Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دقیقا همین 5 قسمتیه رو منظورم بود:-" دیروز دیدم جلو اسم انیمه نوشته 2013 ، تو بخش زیرنویس سرچ کردم دیدم 2012ـی هم هست :d
خوب پس اون 2012 رو بی خیال بشم دیگه؟ همین ایپزود0 رو بگیرم؟ :d زیرنویس فارسی هم داره؟ :-" من چیزی یافت نکردم آخه:-s
---

آره همون اپیزود 0 رو ببینی همه چی حله...

زیرنویس فارسی میخوای چیکار مردک... همون انگلیسی ببین دیگه

مقایسه ChihaBakaYaro هم با Kuroko کار کلاً اشتباهیه...!:d

میخواستم نیم ساعت پیش بیام پست بزنم،ولی گفتم این یه انیمه دیگه رو هم ببینم بعد بیام! که خوب کاری کردم دیدم! :-" اصلا کاش اولین چیزی که امروز میدیدم همین بود:-"
خوب بریم سراغشون! :d
One Piece - E616
WOW !!!!!!!! :wow:
این قسمت محشر بود!! :bighug: ، مبارزه ی اسموکر بسیار سرعتی و خفن!!! منم که فن اسموکر، واقعا لذت بردم که برای مبارزه ـش انقدر مایه گذاشتن! :d
با اینکه اسموکر تا تونست خورد و خار و خفیف شد:-" ولی کلا همینطور ازش ابهت میچکه :-" (حداقل از دید من :-" ) واقعا با مبارزه ی اسموکر کیف کردم!!! عالی بود!!! :bighug:
بعدش هم که لاو ... با این ضربه ای که زد،کُری هایی که خوند ترکوند!!! واقعا خیلی خفن شده لاو! (حالا خوبه اینا رو توی مانگا هم دیدم،و دقیقا تتوی مانگا هم با این ضربه ی لاو کف و خون قاطی کردم! :-" ) اصلا یه چیز خیلی خفنی بودش! ، بین صحبت هاش هم سوپرنوواها و بزرگان دریا رو نشون داد، اصلا خیلی جو داد!!! :d
کلا این قسمت خیلی حال داد! مبارزه های خفن تا این حد،توی وان پیس کلا کم پیش میاد،برای همین وقتی چنین چیزی میبینیم کلا از خود بی خود میشیم! :d
این استایل لوفی هم اگر فن ها روش سرمایه گذاری کنند(فن آرت و والپیپر و ... ) قشنگ میتونه در کنار اولین باری که لوفی دنده 2 زد، صحنه ی ماندگاری بشه! استایل خفنی داره لوفی اینجا :-"

کلا انقدر با این قسمت حال کردم که الان اینجوریم : :crying1::crying1::crying1:
---
Samurai Flamenco - E1
به به! خوب اینم جالب به نظر میرسه(انشاالله که جالب تر هم میشه! :d ) این یارو پلیسه هم صداپیشه ـش، صداپیشه ی گینتوکی میباشد؟ :d کلا توی چرت و پرت گویی(با بی خیالی کامل! ) این صدا بهترین گزینه ی ممکنه:bighug:
بهترین بخش این قسمت همین چرت و پرت گویی ها در مورد کلاه ایمنی سوپرهیروی موتور سوار بود=))
شعار انیمه هم که بسیار عالیه! وسط انیمه هم نوشتش :
Hero will never give up, never hide, never be defeated, never accept evil
:bighug:
البته تعریف لوفی و زورو از قهرمان هم بسیار جای تامل داره :-"
---
Nagi no Asukara - E2
آقا من نمیخوام این انیمه رو ببینم:(( چه خاکی به سرم بریزم؟ :(( کلا من چرا انیمه های رومنس رو شروع میکنم که 2 دیقه بعدش به این وضع بیفتم؟ :((
اصلا از همینجاش مشخصه من آخر انیمه به فنا میرم :| یاد Ano Hana و Ano Natsu میفتم :-s
---
Well Well...what's up people?
این چندروزه رو توی این تاپیک نیومدم که بشینم این انیمه‌ی فوق العاده بای د نیم او Fate Zero رو ببینم و الآنم فصل اولش تموم شد...الآن اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که...
اولندش @Akiba احساس میکنم عجیب از نظر شخصیتی شبیه همیم!:دی من الآن عاشق اسکندر د گریت شدم...
الآن یه سوالی دارم اونم اینکه من الآن انیمه‌ی دیگه‌ای هست که ببینم و لذت ببرم با این شاهکار‌...؟؟؟
دنیای مرمری؟؟سریسلی؟؟؟!!!:دی
من چم شده؟؟:دی
......
این کستر و اربابش چقد رومخ بودنا...ولی با اون تیکه از دیالوگای اون یا رو دیوونه‌ه خوشم اومد که خوشگل فلسفه‌ای بنیان نهاد و کستر رو اونجوری شیر کرد:دی
چرا این برسرکر و اربابش(تایا؟؟) افتادن دنبال این توکیومی و سرونتش؟
اسم سرونت توکیومی چیه؟گیلگمش چیه؟من کیم؟الآن من خوبم؟:دی
در آخرهم جدی میگم واقعا چقدر خوب این اسکندر رونشون دادن...دقیقا نقش استاد بزرگی رو توی این شاهکار به خوبی داره ادا میکنه...
اینم برای اونایی که انیمه رو ندیدن و اسپویلر رو باز کردن میگم:دی :این انیمه رو از دست ندید...
موسیقیای این انیمه چقد توپ بودن...قسمت اول فصل ۲م رو هم کهدیدم دیگه تیراژش باعث شد کفم به کلی و از چند طرف ببره...
اصلا اسکندر یه چیز بسیار بسیار خفنیه!!! طرز فکرش،اخلاقش،همه چیش!!!! و نوبل فانتازمش ... آیونیون هیتاری:x وقتی زد من اصلا رفتم تو یه دنیای دیگه...حیف gif و اینا ندارم وگرنه یه چیزی میافتم باهاش خودم رو توی اون لحظه توصیف کنم! :d کلا قسمت 11 چیزی بود که هیچوقت تکرار نمیشه:((:x
در مورد خفن بودن انیمه،درسته که F/Z فوق خفن و شاهکار و ... میباشد! ولی نگران نباش! باز هم انیمه هایی هست که ببینیشون و عاشقشون بشی! خدا رو شکر انقدر انیمه ها متفاوتن که هیچ مشکلی پیش نمیاد! مثلا هم عاشق F/Z میشی،هم Usagi Drop ! :d و هم هزار و یک انیمه ی دیگه :-"
ارباب برسرکر(کاریا) به خاطر ساکورا افتاده دنبال توکیومی دیگه! یه جوری میخواد انتقام بگیره! البته دلایل دیگه ای هم هست :-"
سرونت توکیومی هم گیلگمش توی کلاس آرچر میباشد، گیلگمش هم از بچه های بین النهرین ـه (افسانه های اون طرفا :d ) اینطور که شنیدم هم واقعا مثل اینکه نماد غروره :-" (کلمه ی غرور در مقابل این بشر کم میاره اصلا :d )
آهنگ های انیمه هم که همه شاهکار! کلا همه چیز شاهکاره :-"
---
آره همون اپیزود 0 رو ببینی همه چی حله...

زیرنویس فارسی میخوای چیکار مردک... همون انگلیسی ببین دیگه

مقایسه ChihaBakaYaro هم با Kuroko کار کلاً اشتباهیه...!:d
حس زیرنویس انگلیسی نمیاد جان خودم :-" ، حالا سعی میکنم یه کاریش کنم :d حیفه نبینم انیمه رو :d

چرا ؟ :-" چیهایافورو انیمه ورزشی خوبی بودا :-"
---
دوستان، یکی بی زحمت تورنتی از کوروکو برسونه به من :-" Bakabt و Coal Girls که نداشتن :-s

دوست خوبم
AsaraymA انیمه
Samurai Champloo رو بهم معرفی کردن.همین الان قسمت اولشو دیدم واقعا یه شاهکاره به تمام معناست من که لذت بردم.
قسمت 2 و 3 رو نیز الان زدم واسه دانلود
:d

خوب ما هم یه پست بزاریم تا از غافله عقب نمونیم!:d

KLK E2 رو دیدم،فقط میتونم بگم از خنده مردم! چه قد خنده دار بود این قسمتش!=)) یه چندتا شخصیت جدید و جالب معرفی کرد! خداییش فانتزیش هم خداس!:> من نمیدونم چرا نمیتونم با فانتزیش کنار بیام؟!:-b

الآن میزنم واسه دانلود Ace of Diamond قسمت دومش بعد میام و یه نظری میدم!

اون معلمه داشت چیکار میکرد بعد اینکه روی ریوکو عمل طب سنتی رو انجام داد؟:))

One Piece - E616
این قسمت محشر بود!! :bighug: ، مبارزه ی اسموکر بسیار سرعتی و خفن!!! منم که فن اسموکر، واقعا لذت بردم که برای مبارزه ـش انقدر مایه گذاشتن! :d
با اینکه اسموکر تا تونست خورد و خار و خفیف شد:-" ولی کلا همینطور ازش ابهت میچکه :-" (حداقل از دید من :-" ) واقعا با مبارزه ی اسموکر کیف کردم!!! عالی بود!!! :bighug:
بعدش هم که لاو ... با این ضربه ای که زد،کُری هایی که خوند ترکوند!!! واقعا خیلی خفن شده لاو! (حالا خوبه اینا رو توی مانگا هم دیدم،و دقیقا تتوی مانگا هم با این ضربه ی لاو کف و خون قاطی کردم! :-" ) اصلا یه چیز خیلی خفنی بودش! ، بین صحبت هاش هم سوپرنوواها و بزرگان دریا رو نشون داد، اصلا خیلی جو داد!!! :d
کلا این قسمت خیلی حال داد! مبارزه های خفن تا این حد،توی وان پیس کلا کم پیش میاد،برای همین وقتی چنین چیزی میبینیم کلا از خود بی خود میشیم! :d
این استایل لوفی هم اگر فن ها روش سرمایه گذاری کنند(فن آرت و والپیپر و ... ) قشنگ میتونه در کنار اولین باری که لوفی دنده 2 زد، صحنه ی ماندگاری بشه! استایل خفنی داره لوفی اینجا :-"

وان پیس اپیزود 616
اسموکر
381.gif
فقط مونده منم برم یکی بزنم تو گوشش :d از هرکی بود تا میشد خورد ... ! :d
ولی اپیزود خفنی بود ، هم اینکه پــِــیسنگ خوبی داشت و مثلا مثل 614 کل وقتمون رو با دیدن دویدن موچا و بقیه بچه ها که دنبالش بودن هدر ندادیم [ اصن بدم میاد از همشون :| ] هم اینکه میزان فایتینگ ـش خیلی زیاد و خوب بود ، و اون صحنه آخرم که موهای تنمو سیخ کرد رسمن :d کلا این موسیقی انیمه خیلی کمک میکنه به اپیک تر شدنش نسبت به مانگا ، با انیمیشنش هم که هیچوقت مشکلی نداشتم .
این عکسه هم انصافا در حد استایل اولین باری که لوفی Gear 2nd رو زد نی ، اصن اون دنیایی بود واسه خودش ... ! :d

من که انیمه بین حرفه ای نیستم ، اکثر انیمه های خفن رو هم ندیدم ولی تو لیست دانلود دارم :d به هر حال :
آقا اپیزود 5 ارن رو اون تایتان ـه خورد ، گفتم WTFFFFF ؟ ینی شخصیت اول انیمه تو اپیزود 5 مرد ، الان چی میشه ؟ تا حالا همچین چیزی ندیده بودم ! :d ... کم کم داشت باورم میشد که واقعا مرده ، ولی بعد برگشت و ضدحال خوردم :|:d .
در کل انیمه ی عالی ای بوده ولی نمیدونم چرا جوری نبوده که بخوام دو روزه کل ـشو ببینم تموم کنم . الان دو هفته ای میشه ازش کلا 8 اپیزود دیدم :d این که تموم شد میرم سراغ Fate/Zero ... راستی تو شینگکی هم بانو میکاسا کرکتر دوست داشتنی و با پرستیژی دارن به زعم من :d .

میخواستم نیم ساعت پیش بیام پست بزنم،ولی گفتم این یه انیمه دیگه رو هم ببینم بعد بیام! که خوب کاری کردم دیدم! :-" اصلا کاش اولین چیزی که امروز میدیدم همین بود:-"
خوب بریم سراغشون! :d
One Piece - E616

---
Samurai Flamenco - E1
به به! خوب اینم جالب به نظر میرسه(انشاالله که جالب تر هم میشه! :d ) این یارو پلیسه هم صداپیشه ـش، صداپیشه ی گینتوکی میباشد؟ :d کلا توی چرت و پرت گویی(با بی خیالی کامل! ) این صدا بهترین گزینه ی ممکنه:bighug:
بهترین بخش این قسمت همین چرت و پرت گویی ها در مورد کلاه ایمنی سوپرهیروی موتور سوار بود=))
شعار انیمه هم که بسیار عالیه! وسط انیمه هم نوشتش :

:bighug:
البته تعریف لوفی و زورو از قهرمان هم بسیار جای تامل داره :-"
---
Nagi no Asukara - E2
آقا من نمیخوام این انیمه رو ببینم:(( چه خاکی به سرم بریزم؟ :(( کلا من چرا انیمه های رومنس رو شروع میکنم که 2 دیقه بعدش به این وضع بیفتم؟ :((
اصلا از همینجاش مشخصه من آخر انیمه به فنا میرم :| یاد Ano Hana و Ano Natsu میفتم :-s
---

اصلا اسکندر یه چیز بسیار بسیار خفنیه!!! طرز فکرش،اخلاقش،همه چیش!!!! و نوبل فانتازمش ... آیونیون هیتاری:x وقتی زد من اصلا رفتم تو یه دنیای دیگه...حیف gif و اینا ندارم وگرنه یه چیزی میافتم باهاش خودم رو توی اون لحظه توصیف کنم! :d کلا قسمت 11 چیزی بود که هیچوقت تکرار نمیشه:((:x
در مورد خفن بودن انیمه،درسته که F/Z فوق خفن و شاهکار و ... میباشد! ولی نگران نباش! باز هم انیمه هایی هست که ببینیشون و عاشقشون بشی! خدا رو شکر انقدر انیمه ها متفاوتن که هیچ مشکلی پیش نمیاد! مثلا هم عاشق F/Z میشی،هم Usagi Drop ! :d و هم هزار و یک انیمه ی دیگه :-"
ارباب برسرکر(کاریا) به خاطر ساکورا افتاده دنبال توکیومی دیگه! یه جوری میخواد انتقام بگیره! البته دلایل دیگه ای هم هست :-"
سرونت توکیومی هم گیلگمش توی کلاس آرچر میباشد، گیلگمش هم از بچه های بین النهرین ـه (افسانه های اون طرفا :d ) اینطور که شنیدم هم واقعا مثل اینکه نماد غروره :-" (کلمه ی غرور در مقابل این بشر کم میاره اصلا :d )
آهنگ های انیمه هم که همه شاهکار! کلا همه چیز شاهکاره :-"
---

حس زیرنویس انگلیسی نمیاد جان خودم :-" ، حالا سعی میکنم یه کاریش کنم :d حیفه نبینم انیمه رو :d

چرا ؟ :-" چیهایافورو انیمه ورزشی خوبی بودا :-"
---
دوستان، یکی بی زحمت تورنتی از کوروکو برسونه به من :-" Bakabt و Coal Girls که نداشتن :-s

در مورد کوروکو اگه تورنت قسمت قسمت بخوای میتونم برات بذارم ولی جایی که فایل یه جا داشته باشه نمیشناسم البته دنبالشم نگشتم :d

Nagi no Asukara - E2 جا داره که یه اشاره به شباهتش به نوع تفکر شخصیت های این انیمه با فیشمن ها و انسان ها در وان پیس بکنیم در مورد خود انیمه هم باید گفت که جدا از داستان که میشه بهش امیدوار بود که اگه در اخر غمناک باشه و پتانسیلش هم داره بیشتر استقبال میکنیم انیمه گرافیک و دنیای جالبی داره

Samurai Flamenco - E1 : این انیمه هم شروع خوبی داشت و من کاملآ اینجور انیمه ها رو میپسندم و امیدوارم در ادامه هم همینطور جالب باشه

Kill La Kill-E2 : خیلی بهتر از قسمت اولش بود ولی همچنان این انیمه برای من یه جوریه نمیدونم تا اخر دووم میارم که این انیمه رو ببینم یا نه ولی فعلآ که ادامش میدیم

Strike Blood -E2 : تا اینجا که انیمه بدی نبوده به مبارزات و داستان میشه امیدوار بود ولی امید اصلیم به شخصیت اول انیمه هستش که در قسمت های اینده ابهت بیشتری از خودش نشون بده

ببخشید تا الان چندتا بازی وان پیس برای PS3 اومد؟ بعد خوبهاش کدوم ها هستن؟
اگه میشه سبک هاشون رو هم جلوش بنویسید.

شرمنده سوالم رو اینجا پرسیدم چون انیمه بین ها اینجا هستن و اطلاع بیشتری از این چنین بازیها دارن.

سلام.
دوستانی که انیمه Hajime no Ippo S1 رو دیدن:

زمانی که ایپو می خواد با داته مبارزه کنه ، مگه شماره 2 وزن 2 ژاپن نیست ؟
پس چرا بعدش که به داته میبازه ، سندو با ورگ مبارزه میکنه و قهرمان وزن 2 ژاپن میشه ؟
داته این وسط چی میشه ؟
چی شد که مقام سندو از ایپو بیشتر شد ؟

خب

Diamoond no ace E2 رو هم دیدم. اون صحنه های خداحافظی واقعا خدا بود! صداگذاری چه قد خوب! آخرش اشک تو چشام جمع شد!:(( مطمئنا انیمه های این فصل خیلی خوبن!

یکی از انیمه هایی که اصلا احتمال تراژدی شدنش را نمیدادم گورن لاگون بود.
بیشتر بار کمدی انیمه روی کامینا بود که اونم افتاد مرد !
نمیدونم چرا بیشتر شخصیت هایی که من ازشون خوشم میاد یهو میمیرن ؟

سلام.
دوستانی که انیمه Hajime no Ippo S1 رو دیدن:

زمانی که ایپو می خواد با داته مبارزه کنه ، مگه شماره 2 وزن 2 ژاپن نیست ؟
پس چرا بعدش که به داته میبازه ، سندو با ورگ مبارزه میکنه و قهرمان وزن 2 ژاپن میشه ؟
داته این وسط چی میشه ؟
چی شد که مقام سندو از ایپو بیشتر شد ؟

در مورد سوال هاتون تا اونجایی که یادمه :

تو هیچ جا اشاره ای به این نشد که ایپپو نفر دوم این وزن هستش و رنکینگ به چه صورتی هست ولی مسابقات چلنج توی بوکس قوانین خودش رو داره حتمآ نباید نفر دوم بود تا بشه نفر اول رو به مبارزه دعوت کرد به هر حال ایپپو بعد از مبارزه با داته تا مدت ها بعدش قادر به تمرین کردن و مبارزه نبود که بتونه نفر اول این وزن باشه در نتیجه این دو نفر برای کمربند مبارزه کردند

داته هم که هیچی کلآ مسابقات ژاپن رو بیخیال شد رفت برای مسابقات جهانی که در سیزن دوم بهش پرداخته میشه

ببخشید تا الان چندتا بازی وان پیس برای PS3 اومد؟ بعد خوبهاش کدوم ها هستن؟
اگه میشه سبک هاشون رو هم جلوش بنویسید.

شرمنده سوالم رو اینجا پرسیدم چون انیمه بین ها اینجا هستن و اطلاع بیشتری از این چنین بازیها دارن.
2تا فعلا :d
اسم هاشونم One Piece : Pirate Warriors میباشد 1 و 2 البته:-"
شماره ی اول تقریبا داستان اصلی انیمه هست،البته خوب یک سری آرک ها نیست،یک سری آرک ها هم که هست کامل نیست(مثلا تو فلان آرک 8تا دشمن باشن، فقط 4تاشون تو بازی هستن) فکر کنم 13 کاراکتر قابل بازی داشت
شماره ی دوم یه داستان اورجینال داره البته با همون جزایر و کاراکترها ولی اتفاقات فرق میکنه :d (خودم بازی نکردم:-" ) 36 کاراکتر قابل بازی داره.
سبک هم از اسمش مشخصه! مثل Dynasty Warriors و Basara و ... میباشد!
من خودم با شماره ی اول بسیار حال کردم! اگر بشه سعی میکنم دومی رو هم بزنم :-"
J-Star هم توی راه میباشد! البته وان پیس نیست، جمع مانگاهای هفتگی شونن جامپ جمعه! وان پیس،ناروتو،بلیچ،هانتر،کنشین و ...!
امروز هم 20 عکس جدید ازش اومده ولی همچنان از زورو خبری نیست :| توی این 20 عکس،بازم ساسکه و وجتا و زبرا حضور داشتن! :|
---
دیروز ایپزود 0 انیمه ی Kyousougiga رو دیدم، بعد رفتم قسمت دوم رو ببینم،دیدم زیرنویسی که دانلود کردم نوشته : ایپزود 00 ، من : :| خاک بر سرم! :d
بعد رفتم تو تاپیکش دیدم بله هم زیرنویس 0 گذاشته شده، هم 1 ! :d کلا خاک تو سرم دیگه! :d
ولی خیلی جالب بود! لذت بردیدم! :d فقط حیف مزاحم شدن نمیشد درست انیمه دید! :|
آخر انیمه،همون چند ثانیه ی آخر ایپزود 0، یکی راست اومد کنار ما نشست و خودتون میدونید چی شد، منم ... :"> حالا خوبه اولای انیمه خبری نشد :d
---
باز هم دیروز با فک و فامیل بحث و گفت و گو داشتیم در مورد انیمه! :| روانمان را بهم ریختن! بحث چیزای شمشیری شد، گفتن مگه تو فیلم تروی و گلادیاتور و فلان و ... دوست نداری؟ خوب بیا سریال GOT ببین، گفتم ما توی این سبکم چیز خفنی داریم! گفت بزار ببینم، اومدم F/Z رو گذاشتم، اصلا نگاه هم نکرد :| کنارم نشست ولی انگار اصلا دیده نشدم! :| ( Watamote :| )
Fate/Zero
البته خو قسمت 11 رو گذاشته بودم،اون بخش آیونیون هیتاری! اصلا خودم روح و روانم شاد شد! :d
به درک که هرکی هرچی که میخواد میگه! :d
---
@حسن
این تکی ها اگر قابل دانلودن،استقبال میشه! :d مهم نیست زیاد تکی یا دست جمعی بودن! مهم قابل دانلود بودنشه :d
قبلا یه سایتی با تم آبی بود که ازش یادمه آخرین بار Jojo رو گرفتم،ولی یادم نیست اسم سایته چی بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or