Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه سوال دارم این کارتون آواتار چند فصل و چند قسمته قدیمی و جدید داره چون یه جا نوشه فصل 2 قسمت 12 ولی یه جا خوندم 12 فصله ؟
مرسی کامل راهنمایی کنیید

سلام!

این انیمه آواتار یه جورایی میشه گفت که دو سری هست:
1- Avater:Last airbender اگه اشتباه ننوشته باشم که 4 فصله و تموم شده!(قدیمی)
2- Avatar: The legend of KoRRA که هنوز فصل دومه و درحال پخشه!
======

ول کنین باو! چیکار دارین کی دختره کی پسره! ترکوندید تاپیک رو رفت!:d

آخرین ویرایش:
یک توضیح در مورد درجه بندی سنی انیمه ها می گید با ذکر مثال لطفا.(5 نمره):d

این الان دختره یا پسر؟(15 نمره):d

5 نمره اول رو بیخیل

سوال دومت. پسره

به هیچ وجه نمیفهمی که پسره تنها راهش اینه که تو انیمه ببینی با He ازش یاد میکنن یا She

سلام!

این انیمه آواتار یه جورایی میشه گفت که دو سری هست:
1- Avater:Last airbender اگه اشتباه ننوشته باشم که 4 فصله و تموم شده!(قدیمی)
2- Avatar: The legend of KoRRA که هنوز فصل دومه و درحال پخشه!
======

ول کنین باو! چیکار دارین کی دختره کی پسره! ترکوندید تاپیک رو رفت!:d
کسی لینک دوبله قدیمی رو داره
یا جایی که دوبلش رو بفروشه؟

این چند روزی که نبودم، یه دستی به آرشیو انیمه هام کشیدم و یه چندتایی ـش رو نگا کردم.

Samurai 7
49253d1382299417-samurai-7.jpg

26قسمت بود..داستانش برام خیلی معمولی بودش...چندین بار Skip Time داشتم...ولی تم انیمه برام جالب بودش، هر چند که زیاد اینطور انیمه ها رو پسند نمیکنم و همیشه جزء انتخاب های آخرم هست.
در کل زیاد بود نبود....6از10 به نظرم براش کافی باشه.

Kanon
49254d1382299563-kanon.jpg

خیلی وقت بودش که یه Moe درست حسابی ندیده بودم...چهار قسمت آخر انیمه هر چی کارکتر کاوایی رو از دماغ ـم در آورد..روند سرعت انیمه کمی پایین بود، ولی خوب با وجود دوبلورهای خوبی که تو انیمه بودش، این موضوع زیاد برام مهم نبودش

ولی خوب تنها نکته ای که تو انیمه واقعاً رو اعصاب ام بود، صدای آقای Tomokazu Sugita دوبلور معروف گین-چان، تو نقش main انیمه بود. یعنی تو بدترین شرایط عاطفی هم که شخصیت داستان داره له میشه، چهره ی مسخره ی گین-چان جلو چشمام می آمد :d

8.3از10

Neon Genesis Evangelion
49255d1382300850-neon-genesis-evangelion.jpg

اصلاً اون چیزی که انتظار (مکا) داشتم نبود...موجوداتی (فرشته ها) که تو طول انیمه وجود داشتند، به عنوان یه اهریمن، شخصیت مفنی، ادم بده ی داستان یا هر چیز دیگه ای...هیچ شخصیت ای نداشتند، هیچ هوش و درک ای پشت کارهایی که انجام میدادند نبود...مثل یه عروسک بودند که هیچ اراده ای از خودشون نداشتند، همینطوری ظاهر میشدند و همینطوری بی خود بی جهت نابود می شدند.
شخصیت های اصلی هم که یه مشت بچه ی راهنمایی لوس بودند که همش با هم کل کل میکردند، موقع دیدن انیمه اصلاً احساس نمیکردم که واقعاً جون اینها در خطره و دارن از جون ـشون برای جنگیدن مایه میزارند.
چند قسمت آخر انیمه که واقعاً اعصاب خورد کن بودش...چنیدن سوال رو درست میکنه و آخرش هم ولشون میکنه.
سراغ سینمایی هاش هم رفتم، The End of Evangelion رو فقط دیدم...ناامید شدم. اصلاً اون چیزی که انتظارش رو از این انیمه داشتم رو بهش نرسیدم، دیگه هیچ حسی باقی نمونده سایر سینمایی هاش (سه تای دیگه) رو هم نگا کنم...حیف 16گیگ ترافیک که صرف دانلودش کردم :d

امتیاز ندم خیلی بهتره!!

قصد تخریب انیمه رو ندارم، انیمه ی بزرگ و مطرحی هست...ولی من نتونستم باهاش هیچ ارتباطی برقرار کنم. حالا چرا، نمیدونم!

Full Metal Panic
49256d1382300863-full-metal-panic-.jpg

حس مکا منو گرفت، نشتم Full Metal Panic رو دیدم...خیلی خوشم امد ازش..هرچند که خیلی انیمه ی جدی ای نبودش. ولی ازش راضی ام، شخصیت پردازی خوبی داشت...بخصوص بخش دوبله ی کار که مثل همیشه برام از خود انیمه هم مهمتره...آقای Tomokazu Seki که بجای سوسکه صحبت میکرد، واقعاً کارش خوب بود..هر چند که از صد در صد قدرت صداش تو انیمه استفاده نکرده بود (مثل شخصیت های کوگامی تو P-P یا گیلگمش تو F/Z) ولی بازم راضی بودم...صدای Satsuki Yukino هم بجای چیدوری هم خیلی خوب بودش، دقیقاً همون صدایی که بجای خواهر وحشی شینپاچی بدبخت رو داشت، اینجا هم همون صدا رو داشت D:

7.8از10

Full Metal Panic Fumoffu
49257d1382300879-full-metal-panic-fumoffu.jpg

بهم گفته بودند که این سری، یه بمب خنده ـس، نه اینکه نبود، ولی خوب اینطور که ازش تعریف میکردند نبودش، انیمه های خنده دار بهتری هم داریم...ولی برای تفریح بین دو فصل انیمه خیلی بودش.

Full Metal Panic The Second Raid
49258d1382300889-full-metal-panic-second-raid.jpg

این سری از فصل اول خیلی بهتره، داستان و روند اون خیلی جدی تره...بیشتر ازش سری اول دارم لذت میبرم، فعلاً سه قسمت آخرش مونده که قصد دارم همین امشب تمومش کنم.

8.5از10

Attachments

• Samurai 7.jpg
    Samurai 7.jpg
    123.4 KB · مشاهده: 88
  • Kanon.jpg
    Kanon.jpg
    97.4 KB · مشاهده: 86
  • Neon Genesis Evangelion.jpg
    Neon Genesis Evangelion.jpg
    61.6 KB · مشاهده: 84
  • Full Metal Panic!.jpg
    Full Metal Panic!.jpg
    81.2 KB · مشاهده: 83
  • Full Metal Panic Fumoffu.jpg
    Full Metal Panic Fumoffu.jpg
    76.8 KB · مشاهده: 87
  • Full Metal Panic The Second Raid.jpg
    Full Metal Panic The Second Raid.jpg
    71.7 KB · مشاهده: 83
آخرین ویرایش:
خلیل وقت کردی حتماً بشین فیلم‌های NGE رو نگاه کن... ممکنه نظرت عوض شه (مخصوصاً که دانلود هم کردی)

کلاً سبک خاص و باحالی داره، یا عاشقش میشی، یا سرتاسر انیمه، زمین و زمانو فحش کش میکنی... از این دو حالت خارج نیست

من خودم خیلی وقت پیش 3-4 باری انیمه رو دیدم، قدیما خیلی تو جو بودم و شدید باهاش حال میکردم

این Shinji هم جزو رو مخ‌ترین شخصیت‌های تاریخه...یکجاهایی میخوای بزنی بترکونیش بچه ننه رو...:d

یکی از نکته‌های خوب انیمه دیالوگهای سوپر خفنشه... انیمه پر از دیالوگهای خوفه... یک گونی Quote درست و حسابی ازش دارم >_<

نکته آخر هم اینکه بشین فیلم‌ها رو ببین، حیفه نبینی... مخصوصاً که همه فیلم‌هاش آخرته WTF‍ه!!

این Full Metal Panic هم که معلوم نیست این فصل آخرش کی میخواد پخش شه...!

آریا خان، که اینطور از فیلم هاش خیلی تعریف شنیدم...ولی چون ضد حال خوردم ولشون کردم..حتماً دوباره سراغشون میرم.

این لیست ندیده هامه (ضمیمه) که داره خاک میخوره...نظر خودم روی فعلاً روی دیدن Welcome To The NHK و یا Honey & Clover ها هستش.
کسی نظری نداره که نظرم رو تغییر بدم!؟

49260d1382307057-untitled.jpg

off-topic
یکی از آخرین کارهای Hiroyuki Sawano و کوبایاشی رو دارم گوش میکنم (ضمیمه ـش کردم)، به مناسب خوشحالی دانلود فیلم Platina Data با بازی همیشه عالی ـه Ninomiya Kazunari
امیدوارم که هیروکی تو این فیلم ترکُنده باشه.

P.S
این آهنگش آدم رو یاد OST های حمله به غول میندازه D:

Attachments

خلیل ساما

در مورد NGE ، هرچند من اینقدر که تو بهش توپیدی باهات موافق نیستم و فکر می کنم که حداقل داستان خیلی خوب و چالش برانگیزی داره ولی کاملا موافقم که ایرادات زیادی هم داره و کاملا می تونم درک کنم که چرا ازش خوشت نمیاد. در واقع این جزو انیمه هاییه که من هیچوقت به تو پیشنهادش نمی کردم :دی
در کل NGE یکم اُورهایپ شده ست. مهم ترین دلیلش هم اینه که اولا یکی از پرفروش ترین انیمه های تاریخه. دوما خیلی از انیمه های دیگه نکات و المان های زیادی ازش گرفتن و اینکه یجور نقطه ی عطف واسه انیمه های ژانر مکا حساب میشه. در واقع یکی از اولین انیمه هاییه که توش شخصیتای تینیجر با دیالوگای فلسفی در مورد چیزایی صحبت میکنن که خیلی بهشون نمیاد. اما در کل من ازش خوشم میاد و جز انیمه های 7 از 10 من هست.

در مورد FMP. فصل اول رو استودیو GONZO ساخته و فصل دوم و سوم رو Kyoto Animation ساخته و دلیل تفاوت کیفیتشون هم همینه. و کلا با همه ی چیزایی که در موردشون گفتی موافقم.

اون لیستت هم از بین اونایی که من دیدم چند تا کار فوق العاده توشون هست. Welcome To The NHK و یا Honey & Clover فوق العاده هستن. در واقع فصل دوم H & C جزو کارای 10 از 10 منه! همینطور Rose of Versailles و Nana و Aoi Bungaku و Hellsing Ultimate جز کارایی هستن که هر کدوم رو به دلایلی خیلی دوست دارم. Durarara و House of Five Leaves و چند تا کار معروف دیگه هم تو لیستت هستن. کلا لیست پر ملاتی داری. البته من از Mawaru Penguidrum هم خیلی خوشم میاد ولی میدونم جز اوناییه که بعیده خیلی ازشون خوشت بیاد! :دی

تقریبا هیچوقت!

----------------------------------------------------------------------
حالا الان نمی خوام خیلی در مورد چند تا انیمه ی پاییزی که دیدم صحبت کنم، ولی واسم سواله که فقط من از KILL la KILL دارم نا امید میشم ؟ نه اینکه بد باشه، ولی خب تنها انیمه ایه که از قسمت سومش کمتر از قسمت دوم و از قسمت دومش کمتر از قسمت اول خوشم اومده. حالا بعدا توضیح میدم چرا.
تا الان، از بین این انیمه هایی که دیدم (حدودا یک سوم انیمه های فصل) بیشتر از Kyousougiga و Samurai Flamenco و سورپرایز فصل واسه من White Album 2 خوشم اومده.

من که یه ماه پیش تمومش کردم انتظار فصل جدید برام خیلی سخته ، بیچاره اونایی که از سال 2005 تا الان منتظرن .
الان این داستان ناتموم رو کجای دلم بزارم ؟ :d
ولی اگر هم فصل جدید تایید بشه برای دوبلر چیدوری کی رو قراره بزارن ؟ دوبلر قبلی فکر کنم یه 43 سالیش شده باشه .
این لیست ندیده هامه (ضمیمه) که داره خاک میخوره...نظر خودم روی فعلاً روی دیدن Welcome To The NHK و یا Honey & Clover ها هستش.
کسی نظری نداره که نظرم رو تغییر بدم!؟
از اینایی که نوشتی من فقط F/SN رو تا قسمت 10 ، Freezing تا قسمت 4 , و Mawaru PenguinDrum تمام قسمت ها ، را دیدم .
اون دو تای اولی رو که اگه حوصله نداری اسکیپ کن ، مخصوصا Freezing رو که خیلی بی سر و ته و نچسبه ( F/SN انیمه ی بدی نیست ولی موقع تماشا دائم F/Z رو به یادت میاره ، و از این نظر خیلی حال گیریه :d) .
Mawaru PenguinDrum تم کمدی و تراژدی داره مخصوصا قسمت های اول بیشتر کمدیه ولی کم کم تمام تراژدی میشه . داستانش هم یه منطق خاص و عجیبی داره و بیشتر به سبک Lost برات معما درسته میکنه ولی خوبیش اینه که مثل Lost تموم نمیشه . شخصیت ها هم یکی از یکی بدبخت ترن ( همون جوری که دوست داری :d ) . پایانش هم زیاد شیرین نیست :d . از اون انیمه هاس که احتمالا خوشت بیاد ( شاید هم نیاد :d )
جو کلی انیمه رو اگه بخوام توصیف کنم : مثل این میمونه که دنیای انیمه داخل رویا/کابوس شخصیت های داستان جریان داره !!!!
اگه انیمه ای داخل لیستت بود که ارزش دیدن داره حتما بگو :d

آخرین ویرایش:
1- Welcome to NHK
2- House of Five Leaves
3- Hellsing Ultimate
4- Honey & Clover
5- Aoi Bungaku
6- Mawaru Penguin Drum
7- Durarara

این 7 تا رو حتماً ببین...

مخصوصاً 2 تای اول که دیوانشونم.... فوق‌العاده‌ان

Welcome to NHK یکی TOP10های منه...

House of Five Leaves هم که از اون مدل انیمه‌هایی هست که من کلاً باهاش حال میکنم... در ضمن کار Manglobe‍ه، همون استودیویی که این فصل Samurai Flamenco رو ساخته... Samurai Champloo و Ergo Proxy هم کار خودشونه... کارگردان انیمه هم Mochizuki Tomomi‍ه اعظم هست که نیاز به معرفی نداره، انیمه Pupa این فصل هم کار ایشونه....کلاً دیدن House of Five Leaves شدید پیشنهاد میشه

Mawaru Penguin Drum هم به نظرم بشین ببین، فقط حتماً اگه خواستی ببینی تا آخرشو ببین و وسطاش Drop نکن

پ.ن: Freezing هم نگاه نکن، وقتتو حروم این مزخرف بی‌سروته نکن

تقریبا هیچوقت!

Don't Crush My Hope (-___-)

بعد حدود 2هفته بالاخره یه انیمه دیدم.البته خوشحال نشید:p انیمه سینمایی دیدم. ;;)

Ookami Kodomo no Ame to Yuki

داستان بسیار زیبا و جالبی داشت. خوشم اومد ازش ولذت بردم از دیدنش. توصیه میکنم ببینید, شاید شما هم مانند من لذت ببرید از دیدنش.
(اگه کس دیگه ای هم دیدتش بیاد توضیحات تکمیلی رو بده لطفا.:d)

سلام.
این انیمه ها تو لیست دانلود من هستن ، می خواستم بهم هر کدوم که ارزش دانلود و نگاه کردن نداره رو بگین:

Aquarion Evol
Tsubasa Chronicle
H2O: Footprints in the Sand
Umineko no Naku Koro ni
Macross Frontier
Kino's Journey
Nodame Cantabile
Azumanga Daioh
Desert Punk
Trigun
Eden of the East
To Aru Majutsu no Index
Hakkenden: Touhou Hakken Ibun
Busou Renkin
xxxHOLiC
Aoi Bungaku
Natsume Yuujinchou
Star Driver
Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou
Persona 4: The Animation
Dog Days
Last Exile
Mawaru PenguinDrum
Detroit Metal City
Now and Then, Here and There
Sacred Seven
Rosario + Vampire
RIN Daughters Of Mnemosyne
Pet Shop Of Horrors
Hyakka Ryouran: Samurai Girls
Amagami
Phi Brain Kami no Puzzle
Speed Grapher
Neon Genesis Evangelion
Sayonara Zetsubou Sensei
Yugo The Negotiator
Btooom
Ghost Hunt
Ouran High School Host Club
Shonan Junai Gumi
Chrono Crusade
Genocyber
Marmalade Boy
Requiem from the Darkness
Towa no Quon
Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo
Gilgamesh
Outlaw Star
Shuffle
Legend of the Galactic Heroes
Someday's Dreamers
Binbou Shimai Monogatari
The Skull Man
Simoun
Rave Master
Noein
Saiunkoku Monogatari
Noir
DearS
Shion no Ou
Honey and Clover
Saikano
Gankutsuou: The Count of Monte Cristo
Hack//
Michiko e Hatchin
Betterman
Seirei no Moribito
Iria: Zeiram the Animation
Kaze no Stigma
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto
Argento Soma
Senkou no Night Raid
Beck
Heroic Age
Record of Lodoss War
Record of Lodoss War : Chronicles of the Heroic Knight
Paranoia Agent
Night Head Genesis
Welcome to the NHK
Hitsuji no Uta
Tokko
Ristorante Paradiso
Boogiepop Phantom
Neo Angelique Abyss
Area 88
Mermaid Forest
Tower of Druaga: The Aegis of Uruk
Tower of Druaga: The Sword of Uruk
Kikoushi Enma
Strike Witches
Queens Blade
Samurai Gun
Witch Hunter Robin
Crying Freeman
Bus Gamer
Ayashi no Ceres
Samurai 7
Golgo 13
Saiyuki
SLAYERS
Glass Mask
Inazuma Eleven
Sailor Moon
½ Ranma
Hetalia Axis Powers
GetBackers
Emma: A Victorian Romance
Little Busters

ممنون :x

خب نظرم رو در مورد انیمه های فصلی تا این هفته رو دوباره بگم:d :

Golden Time-E3 : قسمت خوبی بود اطلاعات خوبی هم در مورد اشخاص داد و اینکه قبلآ چی شده در کل روند انیمه رو دوست دارم هرچند که کاراکتر های کلیشه ای داره

White Album-E3 : این هفته قسمت معمولی داشت و زیاد از هیجان دو قسمت قبل خبری نبود ولی اینم جزء انیمه هایی هستش که در اینده بهش امیدوارم و سبکش رو دوست دارم

Log Horizon-E2 : در نگاه اول ورژن ضعیفتری از انیمه sword art online رو مجسم میکنید ولی اینکه در اینده چقدر پیشرفت میکنه و بهتر از اون خواهد بود یا نه رو باید دید چون از نظر من sword art online از نیمه های داستان دچار افت میشه که خیلی به روند داستان اسب زد که امیدوارم تو این انیمه شاهدش نباشم و نکته دیگه اینکه خیلی خوشحالم شخصیت اول داستان تو این انیمه یه استراتژیست هستش و نه جنگجو نه اینکه بگم از کاراکتر های جنگجو خوشم نمیاد نه ولی یکی مثل شیکامارو توی ناروتو رو بیشتر از یه مبارز معمولی برای اینجور داستان ها دوست دارم ( اشخاص و انیمه نام برده شده فقط در حد مثال بودن نه بیشتر قصد مقایسه نبود )

Little Busters Refrain-E3 : تو این سه قسمت نشون داده که خیلی شروع بهتری نسبت به فصل اولش داشته و بیننده رو کاملآ درگیر داستان میکنه امیدوارم که همینطور بمونه و پایان جون داری هم داشته باشه

Kill La Kill-E3 : یه جورایی اصلآ به چشم یه انیمه ژاپنی نمیتونم بهش نگاه کنم فقط نگاش میکنم هیچ نظر خاصی درموردش ندارم

Hajime No Ippo 3-Rising-E3 : این قسمت بیشتر جنبه فان داشت و پیشرفت داستانی توش دیده نمیشد و البته زمینه ای برای مسابقات بعدی بود

Kuroko No Basket 2-E3 : این قسمت هم خوب بود چسبید هم شناخت تپه و هم جریانات اخر قسمت درمورد نسل معجزه در کل انیمه ای که نمیشه ازش گذشت

Strike The Blood -E3 : حرف نداشت این قسمت واقعآ عالی بود چند دقیقه اخرش کاملآ بیننده رو میخکوب میکرد این انیمه پتانسیل خوبی داره ولی امیدوارم با این اتفاق به سمت دیگه ای نره که بدجور تو ذوقم میخوره به شدت منتظر هفته بعد هستم برای قسمت بعدی

Tokyo Ravens-E2 : این دو قسمت قسمت های خوبی بودن البته اشکال هم کم نداره این انیمه ولی اونجوری نیست که نشه تحمل کرد برای اینکه بشه در اینده یه کار خوب ازش یاد کرد احتیاج داره که شخصیت اولش به یه مبارز درست حسابی تبدیل بشه وگرنه به نظر من داستان بدجوری دچار مشکل میشه و تبدیل به یه کار اعصاب خرد کن در ادامه هم باید بگم که اهنگ اپنینگش رو خیلی خوشم اومد

Yowamushi Pedal-E2 : یه انیمه ورزشی دیگه که میشه گفت تو قسمت های اول انیمه خیلی جدی به نظر نمیاد مخصوصآ شخصیت اول داستان که اصلآ ادم جدی به نظر نمیرسه اصلآ شخصیت اول به نظر نمیرسه:d ولی در کل انیمه جالبیه و بد نیست کسانی که اهل ورزش باشند ازش استقبال میکنن

Ace of Diamond-E3 : این قسمت جالب بود و بیشتر با بچه های مدرسه و مربی اشنا شدیم مخصوصآ اینکه کاراکتر ها تو این انیمه هرچقدر مهربون و باحال هستند همونقدر هم عوضی و فرصت طلب هستند:d

آخرین ویرایش:
کسی اینجا انیمه ارجینال داره؟ اگه دارید یه عکس بذارید:دی (ترجیحا کنار مانگای اریج هم باشه:دی)
و یه سوال دیگه اینکه ناروتو و وان پیس های جدید و باقی انیمه های مشابه الان روی بلوری میان یا نه؟ ناروتو فکر نکنم رو بلوری بیاد چون بلوری کپچرش رو ندیدم!
من شدیدا وسواسی شدم فقط با کیفیت بالا ببینم...اگه می شه یه نفر رو معرفی کنید ناروتو شیپودن رو با کیفیت بالا (بالاترین کیفیت ممکن برای هر قسمت) داشته باشه (البته تو پی ام:دی)

من دیشب انیمه shingurui رو دیدم . خیلی عالی و خوش ساخت بود . منتهی کلا 12 قسمت داشت که پایان داستان هم معلوم نشد . می خواستم بدونم کسی می دونه آیا قسمت دیگه ای ازش ساخته خواهد شد یانه . یا اینکه مثلا ادامه ش تو مانگاست یا نه ؟! پیشاپیش خیلی ممنون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or