Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
امروز چندتا انیمه پاییز رو گرفتم هرچی ازشون اومده بودو دانلود کردم دیدم

Nagi no Asukara رو دیدم فعلا دو قسمتش اومده نتونستم قضاوت کنم اما من اینجوریم یا همه مثل من فک میکنن انیمه ها هرچی پیش میرن پسراشون کاوایی تر از دختراشون میشن؟ :|

Diabolik Lovers رو هم دیدم :d

قسمت اولش جو ناجور خفنی داشت دیدم قسمت دوش افت کرد و 4 و 5 تازه اشاره خیلی کوچیکی به داستان اصلی انیمه کرد و مشتاق شدم ببینم

این انیمه باعث شد Ultra Dark modeم فعال بشه. همه کاراکتراش تا سر حد مرگ Dark و سادیسمین که یعنی خوشم میاد :d

راجع به یه دختریه که بنا به دلیلی برا زندگی میفرستنش یه جایی. و اون جا 6 تا پسر زندگی میکنه و چون شوجو هست پس حتما همه میدونن که این 6 نفر باید سوپر کاوایی و کاکویی باشن

اما از همون اول این 6 تا رفتارای عجیب و غریبی نشون میدن >:)

و در آخر انیمه ای که بیشتر از همه خوشم اومد :))

Meganebu! :)) ته خندست

یه مشت احمق واقعا احمق کور اومدن یه Club تو مدرسشون ساختن به نام Meganebu یا Glasses Club

نقاشی انیمه یعنی حرف نداره. کلی رنگ شاد کاوایی توش استفاده شده و دیدنش اصلا خسته کننده نیست

کلا داستان اینا ته خندست یکی از یکی داغون تره و داستان خاصی تا الان نگفته و مثل بقیه انیمه های کمدی همینجوریه :d

البته بگم من خودم عینک میزنم و عاشق عینکم :d و با دیدن این انیمه فهمیدم انسانهایی مثل من وجود دارن :(( اشک شوقه

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:
از کجا باید ثبت نام کنیم؟ هرچی گشتم پیدا نکردم!
:(
یکی از قسمت ها را انتخاب کن . بعد زیر پلیر نوشته Download Video ، روش کلیک کن . به طور خودکار صفحه میره روی قسمت دانلود . اونجا نوشته که برای دانلود یا باید Log in کنی یا Register . رجیستر را کلیک کن تا به صفحه ثبت نام بره . یوزرنیم هم نباید شامل اعداد باشه .

خب قسمت جدید Kill la Kill را هم دیدم
یه روز معمولی در مدرسه ریوکو چان :d
این مدرسه بود یا دیوونه خونه ؟! :d
ماشالله ریوکو چان هم که هر قسمت داره اوپن تر میشه :d
فقط مونده بود ساتسکی ساما را بیاره تو کار :d
ولی خداییش این قسمت اونقدر هیجان داشت که تا یه هفته شارژ شدم :d
Mawaru PenguinDrum : این شخصیت ها چرا اینجورین ؟ این چه جور داستانیه ؟ با دیدن بعضی قسمت ها تنها کلمه ای به ذهنم میرسه همونه که محمد علی گفت : WTF !!!!!
Aku no Hana : قسمت اول را دیدم و احتمالا یه قسمت دیگه نگاه کنم (تقریبا یادم رفته بود که ژاپنیا واقعا چه شکلین :d)

آخرین ویرایش:
عاشقشم ، از تو انیمه های این فصل Kill LA Kill و BlazBlue حرف ندارن
BB عجب انیمه خفنیه اصلا جیگرم حال اومد دیدمش

از راگنا گرفته تا هازامای اعظم همشون خیلی خفنن :d

آخرین ویرایش:
@آقا امیر:
باز خوبه شما با فک و فامیل همچین بحثایی داری! :dما که هنوز تو مرحله جمله احمقانه "انیمه مال بچه هاست" گیر کردیم!:|
البته بنده جدیدا در یک حرکت از پیش برنامه ریزی شده، قسمت 24 F\Z و قسمت 3 هلسینگ التیمیت رو دارم رو گوشیم، هر کس همچین حرفی زد همون هلسینگ رو براشون می ذارم میرن تو خودشون!>:)
اینا فکر کردن همه انیمه ها سوباساست!)x
باو بحث کجا بود! یعنی بحث میکنیم! میایم F/Z براشون میزاریم،اصلا نگاه هم نمیکنند! :| هرچی هم بهشون زل میزنی که بفهمن تو دلت داری میگی : " هُی !!! برای تو گذاشتما!!! " به روی خودشون نمیارن! :|
منم تو موبایلم یک AMVـی زورویی ریختم،ولی خوب ملت در حدی نیستن با عظمت زورو آشنا بشن! همون خودم وقتی حوصلم سر میره ببینم بهتره! :d

اتفاقا دیشب دوباره این حرفا شروع شد،اعصابم ریخته بود بهم، امروز نشستم اپنینگ Samurai Flamenco رو دوباره دیدم، اصلا روح و روانم آروم شد دوباره! :d پیشنهاد میدم شما هم چنین اتفاقی براتون افتاد اینکار رو انجام بدید! :d (قشنگ اپنینگ، نظرات چنین افرادی رو به جهنم راهنمایی میکنه! )

تو روزی که بهترین شونن تعداد قسمتاش سه رقمی شد، فصل جدید Jojo's Bizzare Adventure هم تایید شد!! فصل جدید، پارت سوم مانگا قراره باشه و یه جوجوی جدید دیگه می بینیم. هرچند من مطمئنم هیچ جوجویی مثل جوجوی پارت 2 نمیشه!

---------------------------------------------------------------------------
Samurai Flamenco 01
یه مشکل خیلی جدی من با این انیمه دارم که قبلا هم با جوزف توی Jojo's Bizzare Adventure داشتم. مشکلم اینه که تا گوتو (پلیسه) حرف میزنه، قیافه ی گینتوکی میاد جلو چشمم و اصلا نمی تونم روش تمرکز کنم! این Sugita تا ابد جای هر شخصیتی حرف بزنه، من ناخودآگاه یاد گینتوکی میفتم!
خود انیمه، یجورایی واسه قسمت اول در بهترین حالت ok بود به نظرم. خوشبختانه برخلاف انتظار اصلا یه انیمه ی سوپرهیرویی نیست، بلکه یه داستان رئال در مورد یه سری آدم بزرگساله که البته یکیشون هنوز توی چونیبیوی بچگیش گیر کرده. از اون قسمت اولا بود که چیز خاصی واسه گفتن نداشت ولی پتانسیل زیادی تو داستانش نشون میداد.

---------------------------------------------------------------------------
@امیر : میتونی کلا قسمت 0 کیوسوگیگا رو نبینی. چون اگه ببینی هم چیزی نمی فهمی. 5 تا ONA قبلا به صورت آزمایشی ازش اومده بودن بیرون که از نظر داستانی هیچ منطقی نداشتن و فقط یه سری تست انیمیشن بودن که استودیو Toei داشته انجام میداده. اما حالا قرار شده یه انیمه ی کامل 10 قسمتی ازش بسازن. ولی ساعت پخشش جوریه که باید حتما 13 قسمت باشه. به همین خاطر اینا سه قسمت همینطوری دارن میزنن توش! این قسمت 0 در واقع 3 تا از اون 5 تا ONA پارساله که به نظر من میتونی کاملا skipشون کنی مگر اینکه علاقه مند به تکنیکای انیمیشنش باشی.
ترجمه ی جمله اول : اون روز ، هانتر 100 قسمتی شده بود! :d بقیشم ترجمه نمیخواد! :d
---
برعکس،من چون گینتاما میاد جلو چشمم،بیشتر لذت میبرم:bighug: کلا من 3تا صدا رو بیشتر نمیتونم تشخیص بدم :-" ، هر 3تاشون هم کاراکتر مورد علاقم میاد جلو چشم! :d برای همین با اکثر کاراکترهایی که اون صدا رو دارن حال میکنم! :d :-" (این وسط یکی مثل بلک بیرد مثلا استثناست :d ) به صورت خیلی جلبی، این حرکت هم باعث میشه محبوبیت کاراکتر اولیه برام بره بالا و همینطور این کاراکتر دومیه به خاطر کاراکتر اولیه هم محبوبیتش پیشم بره بالا! :d کلا یک رابطه ی 2 طرفه ایجاد میشه! :d
---
صفر رو که حالا دیدم :d ، ولی اون 5تای دیگه رو پس کلا بی خیال میشم! اوضاع هم اصلا خوب نیست ، به جاش چیزای دیگه میگیرم بهتره! :d
امروز چندتا انیمه پاییز رو گرفتم هرچی ازشون اومده بودو دانلود کردم دیدم

و در آخر انیمه ای که بیشتر از همه خوشم اومد :))

Meganebu! :)) ته خندست

یه مشت احمق واقعا احمق کور اومدن یه Club تو مدرسشون ساختن به نام Meganebu یا Glasses Club

نقاشی انیمه یعنی حرف نداره. کلی رنگ شاد کاوایی توش استفاده شده و دیدنش اصلا خسته کننده نیست

کلا داستان اینا ته خندست یکی از یکی داغون تره و داستان خاصی تا الان نگفته و مثل بقیه انیمه های کمدی همینجوریه :d

البته بگم من خودم عینک میزنم و عاشق عینکم :d و با دیدن این انیمه فهمیدم انسانهایی مثل من وجود دارن :(( اشک شوقه
خوب پس وقتی انیمه تموم شد،اگر واقعا خوب بود، بگو منم به عنوان یه عینکی ببینمش! =))

---
Gungrave رو قسمت اولش رو دیدم...
این دختره خیلی رو اعصابه،دشمن ها هم خیلی بی ریختن :d حالا حسش بیاد برم جلوتر ببینم چی میشه! :-" تا الان فقط استایل شخصیت اصلی جالب و خفن بوده :d
---
Kuroko no Basket هم 6 قسمت دیدم!
آقا!!!! :(( بهم برسونید انیمه رو :(( در بهترین حالت،بتونم روزی 3قسمت ببینم! یه روزی مثل الان که باید Nagi no Asukara و Kyousogiga و Kill la Kill رو بگیرم ، رسما هیچی ... :((
برم خودکشی:bighug:
---
Tower of God - E162
به به! به به! بسیار هم جالب! :d
واننگان بدبخت که باید 5 دقیقه دووم بیاره! =))
مبارزه ی فاگ هم بسیار جالب داره پیش میره!
و از همه بهتر، طراحی بام و راک و *** آخر صفحه بود! :x:((

اودا و سیو ، آخرش هم خودشون رو راهی اون دنیا میکنند، هم فن ها رو! :(( جفتشون مریض احوالن و هی میرن مرخصی! ما هم این یک هفته میریم تو کما! :d
اصلا هفته پیش که تاور نداشتیم انگار یه چیزی کم بود:-s

برعکس،من چون گینتاما میاد جلو چشمم،بیشتر لذت میبرم:bighug: کلا من 3تا صدا رو بیشتر نمیتونم تشخیص بدم :-" ، هر 3تاشون هم کاراکتر مورد علاقم میاد جلو چشم! :d برای همین با اکثر کاراکترهایی که اون صدا رو دارن حال میکنم! :d :-" (این وسط یکی مثل بلک بیرد مثلا استثناست :d ) به صورت خیلی جلبی، این حرکت هم باعث میشه محبوبیت کاراکتر اولیه برام بره بالا و همینطور این کاراکتر دومیه به خاطر کاراکتر اولیه هم محبوبیتش پیشم بره بالا! :d کلا یک رابطه ی 2 طرفه ایجاد میشه! :d

منم همینجوریم ...

مثلاً تو Sengoku Basara از قسمت اول عاشق داته ماسامونه شدم (به خاطر صدا گزارش) >:)

آقا من این عکس رو دیدم، پیش خودم گفتم "این بیشوجو دیگه کیه؟ :shrewd:" و رفتم دانلود کردم قسمت اول Meganebu رو. چشمتون روز بد نبینه :| خلاصه اینکه این انیمه شوجو هست گفتم اخطار داده باشم :-" :دی

در مورد خود انیمه هم اصلا ازش خوشم نیومد :| با اینکه عینکی هستم و عینکم رو هم خیلی دوست دارم :دی اگه شوخی ها خوب بودن میشد تحملش کرد ولی حتی اونا هم خوب نیستن. به جز گرافیک همه چیز در سطح متوسطه به نظرم. حتی صداپیشه ها.

====

Kill la Kill رو هم دو قسمت دیدم. :دی فوق العاده ست! :دی یعنی عاشق این خر تو خر بودن و محض فان بودنشم :دی رسالت سرگرمی همینه اصلا :دی باید فان باشه :دی همه چیز عالیه، گرافیک، کاراکتر ها، داستان و فضا و مبارزات Over the top :bighug: عالیه! :دی
این دختره Mako خیلی باحاله کلا تو یه دنیای دیگست :)) معلمه که اصلا داغونه =))

===

FMA رو هم دارم میبینم :دی ولی حس می کنم باید بیشتر ببینم تا بتونم در موردش نظر بدم :دی
====

با از دور خارج شدن Meganebu، برم دوباره پست آریا رو بخونم برای پیدا کردن یه جایگزین خوب از بین انیمه های فصلی :دی

@آقا امیر:
کلا نتیجه ای که من گرفتم اینه که مشکل از فرهنگ سازی غلطه!:d
در کودکی اگه برای همین فک و فامیل ها، به جای حنا در مزرعه، Elfen Lied می ذاشتن، الان ما این همه مشکلات نداشتیم!>:):))
در هر صورت گذاشتن فیت برای همچین افرادی توصیه نمی شه چون باید کل انیمه رو دیده باشی تا بفهمی اینا مثلا چرا می جنگن یا این حرفایی که می زنن معنیش چیه!:-/
خوبی هلسینگ(مخصوصا قسمت 3 تیکه نبرد توی هتل) اینه که توضیح نمی خواد!>:) و صحنه تیکه پاره شدن 20 نفر بوسیله دندون های یک نفر و ریختن حدودا 100 لیتر خون، خودش گویای ماجرا هست>:)

---------------------------------------------------
یکی ازم یه سری فیلم و انیمه با تم Dystopia و Post-Apocalyptic و علمی-تخیلی خواسته.
من خودم Ergo Proksy و Psycho-Pass و Wolfs Rain و Evangelion و Steins Gate رو براش ریختم. Snk و Ghost in a shell رو هم قبلا دیده.
کسی پیشنهاد دیگه ای داره؟:d

لینک میخوای یا خودشو...؟
نه لینک رو دارن،ولی نت دانلودش رو ندارم! یعنی هستا! ولی خوب نمیشه روزی 7-8 قسمت دید:p تحمل برای دیدن قسمت بعدی سخته! :d

@آقا امیر:
کلا نتیجه ای که من گرفتم اینه که مشکل از فرهنگ سازی غلطه!:d
در کودکی اگه برای همین فک و فامیل ها، به جای حنا در مزرعه، Elfen Lied می ذاشتن، الان ما این همه مشکلات نداشتیم!>:):))
در هر صورت گذاشتن فیت برای همچین افرادی توصیه نمی شه چون باید کل انیمه رو دیده باشی تا بفهمی اینا مثلا چرا می جنگن یا این حرفایی که می زنن معنیش چیه!:-/
خوبی هلسینگ(مخصوصا قسمت 3 تیکه نبرد توی هتل) اینه که توضیح نمی خواد!>:) و صحنه تیکه پاره شدن 20 نفر بوسیله دندون های یک نفر و ریختن حدودا 100 لیتر خون، خودش گویای ماجرا هست>:)

---------------------------------------------------
یکی ازم یه سری فیلم و انیمه با تم Dystopia و Post-Apocalyptic و علمی-تخیلی خواسته.
من خودم Ergo Proksy و Psycho-Pass و Wolfs Rain و Evangelion و Steins Gate رو براش ریختم. Snk و Ghost in a shell رو هم قبلا دیده.
کسی پیشنهاد دیگه ای داره؟:d
البته من خودمم با همون Elfen Lied مشکل دارم! :-"
به نظرم باید بریم به سبک قهرمان محبوب جدید انیمه ـیم، Samurai Flamenco عمل کنیم! :d تا از ریشه فرهنگ سازی بشه! :d
آخه من خودم خشونت رو به معنی بزرگونه بودن انیمه نمیدونم! :-" برای همین انیمه ی خشن نمیزارم! :-" ترجیه میدم 2 کلمه فلسفه ی پشت کاراشون رو بزارم! :d یک سری ASMV و اینا برای این شرایط به نظرم بهتر میباشند!
گرچه ملت،خشونت رو به معنی بزرگونه بودن میدونند! ولی همون خشونت در عین حال اینکه حتی برای ما هم بده،باز هم بچگونست! :| (خیلی چیز پیچیده ایه که خودشونم نمیدونند! ) نمونه ی بارزش 2 سال پیش به همین چیزا اعتراض کردم، جلو کل فامیل MK رو گذاشتم، 4 تا فیتالایتی نشونشون دادم که آدم بشن! ولی بازم جواب نداد! :|
---
قسمت دوم Samurai Flamenco هم بسی حال داد! :d و اپنینگش رو پیشبینی میکنم که جزو اپنینگ های محبوبم بشه که بعدها تا هارد رو وصل کردم به PC باید حتما ببینمش! :d
این دختره ماری هم به نظر میاد که چونیبیو باشه! :d
منم همینجوریم ...

مثلاً تو Sengoku Basara از قسمت اول عاشق داته ماسامونه شدم (به خاطر صدا گزارش) >:)
من به صورت عجیبی بعدها فهمیدم، که صداپیشه ی داته ماسامونه و شائو دون ( سری DW ) که جفتشون تو بازی هاشون شخصیت مورد علاقم بودن،با زورو یکی هستن! :d
اصلا کف کردم :-" کلا مثل اینکه سلیقه ی من و این صداپیشه ـه خیلی شبیه هم میباشد :d همش کاراکترهای خفن میباشد! >:)
البته همین قضیه ای که داشتی رو مثلا با هیجیکاتا توشیرو داشتم! :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or