تو روزی که بهترین شونن تعداد قسمتاش سه رقمی شد، فصل جدید Jojo's Bizzare Adventure هم تایید شد!! فصل جدید، پارت سوم مانگا قراره باشه و یه جوجوی جدید دیگه می بینیم. هرچند من مطمئنم هیچ جوجویی مثل جوجوی پارت 2 نمیشه!
---------------------------------------------------------------------------
Samurai Flamenco 01
یه مشکل خیلی جدی من با این انیمه دارم که قبلا هم با جوزف توی Jojo's Bizzare Adventure داشتم. مشکلم اینه که تا گوتو (پلیسه) حرف میزنه، قیافه ی گینتوکی میاد جلو چشمم و اصلا نمی تونم روش تمرکز کنم! این Sugita تا ابد جای هر شخصیتی حرف بزنه، من ناخودآگاه یاد گینتوکی میفتم!
خود انیمه، یجورایی واسه قسمت اول در بهترین حالت ok بود به نظرم. خوشبختانه برخلاف انتظار اصلا یه انیمه ی سوپرهیرویی نیست، بلکه یه داستان رئال در مورد یه سری آدم بزرگساله که البته یکیشون هنوز توی چونیبیوی بچگیش گیر کرده. از اون قسمت اولا بود که چیز خاصی واسه گفتن نداشت ولی پتانسیل زیادی تو داستانش نشون میداد.
@امیر : میتونی کلا قسمت 0 کیوسوگیگا رو نبینی. چون اگه ببینی هم چیزی نمی فهمی. 5 تا ONA قبلا به صورت آزمایشی ازش اومده بودن بیرون که از نظر داستانی هیچ منطقی نداشتن و فقط یه سری تست انیمیشن بودن که استودیو Toei داشته انجام میداده. اما حالا قرار شده یه انیمه ی کامل 10 قسمتی ازش بسازن. ولی ساعت پخشش جوریه که باید حتما 13 قسمت باشه. به همین خاطر اینا سه قسمت همینطوری دارن میزنن توش! این قسمت 0 در واقع 3 تا از اون 5 تا ONA پارساله که به نظر من میتونی کاملا skipشون کنی مگر اینکه علاقه مند به تکنیکای انیمیشنش باشی.
سلام.
من تا دو سه روز دیگه fate zero رو تموم میکنم...بنظرتون این انیمه های جدید مثل این کیل ا کیل رو شروع کنم؟؟
به نظر من هر دو. اگه تصمیم داری جدی انیمه ببینی، چند تا انیمه ی در حال پخش تو سبکای مختلف شروع کن که کارای فعلی رو از دست ندی و بینشون هم کم کم کارای خوب سالای قبل رو ببین.
Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Déjà vu
قرار نیست برای بارگیری جایی بیاد
هنوز از بلوری خبری نیست. اگه ژاپنی بلدی نسخه های با کیفیت پایینی ازش هست که زیرنویس انگلیسی نشدن.
Psycho-Pass می بینیم!به به!
عجب انیمه ای می باشه پدرسوخته!
وقعا دارم صفا می کنم باهاش! ایده انیمه خیلی خوبه و شخصیت کو خیلی جالب بر انگیز (و تا حدود شبیه امیا کیریتسوگو عزیز! ) در اومده!
الان که گفتی می بینم که یجورایی درست میگی
امیا کریتسوگو == شینیا کوگامی
ماکیشیما شوگو == کوتومینه کیره
آرتور == آکانه سونموری
اسکندر == ماسائوکا تومومی
...
البته خیلی جای تعجبی هم نداره، چون نویسنده ی هر دو تا داستان یه نفره.
تقریبا همین مدل شخصیتا رو میشه توی Madoka Magica هم اسم برد.
به نظم 100درصد لیاقت داره که یه ریمیک با کیفیت گرافیکی بالا ازش ساخته بشه!
من نمی دونم با چه کیفیتی داری می بینی. اما تو این سالا فقط یکی دو تا انیمه ی سریالی اونم تو ژانرای غیر اکشن میشه اسم برد که مثل کابوی بیباپ تو همه ی قسمتاشون کیفیت انیمیشن تو این سطح بالا و بدون افت و خیز داشته باشن. مثلا Hyouka یا Dennou Coil . البته میشه از FLCL و Gurren Lagann یا همین KILL la KILL هم اسم برد ولی اینا یه مدل گرافیک کارتونی دارن.
اگه ریمیک بشه احتمالا با رزولوشن HD ساخته میشه از اول و مثل نسخه های BD که الان هستنش Upscale نمیشن و احتمالا یه سری افکت های پیشرفته تر و مدرن تری توش استفاده میکنن که اون زمان اصلا وجود نداشتن، ولی تقریبا محاله تو این دوره زمونه استودیویی پیدا بشه که حاضر باشه کلی انیماتور و وقت هزینه کنه تا اون سطح انیمیشن رو دوباره در بیاره، اونم با کمترین استفاده ی ممکن از CG .