Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
پس با بازی خوبی طرف هستم ، حتما میگیرمش :d
کدوم آرک ها نیستن؟ آرک های اصلی و خوبش موجوده دیگه؟ بعد شماره ی 1 تا کجای انیمه رو پوشش میده؟
من خودم انیمه رو کامل دیدم ولی جو گرفتم ببینم بازیش هم چطوریه.
اگه شماره یک خوب بود شماره ی دوم رو هم میگیرم.

J-Star هم سبکش مثل دیناتسی واریور هست یا فرق داره؟
-----------------------------------------------------------------
راستی به جز وان پیس و ناروتو و این انیمه های معروف و طولانی چه بازیهای ژاپنی دیگه از انیمه ها هست؟

پس با بازی خوبی طرف هستم ، حتما میگیرمش :d
کدوم آرک ها نیستن؟ آرک های اصلی و خوبش موجوده دیگه؟ بعد شماره ی 1 تا کجای انیمه رو پوشش میده؟
من خودم انیمه رو کامل دیدم ولی جو گرفتم ببینم بازیش هم چطوریه.
اگه شماره یک خوب بود شماره ی دوم رو هم میگیرم.

J-Star هم سبکش مثل دیناتسی واریور هست یا فرق داره؟
-----------------------------------------------------------------
راستی به جز وان پیس و ناروتو و این انیمه های معروف و طولانی چه بازیهای ژاپنی دیگه از انیمه ها هست؟
یکی از بچه ها PW1 رو زده، 2 رو هم یکمی زده، میگه PW2 پیشرفت زیادی داشته :d
این ها تا جایی که یادمه هستن :
باگی
دون کریگ
آرلونگ
جزیره درام(چوپر)
آراباستا
واتر7 و انیس لابی (واتر7 یک حالت پلتفرمر مانند داره:d )
شابوندی
ایمپل داون
مارینفورد
بخش آموزشی-شابوندی بعد از 2 سال

داستان هم تا همین شابوندی بعد از 2 سال،اونجایی که لوفی پاشیفیستا رو شکست میده و همچنین زورو و سانجی یکی دیگه رو میترکونند هست! البته لوفی گیم پلی ـه ، زورو و سانجی توی CSـن! :d

نه J-Star بازی فایتینگه! فکر کنم مثل بازی ناروتو باشه! :d 3D Fighting

بازی انیمه ای برای PS3... خود ناروتو! 3تا شماره اصلی و یکدونه Generation همشون هم فایتینگ :d
Bleach هم یه بازی داره توی همین سبک Warriorsـها .
غیر از ناروتو،بقیشون انحصاری PS3 هستن

البته برای PSP و Wii و اینا هم بازی هست! ولی خوب من زیاد باهاشون آشنا نیستم :d

@پرهام و خلیل!
یکمی بحث بازی انیمه ای که اشکالی نداره؟ :-"
---
دست حسن ساما هم درد نکنه که لینک رسوند:bighug: امشب میره برا دانلود،و Gungrave هم شروع میشه دیدنش :d

پس میشه گفت شماره ی 1 تقریبا تمام آرک ها رو داره.

شنیدم ناروتو این شماره ی سومش کل داستان رو میگه و نیازی به دوتای قبلیش نیست درسته؟

باقی انیمه ها چی؟ اون ها بازی ندارن؟ حالا PC یا PS3 فرقی نداره.

ایشالا آقا پرهام و خلیل هم من رو به خاطر عوض کردن مسیر تاپیک میبخشن :d

--------------------------------------------
راستی انیمه ی Kyousougiga لینک هاش تقریبا نیست ، هرجا رو گشتم به سختی پیدا کردم.
یک جا بود قسمت 0 رو 500 مگ گزاشته بود که خیلی زیاد بود ولی باز دانلودش کردم.
حالا اگه کسی لینکی برای دانلودش میشناسه بگه ، اگر با زیرنویس فارسی هماهنگ باشه بهتره.

@آقا امیر:
باز خوبه شما با فک و فامیل همچین بحثایی داری! :dما که هنوز تو مرحله جمله احمقانه "انیمه مال بچه هاست" گیر کردیم!:|
البته بنده جدیدا در یک حرکت از پیش برنامه ریزی شده، قسمت 24 F\Z و قسمت 3 هلسینگ التیمیت رو دارم رو گوشیم، هر کس همچین حرفی زد همون هلسینگ رو براشون می ذارم میرن تو خودشون!>:)
اینا فکر کردن همه انیمه ها سوباساست!)x

------------------------------------------------------------
Psycho-Pass می بینیم!:bighug:
به به!:>
عجب انیمه ای می باشه پدرسوخته!>:)
وقعا دارم صفا می کنم باهاش! ایده انیمه خیلی خوبه و شخصیت کو خیلی جالب بر انگیز (و تا حدود شبیه امیا کیریتسوگو عزیز!:x ) در اومده!:d
-----------------------------------------------------------
Cowboy Bebop می بینیم!:>
احسنت!:bighug:
عجب کمدی! عجب اکشنی! عجب داستانی!:x
این هم بسیار بسیار بسیار خوبه و مخصوصا موزیک اولش شایسته تقدیره!:)
به نظم 100درصد لیاقت داره که یه ریمیک با کیفیت گرافیکی بالا ازش ساخته بشه!b-)
------------------------------------------------------------
باکومان فصل 2و3، ایپو فصل 2 ، ارگو پروکشی ، اشتاینز گیت ، کیبا و جورمونگاند دانلود شده و در نوبت قرار دارن!>:)
کنشین و وان پیس هم به عنوان دو پروژه بلند مدت دانلود در دست اجرا می باشند:d

باز هم دیروز با فک و فامیل بحث و گفت و گو داشتیم در مورد انیمه!
:|
روانمان را بهم ریختن! بحث چیزای شمشیری شد، گفتن مگه تو فیلم تروی و گلادیاتور و فلان و ... دوست نداری؟ خوب بیا سریال GOT ببین، گفتم ما توی این سبکم چیز خفنی داریم! گفت بزار ببینم، اومدم F/Z رو گذاشتم، اصلا نگاه هم نکرد
کنارم نشست ولی انگار اصلا دیده نشدم!
باز خوبه شما با فک و فامیل همچین بحثایی داری!
:d
ما که هنوز تو مرحله جمله احمقانه "انیمه مال بچه هاست" گیر کردیم!
البته بنده جدیدا در یک حرکت از پیش برنامه ریزی شده، قسمت 24 F\Z و قسمت 3 هلسینگ التیمیت رو دارم رو گوشیم، هر کس همچین حرفی زد همون هلسینگ رو براشون می ذارم میرن تو خودشون!
>:)
من که به غیر از چند نفر از دوستام که این کاره هستن با کس دیگه ای درباره ی انیمه یا بازی بحث نمیکنم ، چون به غیر از این که خودم را کوچیک کنم هیچ نتیجه ی دیگه ای نداره . جالب اینجاست که بعضی هاشون حاضرن برای بار سوم سری کامل جومونگ را از اول ببینن ولی 20 دقیقه از یه انیمه را نبینن :d

--------------------------------
فصل اول کوروکو تموم شد . الان میخوام فصل دوم را شروع کنم ( کی میتونه 23 هفته صبر کنه؟ :d)
kaichow wa maid sama هم که تموم شد .
الان دارم Mawaru Penguin Drum را نگاه میکنم . انیمه ی جالبیه ولی من آخر نفهمیدم تم جدی داره یا کمدی ؟ :d
دیروز دوباره OVA Trust and Betrayal کنشین را دانلود کردم و نگاه کردم و کلی خاطره برام زنده شد . برای همین تصمیم گرفتم که ادامه ی انیمه Rorouni Kenshin را دانلود و نگاه کنم . الان من ابتدا و انتهای زندگی کنشین را میدونم ، فقط مونده این این وسط چه اتفاقایی افتاده ؟

سلام.
من تا دو سه روز دیگه fate zero رو تموم میکنم...بنظرتون این انیمه های جدید مثل این کیل ا کیل رو شروع کنم؟؟
تصمیم با خودتونه ولی شخصا توصیه می کنم اول چند تا از بهترین انیمه ها مثل فول متال یا سایر مواردی که دوستان گفتن رو ببینین و بعد انیمه های فصلی رو شروع کنین.:)
برای کیل ا کیل هم اول گورن لاگان رو نگاه کنید،انیمه قشنگیه! اگه از اون خوشتون اومد از این هم میاد!:d

تو روزی که بهترین شونن تعداد قسمتاش سه رقمی شد، فصل جدید Jojo's Bizzare Adventure هم تایید شد!! فصل جدید، پارت سوم مانگا قراره باشه و یه جوجوی جدید دیگه می بینیم. هرچند من مطمئنم هیچ جوجویی مثل جوجوی پارت 2 نمیشه!

---------------------------------------------------------------------------
Samurai Flamenco 01
یه مشکل خیلی جدی من با این انیمه دارم که قبلا هم با جوزف توی Jojo's Bizzare Adventure داشتم. مشکلم اینه که تا گوتو (پلیسه) حرف میزنه، قیافه ی گینتوکی میاد جلو چشمم و اصلا نمی تونم روش تمرکز کنم! این Sugita تا ابد جای هر شخصیتی حرف بزنه، من ناخودآگاه یاد گینتوکی میفتم!
خود انیمه، یجورایی واسه قسمت اول در بهترین حالت ok بود به نظرم. خوشبختانه برخلاف انتظار اصلا یه انیمه ی سوپرهیرویی نیست، بلکه یه داستان رئال در مورد یه سری آدم بزرگساله که البته یکیشون هنوز توی چونیبیوی بچگیش گیر کرده. از اون قسمت اولا بود که چیز خاصی واسه گفتن نداشت ولی پتانسیل زیادی تو داستانش نشون میداد.

@امیر : میتونی کلا قسمت 0 کیوسوگیگا رو نبینی. چون اگه ببینی هم چیزی نمی فهمی. 5 تا ONA قبلا به صورت آزمایشی ازش اومده بودن بیرون که از نظر داستانی هیچ منطقی نداشتن و فقط یه سری تست انیمیشن بودن که استودیو Toei داشته انجام میداده. اما حالا قرار شده یه انیمه ی کامل 10 قسمتی ازش بسازن. ولی ساعت پخشش جوریه که باید حتما 13 قسمت باشه. به همین خاطر اینا سه قسمت همینطوری دارن میزنن توش! این قسمت 0 در واقع 3 تا از اون 5 تا ONA پارساله که به نظر من میتونی کاملا skipشون کنی مگر اینکه علاقه مند به تکنیکای انیمیشنش باشی.

سلام.
من تا دو سه روز دیگه fate zero رو تموم میکنم...بنظرتون این انیمه های جدید مثل این کیل ا کیل رو شروع کنم؟؟
به نظر من هر دو. اگه تصمیم داری جدی انیمه ببینی، چند تا انیمه ی در حال پخش تو سبکای مختلف شروع کن که کارای فعلی رو از دست ندی و بینشون هم کم کم کارای خوب سالای قبل رو ببین.
Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Déjà vu
قرار نیست برای بارگیری جایی بیاد :-/
هنوز از بلوری خبری نیست. اگه ژاپنی بلدی نسخه های با کیفیت پایینی ازش هست که زیرنویس انگلیسی نشدن.
Psycho-Pass می بینیم!به به!
عجب انیمه ای می باشه پدرسوخته!
وقعا دارم صفا می کنم باهاش! ایده انیمه خیلی خوبه و شخصیت کو خیلی جالب بر انگیز (و تا حدود شبیه امیا کیریتسوگو عزیز! ) در اومده!
الان که گفتی می بینم که یجورایی درست میگی :دی
امیا کریتسوگو == شینیا کوگامی
ماکیشیما شوگو == کوتومینه کیره
آرتور == آکانه سونموری
اسکندر == ماسائوکا تومومی
...
البته خیلی جای تعجبی هم نداره، چون نویسنده ی هر دو تا داستان یه نفره. تقریبا همین مدل شخصیتا رو میشه توی Madoka Magica هم اسم برد.
به نظم 100درصد لیاقت داره که یه ریمیک با کیفیت گرافیکی بالا ازش ساخته بشه!
من نمی دونم با چه کیفیتی داری می بینی. اما تو این سالا فقط یکی دو تا انیمه ی سریالی اونم تو ژانرای غیر اکشن میشه اسم برد که مثل کابوی بیباپ تو همه ی قسمتاشون کیفیت انیمیشن تو این سطح بالا و بدون افت و خیز داشته باشن. مثلا Hyouka یا Dennou Coil . البته میشه از FLCL و Gurren Lagann یا همین KILL la KILL هم اسم برد ولی اینا یه مدل گرافیک کارتونی دارن.
اگه ریمیک بشه احتمالا با رزولوشن HD ساخته میشه از اول و مثل نسخه های BD که الان هستنش Upscale نمیشن و احتمالا یه سری افکت های پیشرفته تر و مدرن تری توش استفاده میکنن که اون زمان اصلا وجود نداشتن، ولی تقریبا محاله تو این دوره زمونه استودیویی پیدا بشه که حاضر باشه کلی انیماتور و وقت هزینه کنه تا اون سطح انیمیشن رو دوباره در بیاره، اونم با کمترین استفاده ی ممکن از CG .

با سلام به بچه های !‌

یک خواهش داشتم : لطفا یک انیمه ی فوق العاده از سری GUNDAM بهم معرفی کنید میخوام کیفیتش عالی باشه ترجیحا جدید باشه و کلا بهترینشون باشه ‌!

البته میدونم تعدادشون کم هم نیست ولی خوب اگر دقیق بهم پیشنهاد بدید عالیه یا اگر لینک ویکیش هم بدید اوکی میشه !‌

راستی بچه ها این پست من تو تاپیک بقلی ترکید کسی جواب نداد :‌
#223 کسی جواب بده ثواب داره ‌!

با سلام به بچه های !‌

یک خواهش داشتم : لطفا یک انیمه ی فوق العاده از سری GUNDAM بهم معرفی کنید میخوام کیفیتش عالی باشه ترجیحا جدید باشه و کلا بهترینشون باشه ‌!

البته میدونم تعدادشون کم هم نیست ولی خوب اگر دقیق بهم پیشنهاد بدید عالیه یا اگر لینک ویکیش هم بدید اوکی میشه !‌

راستی بچه ها این پست من تو تاپیک بقلی ترکید کسی جواب نداد :‌
#223 کسی جواب بده ثواب داره ‌!
انیمه های گاندام دو تا تام لاین دارن. یکیش UC که داستانای دنباله دار دارن و فکر نکنم بخوای اینا رو ببینی. چون خیلی زیادن!! اکثر گاندام های خوب تو اینا هستن. مثل 08th MS Team و Unicorn و کلی دیگه.
یکی دیگه اش هم Alternative که داستاناشون دنباله دار نیستن و هر کدوم داستان و اتفاقات جدا دارن. اینا ربطی به سری گاندام های اصلی ندارن و می تونستن اصلا اسم گاندام رو نداشته باشن. مثل SEED و 00 و AGE.
به نظر من بشین به جای گاندام یه مکای دیگه ببین. مثلا Eureka Seven یا Code Geass یا هر چیز دیگه ای.
یکی به من کمک میکنه؟ :d

یه جا بگین بتونم ازش Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru رو دانلود کنم

Nyaa نداشت Tokyo هم نداشت :|
NouKome - NyaaTorrents >> Search

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or