من فیلم و سریال زیاد میبینم اگر ژانر انیمه هم مثل اوناست که بیشتر ژانر درام رو میپسندمبا اجازه از اساتید قدیمی این بخش .
شما چجور میخوای؟ یعنی بیشتر از چه ژانری خوشت میاد؟
میزان تخیل انیمه تا چه حد باشه؟
برای راهنمایی دقیق تر این ها رو بگو لطفا.
--
ولی جدای این بحث ها من به شخصه برای شروع بهت دفترچه مرگ (Death Note) رو معرفی میکنم.
توضیح درباره انیمه:انیمه Hoshi wo Ou Kodomo
...
کسی این انیمه رو دیده؟!چطوریاست؟
سلام. اگه یک انیمه با داستان ساده و دلپذیر و بدون تخیل میخواید که تعداد قسمتهاش هم کم باشه، Usagi Drop رو میتونید تماشا کنید.سلام.برای اولین بار میخوام یه سریال انیمه ای رو تماشا کنم.لطف یه انیمه مشتی بهم معرفی کنید ...
من فیلم و سریال زیاد میبینم اگر ژانر انیمه هم مثل اوناست که بیشتر ژانر درام رو میپسندم
ماورایی، جنایی، معمایی، روانشناسانه، فلسفی، فانتزی سیاه و ... (در ژانرهای زیادی قرار میگیره کلا!)این دفترچه مرگ ژانرش چیه؟
ایده خیلی خوبیهبه نظر من به پست اول یه تعداد انیمه پیشنهادی رو برای تازه کارها بنویسید که هر کی اومد و پست اول رو دید، سریع کارش راه بیوفته.
برای وقتی خوبه که ندونیم حتی 1 درصد اعضا هم صفحات اول تاپیکها رو نمیخونن .به نظر من به پست اول یه تعداد انیمه پیشنهادی رو برای تازه کارها بنویسید که هر کی اومد و پست اول رو دید، سریع کارش راه بیوفته.
این مشکل رو میشه با مجاز اعلام کردن کپی/ پیست ابن لیست در پست های بچه ها در جواب این سوال حل کرد:dسلام
برای وقتی خوبه که ندونیم حتی 1 درصد اعضا هم صفحات اول تاپیکها رو نمیخونن .
-----
با Death Note به شدت مخالفت میشه . Full Metal Alchemist Brotherhood بهتره . خیلی بهتره .
یک پیشنهاد بدم؟ :d با توجه به تجربه ی شخصیمانیمه Hoshi wo Ou Kodomo
خلاصه داستان: آسونا که پدرشو از دست داده به تنهایی زندگی میکنه و سرگرمیش گوش دادن به آواز مرموزیه که از رادیو کریستالی پدرش پخش میشه . روزی با پسر ماجراجویی آشنا میشه که باعث شناخت اون از بیرحمیها و زیباییهای دنیا میشه ……
توضیحات: این انیمه تو جشنواره Tokyo Anime Award 2012 ژاپن بخاطر خلق صحنه های زیبا و چشم نواز ، برنده بهترین کارگردانی هنری شد .
-----
با Death Note به شدت مخالفت میشه . Full Metal Alchemist Brotherhood بهتره . خیلی بهتره .
چیزی کمتر از 1 درصد رو جدا کردم که شما از هموناییآقا پرهام اتفاقا من هر تاپیکی رو که نوشته پست اول خوانده شود رو پست اولشو تا آخر میخونم.
مشکل Death Note اینه که آخرش میتونه هر کسی رو از انیمه دیدن زده کنه .البته انیمه اول بسیار به شخص هم بستگی داره. این که علایقش تو بقیه موارد (فیلم، بازی و غیره) چیه. مِن باب مثال بنده دو نفر رو یکی با ناروتو و یکی با دث نوت راه انداختم! اولی خیلی تو فاز فوتبالیستا و فیلمای بکش بکش و هیجانی بود، دومی هم عاشق داستان جنایی و سریال دکستر!
دقیقا همین 5 قسمتیه رو منظورم بود دیروز دیدم جلو اسم انیمه نوشته 2013 ، تو بخش زیرنویس سرچ کردم دیدم 2012ـی هم هست :d@ Akiba
امیرحسین این Kyousogiga سری اول ندارهها...!
یک ONA داشته که فقط همونو ببینی کافیه... اون 5 قسمتی هم که تو نت قبلاً پخش شده چندان مهم نیستن و همشو تو همین انیمه میبینی
در ضمن هفته پیش یک چیزی پخش شد به اسم Kyousogiga Episode 0 که همون ONA بود که دوباره پخش کردن... Commie و چند جا دیگم زیرنویس کردن... همینو ببینی همه چی حله.
پ.ن : بابت ندیدن Kuroko هم جا داره چند تا فحش مشتی بهت بدم که خوب اینجا جاش نیست...:d
قسمت اول انیمه ای که معرفی کرده بودید رو دانلود کردم.سلام
چیزی کمتر از 1 درصد رو جدا کردم که شما از همونایی
-----
این کار رو بچه ها تو تاپیک سریال انجام دادن که عملاً فایده ای نداشته و باز هم سوأل " چی ببینم ؟ " برقراره .
مشکل Death Note اینه که آخرش میتونه هر کسی رو از انیمه دیدن زده کنه .
برای شروع یه انیمه یکدست لازمه که فول متال به نظرم این خصیصه رو داره .