Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
با اجازه از اساتید قدیمی این بخش .

شما چجور میخوای؟ یعنی بیشتر از چه ژانری خوشت میاد؟

میزان تخیل انیمه تا چه حد باشه؟

برای راهنمایی دقیق تر این ها رو بگو لطفا.
--
ولی جدای این بحث ها من به شخصه برای شروع بهت دفترچه مرگ (Death Note) رو معرفی میکنم.
من فیلم و سریال زیاد میبینم اگر ژانر انیمه هم مثل اوناست که بیشتر ژانر درام رو میپسندم
البته اگه زحمت نمیشه یه انیمه اکشن-درام هم معرفی کنید.
میزان تخیل هم کم باشه بهتره.
این دفترچه مرگ ژانرش چیه؟

انیمه Hoshi wo Ou Kodomo
...
کسی این انیمه رو دیده؟!:-/چطوریاست؟
توضیح درباره انیمه:
چشم‌اندازهای زیبا، رومنس، ماجراجویی، کمی فلسفه، سفر مکاشفه‌وار (که تا اندازه‌ای به داستان‌هایی مثل «سفر به مرکز زمین» شباهت داره) و ... چیزهایی هستن که تو این انیمه فانتزی باهاشون روبرو می‌شید. این اثر اگه اشتباه نکنم بلندترین انیمه سینمایی شینکای هست و فضاش مقداری به کارهای استودیو گیبلی نزدیک شده.
نظر شخصی: انیمه نسبتا خوبیه، ولی با ندیدن‌اش هم چیز زیادی رو از دست ندادید. حقیقت‌اش با تماشا کردن Hoshi wo Ou Kodomo بعد از انیمه زیبای «۵ سانتی‌متر بر ثانیه»، حال‌ام گرفته شد! (البته سبک و فضای دو انیمه با هم متفاوته و شاید مقایسه‌شون زیاد درست نباشه، ولی انتظار بیشتری از Hoshi wo Ou Kodomo داشتم؛ به‌ویژه پایان‌اش چندان برام جالب نبود).
سلام.برای اولین بار میخوام یه سریال انیمه ای رو تماشا کنم.لطف یه انیمه مشتی بهم معرفی کنید ...
من فیلم و سریال زیاد میبینم اگر ژانر انیمه هم مثل اوناست که بیشتر ژانر درام رو میپسندم
سلام. اگه یک انیمه با داستان ساده و دلپذیر و بدون تخیل می‌خواید که تعداد قسمت‌هاش هم کم باشه، Usagi Drop رو می‌تونید تماشا کنید.
پ.ن: الان دوستان میان و به دلایلی من رو می‌زنن! :d
این دفترچه مرگ ژانرش چیه؟
ماورایی، جنایی، معمایی، روان‌شناسانه، فلسفی، فانتزی سیاه و ... (در ژانرهای زیادی قرار می‌گیره کلا!)
دفترچه مرگ به عقیده خیلی‌ها جزو بهترین کارها برای شروع تماشای انیمه‌های سریالیه. داستان این انیمه بر پایه یک عنصر تخیلی-ماورایی شکل می‌گیره، ولی در اصل بیشتر به درگیری دو فرد بسیار باهوش و تقابل اون‌ها با هم می‌پردازه و از این جهت بسیار جذابه. درواقع بسیاری از سریال‌بین‌ها و عشق فیلم‌های واقع‌بین که از انیمه‌ها و ویژگی‌های کلی‌شون مثل تخیل زیاد و فانتزی دل خوشی ندارن، می‌تونن با این اثر به‌خوبی ارتباط برقرار کنن. اما از طرفی دفترچه مرگ، همون‌طور که از اسمش برمیاد، جو تاریک، بی‌رحم و مرگباری داره و در نتیجه می‌تونه به همون اندازه که برای خیلی‌ها جذابه، برای خیلی‌ها (اون هم به عنوان اولین انیمه سریالی که می‌خوان تماشا کنن) اعصاب‌خردکن باشه و فراری‌شون بده (مثلا خودم زمانی که تازه انیمه‌های سریالی رو شروع کرده بودم، با دیدن چند قسمت آغازین این انیمه فهمیدم که با وجود جذابیت‌هاش و هوشمندانه بودن‌اش، به گروه خونی‌ام نمی‌خوره و فرار رو بر قرار ترجیح دادم! :d). فکر می‌کنم بهتره چند قسمت اول‌اش رو دانلود کنید و بعد ببینید که این سبک مورد علاقه شما هست یا خیر.
به نظر من به پست اول یه تعداد انیمه پیشنهادی رو برای تازه کارها بنویسید که هر کی اومد و پست اول رو دید، سریع کارش راه بیوفته.
ایده خیلی خوبیه

*برگی دیگر از خاطرات من و سرهنگ*

من : :|

سرهنگ: چرا هنگ کردی قطبی؟

من : (:| ------------------> :|

سرهنگ : چیه دیشب نخوابیدی؟... چی کار میکردی مگه...؟

من : دیشب داشتم (*-:)) .... دیشب.... دیشب....دیشب... دیشب... :| -----> :(

سرهنگ : چی شد..؟

من : :-s

سرهنگ : آقای قطبی ....!

من : :((

سرهنگ : WTF...!

سرهنگ : قطبی چت شد یکدفعه...؟

سرهنگ : با توام قطبی...!

من : :-s ------ کنشین

سرهنگ : چی چی شین...؟! :-/

من : کنشین حاجی.... &!$^*!#)%*@#$ (اسپویل از آخر کنشین)

سرهنگ : :|

من : :-s

سرهنگ : :)

من : ;;)

سرهنگ : چند ماه دیگه خدمت داری قطبی؟

من : شش ماه و خوردی

سرهنگ : شش ماه دیگه ....! :|

من : :)

سرهنگ : فقط شش ماه دیگه....!:d (خروج سرهنگ ازاتاق)

من : (:|

پ.ن : امروز برای بار هزارم به خودم قول دادم که دیگه کنشینو نگاه نکنم...نمیدونم چه مرضیه چند وقت یکبار میرم سراغش!

من که در یافتن کاری شبیه هلسینگ ناکام موندم:(
دوستان کسی انیمه ترسناک سراغ داره ، ( ترجیحا فرسنگها با HELL GIRL فاصله داشته باشه ) پیشاپیش متشکرم:d

سلام
به نظر من به پست اول یه تعداد انیمه پیشنهادی رو برای تازه کارها بنویسید که هر کی اومد و پست اول رو دید، سریع کارش راه بیوفته.
برای وقتی خوبه که ندونیم حتی 1 درصد اعضا هم صفحات اول تاپیکها رو نمیخونن .
-----
با Death Note به شدت مخالفت میشه . Full Metal Alchemist Brotherhood بهتره . خیلی بهتره .

سلام

-----
با Death Note به شدت مخالفت میشه . Full Metal Alchemist Brotherhood بهتره . خیلی بهتره .
این مشکل رو میشه با مجاز اعلام کردن کپی/ پیست ابن لیست در پست های بچه ها در جواب این سوال حل کرد:d
دوستان با تجربه تر بشینن یه لیست بنویسن (نظرسنجی هم میشه گذاشت!:>) بعد لیستی که به دست میاد رو تو صفحه اول می ذاریم (به علاوه توضیحاتی که آقا امیرعلی چند صفحه قبل دادن!o:-)) ، هرکی هم که حال نداشت بره صفحه اول، براش کپی/پیست می کنیم!:d
بنده هم با فول متال به عنوان انیمه اول موافقم.:bighug:
-----------------------------

البته انیمه اول بسیار به شخص هم بستگی داره. این که علایقش تو بقیه موارد (فیلم، بازی و غیره) چیه. مِن باب مثال بنده دو نفر رو یکی با ناروتو و یکی با دث نوت راه انداختم! اولی خیلی تو فاز فوتبالیستا و فیلمای بکش بکش و هیجانی بود، دومی هم عاشق داستان جنایی و سریال دکستر!

من نظرم رو قبلا در مورد این ایده ی پست اول گفتم:-" ، اینجوری خودش بیاد بگه چی ببینم بهتره! میگیریمش و نمیزاریم از تاپیک بره بیرون :-" هم یه بحثی(هرچند تکراری:-") برای ما میشه،هم % انیمه بین شدنش بیشتره :d
اونجوری لیست رو میبینه،میگه حالا بعدا...:-" بعدا هم هیچوقت نمیاد :d
---
@ آریا-ساما
=)) :d
---
دست آریا و خلیل و محمدعلی هم برای حل کردن مشکل من با تورنت درد نکنه! :bighug:
حالا از دوستان یه درخواست دیگه داشتم:-" ، در راستای اینکه Gungrave آخراشه، میخواستم یه لینک از کوروکو نو بسکت و Kyousogiga برسونید:-"
Kyousogiga رو امروز قسمت اولش رو اومدم ببینم،دیدم سری اول داره مثل اینکه،بسی ضدحال عظیمی خوردم:((
---
Galilei Donna - E1
خوب این رو هم شروع کردم،2 دقیقه ی اول : " :| :| :| مکا ؟ :| :| :| "
ولی بعد از اپنینگ : " خوبه ، بد نیست، جالبه! فان ـه :-" "
این خواهر وسطیه هم من رو خیلی یاد اون دختر مو آبیه توی Ano Natsu میندازه :d مدل موشون کپی همه،یکمی هم خشن ـند جفتشون:-"
در کل بد نیست:-"
Kyoukai no Kanata - E2
خوب اینم جالبه،دنیاش به نظر میاد جالب باشه!
ولی این کانبارا خیلی باحاله=)) بسی انسان خاک بر سر و تو سری خوریه:-" البته کلا 90% شخصیت های اصلی تو سری خورن،ولی اون فحش خورش خوب ملسه:-" اون دختره هم بسیار خوب دستش میندازه>:)
ولی خاک تو سرش با این سلیقش :-"
انیمه هم با توجه به 5 ثانیه ی اول قسمت دوم،شاید بخواد جدی بشه،شاید هم نشه...! کلا مشخص نیست:-" امیدوارم جدی بشه :d
انیمیشن های بس خفنی هم داشتا:-" 4تا مبارزه ی خفن داشته باشه انیمه با خون و خون ریزی فراوان عالی میشه:-" (مبارزه خالی نباشه:-" ، یه حرفی پشتش باشه:-" )

کلا این فصل غیر از Nagi no Asukara و Pupa فکر کنم بقیه ی انیمه ها فان و طنز باشن :d البته مشکلی هم نداریم:-" فکر کنم این Pupa جای 10 تا انیمه ی دارک رو بگیره:-" اون یکی هم که:-s (هنوز قسمت دوم رو ندیدم! نمیدونستم تو بخش گروه،زیرنویسش گذاشته میشه:-" )
---
انیمه Hoshi wo Ou Kodomo

خلاصه داستان: آسونا که پدرشو از دست داده به تنهایی زندگی میکنه و سرگرمیش گوش دادن به آواز مرموزیه که از رادیو کریستالی پدرش پخش میشه . روزی با پسر ماجراجویی آشنا میشه که باعث شناخت اون از بیرحمیها و زیباییهای دنیا میشه ……
توضیحات: این انیمه تو جشنواره Tokyo Anime Award 2012 ژاپن بخاطر خلق صحنه های زیبا و چشم نواز ، برنده بهترین کارگردانی هنری شد .
به جای اینکه 1 روز در میون یک انیمه ی جدید بیابی و پرس و جو کنی که چطوره،بشین اینایی که توی لیستته رو هرچه سریعتر ببین :d کلا وقتی انیمه ها زیاد میشن،معمولا این وسط یک سریشون فراموش میشن یا شهید میشن:-"
فعلا برو FMA:BH رو ببین ( میدونم BH مخفف اشتباهیه ولی گیر ندید ، عادت کردم:-" ) فکر کنم چندتا چیز دیگه هم توی لیستت هست، خلوتشون کن،بعد برو سراغ بقیه:-"
من خودم انیمه های فصلی رو با هم ببینم مشکلی ندارم،ولی وقتی دنبال چندتا انیمه ی تموم شده با هم باشم،معمولا هیچکدومشون رو نمیبینم:-" یا مثلا از لیست 10تایی،2تاش فوقش:-"

آخرین ویرایش:
@ Akiba

امیرحسین این Kyousogiga سری اول نداره‌ها...!

یک ONA داشته که فقط همونو ببینی کافیه... اون 5 قسمتی هم که تو نت قبلاً پخش شده چندان مهم نیستن و همشو تو همین انیمه میبینی

در ضمن هفته پیش یک چیزی پخش شد به اسم Kyousogiga Episode 0 که همون ONA بود که دوباره پخش کردن... Commie و چند جا دیگم زیرنویس کردن... همینو ببینی همه چی حله.

پ.ن : بابت ندیدن Kuroko هم جا داره چند تا فحش مشتی بهت بدم که خوب اینجا جاش نیست...:d

سلام

-----
آقا پرهام اتفاقا من هر تاپیکی رو که نوشته پست اول خوانده شود رو پست اولشو تا آخر میخونم.

سلام
آقا پرهام اتفاقا من هر تاپیکی رو که نوشته پست اول خوانده شود رو پست اولشو تا آخر میخونم.
چیزی کمتر از 1 درصد رو جدا کردم که شما از همونایی :دی
-----
این کار رو بچه ها تو تاپیک سریال انجام دادن که عملاً فایده ای نداشته و باز هم سوأل " چی ببینم ؟ " برقراره .
البته انیمه اول بسیار به شخص هم بستگی داره. این که علایقش تو بقیه موارد (فیلم، بازی و غیره) چیه. مِن باب مثال بنده دو نفر رو یکی با ناروتو و یکی با دث نوت راه انداختم! اولی خیلی تو فاز فوتبالیستا و فیلمای بکش بکش و هیجانی بود، دومی هم عاشق داستان جنایی و سریال دکستر!
مشکل Death Note اینه که آخرش میتونه هر کسی رو از انیمه دیدن زده کنه .
برای شروع یه انیمه یکدست لازمه که فول متال به نظرم این خصیصه رو داره .

قسمت دوم Kuroko no Basket 2 رو هم دیدم بسی خوش گذشت پر از کل کل و خط نشون بود:d :

این یارو موبنفشه عجب دکلی ( منظور دکل برق ) خیلی قدش بلنده ولی خب همونجوری که کوروکو اشاره کرد زیاد باهوش به نظر نمیرسه

کوروکو خودشم این هفته یه چشمه از تکنیک جدیدش اومد ما که دقیق ندیدیم چیکار کرد باید تو بازی دید ولی این حرکتش هم خط و نشونی برای ائومین بود

در اخر هم خفن ترین بازیکن نسل معجزه یعنی کاپیتان این تیم به نظر میرسه که فعلآ هیچ چیزی از بازیش نشون داده نشده و به این زودی ها هم فکر نکنم ببینیمش

قسمت دوم Hajime no Ippo 3: Rising هم خیلی پر هیجان خوب بود از سیزن دومش منتظریم یه مبارزه درست حسابی از ایپپو ببینیم مثل سیزن اول که دیدیم

@ Akiba

امیرحسین این Kyousogiga سری اول نداره‌ها...!

یک ONA داشته که فقط همونو ببینی کافیه... اون 5 قسمتی هم که تو نت قبلاً پخش شده چندان مهم نیستن و همشو تو همین انیمه میبینی

در ضمن هفته پیش یک چیزی پخش شد به اسم Kyousogiga Episode 0 که همون ONA بود که دوباره پخش کردن... Commie و چند جا دیگم زیرنویس کردن... همینو ببینی همه چی حله.

پ.ن : بابت ندیدن Kuroko هم جا داره چند تا فحش مشتی بهت بدم که خوب اینجا جاش نیست...:d
دقیقا همین 5 قسمتیه رو منظورم بود:-" دیروز دیدم جلو اسم انیمه نوشته 2013 ، تو بخش زیرنویس سرچ کردم دیدم 2012ـی هم هست :d
خوب پس اون 2012 رو بی خیال بشم دیگه؟ همین ایپزود0 رو بگیرم؟ :d زیرنویس فارسی هم داره؟ :-" من چیزی یافت نکردم آخه:-s
---
Kuroko رو فکر نمیکردم آخه انقدر خوبه:-" زیاد ازش تعریف میشد،ولی خوب من کلا با ورزش بیگانه ـم برای همین فکر نمیکردم(هنوزم نمیکنم:-" ) که خیلی ازش خوشم بیاد :d
این وسط چیهایافورویی پیدا شد،که من رو یکم به سبک ورزشی و اینا نزدیک کرد :d تو و حسن هم که ازش خیلی تعریف میکنید،حالا اگر خدا بخواد میخوام به راه راست هدایت بشم :d

سلام

چیزی کمتر از 1 درصد رو جدا کردم که شما از همونایی :دی
-----
این کار رو بچه ها تو تاپیک سریال انجام دادن که عملاً فایده ای نداشته و باز هم سوأل " چی ببینم ؟ " برقراره .

مشکل Death Note اینه که آخرش میتونه هر کسی رو از انیمه دیدن زده کنه .
برای شروع یه انیمه یکدست لازمه که فول متال به نظرم این خصیصه رو داره .
قسمت اول انیمه ای که معرفی کرده بودید رو دانلود کردم.
قشنگه.
متشکر.

Well Well...what's up people?
این چندروزه رو توی این تاپیک نیومدم که بشینم این انیمه‌ی فوق العاده بای د نیم او Fate Zero رو ببینم و الآنم فصل اولش تموم شد...الآن اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که...
اولندش @Akiba احساس میکنم عجیب از نظر شخصیتی شبیه همیم!:دی من الآن عاشق اسکندر د گریت شدم...
الآن یه سوالی دارم اونم اینکه من الآن انیمه‌ی دیگه‌ای هست که ببینم و لذت ببرم با این شاهکار‌...؟؟؟
دنیای مرمری؟؟سریسلی؟؟؟!!!:دی
من چم شده؟؟:دی
......
این کستر و اربابش چقد رومخ بودنا...ولی با اون تیکه از دیالوگای اون یا رو دیوونه‌ه خوشم اومد که خوشگل فلسفه‌ای بنیان نهاد و کستر رو اونجوری شیر کرد:دی
چرا این برسرکر و اربابش(تایا؟؟) افتادن دنبال این توکیومی و سرونتش؟
اسم سرونت توکیومی چیه؟گیلگمش چیه؟من کیم؟الآن من خوبم؟:دی
در آخرهم جدی میگم واقعا چقدر خوب این اسکندر رونشون دادن...دقیقا نقش استاد بزرگی رو توی این شاهکار به خوبی داره ادا میکنه...
اینم برای اونایی که انیمه رو ندیدن و اسپویلر رو باز کردن میگم:دی :این انیمه رو از دست ندید...
موسیقیای این انیمه چقد توپ بودن...قسمت اول فصل ۲م رو هم کهدیدم دیگه تیراژش باعث شد کفم به کلی و از چند طرف ببره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or