این چند روزی که نبودم، یه دستی به آرشیو انیمه هام کشیدم و یه چندتایی ـش رو نگا کردم.
Samurai 7
26قسمت بود..داستانش برام خیلی معمولی بودش...چندین بار Skip Time داشتم...ولی تم انیمه برام جالب بودش، هر چند که زیاد اینطور انیمه ها رو پسند نمیکنم و همیشه جزء انتخاب های آخرم هست.
در کل زیاد بود نبود....6از10 به نظرم براش کافی باشه.
Kanon
خیلی وقت بودش که یه Moe درست حسابی ندیده بودم...چهار قسمت آخر انیمه هر چی کارکتر کاوایی رو از دماغ ـم در آورد..روند سرعت انیمه کمی پایین بود، ولی خوب با وجود دوبلورهای خوبی که تو انیمه بودش، این موضوع زیاد برام مهم نبودش
ولی خوب تنها نکته ای که تو انیمه واقعاً رو اعصاب ام بود، صدای آقای Tomokazu Sugita دوبلور معروف گین-چان، تو نقش main انیمه بود. یعنی تو بدترین شرایط عاطفی هم که شخصیت داستان داره له میشه، چهره ی مسخره ی گین-چان جلو چشمام می آمد :d
8.3از10
Neon Genesis Evangelion
اصلاً اون چیزی که انتظار (مکا) داشتم نبود...موجوداتی (فرشته ها) که تو طول انیمه وجود داشتند، به عنوان یه اهریمن، شخصیت مفنی، ادم بده ی داستان یا هر چیز دیگه ای...هیچ شخصیت ای نداشتند، هیچ هوش و درک ای پشت کارهایی که انجام میدادند نبود...مثل یه عروسک بودند که هیچ اراده ای از خودشون نداشتند، همینطوری ظاهر میشدند و همینطوری بی خود بی جهت نابود می شدند.
شخصیت های اصلی هم که یه مشت بچه ی راهنمایی لوس بودند که همش با هم کل کل میکردند، موقع دیدن انیمه اصلاً احساس نمیکردم که واقعاً جون اینها در خطره و دارن از جون ـشون برای جنگیدن مایه میزارند.
چند قسمت آخر انیمه که واقعاً اعصاب خورد کن بودش...چنیدن سوال رو درست میکنه و آخرش هم ولشون میکنه.
سراغ سینمایی هاش هم رفتم، The End of Evangelion رو فقط دیدم...ناامید شدم. اصلاً اون چیزی که انتظارش رو از این انیمه داشتم رو بهش نرسیدم، دیگه هیچ حسی باقی نمونده سایر سینمایی هاش (سه تای دیگه) رو هم نگا کنم...حیف 16گیگ ترافیک که صرف دانلودش کردم :d
امتیاز ندم خیلی بهتره!!
قصد تخریب انیمه رو ندارم، انیمه ی بزرگ و مطرحی هست...ولی من نتونستم باهاش هیچ ارتباطی برقرار کنم. حالا چرا، نمیدونم!
Full Metal Panic
حس مکا منو گرفت، نشتم Full Metal Panic رو دیدم...خیلی خوشم امد ازش..هرچند که خیلی انیمه ی جدی ای نبودش. ولی ازش راضی ام، شخصیت پردازی خوبی داشت...بخصوص بخش دوبله ی کار که مثل همیشه برام از خود انیمه هم مهمتره...آقای Tomokazu Seki که بجای سوسکه صحبت میکرد، واقعاً کارش خوب بود..هر چند که از صد در صد قدرت صداش تو انیمه استفاده نکرده بود (مثل شخصیت های کوگامی تو P-P یا گیلگمش تو F/Z) ولی بازم راضی بودم...صدای Satsuki Yukino هم بجای چیدوری هم خیلی خوب بودش، دقیقاً همون صدایی که بجای خواهر وحشی شینپاچی بدبخت رو داشت، اینجا هم همون صدا رو داشت D:
7.8از10
Full Metal Panic Fumoffu
بهم گفته بودند که این سری، یه بمب خنده ـس، نه اینکه نبود، ولی خوب اینطور که ازش تعریف میکردند نبودش، انیمه های خنده دار بهتری هم داریم...ولی برای تفریح بین دو فصل انیمه خیلی بودش.
Full Metal Panic The Second Raid
این سری از فصل اول خیلی بهتره، داستان و روند اون خیلی جدی تره...بیشتر ازش سری اول دارم لذت میبرم، فعلاً سه قسمت آخرش مونده که قصد دارم همین امشب تمومش کنم.
8.5از10