم اسپویلرت رو. کد گیاس هم گذاشتی توش!8-|
------------
صادق@
داداش بی رودروایسی از اول بگو Berserk دیگه:d من تو هر 3 دسته جا میگیرم. این elfen lied رو هم که آکیبا سان میگه مهدکودک دخترونست که؟!:d:-/
اول این برسرک زیر رو باید ببینم دیگه؟:-/ :
گاتس جنگجویی جوان به گروهی مزدور ملقب به دسته شاهین به رهبری جوان جاه طلبی به نام گریفیس ملحق می گردد.گاتس که گریفیس را دوست خود میداند<به او برای رسیدن به جاه طلبی هایش کمک می کند ولی جاه طلبی گریفیس را به سمت اعمال پلید سوق می دهد"
و بعد هم :
دانلود انیمه Berserk Golden Age Arc I با کیفیت BluRay 720p ، لینک مستقیم
خلاصه داستان: این فیلم سینمایی به همراهِ دو عنوان بعدی (Doldrey Kōryaku و Kōrin ) ، بر اساس مانگای برسرک ساخته شده و همون خط داستانی رو دنبال می کنه . شخصیت اول داستان گاتز (Guts) ، آدم چهارشونه و هیکلی ایه که با شمشیر بزرگش فقط و فقط به فکر جنگ و آدم کشتیه . بعد از یکی از جنگ ها ، با گروه شاهین ، گروهی از مزدور ها ( افرادی که پول می گیرن و برای کشور دیگه ای می جنگن ) و دو شخصیت اصلی دیگه ی داستان ، گریفیث (Grifith) و کاسکا (Caska) آشنا می شه . گاتز هنوز نمی دونه که سرنوشت چه خوابی برای این سه نفر دیده . ابتدای مانگا ، داستانِ جنگ های گروه شاهین و مبارزه های این گروهه . در ادامه ی داستان ، اتفاقاتی میوفته که بیننده رو غافلگیر می کنه و تعریف کردنش بدجوری اسپویله . کشش داستان به شدت بالاس و با یکی از بهترین مانگاهای حال حاضر طرفیم .
و احیانا این:
خلاصه داستان : داستان فیلم، در واقع فلش بکی به زندگی Guts و چگونگی تبدیل شدن او به شمشیرزن سیاهپوش را روایت می کند. او نوجوانی خود را به عنوان مزدور آغاز کرده است تا این که برای عضویت در دار و دسته قرقی ثبت نام می کند …
:-/:-/:-/
---
بعد از اتمام F/Z کد گیاس رو بگیرم یا هلسینگ التیمیت یا برسرک؟! l-):-/
راستی چطور با اینکه به لوفی جانت جسارت کردم اقدامی نکردی؟!:-s
----
بیا بعد پیش خودتون میگید این چقدر ضد وان پیس و لوفی هست.
به این شخص شیرین عقل و یه تخته کم نمیگن پس چی میگن ؟ :

آخرین ویرایش:
حاجی نه بلیچ دیدی نه وان پیس :-o:-o:-o
یهو بگو اصلاً انیمه ندیدم خودتو راحت کن ...

بچه ها شما تیکه بهش نندازین. خودم یه چیزی بهش می گم از زندگی نا امید شه :دی
============================

اصولا کسی که یکی از انیمه های Naruto , One Piece , Bleach رو ندیده باشه از نظر من یعنی کلا زندگی نکرده! :دی تازه DBZ و Digimon اینا رو هم کاری نداریم. :دی

بعد از اتمام F/Z کد گیاس رو بگیرم یا هلسینگ التیمیت یا برسرک؟! l-):-/

به نظر من هلسینگ التیمیت ، ولی فکر کنم به نظر اکسریت کدگیاس باشه ...
برسرک هم انیمه و 3 تا فیلمش خوبن ، ولی تا مانگاش رو نخونی نمیفهمی چه شاهکاریه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or