Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@ داوود بخش مبارزات، البته یکی مثل ساسکه رو کلا فاکتور باید گرفت تو انیمه! :|
و از اونطرف،با این "یا علی مدد" توی وان پیس هم مخالفم! :d یعنی نه اینکه نیستا! :d هست!!! ولی خوب،به وقتش توازن قدرت هم توی وان پیس هست! :d یعنی میشه تقریبا ملت رو طبقه بندی کرد! :-"
توی ناروتو ، ناروتو یا ساسکه میزنند خدای قدرت توی انیمه رو هم مترکونند:-" اما...توی وان پیس، لوفی اینا بخوان برن جلوی خداهای قدرت،رسما هیچ غلطی نمیتونند بکنند :-"
یعنی این "یا علی مدد" هرجایی هم به کار نمیاد! :d

اما در کل مقایسه ی خوبی کرده بودی :-" و اینکه ملت رو به دیدن وان پیس تشویق میکنی هم بسیار عالیست>:)
---
یکی بیاد من رو نجات بده! :| دیروز یک سری انیمه (200 گیگ :| ) ریختم برای یکی از اقوام ، الان اومدم هاردم رو وصل کردم یکمی بین انیمه ها بگردم 4تا قسمتی چیزی ببینم از بی حوصلگی در بیام! اول رفتم سراغ Mushishsi دیدم نیستش :| ، بعد رفتم Usagi Drop دیدم اینم نیست،بقیه ی انیمه ها رو چک نمودم، دیدم بقیه هم نیستن(مثل باکومن ها ...) بعد فهمیدم سوتی دادم Cut کردم ـشون! :| ، هارد رو دوباره امروز عصر اورد پیشم یه سری دیگه براش بریزم،الان وصلش کردم که برگردونم انیمه ها رو...دیدم بــــــله! :| چیزایی که ریختم نیستن! :| حالا اینکه ریخته روی هارد دیگه ای یا کلا فرستاده اون دنیا خدا داند! فقط امیدوارم برگردن! چون بهترین انیمه هام بر باد رفتن! از F/Z بگیر تا Ano Hana ... :((

واقعا هیچ انیمه ای ندیدی ؟ یعنی حتی فوتبالیست ها ؟:d
(کدوم بچه ها ؟ :d )
Fate/Zero = F/Z
اینها را فعلا بچه های تاپیک متفق القول شدن که باید دیده شن :
Death Note
Fate/Zero
Code Geass
و ...
(تو رو خدا حافظه رو نگاه کن کلا یادم رفت چی چی ها دیدم :d فکر کنم یه خاطر تعداد زیاد انیمه هایی که توی این مدت دیدم )
شما فعلا با همین ها شروع کن

ب نظرت ممکنه ایرانی باشی و فوتبالیست‌ها رو ندیده باشی؟!!:D
آقا دمت گرم حتما با F/Z :D شروع میکنم...
راستی دیدن این کارتون‌های بتمن و جاستیس لیگم انیمه دیدن محسوب میشه؟؟:دی

سلام
Shingeki no Kyojin رو تا قسمت 5 دیدم .
فقط اومدم بگم من میکاسا میخوام و برم بقیشو ببینم :دی
برادر پرهام مدیر هستی باش , من رو هم یکبار بن کردی:-s ولی میکاسا خیلی خیلی خاطر خواه داره همین الانشم دعوا سرش زیاده شما دیگه کجا میخوای بیای؟!8-|
-------------
امیرحسین ساما@
مهم اینه که پوتر شد گاریش:-" , همون کستر رو که فاکتور گرفتی آرتوریا با نوبل فانتازمش از بین برد:bighug: البته مثل اینکه گیلگمش هم میتونست ولی مردک انگار از دماغ خر افتاده بود , شمشیرش اوف میشد علیه کستر استفاده شه . چقدر مغرور بود آخه این!(البته من داستان گیلگمش رو خوندم , اونجا هم مغرور هست ولی اتفاقاتی که میوفته در آخر خیلی تغییرش میده!) همه بقیه مرد بودن ولی آرتوریا بقول ایسکندر یه دختر بود که نه بچگی کرده بود نه عاشق شده بود , اصلا فرصتش رو نداشت . مسئولیت عظیم پادشاهی افتاده بود گردنش. آدم دلش براش بسیار میسوزه:((. بخوام بر فرض غیر آرتوریا و کریتسوگوی محبوب و عزیز یکی رو انتخاب کنم , احتمال زیاد همین ایسکندر و اربابش باشن:">
یعنی یه لذتی میبره آدم میاد این تاپیک همه جمع هستن اینجا بدور از فن بازی کنسولی با هم بحث میکنن راحت بی توهین , بی دلخوری. تو خیلی موارد هم با هم توافق دارن مثل:
شاهکار بودن Fate/Zero :x و house of filer بودن ناروتو :p و شیش زدن نصف کرکترهای وان پیس مخصوصا کلاه حصیری ها:-"
-----------
آقا یه سوال دیگه. کلمات زیر رو معنی دقیق میخواستم پیلیز.

سان , ساما , سنپای , کو*ن :d (مثل ایسه کو*ن توی high school dxd) , دونو . فعلا همین ها یادم میاد.
-
یه نکته ای رو بگم. من درسته طرفدار لایت هستم, ولی با تمام کارهاش موافق نیستم, مثل کشتن نامزد مامور fbi و اون مامورای اف.بی.آی به اون شیوه! نکته ی دیگه که تو انیمه اذیتم کرد مرگ ساده ی L بود . درسته دوست نداشتم لایت رو شکست بده ولی دیگه اونقدر باارزش بود L که به اون سادگی نمیره!:( کلا بازم میگم خاک تو سر مانگاکا و کارگردان انیمه هم بخاطر پایانش و خنگ شدن لایت جلو ملو! و همچنین مرگ ساده ال
---
یه سپاس هم بکنم از همتون که F/Z رو معرفی کردین و اصرار به دیدنش
آریگاتو اوزایماس (درست گفتم!؟:-/:d)

با وجو برسرک و FMA:B و هلسینگ التیمیت و کد گیاس . . . باز F/SN را با وجود تمام بدگویی های امیرحسین آکیبا گذاشتم دانلود شه! :| من چم شده؟!:-s

آخرین ویرایش:

سان , ساما , سنپای , کو*ن
:d
(مثل ایسه کو*ن توی high school dxd) , دونو . فعلا همین ها یادم میاد.
-
به طور خلاصه :( حاصل تحقیقات شخصی :d)
San = آقا ، خانم ( مثال ساگارا سان )
Sama = همون معنی San رو میده فقط به صورت رسمی تر و معمولا برای کسی استفاده میشه که جایگاه بالاتری داره ( مثال اسکار ساما )
Senpai = تو محیط مدرسه به معنی سال بالایی و توی محیط دیگه به معنی شخص با مقام یا تجربه ی بالاتر .
Kohai = معنیش بر عکس Senpai میشه
Kun = پسوند برای جنس مذکر . احتمالا معنی "جان" میده ( مثال ساگارا ک*ون )
Chan = پسوند برای جنس مونث . احتمالا معنی "جان" میده ( مثال کانامه چان )
Sensei = به معنی معلم ( دکتر ، وکیل ، سیاست مدار و ...)
تا جایی که من دقت کردم Chan و Kun و San فقط با اسم فامیل به کار برده میشن

اگه کسی از دوستان اطلاعات دقیقتری داره خواهشا در اختیار بذاره

با وجو برسرک و FMA:B و هلسینگ التیمیت و کد گیاس . . . باز F/SN را با وجود تمام بدگویی های امیرحسین آکیبا گذاشتم دانلود شه!
:|
من چم شده؟!
:-s
این حالتی که شما دچار شدی به سندرم F/Z معروفه و چیز عجیبی هم نیست و برای همه اتفاق میافته ( من جمله خودم :d) و درمان قطعیش اینه که حداقل 6 قسمت از F/SN تماشا کنی :d

آخرین ویرایش:
با سلام بچه ها یکی بیاد در مورد انیمه های این فصل بهمون بگه چی میاد چی نمیاد ‍!!

کدوم رو ببینم شاتی چیزی ازش بزارید یکم تو فصل مدرسه خوش باشیم انیمه ی خوب میاد !

ولی من شینگکی میخوام ‌! =((
زود تموم شد کاش 101 قسمتی بود مثل دی - گرای من

راستی بچه ها یک سوال دیگه :

این گوش گربه ای ها هستن نماد چین ؟ یعنی افسانه ای چیزی پشتشه کسی میتونه توضیحی بده !‌

Chan = پسوند برای جنس مونث . احتمالا معنی "جان" میده ( مثال کانامه چان )

ولی کاگورا میگه گین-چان !‌
تو انیمه ی گینتاما !‌

آخرین ویرایش:
سلام رفقا...
۱- من هرچی گشتم دوتا لینک سالم از f/z پیدا نکردم اگه لینک دارین لطفا برام پ.خ کنید.
۲- سایت دنیای انیمه چرا عضو جدید نمیگیره؟؟
۳- فروم یا سایتیم که برای تازه واردایی مثل من باشه هم اگه میشه معرفی کنید...ایرانی بودن یا نبودنشم مهم نیست.

ولی کاگورا میگه گین-چان !‌
تو انیمه ی گینتاما !‌

کاگورا که اصلا ژاپنی نیست ، خارجیه :d پس مشکلی نداره :d
ولی خودمونیما حالا خوبه من گفتم که نتیجه ی تحقیقات شخصیه و منبع معتبری نداره ، شما باید سریع مثال نقض بیاری ؟ :d
- من هرچی گشتم دوتا لینک سالم از f/z پیدا نکردم اگه لینک دارین لطفا برام پ.خ کنید.
اگه IDM نصب داری از این جا یکی یکی قسمت ها را انتخاب کن و بزن پخش بشن . بعد IDM خودش به صورت خودکار لینک دانلودش را بهت میده
Best Animes | Fate Zero

سان , ساما , سنپای ...
در تکمیل توضیحات دوست‌مون و برای اطلاعات بیشتر می‌تونید به ویکی‌پدیا سر بزنید:
Japanese honorifics - Wikipedia, the free encyclopedia

به‌طور خلاصه، البته با اجازه اساتید:
San: آقا، خانم. یک پسوند مودبانه‌اس که در گفتار رسمی و غیررسمی به کار می‌ره. این عبارت می‌تونه بسته به کسی که استفاده‌اش می‌کنه معنی صمیمی‌تر (مثل «جان» خودمون) هم بده؛ مثلا اگه اشتباه نکنم، زن و شوهرها خیلی وقت‌ها همدیگه رو با این لفظ صدا می‌کنن. سان رو می‌شه بعد از شغل یا سمت فرد هم آورد، مثلا: honya-san می‌شه: کتاب‌فروش.
Sama: برای خطاب کسی که سطح‌اش خیلی از ما بالاتره یا اینکه احترام و ارزش خیلی زیادی براش قائلیم به کار می‌ره.
Kun: واژه‌ای مودبانه‌اس که در مورد پسرها (بیشتر) و مردان (شاید کمتر) به کار می‌ره؛ معمولا از «سان» صمیمی‌تره یا دستکم به اندازه اون رسمی نیست. خیلی وقت‌ها برای صحبت کردن یا یاد کردن از مردهایی که از نظر سنی از فرد گوینده کوچکتر هستن استفاده می‌شه، خیلی وقت‌ها هم برای مردی که گوینده بهش نزدیکه و تقریبا در یک سن و سال هستن (دوست، فامیل و ...).
پ.ن: البته خودم ترجیح می‌دم کسی با این پسوند مودبانه ازم یاد نکنه!
Chan: چان برای خانم‌ها و دخترهای جوون، بچه‌های کوچیک، نوه‌ها، حیوون‌ها و مخلوقات کاوایی و تو دل برو و ... به کار می‌ره. دلداده‌ها هم از چان برای صدا زدن همدیگه استفاده می‌کنن. استفاده ازش در مورد افرادی که درجه یا مقام بالاتر از فرد گوینده دارن مودبانه نیست.
و ...
این گوش گربه ای ها هستن نماد چین ؟ یعنی افسانه ای چیزی پشتشه کسی میتونه توضیحی بده !‌
(واکنش احتمالی امیر آکیبا به بحث در مورد گوش-گربه‌ای‌ها!: 8-|[-() :d
داستان یا افسانه خاصی که یادم نمی‌آد، ولی مردم ژاپن ظاهرا باور داشتن که بعضی از حیوانات، مثل گربه و روباه، در شرایط خاصی قدرت‌های جادویی به دست می‌آوردن و می‌تونستن به ظاهر انسان دربیان.
Many indigenous Japanese animals are thought to have magical qualities. Most of these are henge (変化[SUP]?[/SUP]), which are shapeshifters (o-bake, bake-mono[SUP][3][/SUP]) that often appear in human form, mostly women
.
Yōkai - Wikipedia, the free encyclopedia
Bakeneko - Wikipedia, the free encyclopedia
پ.ن: راستی، با جستجوی «cat ears» با یک محصولِ نمی‌دونم بگم جالب یا بگم احمقانه هم آشنا شدم:|:d:
ThinkGeek :: Necomimi Brainwave Cat Ears

خوب من هرچی خواستم زور بزنم،دیدم حسش نیمد!
اولی رو چون گفتی اواخر دیدم، گفتم 99% باید مال همین انیمه باشه! چون کاملا با جو اینجور دوران و فضا جور در میومد :d
86 هم خیلی تابلو بود:-" کلا بلیچ رو چرا راحت تر نسبت به بقیه ی انیمه ها میتونم حدس بزنم؟ :-"
آخری رو هم یعنی واقعا درست حدس زده بودم؟! :-" یعنی تنها انیمه ای که یادم میومد بچه ها آهنگ میخونند، Usagi Drop بود:x برای همین تا حدود زیادی مطمئن بودم خودشه :d (اصلا همون آهنگیه که بچه ها میخونند دیگه؟ :d ) اینجا؟ :d

ولی خوب،چون فقط همین 2تا بودن روم نشد پست بدم=))

ولی 89 واقعا از آنو هانا بود؟ :| من بهتره برم خودکشی کنم! :(( شایدم بهتره برم برای بار سوم ببینمش:-" بهم برخورد که نتونستم تشخیص بدم :d البته آشنا بود،ولی اصلا آنو هانا نیمد تو ذهنم :|
البته اگر هم بیشتر زور میزدم،بازم نتیجه ای غیر از همون 3تا نداشت:-"

Usagi Drop
یکی از قشنگ ترین و زیبا ترین انیمه هایی بود که تا الان دیدم. یعنی با روح آدمی بازی میکنه.
عاشق OSTهاشم...دوبله ی کار و طراحی هاش، عالی بود.

من از هر چی Happy-Ending بدم میاد و حالم رو بد میکنه...ولی تو این انیمه اصلاً تحمل دیدن یه داستان با پایان painful رو نداشتم...(هر چند که مانگاش ادامه دار بود و انیمه نیمه کاره رها شد)

از اون کارهاس که دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه.

P.S
√Bestamvsofalltime ▪ Ivy Bridge AMV
دیدمیش، قشنگ بود..ولی اگه یه J-Music روش بود، به نظرم خیلی بهتر میشد D:

+++++++++

F**K

آخرین ویرایش:
سلام
پرهام از اونجا بهتر خیلی مبارزات خوبتری رو میشه نام برد.
:biggrin1:
مثلا
مبارزات ساسکه اکثراً فیلم هندی هستن . همون که مثال زدم هم یه جورایی هندیه ولی خودم دوست دارم اونو :دی
اونی که خودت گفتی هم خیلی خوب بود .
برادر پرهام مدیر هستی باش , من رو هم یکبار بن کردی
:-s
ولی میکاسا خیلی خیلی خاطر خواه داره همین الانشم دعوا سرش زیاده شما دیگه کجا میخوای بیای؟!
8-|
جاهای دیگه که دسترسی ندارم ولی اینجا اگر لازم بشه براش از قدرتم سوءاستفاده هم میکنم :دی

پرهام چند صفحه قبل گفت ناروتو یسری اوج داره که بابای وان پیس هم بهش نمیرسه.کاملا با این حرف موافقم.یسری صحنه ها توی ناروتو من احساس میکردم هیجان و انرژِی از صفحه مانیتور داره میزنه بیرون:d.ولی متاسفانه در حال حاضر خیلی اوضاع ناروتو خرابه.
از اونطرف وان پیس یه آرک مارینفورد داره،که بابای ناروتو که سهله،بابای خود وان پیس هم بهش نمیرسه:d
در جواب اون دوستی هم که دنبال یه کار تو مایه های F/Z هستش.باید بگم که نگرد آقا.منم مثل شما بودم ولی همه جا رو زیر و روی کردم و ته چیزی که پیدا کردم Breserk بود.
آقایون این همه از کدگیاس تعریف میکنید همونی که یه مشت دختر دبیرستانی تو عکساشن؟:|من رفتم دنبال لینکاش اون چیزایی که پیدا کردم زمین تا آسمون با تعریفای شما فرق میکرد:d
Welcome to N.H.K رو هم بالاخره تموم کردم.جا داره از همه دوستانی که معرفیش کردن( محمد علی و خلیل) و خصوصا خلیل که تورنتش رو برام فرستاد یه تشکر ویژه بکنم:d

امیر بازم فن بازیش شروع شد !
دیگه عادت کردیم، بگذریم:d
------------------------
51820784221260402803.jpg

Hokuto No Ken

109 قسمت
ژانر:action, Drama, science fiction, Shounen
رده ی سنی : 15+

انیمه بسیار قدیمی هست، اینم یه جورایی مارو یاد قدیم انداخت!
1987 مثل اینکه استارتش زده شده، داستان شامل دو قسمت میشه که یکی اتفاقات عادی هر قسمت هست و یکی دیگه هم در کنارش داستان اصلی رو پیش میبره !
داستان در مورد اینه که جهان از بین رفته و وحشی گری و خشونت همه جا رو فرا گرفته !
در این جهان از بین رفته دو مدرسه به نام های "هوکوتو" و "نانتو" بوجود آومده که روش های عجیبی رو به شاگردانشون یاد میدن! کنشيرو(شخصیت اصلی داستان) جانشین روش هوکوتو هست و بقیه ی داستان !
انیمه زیاد خوش ساخت نیست، ولی خوب قدیمی هم هست، شخصیت پردازی ضعیف کاراکتر ها، داره توی انیمه داد میزنه! مخصوصا شخصیتهای اصلی داستان(بغیر از کنشیرو)
در کل انیمه ی جالبی نبود، و نیاز ها رو براورده نکرد

5.0 از 10

-------------------------------------------------
57735486672541432594.jpg

Jormungand

ژانر : Action, Adventure, Seinen
رده ی سنی : 18+
دو فصل، هر کدام 12 قسمت که میگن با تاخیر بوده و کلا یک فصل هست

کوکو حکمت یار، زن جوانیه که تحت نظر سازمان HCLI مشغول به داد و ستد در تجارت اسلحه هست. کوکو و تیم محافظانش، به عنوان یکی از اسلحه فروشان غیر رسمی HCLI در بسیاری از کشورها مشغول فروش اسلحه هست که بسیاری از آنها به صورت غیرقانونی هستند.
شخصیت اصلیی توی انیمه وجود نداره یجورایی ! همه ی شخصیت ها شخصیت پردازیشون عالی کار شده و ممکنه شما از این همه شخصیت یکی رو بهتر از بقیه بدونید (هرچند من به صورت وحشتناکی از همشون خوشم میاد:d)
تنها مشکلش این هست که از لحاظ داستانی کمی از خیلی خوب بودن پایین تره ! مبارزه های باحال، شخصیت پردازی عالی و به همراه داستانی خوب این انیمه رو به یک انیمه ی خیلی خوب تبدیل کرده !
کمی حس و حال بزرگسالانه هم داره که خیلی بهتر از Code Geass و بقیه ی انیمه هایی که کمی(یا بهتره بگم زیاد) حالت بچگونه دارن هست !(همین سبک هایی که چندتا بچه یهو میان دنیا رو فتح میکنن !)(نمیخوام بگم که این حالت بده ! ولی دیگه دارن شورشو در میارن !)
در کل کاملا لذت بخش و راضی کننده بود

8.8 از 10

پرهام چند صفحه قبل گفت ناروتو یسری اوج داره که بابای وان پیس هم بهش نمیرسه.کاملا با این حرف موافقم.یسری صحنه ها توی ناروتو من احساس میکردم هیجان و انرژِی از صفحه مانیتور داره میزنه بیرون:d.ولی متاسفانه در حال حاضر خیلی اوضاع ناروتو خرابه.
از اونطرف وان پیس یه آرک مارینفورد داره،که بابای ناروتو که سهله،بابای خود وان پیس هم بهش نمیرسه:d
در جواب اون دوستی هم که دنبال یه کار تو مایه های F/Z هستش.باید بگم که نگرد آقا.منم مثل شما بودم ولی همه جا رو زیر و روی کردم و ته چیزی که پیدا کردم Breserk بود.
آقایون این همه از کدگیاس تعریف میکنید همونی که یه مشت دختر دبیرستانی تو عکساشن؟:|من رفتم دنبال لینکاش اون چیزایی که پیدا کردم زمین تا آسمون با تعریفای شما فرق میکرد:d
Welcome to N.H.K رو هم بالاخره تموم کردم.جا داره از همه دوستانی که معرفیش کردن( محمد علی و خلیل) و خصوصا خلیل که تورنتش رو برام فرستاد یه تشکر ویژه بکنم:d
کد گیاس بعد از F/Z و دث نوت برای من بهترین انیمه کوتاهه،داستان زیبا و درگیر کننده ای داره،اینجوری هم نیست که زوری شخصیت ها رو زنده نگه داره.شدیدا توصیه میشه.حالا اینکه چند تا دختر دبیرستانی هم داره که دلیل نمیشه شما از دست بدیدش:d

1984 ...
1983 مانگاش بوده
1983 تا 1988 بوده و 245 فصل
در اصل شما درس میگی 1984 شروع شده از شبکه ی ( Fuji TV ) و بعد به دلایلی متوقف شده (حالا دلیلشو نمیدونم )
مهم هم نیست! بر هر حال انیمه قدیمی هست و چهار سال طول کشیده تا تموم بشه !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or