Zack_Fair
کاربر سایت
همون سایه لوفیه در قالب اُز یا تو قسمتای آینده فلش بک از جوونیای اُز می بینیم؟:biggrin1: (من الان اون فیلر جزیره تفریحی اسپای هستم و به درحال پخش نرسیدم)
با سلام بچه ها ! {الان میگید دوباره اومد چرت و پرت بگه} :d
بچه ها یکی بیاد قشنگ بگه این انیمه ی Kuroko no Basket برامون توضیح بده چطوریه ؟ قشنگ احساستون رو از دیدن انیمه بگید ؟ موسیقیش ؟ نقاشیاش ؟ داستانش ؟ کشش /؟/ و ....... !!!!
آخه همه ازش تعریف میکنن ! آخه فصل 2ش هم تازه شروع شده گفتم اگر خیلی باحاله برم فصل 1ش رو ببینم !
فعلا تا قسمت 16 دان کردم اگر خوبه و باحاله بقیش رو هم دان میکنم !
خلیل جان اینجوری که محمد علی حساب کتاب کرد من باید الان تو جوب باشم :d ولی جدا از شوخی حرف درستی که نباید خیلی برای انیمه دیدن حساسیت به خرج داد حالا یه سری از دوستان دانشجو و محصل هستند مثل 2و3 سال پیش ما یه سری ها هم شاغل هستند مثل الان ما
من خودم هر روز ساعت 9 میرم سر کار ساعت 3 برمیگردم خونه تا کارام رو رو به راه کنم و استراحت کنم ( حتمآ ظهر ها میخوابم:d ) ساعت 6 و 7 ولی همیشه وقت برای انیمه دیدن و سریال دیدن واسم هست همونطور که میدونی خیلی سریال کره ای میبینم تقریبآ نصف بیشتر سریال های هفتگی کره ای و از لحاظ انیمه هم بیشتر انیمه های فصلی رو نگاه میکنم در کنارش تقریبآ همه انیمه های بلند رو هم نگاه میکنم انیمه هایی که حتی هیچ اشاره ای اینجا بهشون نمیشه
همه اینها رو گفتم که بگم با مدیریت زمان و اینکه ادم خوره بازی در نیاره همیشه وقت برای دیدن انیمه داره ولی زیاده رویش بدجوری به ادم ضربه میزنه بدون شک
کسی می دونه ناروتو شیپودن از قسمت چندم به بعدش با کیفیت های بالاتر از 480p هست؟
من الان تا قسمت 89 دیدم و تو سایت tokyoinsider ندیدم از قسمت 1 تا 89 ـش رو بالاتر از 480p داشته باشه! اون آرکهم کیفیت بدی داشت و هیچ جا کیفیت خوبش رو پیدا نکردم.کشته شدن آسوما
اگه بگید از قسمت چند به بعد کیفیت 1080p یا بلوری کپچر داره هم ممنون می شم! سایت هم نمی خوام یا لینک دانلود! خودم اونش رو پیدا می کنم.
خوب قسمت اول Nagi no Asukara رو هم دیدم :d
اول برای اونایی که هنوز انیمه رو نگرفتن بگم که با هاریبل هماهنگه! (من دیشب 4 ساعت استخاره میکردم که هاریبل بگیرم یا vivid بعد گفتم هاریبل معروف تره،به احتمال 90% با این هماهنگه :d )
در مورد خودش
حالا 1 سؤال،در راستای اینکه هاریبل خیلی نامرده و اپنینگ و اندینگ رو ترجمه نمیکنه، کسی اطلاعی نداره که vivid با هاریبل هماهنگه یا نه؟ :dمن حوصله مثلث عشقی رو ندارم نابودم میکنه
دنیای جالبی داشت، این یارو...(اسمش یادم رفت ) رابطشون با خدا هم بسیار موجود جالبیست خوشمان آمد :d
گرافیکش هم خیلی خفن بود! مخصوصا اونجا تو جنگل (من یک ثانیه حس Ano Hana بهم دست داد،میخواستم بزنم تو سر خودم )
برای Kill la Kill هم اگر فن سابی هماهنگ با هاریبل میشناسید معرفی کنید :d
فعلا از این 2تایی که دیدم راضیم! :d
@ سهیل
نه باو! زیاد پیچیدش کردی! :d یک Cross Over بین وان پیس و شینگکی ـه! :d
---
یک سؤالیه چند روزی میخوام بپرسم یادم میره
چون دوستان زیادی تورنت باز میباشند،سؤالم در مورد تورنت ـه!
برنامه ی utorrent قابلیتی داره که بزنیم سر یک ساعت خاص برنامه شروع به دانلود کنه یا بایسته؟ :d مثلا صبح دیگه با خیال راحت بخوابم و برای بستنش بیدار نشم ، یا برعکس! :d :d :d
یعنی واقعا با یک جور انتظار ناخوشآیند منتظرم قسمت اول BlazBlue بیاد ببینم چطوری میشه...
یعنی از ته دل امیدوارم خوب بشه...
استودیو سازنده و کارگردان که کلا تعطیل... کور سوی امیدم فقط به صدا گذارا (که مال بازیش هستن)ه و به داستان... داستان بازی اونقدر خوب و گسترده هست که بتونه انیمه رو هم جمع کنه...
یعین اگه به داستانش دست نزنن و فقط همونو بیان با صدای راگنا تعریف کنن هم برای من کافیه!
برای دوستانی که نمی دونن: صداپیشه راگنا (شخصیت اصلی)، همون صداپیشه گینتوکی خواهد بود:d:bighug:
دیگه چیزی هم نمونه... 1 یا به روایتی 2 روز دیگه میاد....:dدقيقا عين منى :d
واقعا نميدونم بازى به اين شاخى و داستان فوق العاده برا چى بايد يه استوديو به اين آشغالى بسازتش بعد دانگونومپا...
صداپيشه ام که شکى توش نبود (همون صداپيشه ى گيمش), به به :bighug:
پ.ن: دوستان ببخشيد سر زده وارد شدم ولى قضيه ناموسى بود :d
برنامه ی utorrent قابلیتی داره که بزنیم سر یک ساعت خاص برنامه شروع به دانلود کنه یا بایسته؟ :d مثلا صبح دیگه با خیال راحت بخوابم و برای بستنش بیدار نشم ، یا برعکس! :d :d :d
هرچند آریا توضیح داد، ولی :یک سؤالیه چند روزی میخوام بپرسم یادم میره
چون دوستان زیادی تورنت باز میباشند،سؤالم در مورد تورنت ـه!
خیلی خیلی خوشحالم که خوشت اومد خلیل! ناکاماااااAku no Hana رو تا آخر دیدم...منو خورد، تمومم کرد!!!
به جزء اینکه بگم فوق العاده بود....هیچ چیز دیگه ای نمیتونم بگم...فراتر از همه ی انتظارهام بودش، عاشقه جنون شخصیت هاش بودم. یعنی حیف که نتونستم هفتگی تو همون فصل دنبالش کنم. یعنی هفتگی نگا کردن این انیمه ی خیلی صبر تحمل میخواد.
قسمت 7ـش بنظرم اوج داستان بود، جایی که پسره قبول کرد که یه هنتـای واقعی هست، داشتم پست مانیتور بال بال میزدم...EDاون قسمت یه شاهکار به تمام معنا بودش...اصلاً نمیتونم آهنگ ـش رو از مغزام بیرون بیارم.
همش تو ذهن ام داره تکرار میشه، موسیقی ـش روح ام رو جلا میداد..منجلابی از کثافت رو تو این انیمه دیدم که نظریش رو تو هیچ انیمه ی دیگه ای ندیدم...موقعه دیدن انیمه حتی از "ناکومورا سان" هم بدتر بودم، بی رحم ترین اتفاقات رو تو ذهن ام داشتم....تصاویری که از قسمت های اینده تو آخرین قسمت نشون داد، حسابی به هیجان ام آورد.
P.S
واقعاً انیمیشن کار زنده بود
P.SS
کلی حرف قبل از تموم کردن انیمه تو ذهن ام داشتم...ولی بعد از دیدن پایان انیمه، تهی شدم...مگه با اون هت-شات های انیمه، چیزی تو ذهن ادم باقی میمونه که بخواد بعداً بگه.
P.SSS
این انیمه رو جزء لیست TOP10 هام قرار نمیدونم، جزء TOP5 هام باید باشه. با این انیمه که تو لیست باشه، تا الان چهارتا از TOP5 هام مشخص شده، فقط یکی دیگه لازمه تا لیست تکمیل بشه D:
P.SSSS
بعد از تموم کردن انیمه سریع رفتم تمام پست هایی که قبلاً در مورد این بودش رو خوندم D:
P.SSSSS
به نظرم هر کسی که میتونه این انیمه رو نگا کنه..حتی یک روز هم عقب ـش نندازه
بله.ضمنا Aku no hana 13 قسمته دیگه؟