دوستانی که میخوان F/SN رو ببینن. توجه داشته باشید که استودیو Ufotable (سازنده ی F/Z) اعلام کرده که داره یه انیمه از F/SN میسازه. البته مشخص نیست که همون داستانی باشه که توی انیمه ی F/SN که الان هست و DEEN ساخته س یا اینکه سومین route داستانی که هنوز انیمه نشده ست.
برای اینکه احیانا کسی گیج نشه، بازی F/SN سه تا خط داستانی داره.
خط داستانی اول همونه که توی انیمه ی سال 2006 استودیو DEEN ساخته شده و کیفیت خوبی نداره.
خط داستانی دوم توی فیلم Unlimited BladeWorks ساخته شده که این یکم بهتره ولی بازم ضعیفه.
خط داستانی سوم که من قبلا در مورد داستان و اهمیت داستانش توضیح دادم، هنوز انیمه نشده. شاید انیمه ای که استودیو Ufotable از F/SN اعلام کرده، این باشه، شایدم یه بازسازی کامل باشه یا یه چیز دیگه.
این حالتی که شما دچار شدی به سندرم F/Z معروفه و چیز عجیبی هم نیست و برای همه اتفاق میافته ( من جمله خودم :d) و درمان قطعیش اینه که حداقل 6 قسمت از F/SN تماشا کنی :d
تا قسمت 3 دیدم. اگر به شاهکار F/Z نمره 11از 10 بدم (که حقشه 100000000000000000%):bighug: به این f/sn تا قسمت 3 که دیدم بزور 4 میدم با ارفاق البته.l-) این چه آشغالی هست ساختن , تا اینجا تقریبا حق میدم به امیرحسین بخاطر بدگویی هاش :d
تا قسمت 3 که دیدم همه چی نسبت به f/z خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی در سطح پایینتری قرار داره. از اونمعلمه که اصلا نمیخوره به این انیمه بگیر تا مبارزات و طرحی ها و . . . شخصیت اصلی هم که برنج شفته است. (بلا نسبت برنج شفته ولی نمیدونم چرا همچنان یه چیزی در درونم میگه بقیه اش رو هم بگیر
----
از ناروتو و ناروتو شیپودن دقیقا چند قسمت فیلر هست و کدوم قسمت ها هست!؟ میخوام اگه شد برم تو کارش البته با Skip کردن فیلرهاش
مطمئنآ با وجود انیمه هایی مثل کوروکو و هاجیمه ایپو شانسی برای بهترین فصل شدن نداره ولی انیمه بدی نیست هرچند فکر نمیکنم با سلیقه همه جوردربیاد یه ذره عجیب غریب میزنه کلآ :d
من به این نتیجه رسیدم که اگه میخوای زندگی یه نفر رو خراب کنی....کافیه بهش انیمه بدی.
قبلاً تو تاپیک گفتم، بعد از کار تو معدن، سخترین زندگی رو انیمه بین ها دارند....بطور کلی تو یه دنیایی دیگه نفس میکشند D:
P.S
آهنگ Oki Tsu Miya هم خیلی قشنگه...ولی به سحرآمیز بودن Umi Sakai نیستش (ضمیمه) P.SS
شاید این رو گوش کنی، اون یکی از سرت بی افته D:
++++++++++
قسمت اول Kill La Kill رو فن ساب "کامی" دیدم...باحال بودش، امیدوارم که Sawano Hiroyuki همونطور که تو حمله به غول، ترکُند، اینجا هم بترکُنه D:
درباره ی دوبله هم نظرم مثبته ولی عالی نیست..حتی با وجود خانم Ami Koshimizu که فقط بخاطر دوبلور کالین تو Code Geass دوستش دارم...دوبله ی کار منو خیلی نگرفت
حالا باز وجود Nobuyuki Hiyama باعث میشه که نظرم رو بیشتر عوض کنم...قبلاً که تو Gurren Lagann ـشون، ترکُند.....بطور کلی بین مردها، بعد از Katsuyuki Konishi و Daisuke Namikawa تنها کسی هستش که میتونه منو به هیجان بیاره (:
مطمئنآ با وجود انیمه هایی مثل کوروکو و هاجیمه ایپو شانسی برای بهترین فصل شدن نداره ولی انیمه بدی نیست هرچند فکر نمیکنم با سلیقه همه جوردربیاد یه ذره عجیب غریب میزنه کلآ
خوب...با اینکه گفته بودم قراره روزی 2-3تا از توضیحات آریا-ساما در مورد انیمه های پاییزی رو بخونم،ولی تنبلی کردم و تا امشب هیچیش رو نخونده بودم
امروز نشستم و خوندم و باید بگم که اگر حتی حس دیدن انیمه ی پاییزی یا شرایطش رو ندارید،این پست رو بخونید که در حد گینتاما کمدی خفنی داره!
خوب حالا در مورد انیمه ها...اول اینکه معلوم نیست چه چیزایی بتونم ببینم،یا اصلا میتونم چیزی ببینم یا نه! :d ولی یک سری انیمه انتخاب کردم و اولیش رو فرستادم برای دانلود(در همون حال خوندن و تا 10 مین دیگه تموم میشه ) قبل از گفتن لیستم،اول لینک این پست آریا رو بزارم که بسیار به درد میخوره اگر کسی هست غیر از من که نخونده هنوز
حالا لیست انتخابی من : Coppelion Galilei Donna Kill La Kill Kyokai no Kanata Kyousogiga Nagi no Asukara Pupa Samurai Flamenco
البته خوب مثل هر فصل که یک لیست بلندبالا انتخاب میکنم و آخرش فقط 2-3تاش رو میبینم اصلا و ابدا بعید نیست که اینا هم نصفش رو حتی نبینم مخصوصا با شرایطی که الان دارم! :d
اما بین اینا ، 3تای آخر مخصوصا آخری رو خیلی منتظرشم :d مخصوصا که تا مترجمش 100% تضمین شدست که همیشه کارای خوبی بر میداره! :d همینطور که آریا-ساما گفت ، اون 2 جمله ای که برای توضیح انیمه نوشته بود هم کافی بود برای انتخابش
KLK هم که دانلود گشتید! :d
اولی رو زیاد دلم باهاش نیست شاید دیدم،شایدم نه! یکم بریم جلوتر نظر بچه ها و ... رو ببینیم،شاید ببینمش! :d
کوروکو هم روش فکر میکنم توی توضیحات هایپ زیادی داشت! ولی کاش پس همون پارسال میدیدم یکم لیستم خلوت تر میشد :d
Golden Time هم وقتی تموم شد،اگر دوستان ازش راضی بودن شاید برم طرفش :d
ولی قسمت اول این سامورایی کی پخش میشه؟ :crying1:
---
تا قسمت 3 دیدم. اگر به شاهکار F/Z نمره 11از 10 بدم (که حقشه 100000000000000000%):bighug: به این f/sn تا قسمت 3 که دیدم بزور 4 میدم با ارفاق البته.l-) این چه آشغالی هست ساختن , تا اینجا تقریبا حق میدم به امیرحسین بخاطر بدگویی هاش :d
به F/Z خیلی کم دادی ، به F/SN هم خیلی زیاد دادی! اصلا پستی که توش امتیاز اعضای AW رو به F/SN گذاشتی که دیدم، رفتم توی اون صفحه ی AW و یکدانه 1 زیبا نثار این انیمه کردم اگر 0 داشت بهش همین 0 رو میدادم :d ( به F/Z هم 10 دادم :d :d :d )
ولی به نظرم وقت خودت رو تلف نکن! بیا خودم بهت میگم انیمه چی میشه
پایان F/SN
ساکورا همچنان، آشپز باقی میمونه! (چقدر حرص خوردم که ساکورای F/Z که آخرش اونجوری کرد با کاریا کجا...این آشپز کجا! )
در یک صحنه ی بسیار بسیار بسیار فیلم هندی مانند، آرتور گیلگمش رو میزنه!!! (کلا مسخره تر این ندیده بودم توی انیمه ها که یکی،یکی دیگه رو شکست بده! البته یکی دیدم! خط پایین اشاره میکنم! :d )
از بالایی بدتر، شیرو که یک نووب به تمام معنا بود بسیار الکی و مسخره میزنه کوتومینه کیره،با اون همه ابهت و خفنیت رو شکست میده!
من قسمت آخر F/SN :
و رسما آرتور و شیرو(البته آرتور کلا منفور بود از سری اول برام! خاک تو سرش واقعا ) رفتن کنار ساکورا و ساسکه توی لیست منفورترین کاراکترهام! :bighug:
همینطور که قبلا هم گفتم، کوتومینه و گیلگمش،کاراکترهای محبوبم بودن! خودت حساب کن چقدر کاراکترها داغون بودن که من طرفدار این 2تا بودم که توی F/Z میخواستم خفشون کنم! :d
---
(واکنش احتمالی امیر آکیبا به بحث در مورد گوش-گربهایها!: ) :d
کاملا صحیح است! :d
البته یک گوش گربه ای(البته تصحیح کنم که گوش گربه ای نیست و روباه هست،ولی یک اصطلاحه دیگه ) وجود داره توی دنیا که من بسیار دوستش میدارم! :bighug:
دوستانی که ناتسومه دیدن،میدونند کی رو میگم
کلا اونایی که میخوان از این گوش ها در زمینه ی "کاوایی سازی" استفاده کنند، بیان ناتسومه ببینند،یا ازش درس بگیرن که گوش به تنهایی کسی رو کاوایی نمیکنه و ... یا روشون کم بشه و بی خیالش بشن
---
دوستانی که میخوان F/SN رو ببینن. توجه داشته باشید که استودیو Ufotable (سازنده ی F/Z) اعلام کرده که داره یه انیمه از F/SN میسازه. البته مشخص نیست که همون داستانی باشه که توی انیمه ی F/SN که الان هست و DEEN ساخته س یا اینکه سومین route داستانی که هنوز انیمه نشده ست.
برای اینکه احیانا کسی گیج نشه، بازی F/SN سه تا خط داستانی داره.
خط داستانی اول همونه که توی انیمه ی سال 2006 استودیو DEEN ساخته شده و کیفیت خوبی نداره.
خط داستانی دوم توی فیلم Unlimited BladeWorks ساخته شده که این یکم بهتره ولی بازم ضعیفه.
خط داستانی سوم که من قبلا در مورد داستان و اهمیت داستانش توضیح دادم، هنوز انیمه نشده. شاید انیمه ای که استودیو Ufotable از F/SN اعلام کرده، این باشه، شایدم یه بازسازی کامل باشه یا یه چیز دیگه.
خوش خبر باشی! :bighug:
خط سوم رو من هنوز کامل کامل در موردش نمیدونم،اما اگر خوبه و میتونه ادامه ی آبرومندی برای F/Z باشه حمایت میشه :d (چند موردی که خودت قبلا در موردش گفته بودی،حداقل برای من چیزای خوبی بود ) ، اما اگر هنوزم برای F/Z خوب نیست...اگر کلا بزنند از ریشه اون بازی رو بی خیال بشن و یه ادامه ی خفن،برای F/Z بسازن (با نگه داشتن اون نکات مثبت خط سوم داستانی ) بسیار بسیار حمایت میشه! :d
---
برم KLK ببینم! :d (دانشگاه شروع شد و من هنوز شب زنده دارم! )
خب بالاخره بنده هم قدم در عرصهء انیمه بازی گذاشته و به پشتوانهء ایزدمنان سعی در ماندن در این عرصه هم داریم!
این F/Zero هم واقعا احساس میکنم بهترین چیزی بود که دوستان میتونستن به من معرفی کننو بالاخره هم فهمیدم f/z یحنی شی!
در کل این انیمه فوق العادست و بقول یکی از کاربرای GameSpot :
I'm so hyped up for this $hit...such a Justin bieber fan for his new $hit...lol
الآنم که باید برم مدرسه و گرنه مینشستم بقیشو میگرفتمو میدیدم....
این Kill la Kill چرا اینجوریه :d
خیلی هیجانش زیاده ، خوشم اومد
دوستان کسی یه انیمه داستانی زیبا (کمدی ، تراژدی ، دارک ... هر چی فرق نداره ) سراغ داره بگه تا من بذارم برای دانلود ، نتم الکی داره حروم میشه .
مطمئنآ با وجود انیمه هایی مثل کوروکو و هاجیمه ایپو شانسی برای بهترین فصل شدن نداره ولی انیمه بدی نیست هرچند فکر نمیکنم با سلیقه همه جوردربیاد یه ذره عجیب غریب میزنه کلآ
ولی آخرش حق با شماست. واقعا با اون فانتزی عجیب و تند و تیزی که داره، شاید با سلیقه ی همه جور درنیاد مثل شینگکی. ولی خداییش عجب طنازی کرده بودن قسمت اولش رو!
خب بالاخره بنده هم قدم در عرصهء انیمه بازی گذاشته و به پشتوانهء ایزدمنان سعی در ماندن در این عرصه هم داریم!
:biggrin1:
این F/Zero هم واقعا احساس میکنم بهترین چیزی بود که دوستان میتونستن به من معرفی کننو بالاخره هم فهمیدم f/z یحنی شی!
اول که برو ناروتو، وان پیس و بلیچ رو نیگاه کن. بعدش Another، Death note ، Shingeki no Kyojin ، Fate/Zero ، ... رو ببین!:d اگه حتی یکی از اینا رو نبینی، انگار اصن انیمه ندیدی!:d
اینجا کسی اواتار اخرین باد افزار رو دیده ؟ لامصب خیلی قشنگه
کوروکو رو که ندیدم ولی هاجیمه، مطمئنا برای یه فصل(فصل بهار) که نیست، یه انیمه سالیانه میشه بهش گفت! به قول دوستمون:
ولی آخرش حق با شماست. واقعا با اون فانتزی عجیب و تند و تیزی که داره، شاید با سلیقه ی همه جور درنیاد مثل شینگکی. ولی خداییش عجب طنازی کرده بودن قسمت اولش رو!
لامصب خیلی خفنه! نمیدونم چی بگم جز شگفت انگیز!
تازه اولشه!
اول که برو ناروتو، وان پیس و بلیچ رو نیگاه کن. بعدش Another، Death note ، Shingeki no Kyojin ، Fate/Zero ، ... رو ببین!:d اگه حتی یکی از اینا رو نبینی، انگار اصن انیمه ندیدی!:d
خفن، خیلی خفن! اگه دنبالش میکنی حتما میدونی که دنباله اش The Legend Of Avater Korra اومده! اینم بگیر!
این Kill la Kill چرا اینجوریه :d
خیلی هیجانش زیاده ، خوشم اومد
دوستان کسی یه انیمه داستانی زیبا (کمدی ، تراژدی ، دارک ... هر چی فرق نداره ) سراغ داره بگه تا من بذارم برای دانلود ، نتم الکی داره حروم میشه .
دیشب Kill la Kill رو دیدم! :d
یعنی میتونم بگم نهایت انیمه ی خر تو خریه :bighug: :d (شرمنده به خاطر استفاده از این کلمه،ولی خوب واقعا همین بود! :d )
قسمت اولش خیلی حال داد :d