Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قسمت اول انیمه Little Busters! Refrain رو هم امروز دیدم در مورد داستان انیمه کاملآ به فصل اول مربوط میشه و حتمآ باید فصل اول رو ببینید تا کاراکتر ها و موضوع رو متوجه بشید فصل اول این انیمه وقتی میخواست شروع بشه خیلی ها بهش دل بسته بودند و منتظر یه کار خیلی قوی بودند که اون زمان همچین انتظاری رو براورده نکرد و با اینکه کار بدی نبود ولی فوق العاده هم نبود ولی یکی از ویژگی های این انیمه در هم بودن اون بود و هرچقدر که شادی توش بود غم هم داشت هرچقدر که که جو پرانرژی و خوشحال کننده داشت جو سنگین هم برای بیننده داشت

attachment.php

در مورد فصل جدیدش هم با یه جو سنگین و میشه گفت تقریبآ غمناک شروع کرد که نوید پیشرفت انیمه رو داشت و سوال برای بیننده که ریکی واقعآ چه اتفاقی داره براش میفته

Attachments

• 54739l.jpg
    54739l.jpg
    43.4 KB · مشاهده: 88
سلام به عزیزان خودم!

یه انیمه ورزشی باحال معرفی کنین به جز فوتبالیستا! حتی اگه 8000 قسمت هم که باشه میخوام دان کنم و نیگاه کنم!

Hajime no ippo _بکس
(اومدن فصل جدیدش هم تبریک میگم :) ) شروع خیلی خوبی داشت

Kuroko no basket
بسکت

سلام به عزیزان خودم!

یه انیمه ورزشی باحال معرفی کنین به جز فوتبالیستا! حتی اگه 8000 قسمت هم که باشه میخوام دان کنم و نیگاه کنم!

2تای اولی در مورد بسکتباله سومی بوکس و چهارمی تنیس
هر 4 تا عالی هستند :d
Kuroko no Basket فصل اولش تموم شده و فصل دومش استارت خورده یه قسمت اومده از فصل جدید
Slam Dunk تموم شده
Hajime no Ippo دو فصل کامل فصل سوم هم تازه شروع شده یک قسمت اومده
The Prince of Tennis تموم شده
بیسبال هم اگه دوست داری انیمه این فصل که اولین قسمتش اومده Diamond no Ace هم قشنگه :دی

KILL la KILL
هولی شت!
از نظر بصری، انیمه تو خالص ترین فرمش بود. طراحی هنری که تماما با دست انجام شده و حس کارتونای قدیمی رو داره عالی بود. جزئیات انیمیشن روانی کننده بود! رنگ آمیزی و طراحی شخصیت ها ... همه چیز عالی.
از نظر داستانی، به نظرم واسه قسمت اول بد نبود. چیزی که واضحه اینه که داستان خیلی مسخره و احمقانه ست! و خُب انتظار دیگه ای هم از سازنده های گورن لاگان و FLCL نمیرفت. خوبی این انیمه ها (و همینطور JOJO) اینه که خودشون میدونن مسخره هستن و به همین خاطر زیادی خودشونو جدی نمیگیرن. به خاطر همین من اینا رو دوست دارم ولی اگه انیمه ای که داستان مسخره و احمقانه داشته باشه و خودشو زیادی جدی بگیره به شدت آزار دهنده میشه.
در کل واسه قسمت اول بد نبود. منتهی مسلما قسمت اول گورن لاگان خیلی بهتر بود.
نکته ی جالب این بود که تشابهاتش با گورن لاگان حتی از چیزی که فکر میکردم هم بیشتر بود. یونیفرم ها عملا همون مکا ها هستن، یه رقیب واسه شخصیت اصلی و چند زیردست قوی که داره و ... . شخصیت اصلی هم که اساسا مثل شخصیت اصلی 90 درصد انیمه های مکاست
نکته ی جالبش اینه که من تا نیمه این قسمت فکر میکردم یارو پسره :d ... آخه صدا و استایلش شبیه پسرا بود ( هی پیش خودم میگفتم : عجیبیه این پسره چرا دامن پوشیده؟ :d )

خوب من برگشتم , همه نگرانم بودید چرا نیستم دیگه؟ درسته؟ /:)
___
اینترنت منزل تمام شده , برای مغازه هم همین 1 ساعت قبل وصل شد.
این 3-4 روز نت نداشتن باعث شد هوای دیدن f/sn از سرم تقریبا بیوفته و الان هیچ میل انچنانی ندارم که ببینمش.(امیر آکیبا الان با این خبر بسیار خوشحال شده :p) انیمه هم نداشتم بجاش نشستم سریال کره ای دیدم;;) تو تاپیک مخصوصش توضیحات رو میدم.
آقا یه سوال پرسیدم ها. هیچکی هم ج نداد!
گفتم دقیقا چند قسمت از ناروتو و ن . شیپودن فیلر هستن و دقیقا کدوم قسمت ها. (با توجه به اینکه گفتین مهم نیستن دیدنشون , میخوام کلا نگیرمشونl-))
---
نت خونه رو هم وصل کنم درجا میرم تو کار دانلود برسرک یا هلسینگ التیمیت .

یه آهنگی صفحات قبل یکی از دوستان گذاشته بود که یکی دیگه از دوستان با شنیدنش دوباره رفته بود تو فاز انیمه اش و همش تو ذهنش اون آهنگ رو میشنید و حتی تو پادگان هم که رفته بود, فرمانده حرف میزد هیچی متوجه نمیشد :d اسم اون انیمه که آهنگاش اینقدر خفنه چیه؟ :-/

خوب به حول قوه الهی قسمت اول BlazeBlue دیده شد....
می تونم بگم به اندازه ای که فکر می کردم بد نبود! و تا حدی امیدوار شدم!o:-)
اتفاقا صفا کردم باهاش! مبارزه هاش به نظرم قشنگ در اومده بود...:bighug: صدا گذاری هم از آرت خیلی سر تر بود...:p
فقط نمی دونم چرا تقریبا کل داستان شماره 1 رو تو همین قسمت گفتن! فک کنم برای 25 قسمت بخوان هر سه شماره رو انیمه کنن!:-/

ولی انصافا بزرگترین مشکلی که توش دیدم اینه که اگه بازیش رو نکرده باشین، احتمالش خیلی کمه چیزی از داستان دستگیرتون بشه... اینکه گریمور ها چی هستن، شهر های مرتفع چرا به وجود اومدن،در آینده وقتی نوئل اسلحه هاش رو دربیاره اونا چی هستن، الان راگنا مشکلش چیه و اینجور سوالات رو امیدوارم تو قسمت های بعدی جواب بدن چون همین مسائل به اندازه یه قسمت تاریخچه می طلبه...8-|

یه آهنگی صفحات قبل یکی از دوستان گذاشته بود که یکی دیگه از دوستان با شنیدنش دوباره رفته بود تو فاز انیمه اش و همش تو ذهنش اون آهنگ رو میشنید و حتی تو پادگان هم که رفته بود, فرمانده حرف میزد هیچی متوجه نمیشد :d اسم اون انیمه که آهنگاش اینقدر خفنه چیه؟ :-/

Mushishi
یه دو قسمت نگاه کن دستت میاد چی جوریه :d
فقط میتونم بگم موسیقیش با روح و روانت باز ی میکنه ( برای من که اینطوری بود )

آخرین ویرایش:
خب به یکی از دوست داشتنی ترین انیمه ها این قصل هم رسیدم تونستم یه قسمت ازش ببینم انیمه Non Non Biyori شروعش عالی بود یعنی هرچقدر انیمه های دیگه این فصل به کاراکتر و داستان و گرافیک و کلاسشون مینازن این کار به سادگی و صمیمیت و شیرین بودن ارامشش مینازه
attachment.php

جو و موسیقی اروم و حس انیمه هایی که تو بچگی بیشتر میدیدیم تو این انیمه موج میزنه و واقعآ دوست داشتنی و به همه دوستان توصیه میکنم انیمه رو ببینند من نمیدونم روند انیمه چطور پیش خواهد رفت ولی شروعش حرف نداشت و از جمله کارایی که بیشتر انیمه بین ها خوششون میاد

در مورد حس طنزش هم از مسخره بازی های یه انیمه کمدی خبری نیست ولی مکالماتشون انقدر جالب هست که من چند ثانیه اخر از خنده مرده بودم:d

Attachments

• non-non-biyori.jpg
    non-non-biyori.jpg
    91 KB · مشاهده: 102
من میخوام کد گیاس رو برای یکی بریزم،ولی الان شک دارم قسمت آخر فصل اولی چی شد.یکی زحمت میکشه بگه قسمت آخر چه اتفاقی افتاد؟فکر کنم شماره بندی قسمت هام به هم ریخته باشه.

من میخوام کد گیاس رو برای یکی بریزم،ولی الان شک دارم قسمت آخر فصل اولی چی شد.یکی زحمت میکشه بگه قسمت آخر چه اتفاقی افتاد؟فکر کنم شماره بندی قسمت هام به هم ریخته باشه.
آخر قسمت لولوش و کارن و سوزوکو جلوی دروازه ی راگناک ایستادن و اون دو تا متوجه میشن که زیرو همون لولوشه( خلاصه و جامع :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or