دوستان جدیدی که میخوان به تازگی انیمه رو شروع کنن و ناکاماهای خودم بشن! این چند تا توصیه رو از من داشته باشید
1- امیدوارم فیلم Matrix رو دیده باشید و اون صحنه ای که قرص ها به نئو پیشنهاد میشه رو به یاد داشته باشید. الان شما تو یه همچین موقعیتی هستید. تا فرصت انتخاب دارید، از این باتلاق خودتونو رها کنید، چون اگه یکم از انیمه خوشتون بیاد و انیمه فن بشید، تمومه! دیگه راه برگشتی نیست. زندگیتون دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه. (شکلک نذاشتم، یعنی کاملا جدی دارم میگم اینا رو)
2- ضمن احترام به همه ی دوستان، به هیچکدوم از این حرفا که اگه انیمه ی X رو نبینید نصف عمرتون بر فناست و انیمه فن نیستی و اینا رو گوش نکنید! هرچند یه سری انیمه هایی هستن که لازمه ی انیمه فن بودن تلقی میشن ولی اینا هیچ پایه و اساسی ندارن. مثلا تو دنیا انیمه ی Neon Genesis Evangelion یکی از انیمه هاییه که جزو همون لازمه هاست، ولی 99 درصد انیمه فن های ایرانی ندیدنش.
3- من پیشنهاد می کنم حداقل 10 تا انیمه ی زیر 70 قسمت ببینید و بعد برید سراغ انیمه های طولانی (ناروتو، وان پیس و ...)
4- اینقدری انیمه ی خوب وجود داره که فرصت نکنید انیمه ی بد ببینید. متاسفانه انیمه های بد بیشتر از انیمه های خوبه. پس اگه از انیمه ای مطمئن نیستید، حتما تو همین تاپیک بپرسید. همه ی بچه ها کمک می کنن.
-------------------------------------------------------------------------
من از انیمه های پاییز فقط Hajime no Ippo : Rising قسمت اولش رو دیدم. اونایی که از Kill la Kill خوششون اومده، باید Gurren Lagann رو ببین حتما. چون KlK اساسا همون گورن لاگانه! (همون سازنده ها، همون استایل گرافیکی، همون انرژی و جو و ...)
-------------------------------------------------------------------------
پیشنهاد میکنم Wolf Children رو ببینی. فیلم خیلی خیلی خوبیه (از کارگردان موردعلاقه ی من) و قطعا اثرات آشورا رو از بین می بره
لیستت به طرز غافل گیر کننده ای به مال من نزدیکه! یعنی منم اگه بخوام 8 تا انیمه انتخاب کنم، همینا رو انتخاب می کنم، منتهی به جای Coppelion فصل سوم Hajime no Ippo رو میذارم. Nagi no Asakura هم اونقدرها چشمم رو نگرفته!
من فکر کنم درست متوجه نمیشم که منظورت از بهار چیه؟ اما هاجیمه نو ایپو تایید شده که 25 قسمته. یعنی پاییز و زمستون.
---------------------------------------------------------------
بی صبرانه مطمئنم ببینم نظر خلیل ساما در مورد Aku no Hana چی میشه آخرش!! هرچند می دونم که احتمال اینکه خوشش نیاد زیاده ولی همچنان خودمو امیدوار نگه داشتم
هرچند همینکه تا قسمت 8 دیده یعنی اینکه بدش نیومده. بعد من همیشه میگفتم Aku no Hana از اون انیمه هاییه که یا عاشقش میشی یا ازش متنفر میشی ...