Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام.

رفقا یه سوال در مورد کیفیتا دارم...اگه میشه کمک کنید:
من تا امروز F/ZERO رو از همون سایتی ک یکی از بچه ها صفحهء قبل داده بود میگرفتم ولی دیشب چندتا از لینکاش خراب بودن و یه جورایی باعث ناراحتی و اعصاب خوردیم شد...
منم رفتم سراغ تورنت و الان برای دانلود اکثر انیمه ها به جز۷۲۰pو ۱۰۸۰p یه کیفیتم هست که اسمش xvid و حجمشم به مراتب کمتره...
حالا سوالم اینه که این کیفیتش چطوریه؟در حد۴۸۰p هستش؟
کلا ارزش دانلود داره عایا؟

اینم سوال از F/Z
الآن من نفهمیدم که امیا کیریتسگو مبارزش کیه!
بعد آیا این عموی ما با این دختر مو نقره‌ایه توی یک تیمن؟
و کلا آیا این دوتا هردوشون توی مسابقه‌ان...؟؟؟
نمیدونم چرا به شکل وحشتناکی از این کاراکتر آرتوریا خوشم اومده و همینطورم خیلی خیلی با شخصیت و رفتار امیا کیریتسگو حال کردم...
این اسکندر شاد و سرزنده هم خیلی جالبه!:دی
تا قسمت ۴ دیدم لطفا کسی چیزی اسپویل نکنه.
ممنون.
ویرایش: متن رو به دلیل ترس از هجوم یه بنده خدایی اصلاح کردم...:دی

آخرین ویرایش:
سلام.

رفقا یه سوال در مورد کیفیتا دارم...اگه میشه کمک کنید:
من تا امروز F/ZERO رو از همون سایتی ک یکی از بچه ها صفحهء قبل داده بود میگرفتم ولی دیشب چندتا از لینکاش خراب بودن و یه جورایی باعث ناراحتی و اعصاب خوردیم شد...
منم رفتم سراغ تورنت و الان برای دانلود اکثر انیمه ها به جز۷۲۰pو ۱۰۸۰p یه کیفیتم هست که اسمش xvid و حجمشم به مراتب کمتره...
حالا سوالم اینه که این کیفیتش چطوریه؟در حد۴۸۰p هستش؟
کلا ارزش دانلود داره عایا؟

اینم سوال از F/Z
الآن من نفهمیدم که امیا کیریتسگو مبارزش کیه!
بعد آیا این عموی ما با این دختر مو نقره‌ایه توی یک تیمن؟
و کلا آیا این دوتا هردوشون توی مسابقه‌ان...؟؟؟
نمیدونم چرا به شکل وحشتناکی از این کاراکتر آرتوریا خوشم اومده و همینطورم خیلی خیلی با شخصیت و رفتار امیا کیریتسگو حال کردم...
این اسکندر شاد و سر زنده ام خیلی جالبه!
تا قسمت ۴ دیدم لطفا کسی چیزی اسپویل نکنه.
ممنون.
در مورد F\Z
مبارز امیا کیریتسوگو همون آرتوریا می باشه!
ایشون و اونم خانم مو نقره ای (آیریسویل) زن و شوهر هستن، توی یه تیم هستن و برای اینکه امیا بتونه کار بقیه ارباب ها رو مخفیانه دنبال کنه، یه جوری وانمود می کنن انگار ارباب آرتوریا، آیرسویله.
اون قسمت اسکندر رو هم به "شاد و سر زنده" تغییر بده تا امیر ندیده:d

آخرین ویرایش:
در مورد F\Z
مبارز امیا کیریتسوگو همون آرتوریا می باشه!
ایشون و اونم خانم مو نقره ای (آیریسویل) زن و شوهر هستن، توی یه تیم هستن و برای اینکه امیا بتونه کار بقیه ارباب ها رو مخفیانه دنبال کنه، یه جوری وانمود می کنن انگار ارباب آرتوریا، آیرسویله.اون قسمت
اسکندر رو هم به "شاد و سر زنده" تغییر بده تا امیر ندیده:d

Akiba رو میگی؟؟
بیزحمت خودتم توی نقل قولت عوضش کن:دی...جدیدا کتک زیاد خوردم:دی
بابت جوابم ممنون

Akiba رو میگی؟؟
بیزحمت خودتم توی نقل قولت عوضش کن:دی...جدیدا کتک زیاد خوردم:دی
بابت جوابم ممنون
امیر آکیبا، معروف به کاتانا ساما، روی موارد خاصی غیرت می ورزه که یکیش همین جناب اسکندره و مهم ترینشون وان پیسه! :dحواست باشه در آینده به مشکل دچار نشی!:d
برای F\Z هم هر سوالی داشتی بپرس نذار بمونه! آخرش مخت نفله میشه!>:)
-------------------------------------------------------------------------------------------
اینم یه عکس برای طرفداران داغ دیده...:((
81137201588111666221.png

mmansori85
من اکثر انیمه ها رو از اینجا دانلود میکنم کیفیتشون هم بد نیست من که ازش راضیم همشون هم حدود 100MB حجم دارن F/Z هم صفحه 18 هستش
--------------
یه انیمه معرفی کنید که انگیزه ی درس خوندن رو چند برابر بکنه,انرژی بده:d

سلام
مثلا تو دنیا انیمه ی Neon Genesis Evangelion یکی از انیمه هاییه که جزو همون لازمه هاست، ولی 99 درصد انیمه فن های ایرانی ندیدنش.
از صادق گرفته بودمش ولی طرفش نرفته بودم .
دیشب که اسمش رو آوردی گفتم یه نگاهی بندازم ببینم چیه .
یه پشت 7 قسمتش رو نگاه کردم :دی
بقیه هم اگر ندیدن ، بشینن نگاش کنن .

کسی می دونه ناروتو شیپودن از قسمت چندم به بعدش با کیفیت های بالاتر از 480p هست؟
من الان تا قسمت 89 دیدم و تو سایت tokyoinsider ندیدم از قسمت 1 تا 89 ـش رو بالاتر از 480p داشته باشه! اون آرک
کشته شدن آسوما
هم کیفیت بدی داشت و هیچ جا کیفیت خوبش رو پیدا نکردم.
اگه بگید از قسمت چند به بعد کیفیت 1080p یا بلوری کپچر داره هم ممنون می شم! سایت هم نمی خوام یا لینک دانلود! خودم اونش رو پیدا می کنم.

آخرین ویرایش:
خوب قسمت اول Nagi no Asukara رو هم دیدم :d
اول برای اونایی که هنوز انیمه رو نگرفتن بگم که با هاریبل هماهنگه! :-" (من دیشب 4 ساعت استخاره میکردم که هاریبل بگیرم یا vivid بعد گفتم هاریبل معروف تره،به احتمال 90% با این هماهنگه :d )
در مورد خودش
من حوصله مثلث عشقی رو ندارم:(( نابودم میکنه:-s
دنیای جالبی داشت، این یارو...(اسمش یادم رفت:-" ) رابطشون با خدا هم بسیار موجود جالبیست>:) خوشمان آمد :d
گرافیکش هم خیلی خفن بود! مخصوصا اونجا تو جنگل :-" (من یک ثانیه حس Ano Hana بهم دست داد،میخواستم بزنم تو سر خودم :| )
حالا 1 سؤال،در راستای اینکه هاریبل خیلی نامرده و اپنینگ و اندینگ رو ترجمه نمیکنه، کسی اطلاعی نداره که vivid با هاریبل هماهنگه یا نه؟ :d
برای Kill la Kill هم اگر فن سابی هماهنگ با هاریبل میشناسید معرفی کنید :d

فعلا از این 2تایی که دیدم راضیم! :d

خوب قسمت اول Nagi no Asukara رو هم دیدم :d
اول برای اونایی که هنوز انیمه رو نگرفتن بگم که با هاریبل هماهنگه! :-" (من دیشب 4 ساعت استخاره میکردم که هاریبل بگیرم یا vivid بعد گفتم هاریبل معروف تره،به احتمال 90% با این هماهنگه :d )
در مورد خودش
من حوصله مثلث عشقی رو ندارم:(( نابودم میکنه:-s
دنیای جالبی داشت، این یارو...(اسمش یادم رفت:-" ) رابطشون با خدا هم بسیار موجود جالبیست>:) خوشمان آمد :d
گرافیکش هم خیلی خفن بود! مخصوصا اونجا تو جنگل :-" (من یک ثانیه حس Ano Hana بهم دست داد،میخواستم بزنم تو سر خودم :| )
حالا 1 سؤال،در راستای اینکه هاریبل خیلی نامرده و اپنینگ و اندینگ رو ترجمه نمیکنه، کسی اطلاعی نداره که vivid با هاریبل هماهنگه یا نه؟ :d
برای Kill la Kill هم اگر فن سابی هماهنگ با هاریبل میشناسید معرفی کنید :d

فعلا از این 2تایی که دیدم راضیم! :d

اساتید، برای ما نوب ها توضیح میدید که فن ساب و اون هاربیل یعنی چی؟ ممنون!:d

اساتید، برای ما نوب ها توضیح میدید که فن ساب و اون هاربیل یعنی چی؟ ممنون!:d

فن ساب به گروهی گفته میشه که زحمت ترجمه، انکود کردن و پخش انیمه رو تو اینترنت می کشن ما به عنوان دزدان دریایی از اون ها دانلود می کنیم:دی

Horrible هم جز یکی از هم گروه هاست. خیلی گروه های زیادی وجود دارن ولی این Horrible خیلی زحمت می کشه و بیشتر کارهایی که من هم دانلود کردم از اوناس.

یعنی واقعا با یک جور انتظار ناخوشآیند منتظرم قسمت اول BlazBlue بیاد ببینم چطوری میشه...:-s
یعنی از ته دل امیدوارم خوب بشه...
استودیو سازنده و کارگردان که کلا تعطیل... کور سوی امیدم فقط به صدا گذارا (که مال بازیش هستن)ه و به داستان... داستان بازی اونقدر خوب و گسترده هست که بتونه انیمه رو هم جمع کنه...:x
یعین اگه به داستانش دست نزنن و فقط همونو بیان با صدای راگنا تعریف کنن هم برای من کافیه!8-|

برای دوستانی که نمی دونن: صداپیشه راگنا (شخصیت اصلی)، همون صداپیشه گینتوکی خواهد بود:d:bighug:

یک نکته کوچولو بگم...

اونم اینکه Horrible Subs اساساً گروه FanSub نیست... یعنی هیچی رو خودشون ترجمه نمیکنن

اکثر غریب به اتفاق کارهاشون Copy/Paste زیرنویس‌های CR یا همون CrunchyRoll‍ه

البته از اونجایی که کلی Seed دارن و خیلی Timing عالی هم دارن، بسیار پرطرفدار هستن

فقط بعضی اوقات سوتی تو کارهاشون زیاده... بزرگترین مزیت HS اینه که تقریباً 80% انیمه‌های هر فصل (هر چی که CrunchyRoll استریم میکنه) و پوشش میده و حجم اکثر فایل‌هاشون هم خیلی معقوله.

بهترین Sub تو گروه‌هایی که فعال هستن بنظرم اول Mazui هست و بعدش هم UTW (البته تعداد خیلی کمی انیمه ساب میکنن، Mazui که فقط یکسری اقتباس از روی LNها رو ساب میکنه)

آخرین ویرایش:
با سلام بچه ها !‌ {الان میگید دوباره اومد چرت و پرت بگه} :d

بچه ها یکی بیاد قشنگ بگه این انیمه ی Kuroko no Basket برامون توضیح بده چطوریه ؟ قشنگ احساستون رو از دیدن انیمه بگید ؟ موسیقیش ؟ نقاشیاش ؟ داستانش ؟ کشش /؟/ و ....... !!!!

آخه همه ازش تعریف میکنن !‌ آخه فصل 2ش هم تازه شروع شده گفتم اگر خیلی باحاله برم فصل 1ش رو ببینم‌ !‌

فعلا تا قسمت 16 دان کردم اگر خوبه و باحاله بقیش رو هم دان میکنم !‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or