Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دیشب Kill la Kill رو دیدم! :d
یعنی میتونم بگم نهایت انیمه ی خر تو خریه :bighug: :d (شرمنده به خاطر استفاده از این کلمه،ولی خوب واقعا همین بود! :d )
قسمت اولش خیلی حال داد :d

کار خوبی کردی!
منم میخواستم همین رو بگم ولی کلمه اش به ذهنم نرسید! فانتزیش خیلی بالاس و داستان خیلی سریع پیش رفت و بقیه اش که همه اش خر تو خر بود!:d

تازه اولشه!
:>

اول که برو ناروتو، وان پیس و بلیچ رو نیگاه کن.
بعدش​
Another، Death note ، Shingeki no Kyojin ، Fate/Zero ، ... رو ببین!
:d
اگه حتی یکی از اینا رو نبینی، انگار اصن انیمه ندیدی!
:d
اون قسمت بعد از کلمه " بعدش " را دیدم ( به جز سه نقطه... البته :d)
از ناروتو ، وان پیس و بلیچ هم یکی 3 قسمت دیدم تا اینجا ولی میخوام اول انیمه های کوتاهتر را تموم کنم که بعدش اگه خدا بخواد بکش بچسبم به این سه تا :d

از ناروتو ، وان پیس و بلیچ هم یکی 3 قسمت دیدم تا اینجا ولی میخوام اول انیمه های کوتاهتر را تموم کنم که بعدش اگه خدا بخواد بکش بچسبم به این سه تا :d

خب من این سایت رو بهت پیشنهاد میدم که راحت میتونی براساس نمره ها و پیشنهاداتی که کاربران گفتن، انیمه مورد نظرت رو انتخاب کنی!

پیشنهاد میکنم دو فصل Mitsudomoe رو نگاه کنی(هر فصل 13قسمت)...برای Fun عالیه
شاید اولش با دیدن عکس هاش و یا کمی از انیمه فک کنی بچگونه هستش...ولی خدای هنـــتای ها هستند D:
+++++++++

WTF

آخرین ویرایش:
دوستان جدیدی که میخوان به تازگی انیمه رو شروع کنن و ناکاماهای خودم بشن! این چند تا توصیه رو از من داشته باشید :دی

1- امیدوارم فیلم Matrix رو دیده باشید و اون صحنه ای که قرص ها به نئو پیشنهاد میشه رو به یاد داشته باشید. الان شما تو یه همچین موقعیتی هستید. تا فرصت انتخاب دارید، از این باتلاق خودتونو رها کنید، چون اگه یکم از انیمه خوشتون بیاد و انیمه فن بشید، تمومه! دیگه راه برگشتی نیست. زندگیتون دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه. (شکلک نذاشتم، یعنی کاملا جدی دارم میگم اینا رو)

2- ضمن احترام به همه ی دوستان، به هیچکدوم از این حرفا که اگه انیمه ی X رو نبینید نصف عمرتون بر فناست و انیمه فن نیستی و اینا رو گوش نکنید! هرچند یه سری انیمه هایی هستن که لازمه ی انیمه فن بودن تلقی میشن ولی اینا هیچ پایه و اساسی ندارن. مثلا تو دنیا انیمه ی Neon Genesis Evangelion یکی از انیمه هاییه که جزو همون لازمه هاست، ولی 99 درصد انیمه فن های ایرانی ندیدنش.

3- من پیشنهاد می کنم حداقل 10 تا انیمه ی زیر 70 قسمت ببینید و بعد برید سراغ انیمه های طولانی (ناروتو، وان پیس و ...)

4- اینقدری انیمه ی خوب وجود داره که فرصت نکنید انیمه ی بد ببینید. متاسفانه انیمه های بد بیشتر از انیمه های خوبه. پس اگه از انیمه ای مطمئن نیستید، حتما تو همین تاپیک بپرسید. همه ی بچه ها کمک می کنن.

-------------------------------------------------------------------------
من از انیمه های پاییز فقط Hajime no Ippo : Rising قسمت اولش رو دیدم. اونایی که از Kill la Kill خوششون اومده، باید Gurren Lagann رو ببین حتما. چون KlK اساسا همون گورن لاگانه! (همون سازنده ها، همون استایل گرافیکی، همون انرژی و جو و ...)
سلام
Asura
چی بود این ؟!!! روانمو بهم ریخت .
با اینکه یه جورایی اذیتم میکرد ولی نمیذاشت بیخیال بشم و تا آخر نشوندم جلو TV .

پیشنهاد میکنم Wolf Children رو ببینی. فیلم خیلی خیلی خوبیه (از کارگردان موردعلاقه ی من) و قطعا اثرات آشورا رو از بین می بره :دی

حالا لیست انتخابی من :
Coppelion
Galilei Donna
Kill La Kill
Kyokai no Kanata
Kyousogiga
Nagi no Asukara
Pupa
Samurai Flamenco

لیستت به طرز غافل گیر کننده ای به مال من نزدیکه! یعنی منم اگه بخوام 8 تا انیمه انتخاب کنم، همینا رو انتخاب می کنم، منتهی به جای Coppelion فصل سوم Hajime no Ippo رو میذارم. Nagi no Asakura هم اونقدرها چشمم رو نگرفته!
/:) کوروکو رو که ندیدم ولی هاجیمه، مطمئنا برای یه فصل(فصل بهار) که نیست، یه انیمه سالیانه میشه بهش گفت! به قول دوستمون:
من فکر کنم درست متوجه نمیشم که منظورت از بهار چیه؟ اما هاجیمه نو ایپو تایید شده که 25 قسمته. یعنی پاییز و زمستون.

---------------------------------------------------------------
بی صبرانه مطمئنم ببینم نظر خلیل ساما در مورد Aku no Hana چی میشه آخرش!! هرچند می دونم که احتمال اینکه خوشش نیاد زیاده ولی همچنان خودمو امیدوار نگه داشتم :دی هرچند همینکه تا قسمت 8 دیده یعنی اینکه بدش نیومده. بعد من همیشه میگفتم Aku no Hana از اون انیمه هاییه که یا عاشقش میشی یا ازش متنفر میشی ... :دی

Aku no Hana از اون انیمه هاییه که یا عاشقش میشی یا ازش متنفر میشی ... :دی

من که متنفر شدم :-s
Kill La Kill هم نظرات رو که دوستان کامل گفتن
انیمه به شدت گیرا و جذابیه :d دیدنش از واجباته >:)
hajime no ipo هم قسمت اولش شروع خیلی عالی داشت من که اشک تو چشام جمع شده بود عالی بود همون چیزی که ازش انتظار داشتم :(:d
تو این ورزشی ها حتما باید Diamond no Ace رو ببینم کلا ورزشی دوست میدارم و به نظرم جالب میاد :p

آخرین ویرایش:
دوستان جدیدی که میخوان به تازگی انیمه رو شروع کنن و ناکاماهای خودم بشن! این چند تا توصیه رو از من داشته باشید :دی

1- امیدوارم فیلم Matrix رو دیده باشید و اون صحنه ای که قرص ها به نئو پیشنهاد میشه رو به یاد داشته باشید. الان شما تو یه همچین موقعیتی هستید. تا فرصت انتخاب دارید، از این باتلاق خودتونو رها کنید، چون اگه یکم از انیمه خوشتون بیاد و انیمه فن بشید، تمومه! دیگه راه برگشتی نیست. زندگیتون دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه. (شکلک نذاشتم، یعنی کاملا جدی دارم میگم اینا رو)

2- ضمن احترام به همه ی دوستان، به هیچکدوم از این حرفا که اگه انیمه ی X رو نبینید نصف عمرتون بر فناست و انیمه فن نیستی و اینا رو گوش نکنید! هرچند یه سری انیمه هایی هستن که لازمه ی انیمه فن بودن تلقی میشن ولی اینا هیچ پایه و اساسی ندارن. مثلا تو دنیا انیمه ی Neon Genesis Evangelion یکی از انیمه هاییه که جزو همون لازمه هاست، ولی 99 درصد انیمه فن های ایرانی ندیدنش.

3- من پیشنهاد می کنم حداقل 10 تا انیمه ی زیر 70 قسمت ببینید و بعد برید سراغ انیمه های طولانی (ناروتو، وان پیس و ...)

4- اینقدری انیمه ی خوب وجود داره که فرصت نکنید انیمه ی بد ببینید. متاسفانه انیمه های بد بیشتر از انیمه های خوبه. پس اگه از انیمه ای مطمئن نیستید، حتما تو همین تاپیک بپرسید. همه ی بچه ها کمک می کنن.

من از انیمه های پاییز فقط Hajime no Ippo : Rising قسمت اولش رو دیدم. اونایی که از Kill la Kill خوششون اومده، باید Gurren Lagann رو ببین حتما. چون KlK اساسا همون گورن لاگانه! (همون سازنده ها، همون استایل گرافیکی، همون انرژی و جو و ...)

پیشنهاد میکنم Wolf Children رو ببینی. فیلم خیلی خیلی خوبیه (از کارگردان موردعلاقه ی من) و قطعا اثرات آشورا رو از بین می بره :دی

لیستت به طرز غافل گیر کننده ای به مال من نزدیکه! یعنی منم اگه بخوام 8 تا انیمه انتخاب کنم، همینا رو انتخاب می کنم، منتهی به جای Coppelion فصل سوم Hajime no Ippo رو میذارم. Nagi no Asakura هم اونقدرها چشمم رو نگرفته!

من فکر کنم درست متوجه نمیشم که منظورت از بهار چیه؟ اما هاجیمه نو ایپو تایید شده که 25 قسمته. یعنی پاییز و زمستون.

بی صبرانه مطمئنم ببینم نظر خلیل ساما در مورد Aku no Hana چی میشه آخرش!! هرچند می دونم که احتمال اینکه خوشش نیاد زیاده ولی همچنان خودمو امیدوار نگه داشتم :دی هرچند همینکه تا قسمت 8 دیده یعنی اینکه بدش نیومده. بعد من همیشه میگفتم Aku no Hana از اون انیمه هاییه که یا عاشقش میشی یا ازش متنفر میشی ... :دی

آخ ببخشید. اشتباه چاپی بوده! منظورم برای پاییزه!:d

خب من این
سایت
رو بهت پیشنهاد میدم که راحت میتونی براساس نمره ها و پیشنهاداتی که کاربران گفتن، انیمه مورد نظرت رو انتخاب کنی!
تنکس :d
راستش قبلا به اینجا برخورده بودم :d
FMP را هم از همین جا پیدا کردم
شاید اولش با دیدن عکس هاش و یا کمی از انیمه فک کنی بچگونه هستش...ولی خدای هنـــتای ها هستند D:
+++++++++
هنـ*ـتای >:):d
دوستان جدیدی که میخوان به تازگی انیمه رو شروع کنن و ناکاماهای خودم بشن! این چند تا توصیه رو از من داشته باشید
:biggrin1:

از من که گذشت ، چون الان یه مدته که یه هیولایی در وجود من رشد کرده که خوراکش فقط انیمه های خوشمزه اس و اگه حداقل چند قسمت در روز نوش جان نکنه شروع به خوردن من میکنه ( حالا میفهمم ضحاک چی میکشیده :d)
دو تا جنس خیلی خوب پیدا کردم :
1 - Kuroko no Basket : کی فکرش را میکرد بسکتبال اینقدر هیجان انگیز باشه !؟:d
2- Mushishi : این یکی جزو اولین انیمه هایی بود که دانلود کردم ولی تا همین اواخر که تعریف های بچه ها را شنیدم طرفش نرفته بود . فقط میتونم بگم : عجب جو خفنی داره ! همون قسمت اول باعث شد که همه ش رو دانلود کنم.

دوستانی که میخواند انیمه بین بشند، پست محمدعلی دونو رو چند بار بخونند.

مثلاً خود من اگه برگردم به اون سالی که انیمه رو شروع کردم...اصلاً وقت ام رو از همون ابتدای کار برای دیدن ناروتو، وان پیس و بلیچ نمیزارم...الان فک کنم چیزی نزدیک به 4هزار قسمت انیمه دیدم که 1500قسمت ـش...فقط همین سه تا انیمه هست.
اگه وقت ـمون به جای دیدن این سه تا انیمه، یا همون 1500قسمت، میذاشتم برای دیدن انیمه های کوتاه زیر 100قسمتی و یا فصلی...الان نتیجه ی خیلی بهتری داشتم...نه که مثل الان نزدیک به 50انیمه ی کوتاه تو آرشیو دارند خاک میخورند و به سختی میشه زمانی پیدا کرد برای دیدنشون.
هر کاری هم میکنم که این 1/3 ندیده آرشیو رو کمترش کنم..نمیشه که نمیشه.

Aku no Hana
محمدعلی دونو، اخرتشه...یعنی خدا بهم رحم کرد که این انیمه رو هفتگی ندیدم...و گرنه سر به بیابون میذاشتم برای انتظار هر قسمت ـش....!!!!!
خودت که میدونی من عاشق فروپاشی شخصیت هام...دوست دارم تو خودشون خُرد بشند...تو کثافت دست و پا بزنند..خود واقعی خودشون رو ببینند..با صحبت باخودشون به جنون برسند
بــــــــــــــــــــــــی رحــــــــــــــــــــــم ترین پایان رو دوست دارم تو Aku no Hana ببینم...دوست دارم اخرش یه افتضـــــــــــــاح واقعی باشه...اصلاً هم به فکر نتیجه ی اخلاقی نیستم....فقط میخوام که همه چیز نابود بشه.
گرافیکش هم اخرتشه...

P.S
پایان قسمت 07 ـش عالی بود...داشتم بال بال میزدم..بخصوص ED واقعاً خاص ـش با اون موسیقی مو به تن سیخ کُن.
P.SS
تو همون قسمت یه لحظه احساس کردم دارم یکی از کارهای "ساین سونو" رو دارم نگا میکنم.
P.SSS
بعضی اوقات دوست دارم این پسره رو با دندون هام تیکه تیکه کنم :d

دوستانی که میخواند انیمه بین بشند، پست محمدعلی دونو رو چند بار بخونند.

مثلاً خود من اگه برگردم به اون سالی که انیمه رو شروع کردم...اصلاً وقت ام رو از همون ابتدای کار برای دیدن ناروتو، وان پیس و بلیچ نمیزارم...الان فک کنم چیزی نزدیک به 4هزار قسمت انیمه دیدم که 1500قسمت ـش...فقط همین سه تا انیمه هست.
اگه وقت ـمون به جای دیدن این سه تا انیمه، یا همون 1500قسمت، میذاشتم برای دیدن انیمه های کوتاه زیر 100قسمتی و یا فصلی...الان نتیجه ی خیلی بهتری داشتم...نه که مثل الان نزدیک به 50انیمه ی کوتاه تو آرشیو دارند خاک میخورند و به سختی میشه زمانی پیدا کرد برای دیدنشون.
هر کاری هم میکنم که این 1/3 ندیده آرشیو رو کمترش کنم..نمیشه که نمیشه.

Aku no Hana
محمدعلی دونو، اخرتشه...یعنی خدا بهم رحم کرد که این انیمه رو هفتگی ندیدم...و گرنه سر به بیابون میذاشتم برای انتظار هر قسمت ـش....!!!!!
خودت که میدونی من عاشق فروپاشی شخصیت هام...دوست دارم تو خودشون خُرد بشند...تو کثافت دست و پا بزنند..خود واقعی خودشون رو ببینند..با صحبت باخودشون به جنون برسند
بــــــــــــــــــــــــی رحــــــــــــــــــــــم ترین پایان رو دوست دارم تو Aku no Hana ببینم...دوست دارم اخرش یه افتضـــــــــــــاح واقعی باشه...اصلاً هم به فکر نتیجه ی اخلاقی نیستم....فقط میخوام که همه چیز نابود بشه.
گرافیکش هم اخرتشه...

P.S
پایان قسمت 07 ـش عالی بود...داشتم بال بال میزدم..بخصوص ED واقعاً خاص ـش با اون موسیقی مو به تن سیخ کُن.
P.SS
تو همون قسمت یه لحظه احساس کردم دارم یکی از کارهای "ساین سونو" رو دارم نگا میکنم.
P.SSS
بعضی اوقات دوست دارم این پسره رو با دندون هام تیکه تیکه کنم :d

خلیل جان اینجوری که محمد علی حساب کتاب کرد من باید الان تو جوب باشم :d ولی جدا از شوخی حرف درستی که نباید خیلی برای انیمه دیدن حساسیت به خرج داد حالا یه سری از دوستان دانشجو و محصل هستند مثل 2و3 سال پیش ما یه سری ها هم شاغل هستند مثل الان ما

من خودم هر روز ساعت 9 میرم سر کار ساعت 3 برمیگردم خونه تا کارام رو رو به راه کنم و استراحت کنم ( حتمآ ظهر ها میخوابم:d ) ساعت 6 و 7 ولی همیشه وقت برای انیمه دیدن و سریال دیدن واسم هست همونطور که میدونی خیلی سریال کره ای میبینم تقریبآ نصف بیشتر سریال های هفتگی کره ای و از لحاظ انیمه هم بیشتر انیمه های فصلی رو نگاه میکنم در کنارش تقریبآ همه انیمه های بلند رو هم نگاه میکنم انیمه هایی که حتی هیچ اشاره ای اینجا بهشون نمیشه

همه اینها رو گفتم که بگم با مدیریت زمان و اینکه ادم خوره بازی در نیاره همیشه وقت برای دیدن انیمه داره ولی زیاده رویش بدجوری به ادم ضربه میزنه بدون شک

برای اینکه از موضوع هم خارج نشیم در مورد قسمت اول انیمه های Kuroko no Basket 2 , Golden Time :

Kuroko no Basket 2 : خب برای اینکه بدونید این انیمه چیه باید فصل اول رو دیده باشید و وقتی فصل اول رو دیده باشید میشه گفت شروع خوبی داشت و همراه بود با معرفی چند شخصیت جدید در مورد خود انیمه هم باید بگم این انیمه تو ژانر خودش واقعآ یه انیمه باکلاس هست هرجوری حساب کنید همینجوری نتیجه میگیرید:d

Golden Time : این انیمه هم شروع خوبی داشت مخصوصآ یک دقیقه اخر انیمه که بیننده رو تو کف برای قسمت بعدی گذاشت در کل میتونه انیمه خوبی باشه به شرط اینکه ریتم خوبی داشته باشه تا بیننده خسته نشه و دنبال ادامه داستان بره

Aku no Hana
بــــــــــــــــــــــــ ی رحــــــــــــــــــــــم ترین پایان رو دوست دارم تو Aku no Hana ببینم...دوست دارم اخرش یه افتضـــــــــــــاح واقعی باشه...اصلاً هم به فکر نتیجه ی اخلاقی نیستم....فقط میخوام که همه چیز نابود بشه.
گرافیکش هم اخرتشه...
اقا من نتوستم خودم رو نگه دارم اومدم که بگم , واقعا خیلی انتخاب عالی کردی خلیل جان . چون این انیمه همون طور که فکر می کنی فاکین سَد اِندیگ ـه ( معذرت ) یعنی می خوای بری مانگا بخونی و چون مانگاکا گفته نخونید سعی می کنی تو خماری ( بازم ببخشید ) خودت رو نگه داری . من جای شما بودم همه قسمت هاش رو یک جا میدیدم و خودم رو برای انیمه Pupa که ( من شدید منتظرشم ) اماده می کردم .

با سلام بچه ها این انیمه ی زیر من شاتاش رو دیدم و عکس هاشو رو خوشم اومد بچه ها اطلاعات کوچکی دارید ازش :

Nagi no Asukara

-----------------------------------------------------

و انیمه ی kLk رو هم تازه تموم شد دیدنش نمیدونم چی بگم شاید چون خوابم میومد هیچ احساسی نداشتم نمیدونم ولی هیچ احساسی نسبت بهش نداشتم !‌
دوباره فردا میبینمش ولی فقط فهمیدم یکم رنگ بندی انیمه زیادی کم رنگه نه ؟
ولی خوب بود !‌

توضیحات :

kLk = KILL LA KILL

این انیمه ی pupa چی بچه ها بنظرتون خوب میشه ؟

مانگاش که 1 قسمت خوندم : :-& همین رنگی هم بود !‌

چاکر همه دوستان!

بنده اومدم اولا از پست محمد علی سنپای تشکر کنم! مخصوصا اون قسمت ماتریکس رو به شدت باهاش موافقم!

دوما بگم حداقل از دید من، دیدن انیمه های بلند (حداقل یکیش) لازمه "انیمه بین" شدنه... به نظر من باید با یکی از همون 3 تا شروع کرد... بعد اگه فرد دید می خواد و کشش انیمه بین شدن رو داره، بعد باید بره سراغ کوتاه تر ها...
من افراد زیادی رو می شناسم که با انیمه کوتاه شروع کردن ولی رها کردن یا ارادشون ضعیف شده وقتی به یه 70-100 قسمتی رسیدن...
این انیمه های بلند (جدا از خوبی یا بدیشون)، یه سری فاکتور ها رو وارد ذهن فرد می کنن که واقعا تو انیمه چه خبره، چه منطقی و چه ارزش هایی توش جاریه و باید دنبال چی باشن... 300-400 قسمت دیدن هم یه جورایی درس بردباری و دنبال کردن داستان های مختلف برای یه شخصیت رو به آدم میده...
شخصا سعی کردم یکی از بچه ها رو با همین F\Z یا SnK انیمه بین کنم، ولی سطح توقعاتشون تا یه حدی بالا رفت که دیگه داستان کوروکو رو هم مسخره می کردن! می گفتن بچه گانست! و در کل دیگه از داستان تقریبا هیچ انیمه ای لذت نمی بردن! همینا اگه اول ناروتو (یا بلیچ یا وان پیس، فرقی نمی کنه) رو می دیدن، ارزش یه داستان خوب و متفاوت رو می فهمیدن...
یه نفر که اول ناروتو (ناروتو رو مثال می زنم چون آشنا تره، ولی کلا منظورم انیمه های شونن بالای 300 قسمته) رو ببینه بعد بیاد یه انیمه خاص مثل DN یا F\Z رو ببینه، تازه می فهمه که واقعا این کارایی که امیا کیریتسوگو می کنه چرا اینقدر غیر معموله و خاصه! چرا باید با یه دید دیگه بهش نگاه کرد! ولی وقتی یه نفر از پای Game Of Thrones یا دکستر بیاد بشینه پای F\Z، به نظرتون همین احساسو داره؟
در کل منطورم اینه که (حتما داستانشو می دونین،) انیمه های با قسمت زیاد یا کم مثل همون سنگ های بزرگ و کوچیک هستن که باید به ترتیب تو ظرف ذهن آدم قرار داده بشن....

البته بازم نظر دوستان محترمه... من اینا رو از تجربه شخصیم میگم که تو اونم در مقابل بقیه بچه ها حرفی برای گفتن ندارم...

آخرین ویرایش:
+++++++++

WTF

فصل 2 ، 8 قسمت مگه نبود ؟
فصل 1 رو خیلی وقت پیش دیدم برا فصل 2 هنوز شروع نکردم :دی

عجب فصلی هست این فصل برای انیمه دیدن تا حالا روی هر انیمه ای دست گذاشتیم نا امیدمون نکرده:d

نظرم رو در مورد قسمت اول سه انیمه پایین بگم :

Strike the Blood : انیمه در مورد پسری هستش که توسط چهارمین جد انتخاب شده تا قدرت اون رو داشته باشه و مسئولیت بزرگی رو به دوش بکشه اما این پسر که الان یه بچه دبیرستانی هستش خودش هم نمیدونه چی هست و قراره چیکار کنه و فقط میدونه که تبدیل به یه خون اشام شده و در جزیره ای زننگی میکنه که همه جور ادم با توانایی ها منحصر به فرد خودشون وجود دارند و زیر نظر دولت و قوانین اونها هستند تا اینکه با دختری اشنا میشه که .........

داستان شروع خوبی داره و همون اول با اطلاعاتی که داده میشه بیننده انتظار اینو داره که با دنیای بزرگ و قابلیت های متنوع افراد روبرو بشه از نکات مثبت انیمه هم از نظر من میشه به شخصیت اول داستان اشاره کرد که کاراکتر جالبی داره و دوست داشتنیه

attachment.php

White Album 2 : این انیمه از اونجایی که اطلاعات قبلی ازش ندارم و اینکه نمیدونم داستان حول تشکیل گروه موسیقی خواهد چرخید یا سمت رومنسش یا هردو در نتیجه خودتون قسمت اول رو ببینید برای متوجه شدن داستان:d

در مورد خود انیمه هم کار خوش ساختیه ولی خب چهره های کلیشه ای شاید در نگاه اول یکم تو ذوق بزنه ولی شروع خوبی داره و از همه مهم تر انیمه ای هستش که با موسیقی ژاپنی همراهه که اگه طرفدار اهنگ های ژاپنی باشید باید انیمه جالبی براتون باشه از جمله خودم:d

attachment.php

Diamond no Ace : یه انیمه ورزشی که به بیسبال پرداخته میشه شروع داستان با یه شکست برای کاراکتر اصلی داستان ایجو شروع میشه و رویای رفتن به مسابقات ملی تو سال اول دبیرستان برای اون از بین میره و این تنها مشکل اون نیست چون مدرسه اون ها داره تعطیل میشه و اون باید به مدرسه دیگه ای منتقل بشه

از اونجایی که ایجو یه پرتاب کننده ذاتی هستش و استعداد بالایی داره خیلی زود از یکی از دبیرستان های بیسبالی توکیو برای ثبت نام اون پیشش میاند ولی ..................

این جمله رو خیلی امروز استفاده کردم و خودمم خوشم نمیاد هی اینو بگم ولی داستان خوب شروع میشه و از همون اول بیننده از کاراکتر اول داستان خوشش میاد در صورتی که نه موهای رنگی داره و نه چشاش ابی و قرمز و سبزه بلکه به خاطر رفتارش جلب توجه میکنه:d

اول که انیمه رو نگاه میکنید چندثانیه نگذشته اولین چیزی که توجهنتون رو جلب میکنه اینه که کارکتر اصلی چپ دست هستش در اخر هم اینکه من کلآ سبک ورزشی دوست دارم مخصوصآ که کار خوش ساخت اینده داری باشه و امیدوارم به سرنوشت بعضی از انیمه های ورزشی که نصفه کاره ول میشن دچار نشه
attachment.php

Attachments

• 54273l.jpg
    54273l.jpg
    66.9 KB · مشاهده: 86
  • 53561l.jpg
    53561l.jpg
    43.3 KB · مشاهده: 85
  • 54235l.jpg
    54235l.jpg
    103 KB · مشاهده: 88

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند