Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مانگا ادامه داره، و با وضعیت خیلی خوب انیمه، احتمالش کمه که ادامش رو نسازن.
احتمالا می ذارن مانگا تموم بشه یاد حداقل مقدار زیادی جلو بره (که اینم فکر می کنم زیر یکی دو سال طول نکشه)، و بعد یه سری دیگه می سازن.
دمت گرم . من که بدجوری ازش خوشم اومده . فقط امیدوارم زودتر ادامه انیمه رو بسازن .

یه چیز رو درمورد
Ace of Diamond یادم رفت بگم اونم اینه که گرافیک فوق العاده قشنگی داره! یعنی من تا به حال همچین گرافیکی رو فقط در انیمه شینگکی دیده بودم! پیشنهاد میدم حتی اگه از انیمه ورزشی هم خوشتون نمیاد، فقط برای گرافیکشم که شده نیگاه کنین!
:bighug: صداگذاری هم خیلی خوب کار شده!

سوالم رو برای بار سوم میپرسم! :d

چند قسمت از ناروتو و ورژن شیپودنش فیلر هستند و دقیقا کدوم قسمت ها؟!؟

پ.ن:
دلیل سوال این است که موقع دانلود قسمت های فیلر رو Skip کرده و دانلود نکنم.

ببین خیلی راحت می تونی با سرچ کردن Naruto Filler تو گوگل جوابت رو بگیری :| یعنی واقعا این راه به ذهنت نرسید:-/ تازه هم با جزییات بیشتری بهت می تونه جواب بده و هم ارزش اون فیلر هم مشخص میشه که اگر بخواد یکی از بچه های اینجا اون کار رو انجام بده ، باید کلی وقت بذاره!

بچه ها یک سوال :

K-N-B فصل اولش{که دارم میبینم} مال چه سالیه ؟ یعنی الان بین فصل 1 و 2 چند سال فاصله بود ؟

آیا مانگاش هنوز ادامه داره ؟ فصل 3 هم خواهد داشت یا پتانسیل داشتنش رو داره ؟‌

فصل اول فکر میکنم مال پارسال یعنی 2012 بود و تقریبآ یکسال فاصله دارند با هم

مانگاش هم هنوز ادامه داره و با توجه به موفقیت های کسب کرده به احتمل زیاد انیمه هم در فصل سوم ادامه پیدا خواهد کرد ولی فصل دوم فکر میکنم فقط به جام زمستانی اختصاص داده خواهد شد و تموم میشه

ببین خیلی راحت می تونی با سرچ کردن Naruto Filler تو گوگل جوابت رو بگیری :| یعنی واقعا این راه به ذهنت نرسید:-/ تازه هم با جزییات بیشتری بهت می تونه جواب بده و هم ارزش اون فیلر هم مشخص میشه که اگر بخواد یکی از بچه های اینجا اون کار رو انجام بده ، باید کلی وقت بذاره!

باشه, چرا میزنی حالا! :d:bighug: میرم وان پیس میبینم ها!;;) پشیمونم نکن :whistling:

چرا آخرش اینطوری تموم شد ؟!:( خیلی ناراحت کننده بود . از اینکه تا آخرین لحظه هم بجز دو سه نفر از کاری که کرد خبر نداشت . تازه همه داشتن خوشحالی هم میکردن این بدبخت مرده !:(:d ولی خب منظقی بخوایم نگاه کنیم خیلی پایان خوبی داشت اگه زنده میموند خیلی فیلم هندی میشد !:d

در کل انیمه خلی قشنگی بود . از فصل 2 بیشتر از 1 خوشم اومد . اون صحنه ای که Shirley میمیره خیلی تاثیر گذار بود . یا صحنه ای که ناخواسته رو یوفی گیاس میزنه که همه ژاپنی هارو بکشه !:( پر از مرگ و میر بود همش !:d

چرا آخرش اینطوری تموم شد ؟!:( خیلی ناراحت کننده بود . از اینکه تا آخرین لحظه هم بجز دو سه نفر از کاری که کرد خبر نداشت . تازه همه داشتن خوشحالی هم میکردن این بدبخت مرده !:(:d ولی خب منظقی بخوایم نگاه کنیم خیلی پایان خوبی داشت اگه زنده میموند خیلی فیلم هندی میشد !:d

در کل انیمه خلی قشنگی بود . از فصل 2 بیشتر از 1 خوشم اومد . اون صحنه ای که Shirley میمیره خیلی تاثیر گذار بود . یا صحنه ای که ناخواسته رو یوفی گیاس میزنه که همه ژاپنی هارو بکشه !:( پر از مرگ و میر بود همش !:d

زنده موند آخرش :دی

جدی ؟!:d تو خود انیمه نشون داد یا مانگاش ؟ مانگاش بعد اینکه انیمه تموم شد بازم ادامه داره ؟

ولی اگه میمرد تاثیرگذاریش بیشتر بود بیشتر تو ذهنم میموند !:d

مگه مانگا داشت Code Geass :دی ؟
آخرش رو مگه ندیدی که C.C. روی کاه ها دراز کشیده و داره با لولوچ حرف می زنه؟ اون کسی که داره گاری رو کنترل می کنه لولوچ هست. یه سرچ هم بکنی تو Youtuubeee در مورد زنده بودنش لینکای تصویریش میاد.

در ضمن کسایی که تو هر دو چشماشون Geass رو فعال می کنن، زندگی ابدی پیدا می کنن.

جدی ؟!:d تو خود انیمه نشون داد یا مانگاش ؟ مانگاش بعد اینکه انیمه تموم شد بازم ادامه داره ؟

ولی اگه میمرد تاثیرگذاریش بیشتر بود بیشتر تو ذهنم میموند !:d
نه عزیز دل برادر مستقیم نشون ندادن که زندست.
به روایتی اون کسی که داره در لحظات آخر ارابه ای رو سی سی توش خوابیده رو هدایت می کنه، لولوشه!
:d
با پست قبلی هم زمان شد!
:d

در واقع تو نسخه ی اصل ژاپنیش لولوش زنده میمونه :d
اینم لینکش از یوتیوب
کلا نسخه ی ژاپنیش همه چیزش بهتر بود ، از دوبله گرفته تا ENDING ـش :d
Code Geass Original Japanese ending (Lelouch lives) - YouTube
---------------------------------
انیمه Kaichou wa Maid sama! را هم دارم میبینم . خیلی خنده داره . البته من کلا با انیمه های دخترونه حال نمیکنم ولی این داستان جالبی داره .
شخصیت مورد علاقه : USUI ( اوی فکر بد نکنید :d )

آخرین ویرایش:
یه چیز رو درمورد
Ace of Diamond یادم رفت بگم اونم اینه که گرافیک فوق العاده قشنگی داره! یعنی من تا به حال همچین گرافیکی رو فقط در انیمه شینگکی دیده بودم! پیشنهاد میدم حتی اگه از انیمه ورزشی هم خوشتون نمیاد، فقط برای گرافیکشم که شده نیگاه کنین!
:bighug: صداگذاری هم خیلی خوب کار شده!

انیمیشن خوب بود ولی نه در اون حدی که شما تعریف میکنید. (و مسلما نه در حد شینجکی!) اما جدا از بحث انیمیشن، داستان خوبی داشت و به نظر من به عنوان یه انیمه بیسبالی سوپرایز خوبی بود.
امیدوارم نتیجه کار باشباهت به Hajime No Ippo باشه، با اینکه از بوکس چیزی سر درنمیاوردم ولی با دیدنش، خیلی به بوکس علاقمند شدم.

انیمه Hoshi wo Ou Kodomo

خلاصه داستان: آسونا که پدرشو از دست داده به تنهایی زندگی میکنه و سرگرمیش گوش دادن به آواز مرموزیه که از رادیو کریستالی پدرش پخش میشه . روزی با پسر ماجراجویی آشنا میشه که باعث شناخت اون از بیرحمیها و زیباییهای دنیا میشه ……
توضیحات: این انیمه تو جشنواره Tokyo Anime Award 2012 ژاپن بخاطر خلق صحنه های زیبا و چشم نواز ، برنده بهترین کارگردانی هنری شد .

سلام.برای اولین بار میخوام یه سریال انیمه ای رو تماشا کنم.لطف یه انیمه مشتی بهم معرفی کنید،البته زیر نویس فارسی ام داشته باشه اگرم نداره حداقل انگلیسیشو داشته باشه.:d
انیمه ای معرفی کنید که منو علاقمند کنه به این دنیا نه فراریم بده.:d
لینک دانلودشم که بدید چه شود
سن=21 سال:p

سلام.برای اولین بار میخوام یه سریال انیمه ای رو تماشا کنم.لطف یه انیمه مشتی بهم معرفی کنید،البته زیر نویس فارسی ام داشته باشه اگرم نداره حداقل انگلیسیشو داشته باشه.:d
انیمه ای معرفی کنید که منو علاقمند کنه به این دنیا نه فراریم بده.:d
لینک دانلودشم که بدید چه شود
سن=21 سال:p

با اجازه از اساتید قدیمی این بخش .

شما چجور میخوای؟ یعنی بیشتر از چه ژانری خوشت میاد؟

میزان تخیل انیمه تا چه حد باشه؟

برای راهنمایی دقیق تر این ها رو بگو لطفا.
--
ولی جدای این بحث ها من به شخصه برای شروع بهت دفترچه مرگ (Death Note) رو معرفی میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or