Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سروش@
به شدت کنترل کردم و باز نکردم اسپویلرت رو. کد گیاس هم گذاشتی توش!8-|
------------
صادق@
داداش بی رودروایسی از اول بگو Berserk دیگه:d من تو هر 3 دسته جا میگیرم. این elfen lied رو هم که آکیبا سان میگه مهدکودک دخترونست که؟!:d:-/
اول این برسرک زیر رو باید ببینم دیگه؟:-/ :
گاتس جنگجویی جوان به گروهی مزدور ملقب به دسته شاهین به رهبری جوان جاه طلبی به نام گریفیس ملحق می گردد.گاتس که گریفیس را دوست خود میداند<به او برای رسیدن به جاه طلبی هایش کمک می کند ولی جاه طلبی گریفیس را به سمت اعمال پلید سوق می دهد"
و بعد هم :
دانلود انیمه Berserk Golden Age Arc I با کیفیت BluRay 720p ، لینک مستقیم
خلاصه داستان: این فیلم سینمایی به همراهِ دو عنوان بعدی (Doldrey Kōryaku و Kōrin ) ، بر اساس مانگای برسرک ساخته شده و همون خط داستانی رو دنبال می کنه . شخصیت اول داستان گاتز (Guts) ، آدم چهارشونه و هیکلی ایه که با شمشیر بزرگش فقط و فقط به فکر جنگ و آدم کشتیه . بعد از یکی از جنگ ها ، با گروه شاهین ، گروهی از مزدور ها ( افرادی که پول می گیرن و برای کشور دیگه ای می جنگن ) و دو شخصیت اصلی دیگه ی داستان ، گریفیث (Grifith) و کاسکا (Caska) آشنا می شه . گاتز هنوز نمی دونه که سرنوشت چه خوابی برای این سه نفر دیده . ابتدای مانگا ، داستانِ جنگ های گروه شاهین و مبارزه های این گروهه . در ادامه ی داستان ، اتفاقاتی میوفته که بیننده رو غافلگیر می کنه و تعریف کردنش بدجوری اسپویله . کشش داستان به شدت بالاس و با یکی از بهترین مانگاهای حال حاضر طرفیم .
و احیانا این:
خلاصه داستان : داستان فیلم، در واقع فلش بکی به زندگی Guts و چگونگی تبدیل شدن او به شمشیرزن سیاهپوش را روایت می کند. او نوجوانی خود را به عنوان مزدور آغاز کرده است تا این که برای عضویت در دار و دسته قرقی ثبت نام می کند …
:-/:-/:-/
---
بعد از اتمام F/Z کد گیاس رو بگیرم یا هلسینگ التیمیت یا برسرک؟! l-):-/
راستی چطور با اینکه به لوفی جانت جسارت کردم اقدامی نکردی؟!:-s
----
بیا بعد پیش خودتون میگید این چقدر ضد وان پیس و لوفی هست.
به این شخص شیرین عقل و یه تخته کم نمیگن پس چی میگن ؟ :

حاجی سوال می پرسی در حد لالیگا! بین اون سه تا اگه غافلگیری های هیجانی می خوای کد گیاس، اگه خون و خونریزی و اکشن مشتی می خوای هلسینگ، و اگه یه داستان فانتزی سیاه می خوای برسرک رو شروع کن! ختم کلام:d

اسپویل رو هم خوب کاری کردی باز نکردی. هروقت هر سه تاشو تموم کردی بیا نگاش کن:d

برای برسرک هماون سه فیلم یه جورایی ماجرای همون انیمه 25 قسمتی رو تعریف می کنه. جفتشون هم آرک اول مانگا هستن و اگه ازش خوشت بیاد می تونی مانگاش رو شروع کنی که اونم عالمیه برا خودش! <:)

Fate/Zero هم تموم شد:((:((:((
:( پایانش خیلی دردناک بود برای کریتسوگوی عزیز دل ,:(( با اتفاقات پایانش علاقه و درجه محبوبیتش پیش من بیشتر از قبل شد. :bighug:
آخه این کیریتسوگو چقدر فداکاری از خود گذشتکی کنه؟!:((
خطاب به آکیبا ساما دیدی چطوری گاری اون ایسکندر جونت پوتر شد:-" ;;),ولی اصلا حال نکردم به دست گیلگمش شکست خورد:-& دوست داشتم به دست آرتوریا شکست میخورد;;) اونجا هم حباب حقیقتش نابود میشه دلم براش سوخت:(
پایاش کمی قلقلکم داد برم F/SN رو بگیرم :dباز هم دیداری کنیم با کریتسوگو:bighug:
الان تصمیم نهاییم رو گرفتم , بعد از پایان دیدن F/Z تصمیم نهایی این شد که شخصیت محبوب شماره 1 = امیا کریتسوگو , لایت با اینکه خیلی عزیز هست , ولی نسبت به کریتسوگو بمراتب در درجات پایینتری قرار میگیره.
البته میکاسا :-* :x از شینگکی:x هم در رقابت بسیار شدیدی هست با کریتسوگو برای تصاحب جایگاه نخست.
------------
داود ساما(داود سان)@
ناروتو رو بخوام ببینم با اینهمه فیلر و بازی با اعصاب بیننده خو میرم وان پیس و بلیچ رو میبینم لااقل با اعصابم بازی نمیشه:d
--
یه سوال بار طنز و کمدی وان پیس بر دوش لوفی هست؟!:-/ تو عکس هایی که تو پست قلی گذاشتم این رو میدیدم.:d

آخرین ویرایش:
داود ساما(داود سان)@
ناروتو رو بخوام ببینم با اینهمه فیلر و بازی با اعصاب بیننده خو میرم وان پیس و بلیچ رو میبینم لااقل با اعصابم بازی نمیشه:d
--
یه سوال بار طنز و کمدی وان پیس بر دوش لوفی هست؟!:-/ تو عکس هایی که تو پست قلی گذاشتم این رو میدیدم.

بالاخره باید یکی از این انیمه های بلند رو ببینی دیگه :دی
=========================================
لوفی تو مرکزیت قرار داره ولی خیلی شخصیت های دیگه بهش اضافه میشه که تازه می تونی معنی کلمه طنز رو درک کنی. :دی مثلا Ussop-Sama :دی

پ.ن: شما میتونی داود ساما صدام کنی :دی

نماد وان پیس لوفی هست؟:-/ آخه من هر وقت اسمش رو میبینم اینجا ق4یافه لوفی میاد تو ذهنم8-|
این قیافه و حرکات لوفی خیلی داره قلقلکم میده برم تو کار وان پیس!:-s8-| از اون طرف هم پسرک مو نارنجی(ناروتو) چشمک میزنه. مبارزات خفیجی شنیدم داره این ناروتو یا بهتر بگم:
Naruto :The House of Filler :-":-":-":-":p
قسمت های کدوم بیشتره؟ ناروتو یا وان پیس؟ فرق بین ناروتو شیپوردن, اوپس حواسم نبود منظورم شیپودن هست:p با ناروتوی خالی چیه؟ چند قسمت از هر کدوم رو کلا میشه ندید و فرقی نمیکنه که ببینی یا نبینی؟ خفن ترین مبارز و مبارزات رو کدوم داره؟ کدوم طنزش بیشتره؟ کدوم بار احساساتش بیشتره؟ بعد دیدن کدوم من مثل F/Z بهش خواهم گفت شاهکاره!؟^:)^
:-/
(الان آکیبا سان میاد میگه وان پیس , داود ساما میگه ناروتو بعد سر همین دعواشون میشه میزنن همدیگرو لت و پار میکنن :d:-")
------------
حاجی سوال می پرسی در حد لالیگا! بین اون سه تا اگه غافلگیری های هیجانی می خوای کد گیاس، اگه خون و خونریزی و اکشن مشتی می خوای هلسینگ، و اگه یه داستان فانتزی سیاه می خوای برسرک رو شروع کن! ختم کلام:d
به گزینه هایی که گفتم FMA:B رو هم اضافه کن. حالا کدوم رو ببینم. یا اصلا این ها رو بیخی شم برم F/SN رو بگیرم:-"8-|:-" بعد برم سراغ بقیه:d

سلام
نماد وان پیس لوفی هست؟
آخه من هر وقت اسمش رو میبینم اینجا ق4یافه لوفی میاد تو ذهنم
8-|
این قیافه و حرکات لوفی خیلی داره قلقلکم میده برم تو کار وان پیس!
:-s8-|
از اون طرف هم پسرک مو نارنجی(ناروتو) چشمک میزنه. مبارزات خفیجی شنیدم داره این ناروتو یا بهتر بگم:
Naruto :The House of Filler
:-":-":-":-":p
قسمت های کدوم بیشتره؟ ناروتو یا وان پیس؟ فرق بین ناروتو شیپوردن, اوپس حواسم نبود منظورم شیپودن هست
:p
با ناروتوی خالی چیه؟ چند قسمت از هر کدوم رو کلا میشه ندید و فرقی نمیکنه که ببینی یا نبینی؟ خفن ترین مبارز و مبارزات رو کدوم داره؟ کدوم طنزش بیشتره؟ کدوم بار احساساتش بیشتره؟ بعد دیدن کدوم من مثل F/Z بهش خواهم گفت شاهکاره!؟
^:)^
ناروتو افت کرده ولی وان پیس همچنان با قدرت داره ادامه میده . دیدن هر 2 هم از واجباته . الان قطعاً میشه گفت که وان پیس سره از ناروتو . ولی برای تو که میخوای از اول ببینی ، ناروتو اوجهایی داره که بابای وان پیس هم بهشون نمیرسه .
ناروتو رو هم باید از اول ببینی . هم فصل 1 و هم شیپودن رو کامل ببین .
در کنار اینا بلیچ . فیری تیل و هانتر × هانتر رو هم حتماً ببین .

سلام

ناروتو افت کرده ولی وان پیس همچنان با قدرت داره ادامه میده . دیدن هر 2 هم از واجباته . الان قطعاً میشه گفت که وان پیس سره از ناروتو . ولی برای تو که میخوای از اول ببینی ، ناروتو اوجهایی داره که بابای وان پیس هم بهشون نمیرسه .
ناروتو رو هم باید از اول ببینی . هم فصل 1 و هم شیپودن رو کامل ببین .
در کنار اینا بلیچ . فیری تیل و هانتر × هانتر رو هم حتماً ببین .

پرهام، دیگه زندگیش رو تعطیل کنه، بشینه انیمه ببینه D:

@Prince Amir67
من پیشنهاد میکنم که بشین MushiShi رو ببین تا با اوج هنر یه انیمه آشنا بشی!

Stain Gate
خیلی خوبه:دی
واقعا ازش لذت بردم.نمیدونم احساس میکنم حتی از دث نوت هم بیشتر میتونه درگیرت کنه.
تا قسمت 17 دیدم.میشه گفت این انیمه واقعا خودش هم یه ماشین زمانه چون دقیقا کاری با من کرد که احساس میکردم هر قسمت 20 دقیقه ای فقط 1 دقیقه طول کشیده!:|:d
فقط نگران پایانشم.اگر پایان درست حسابی هم داشته باشه میره تو تاپ 10 من.:دی

نماد وان پیس لوفی هست؟:-/ آخه من هر وقت اسمش رو میبینم اینجا ق4یافه لوفی میاد تو ذهنم8-|
این قیافه و حرکات لوفی خیلی داره قلقلکم میده برم تو کار وان پیس!:-s8-| از اون طرف هم پسرک مو نارنجی(ناروتو) چشمک میزنه. مبارزات خفیجی شنیدم داره این ناروتو یا بهتر بگم:
Naruto :The House of Filler :-":-":-":-":p
قسمت های کدوم بیشتره؟ ناروتو یا وان پیس؟ فرق بین ناروتو شیپوردن, اوپس حواسم نبود منظورم شیپودن هست:p با ناروتوی خالی چیه؟ چند قسمت از هر کدوم رو کلا میشه ندید و فرقی نمیکنه که ببینی یا نبینی؟ خفن ترین مبارز و مبارزات رو کدوم داره؟ کدوم طنزش بیشتره؟ کدوم بار احساساتش بیشتره؟ بعد دیدن کدوم من مثل F/Z بهش خواهم گفت شاهکاره!؟^:)^
(الان آکیبا سان میاد میگه وان پیس , داود ساما میگه ناروتو بعد سر همین دعواشون میشه میزنن همدیگرو لت و پار میکنن :d:-")
------------

به گزینه هایی که گفتم FMA:B رو هم اضافه کن. حالا کدوم رو ببینم. یا اصلا این ها رو بیخی شم برم F/SN رو بگیرم:-"8-|:-" بعد برم سراغ بقیه:d

وان پیس فعلا 614 قسمت اومده که فیلراش هم خیلی کمن.ناروتوی اولی 220 قسمته که کلا سی چهل قسمت آخرش فیلرن!حالا حساب کن شیپودن چند قسمت فیلر داره(فکر کنم ناروتو شیپودن سیصد و شصت و خورده ای قسمت اومده باشه.)ناروتوی اولیه در مورد بچگی های ناروتو هستش و شیپودن میره برای زمانی که یکمقدار بزرگ تر شده.میزان طنز وان پیس خیلی بیشتره.فکر کنم هردوتاشون در یه حد صحنه های احساسی داشته باشن.شاید یه مقدار سرگذشت افراد تو وان پیس دردناک تر باشه.هیچ کدوم از اینا رو هم نمیش با یه سوووپر انیمه کوتاه مثل F/Z مقایسه کرد چون با هم خیلی فرق دارن.از لحاظ مبارزات هم بستگی به سلیقه داره.شاید از ناروتو خوشت بیاد و شاید هم از وان پیس.
در کل وان پیس خیلی بیشتر پیشنهاد میشه.:d
@پرهام:یک آرک از ناروتو نام ببرید که از آرک مارینفورد وان پیس خیلی بهتر باشد؟:d

من پیشنهاد میکنم که بشین MushiShi رو ببین تا با اوج هنر یه انیمه آشنا بشی!

پیشنهاد فوق‌العاده‌ایه

یعنی هر کی بخودش این ظلم و کرده و تا حالا Mushishi رو ندیده، بهتره همین الان هر چی انیمه داره Drop کنه و بره سراغ Mushishi

بدون شک بهترین و زیباترین انیمه‌ای (بلند و کوتاه) هست که تا حالا دیدم

داستان، روایت، شخصیت‌ها، موسیقی، آرت... یعنی تو تمام زمینه‌ها نامبِر وانه لعنتی.

مخصوصاً که داستان هم اپیزودیکه... شخصاً عاشق انیمه‌هایی هستم که داستان اپیزودیک دارن مثل Samurai Champloo , Natsume و...

بهترین کارهایی هم که تا حالا دیدم اکثراً کارهای اپیزودیک بودن

پ.ن: برم یک بار دیگه قسمت 8 ببینم با اون موزیک شاهکارش >_<

پیشنهاد فوق‌العاده‌ایه

یعنی هر کی بخودش این ظلم و کرده و تا حالا Mushishi رو ندیده، بهتره همین الان هر چی انیمه داره Drop کنه و بره سراغ Mushishi

بدون شک بهترین و زیباترین انیمه‌ای (بلند و کوتاه) هست که تا حالا دیدم

داستان، روایت، شخصیت‌ها، موسیقی، آرت... یعنی تو تمام زمینه‌ها نامبِر وانه لعنتی.

مخصوصاً که داستان هم اپیزودیکه... شخصاً عاشق انیمه‌هایی هستم که داستان اپیزودیک دارن مثل Samurai Champloo , Natsume و...

بهترین کارهایی هم که تا حالا دیدم اکثراً کارهای اپیزودیک بودن

پ.ن: برم یک بار دیگه قسمت 8 ببینم با اون موزیک شاهکارش >_<

آریا خان، همه ی چیزهایی که گفتی رو باید ضرب در هزار کرد....
توصیف این انیمه واقعاً سخته

اون موزیک شاهکار قسمت 8، تَکِ تَکِ ـه..کلاً موسیقی ـش مو به تن آدم سیخ میکنه O__O

Attachments

@امیر
در مورد F/Z !!!
شفاف سازی کنم! :d
اون بخشی که اسکندر کبیر ، جلوی آرتور ایستاد، مشخص بود که اسکندر نمیخواد بزنه نفله ـش کنه!!! علاوه بر اینکه مشخص بود توی انیمه،توی رمان هم (با تشکر از محمدعلی) اومده که اونجا اسکندر 100% میتونسته آرتور رو بفرسته اون دنیا!!! اما ... تو دنیا و توی وجود اسکندر ( و دریمود) یه چیزی وجود داره که کریتسوگو به کل ازش بی بهره ـست،آرتور هم فقط حرفش رو میزنه! :-" اون چیه؟؟؟ شرافت!!! :d
وقتی اسکندر میفهمه که آرتور اشتباهی اومده دنبالش،ارابه ـش رو فدا میکنه،ولی آرتور رو نمیزنه که شاید در آینده به راه راست هدایت بشه! :-"
اصلا اگر اسکندر میگفت آیونیون هیتاری ، آرتور مثل همون قسمت 11 دچار بالا آوردن کف و خون میشد! حتی اگر اکس کالیبر رو هم میزد،باز هم هیچ غلطی نمیتونست بکنه! :-" (اصلا وقتی گفته میشه،اسکندر توی همون حالت،با ارابه میتونست جلوی اکس کالیبر بایسته،نیازی به آیونیون هیتاری نیست اصلا! :d )
اما در مورد مبارزه با گیلگمش! اتفاقا تنها کسی که میتونست این اتفاق بیفته،همینه:-s من از گیلگمش خیلی بدم! خیلی!!! (البته توی F/SN کاراکتر محبوبم گیلگمش و کوتومینه بودن! :-" ) اما گیلگمش حتی بعد از مبارزه، باز هم به اسکندر و ویور احترام گذاشت! و همین احترامش هم کافیه تا منم اونجا بهش احترام بزارم! :d
اما قسمت 24 یه چیز خیلی عالی داشت! :bighug: اونجا که کریتسوگو به آرتور دستور داد جام رو نابود کنه،من بسی لذت میبردم که آرتور اینجوری داره ضایع میشه>:) ، قبلش هم که جلوی گیلگمش تحقیر شد :-"
کلا آرتور باید همون قسمت 4 میمرد :d فقط خوب...اسکندر شرافت مند به خودش اجازه نداد که مبارزه ی 3 به 1 بشه و آرتور بترکه :d
به بیان ساده تر ، کلا آرتور عددی نیست در مقابل اسکندر کیبر بخواد چیزی بگهb-)
بعد از F/Z اصلا برو سراغ همین! بعدش وان پیس:-"
راستی چطور با اینکه به لوفی جانت جسارت کردم اقدامی نکردی؟!:-s
لوفی جانم؟ :d فقط بین کلاه حصیری ها رو هم اگر در نظر بگیرم لوفی تو 5 تای اول نیست برام! :-" دیگه بریم توی کل انیمه ... :d
و در مورد لوفی هم بگم که ، اتفاقا با فن های وان پیس معتقدیم باکاترین کاراکتر انیمه ای لوفی ـه! و به داشتن این مقام افتخار میکنیم :d (البته خوب همه باهامون موافق نیستن! ولی خوب ما باکاترین میدونیم:-" )
اما همینطور که داوود گفت،وقتی کلاه حصیری ها دور هم جمع میشن،طنز واقعی معنا پیدا میکنه! زورو،سانجی،کاپیتان اسوپ،نامی ...(اینا تو اپنینگ اول هستن:-" ) هرکدوم طنز مخصوص خودشون رو دارن! و دوباره علاوه بر طنزهای تکی،وقتی زوج میشن هم باز یه نوع طنز دیگه و ...! :d کلا عشق است وان پیس:bighug:
----
من پرهام نیستم،ولی نظرم رو میگم :d
پرهام، دیگه زندگیش رو تعطیل کنه، بشینه انیمه ببینه D:
بالاخره هر انیمه بینی، یه بازه ی زمانی از زندگیش رو باید چنین کاری کنه! :d

@پرهام:یک آرک از ناروتو نام ببرید که از آرک مارینفورد وان پیس خیلی بهتر باشد؟:d
من آرک پین رو بهتر میدونم:-"
در مورد آرک پین و مارینفورد
البته غیر از پایانش! :| که ناروتو آخرش گند زد،و مارینفورد آخرش ترکوند! :-"
اما توی خود وان پیس، آرک واتر7 رو بسیار بسیار بسیار بسیار خفن تر از مارینفورد میدونم! :d حتی آراباستا رو هم بهتر میدونم! :d
---
بحث Mushishi شد ، انیمه ی خوبی بود، ولی بعضی قسمت هاش رو من احساس میکردم ایده هاش تکراریه و چنین چیزی رو قبلا هم توی خود همین انیمه دیدم :-"
ناتسومه رو بیشتر میپسندم من :d نیانکو سنسه:bighug:

آریا خان، همه ی چیزهایی که گفتی رو باید ضرب در هزار کرد....
توصیف این انیمه واقعاً سخته

اون موزیک شاهکار قسمت 8، تَکِ تَکِ ـه..کلاً موسیقی ـش مو به تن آدم سیخ میکنه O__O

واقعاً توصیف‌اش سخته...

موسیقی قسمت 8 که فوق‌العاده است... کلاً لحظه لحظه انیمه بینظیره...

آخرین صحنه قسمت 2 با اون اندینگ بینظیر رو هر وقت میبینم، دیوونه میشم!... یا اون قسمت بچه‌گیهای Ginko

اندینگهای انیمه یکی از یکی شاهکارتره.

شخصیتهایی هم که تو هر قسمت معرفی میشن عالی‌ان، اصلاً بدجوری آدم باهاشون اُنس میگیره... اونم تو 20 دقیقه ناقابل!

آخر هر قسمت هم از اینکه دیگه نمیبینیشون یک حس عجیبی بین خوشی و ناخوشی به آدم دست میده... یکی از بهترین نکته‌های انیمه القای حس Ginkoبودنه... یعنی داستان یکجوری روایت میشه که انگار بیننده با Ginko یک نفرن

حس عجیبیه، نمی‌تونم توصیفش کنم.

بحث Mushishi شد ، انیمه ی خوبی بود، ولی بعضی قسمت هاش رو من احساس میکردم ایده هاش تکراریه و چنین چیزی رو قبلا هم توی خود همین انیمه دیدم :-"
ناتسومه رو بیشتر میپسندم من :d نیانکو سنسه:bighug:

بالاخره هر کی نظری داره... نظر شمام با اینکه خیلی کَجه ولی مورد قبول واقع میشه:d

فقط اینو بگم که Natsume جلو Mushishi مثل زنگ تفریح میمونه...! نظر شخصی(همون فکته خودمون):-"

سلام
Shingeki no Kyojin رو تا قسمت 5 دیدم .
فقط اومدم بگم من میکاسا میخوام و برم بقیشو ببینم :دی
پرهام:یک آرک از ناروتو نام ببرید که از آرک مارینفورد وان پیس خیلی بهتر باشد؟
yahoo_4.gif
آرک و مارک که یادم نیست .
ولی میتونب مثلاً
مبارزه دانزو و ساسکه
رو به یاد بیاری :دی

آخرین ویرایش:
Stain Gate
خیلی خوبه:دی
واقعا ازش لذت بردم.نمیدونم احساس میکنم حتی از دث نوت هم بیشتر میتونه درگیرت کنه.
تا قسمت 17 دیدم.میشه گفت این انیمه واقعا خودش هم یه ماشین زمانه چون دقیقا کاری با من کرد که احساس میکردم هر قسمت 20 دقیقه ای فقط 1 دقیقه طول کشیده!:|:d
فقط نگران پایانشم.اگر پایان درست حسابی هم داشته باشه میره تو تاپ 10 من.:دی
بدون اینکه چیزی اسپویل کنم فقط میگم که نگران پایانش نباش:d
البته پایان اصلیش داخل OVA هست

یا حضرت مجید!!!!
من چند صفحهء آخر این تاپیک رو خوندم و کلا تنها چیزی ک میتونم بگم اینه ک اگه میشه فارسی حرف بزنید دوستان!!!:D
راستش من کلا تا حالا هیچ انیمه ای ندیدم و اومدم ک بپرسم ببینم پیشنهاد میکنید چیرو ببینم و اینکه جون بچه هاتون اسم انیمه رو کامل بنویسید چون من عمرا اگه بدونم برای مثالf/z چیه !!!
کلا ممنون میشم یه انیمه سریال خوب معرفی کنید ک من ببینم و اگه هم تونستین لینکش رو هم برام برفستین اگه هم ن که بازم دمتون گرم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or