the dark knight
کاربر سایت
سروش@
به شدت کنترل کردم و باز نکردم اسپویلرت رو. کد گیاس هم گذاشتی توش!
------------
صادق@
داداش بی رودروایسی از اول بگو Berserk دیگه:d من تو هر 3 دسته جا میگیرم. این elfen lied رو هم که آکیبا سان میگه مهدکودک دخترونست که؟!:d
اول این برسرک زیر رو باید ببینم دیگه؟ :
گاتس جنگجویی جوان به گروهی مزدور ملقب به دسته شاهین به رهبری جوان جاه طلبی به نام گریفیس ملحق می گردد.گاتس که گریفیس را دوست خود میداند<به او برای رسیدن به جاه طلبی هایش کمک می کند ولی جاه طلبی گریفیس را به سمت اعمال پلید سوق می دهد"
و بعد هم :
دانلود انیمه Berserk Golden Age Arc I با کیفیت BluRay 720p ، لینک مستقیم
خلاصه داستان: این فیلم سینمایی به همراهِ دو عنوان بعدی (Doldrey Kōryaku و Kōrin ) ، بر اساس مانگای برسرک ساخته شده و همون خط داستانی رو دنبال می کنه . شخصیت اول داستان گاتز (Guts) ، آدم چهارشونه و هیکلی ایه که با شمشیر بزرگش فقط و فقط به فکر جنگ و آدم کشتیه . بعد از یکی از جنگ ها ، با گروه شاهین ، گروهی از مزدور ها ( افرادی که پول می گیرن و برای کشور دیگه ای می جنگن ) و دو شخصیت اصلی دیگه ی داستان ، گریفیث (Grifith) و کاسکا (Caska) آشنا می شه . گاتز هنوز نمی دونه که سرنوشت چه خوابی برای این سه نفر دیده . ابتدای مانگا ، داستانِ جنگ های گروه شاهین و مبارزه های این گروهه . در ادامه ی داستان ، اتفاقاتی میوفته که بیننده رو غافلگیر می کنه و تعریف کردنش بدجوری اسپویله . کشش داستان به شدت بالاس و با یکی از بهترین مانگاهای حال حاضر طرفیم .
و احیانا این:
خلاصه داستان : داستان فیلم، در واقع فلش بکی به زندگی Guts و چگونگی تبدیل شدن او به شمشیرزن سیاهپوش را روایت می کند. او نوجوانی خود را به عنوان مزدور آغاز کرده است تا این که برای عضویت در دار و دسته قرقی ثبت نام می کند …
---
بعد از اتمام F/Z کد گیاس رو بگیرم یا هلسینگ التیمیت یا برسرک؟! l-)
راستی چطور با اینکه به لوفی جانت جسارت کردم اقدامی نکردی؟!
----
بیا بعد پیش خودتون میگید این چقدر ضد وان پیس و لوفی هست.
به این شخص شیرین عقل و یه تخته کم نمیگن پس چی میگن ؟ :
حاجی سوال می پرسی در حد لالیگا! بین اون سه تا اگه غافلگیری های هیجانی می خوای کد گیاس، اگه خون و خونریزی و اکشن مشتی می خوای هلسینگ، و اگه یه داستان فانتزی سیاه می خوای برسرک رو شروع کن! ختم کلام:d
اسپویل رو هم خوب کاری کردی باز نکردی. هروقت هر سه تاشو تموم کردی بیا نگاش کن:d
برای برسرک هماون سه فیلم یه جورایی ماجرای همون انیمه 25 قسمتی رو تعریف می کنه. جفتشون هم آرک اول مانگا هستن و اگه ازش خوشت بیاد می تونی مانگاش رو شروع کنی که اونم عالمیه برا خودش! <