Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من دیشب انیمه shingurui رو دیدم . خیلی عالی و خوش ساخت بود . منتهی کلا 12 قسمت داشت که پایان داستان هم معلوم نشد . می خواستم بدونم کسی می دونه آیا قسمت دیگه ای ازش ساخته خواهد شد یانه . یا اینکه مثلا ادامه ش تو مانگاست یا نه ؟! پیشاپیش خیلی ممنون:d

سلام.

ادامش تو مانگا هست ...

دوستانی که مانگا Shingeki No Kyojin رو میخونن .
این مانگا رو هم یه نگاه کنن : http://manga.animworld.net/manga/shingeki_no_kyojin___before_the_fall_

خلاصه داستان :
داستان مربوط به هفتاد سال پیش از شروع مانگای شینگکی نو کیوجین و دارای دو خط اصلی با دو شخصیت متفاوت است:
1. آنهرو در کارگاهی کار می‌کند که برای لژیون گشت زره و سلاح می‌سازد (هنوز جلیقه‌ی رزم سه بعدی ابداع نشده است). آنهرو اسلحه‌سازی چیره‌دست است و به همین خاطر مستقیما در جریان امور مسائل لژیون گشت است. در این زمان، مردم هنوز به نقاط ضعف تایتان‌ها آگاهی ندارند؛ و داستان درباره آنهرو و تلاش او برای خلق کامل‌ترین اسلحه/تجهیزات برای نبرد با تایتان‌هاست. از این رو خواهیم فهمید که اصلا جلیقه رزم 3 بعدی چگونه به وجود آمد.
2. نوزادی در میان توده‌ای از استفراغ تایتان و شعله‌های ناشی از آتش اجساد آنان، گریه‌کنان، یافت می‌شود. این بچه به عنوان " بچه‌ی تایتان‌ها " شناخته می‌شود و از این رو تمام مردم درون دیوار از او متنفر هستند. این کودک همچنین، رشد بسیار غیرطبیعی و سریعی دارد. او که کیوکورو نام دارد، با قمار بر سرنوشت بشریت، از گذشته خود وداع و در لژیون گشت نام‌نویسی می‌کند. بعدها، کیوکورو موفق می‌شود خارج از دیوارها زنده مانده و همچنین به جلیقه رزم 3 بعدی دست پیدا کند. هرچند جلیقه هنوز ناقص است و باعث خلق حادثه‌ای ناخوشایند برای کیوکورو می‌شود، اما او همچنان به نبرد با تایتان‌ها می‌پردازد. او با آنها مبارزه می‌کند چه به این دلیل که سرنوشت او رزم با تایتان‌ها باشد و چه به خاطر گذشته‌اش.

خلیل ساما
اون لیستت هم از بین اونایی که من دیدم چند تا کار فوق العاده توشون هست. Welcome To The NHK و یا Honey & Clover فوق العاده هستن. در واقع فصل دوم H & C جزو کارای 10 از 10 منه! همینطور Rose of Versailles و Nana و Aoi Bungaku و Hellsing Ultimate جز کارایی هستن که هر کدوم رو به دلایلی خیلی دوست دارم. Durarara و House of Five Leaves و چند تا کار معروف دیگه هم تو لیستت هستن. کلا لیست پر ملاتی داری. البته من از Mawaru Penguidrum هم خیلی خوشم میاد ولی میدونم جز اوناییه که بعیده خیلی ازشون خوشت بیاد! :دی

محمدعلی دونو، NGE هم اونقدرها وحشتناک (بد) نبود..برای یکبار دیدن تجربه ی بدی نبود، ولی همیشه دوست دارم اینطور تجربه ها جزء آخرین انتخاب هام باشه، چه برای دانلود، چه برای دیدن.
از بین اون 29تا عنوان تو عکس، 15تاشون رو خیلی خیلی دوست دارم نگا کنم...مشکل هم همینه که هر جا میرم یکی از انیمه ها رو هایپ کردند..اخرش هم نمی مونم که کدوم رو نگا کنم.
انتخاب تو این لیست یک خورده سخته، مثلاً از یه طرف میخوام برم NANA رو نگاه کنم که پشت بندش سریع برم دوتا فیلم ـش رو با بازی میکا ناکاشیما (سوپر فن ـشم) رو ببینم، بخصوص اینکه اون موقعه هنوز موهاش رو رنگ نکرده بود.
یا اینکه مثلاً همین فصل دو Honey & Clover که برام اُور هایپ شده، البته فقط انیمه ـش، سریال و فیلم ای که ازش هست، برام اینطور نیست، هر چند بخاطر بازیگراش، یک خورده وسوسه شدم D:

یکبار Durarara رو فک کنم دو سه قسمتی دیدم، ولی چون تو مُدش نبودم و اینکه نخواستم خرابش کنم، سریع گذاشتمش کار
خلاصه فک کنم برای راحت دیدن این انیمه ها باید یک ماهی اینترنت ام رو قطع کنم، تا راحت بشینم نگاشون کنم :q

من که یه ماه پیش تمومش کردم انتظار فصل جدید برام خیلی سخته ، بیچاره اونایی که از سال 2005 تا الان منتظرن .
الان این داستان ناتموم رو کجای دلم بزارم ؟ :d
ولی اگر هم فصل جدید تایید بشه برای دوبلر چیدوری کی رو قراره بزارن ؟ دوبلر قبلی فکر کنم یه 43 سالیش شده باشه .

از اینایی که نوشتی من فقط F/SN رو تا قسمت 10 ، Freezing تا قسمت 4 , و Mawaru PenguinDrum تمام قسمت ها ، را دیدم .
اون دو تای اولی رو که اگه حوصله نداری اسکیپ کن ، مخصوصا Freezing رو که خیلی بی سر و ته و نچسبه ( F/SN انیمه ی بدی نیست ولی موقع تماشا دائم F/Z رو به یادت میاره ، و از این نظر خیلی حال گیریه :d) .
Mawaru PenguinDrum تم کمدی و تراژدی داره مخصوصا قسمت های اول بیشتر کمدیه ولی کم کم تمام تراژدی میشه . داستانش هم یه منطق خاص و عجیبی داره و بیشتر به سبک Lost برات معما درسته میکنه ولی خوبیش اینه که مثل Lost تموم نمیشه . شخصیت ها هم یکی از یکی بدبخت ترن ( همون جوری که دوست داری :d ) . پایانش هم زیاد شیرین نیست :d . از اون انیمه هاس که احتمالا خوشت بیاد ( شاید هم نیاد :d )
جو کلی انیمه رو اگه بخوام توصیف کنم : مثل این میمونه که دنیای انیمه داخل رویا/کابوس شخصیت های داستان جریان داره !!!!
اگه انیمه ای داخل لیستت بود که ارزش دیدن داره حتما بگو :d

این نوع دوبلورها کارشون همینه، به این راحتی ها کنار گذاشته نمیشد یا کنار نمیرند.
هرچند که دوبلور چیدروی صدای خیلی ویژه ای هم نداره و دوبلورهای دیگه هم میتونند صدایی نزدیک به صداش رو تقلید کنند.

Mawaru Penguin Drum
من عشق تراژدی دارم...همون فصل که انیمه پخش میشد، دو سه قسمت ـش رو دانلود کردم...فقط قسمت یکیش رو دیدم، درآپ ـش کردم.
بعداً به پیشنهاد محمدعلی دونو، دانلودش کردم..ولی خوب خیلی وقته که تو آرشیو، خاک میخورده.
ولی حتماً نگاش میکنم.

P.S
اون انیمه هایی که محمدعلی دونو، و آریا خان، گفتند، واقعاً انیمه های قشنگی هستند

1- Welcome to NHK
2- House of Five Leaves
3- Hellsing Ultimate
4- Honey & Clover
5- Aoi Bungaku
6- Mawaru Penguin Drum
7- Durarara

این 7 تا رو حتماً ببین...

مخصوصاً 2 تای اول که دیوانشونم.... فوق‌العاده‌ان

Welcome to NHK یکی TOP10های منه...

House of Five Leaves هم که از اون مدل انیمه‌هایی هست که من کلاً باهاش حال میکنم... در ضمن کار Manglobe‍ه، همون استودیویی که این فصل Samurai Flamenco رو ساخته... Samurai Champloo و Ergo Proxy هم کار خودشونه... کارگردان انیمه هم Mochizuki Tomomi‍ه اعظم هست که نیاز به معرفی نداره، انیمه Pupa این فصل هم کار ایشونه....کلاً دیدن House of Five Leaves شدید پیشنهاد میشه

Mawaru Penguin Drum هم به نظرم بشین ببین، فقط حتماً اگه خواستی ببینی تا آخرشو ببین و وسطاش Drop نکن

پ.ن: Freezing هم نگاه نکن، وقتتو حروم این مزخرف بی‌سروته نکن

Don't Crush My Hope (-___-)

چشم، حتماً اینها رو اول نگا میکنم.

House of Five Leaves هم به نظر خودم انیمه ی خاصی هست...بخاطر همین خاص بودنش دانلودش کردم.

Freezing واقعاً نمیدونم برای چی دانلودش کردم...قسمت یکیش رو دیدم، حالم بد، و بدون اینکه نگاش کنم، همینطوری الکی هفتگی دانلودش کردم D:

سلام.
این انیمه ها تو لیست دانلود من هستن ، می خواستم بهم هر کدوم که ارزش دانلود و نگاه کردن نداره رو بگین:

Aquarion Evol
Tsubasa Chronicle
H2O: Footprints in the Sand
Umineko no Naku Koro ni
Macross Frontier
Kino's Journey
Nodame Cantabile
Azumanga Daioh
Desert Punk
Trigun
Eden of the East
To Aru Majutsu no Index
Hakkenden: Touhou Hakken Ibun
Busou Renkin
xxxHOLiC
Aoi Bungaku
Natsume Yuujinchou
Star Driver
Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou
Persona 4: The Animation
Dog Days
Last Exile
Mawaru PenguinDrum
Detroit Metal City
Now and Then, Here and There
Sacred Seven
Rosario + Vampire
RIN Daughters Of Mnemosyne
Pet Shop Of Horrors
Hyakka Ryouran: Samurai Girls
Amagami
Phi Brain Kami no Puzzle
Speed Grapher
Neon Genesis Evangelion
Sayonara Zetsubou Sensei
Yugo The Negotiator
Btooom
Ghost Hunt
Ouran High School Host Club
Shonan Junai Gumi
Chrono Crusade
Genocyber
Marmalade Boy
Requiem from the Darkness
Towa no Quon
Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo
Gilgamesh
Outlaw Star
Shuffle
Legend of the Galactic Heroes
Someday's Dreamers
Binbou Shimai Monogatari
The Skull Man
Simoun
Rave Master
Noein
Saiunkoku Monogatari
Noir
DearS
Shion no Ou
Honey and Clover
Saikano
Gankutsuou: The Count of Monte Cristo
Hack//
Michiko e Hatchin
Betterman
Seirei no Moribito
Iria: Zeiram the Animation
Kaze no Stigma
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto
Argento Soma
Senkou no Night Raid
Beck
Heroic Age
Record of Lodoss War
Record of Lodoss War : Chronicles of the Heroic Knight
Paranoia Agent
Night Head Genesis
Welcome to the NHK
Hitsuji no Uta
Tokko
Ristorante Paradiso
Boogiepop Phantom
Neo Angelique Abyss
Area 88
Mermaid Forest
Tower of Druaga: The Aegis of Uruk
Tower of Druaga: The Sword of Uruk
Kikoushi Enma
Strike Witches
Queens Blade
Samurai Gun
Witch Hunter Robin
Crying Freeman
Bus Gamer
Ayashi no Ceres
Samurai 7
Golgo 13
Saiyuki
SLAYERS
Glass Mask
Inazuma Eleven
Sailor Moon
½ Ranma
Hetalia Axis Powers
GetBackers
Emma: A Victorian Romance
Little Busters
ممنون :x

اونهایی که دیدم و خوشم نیومد رو رنگی کردم
توی لیست ـت انیمه ای ناشناس زیاد هست برام

من دیشب انیمه shingurui رو دیدم . خیلی عالی و خوش ساخت بود . منتهی کلا 12 قسمت داشت که پایان داستان هم معلوم نشد . می خواستم بدونم کسی می دونه آیا قسمت دیگه ای ازش ساخته خواهد شد یانه . یا اینکه مثلا ادامه ش تو مانگاست یا نه ؟! پیشاپیش خیلی ممنون:d

حتمـــــــــــــــاً بشین مانگاش رو بخون...تازه از اونجا که تو انیمه، داستان ول میشه، تو مانگا، آغاز اوج داستانه.

P.S
مانگاش ترجمه شده...فک کنم تابستون بود که ترجمش تموم شد.
دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum
از قسمت 32به بعد شروع کن..ادامه ی انیمه ـس

با سلام به ناکاما های گل !‌

میخواستم بدونم خبری از ساخت ادامه ی انیمه ی شینکگی نیست ؟‌
خبری ازش نیومده ؟‌

بنظرتون برم تو کار مانگاش با وایسم ادامش ساخته شه !‌
یا اصلا امکان داره ساخته شه ادامه ی انیمه ؟

{راستی بچه ها من الان توجه کردم معمولا تو انیمه ها زیاد مرگ رو نشون نمیدن ولی این انیمه قشنگ مرگ و خون رو توی هر حالتی نشون میداد فکر کنم بعد از ANOTHER این دومین انیمه ای که میبینم اینطوری خشن و سر این رو نشون میده}

بچه ها انیمه های معروف و بلنده بجز GINTAMA . BLEACH . ONE PIECE . HUNTER X HUNTER , NARUTO , DRAGON BALL. FULL METAL ALCHAMIST , کدوم ها هستن میشه اسم کاملشون رو بگید !‌

سلام
بچه ها انیمه های معروف و بلنده بجز GINTAMA . BLEACH . ONE PIECE . HUNTER X HUNTER , NARUTO , DRAGON BALL. FULL METAL ALCHAMIST , کدوم ها هستن میشه اسم کاملشون رو بگید !‌

Ful Metal Alchamist که بلند نیست اصلاً . به جاش باید Fairy Tail رو بذاری .

حتمـــــــــــــــاً بشین مانگاش رو بخون...تازه از اونجا که تو انیمه، داستان ول میشه، تو مانگا، آغاز اوج داستانه.

P.S
مانگاش ترجمه شده...فک کنم تابستون بود که ترجمش تموم شد.
دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum
از قسمت 32به بعد شروع کن..ادامه ی انیمه ـس
یه دنیا ممنون .

کد گیاس قسمت اولش رو دیدم ولی اونطور که باید و شاید جذبم نکرد. طراحی هنریشم تو ذوق می زنه به نظرم. حالا بقیه ش رو ببینم چی می شه:دی
جریان کیفیاتشم معلوم نیست چیه! نسخه 700 مگی فول اچ دی هم داره. انگار 720p ـش بهترینه هر چند که من الان حجمی ندارم و نسخه معمولیش رو دارم می بینم:دی
@ بردیا:
هر کاری می کنی بیخیال فیری تیل شو:دی

در راستای پست 6198 یه توضیحاتی در مورد این انیمه میدم.
___
Okami Kodomo no Ame to Yuki

86484d1382159558-1.jpg

خلاصه داستان: فیلم داستان عشق یه مادر به بچه هاشه . هانا عاشق مردی میشه که گرگینه است و حاصل این ازدواج "آمه" و "یوکی" هستن که هر دو گرگینن . نمایشی از غم ها و شادی هاییه که هانا بعنوان یه مادر می کشه تا بچه هاشو بزرگ کنه ....
___
این انیمه زیبا کار هوسودا مامورو هست. دوستان یکم اطلاعات راجع این آقا و سبک کارهاش میدید لطفا.
___

تریلرش رو حتما بگیرید 4 مگ هم نمیشه حتی. یه چیزهایی در موردش دستتون میاد

وقت کردید , حتما ببینید. حجم انیمه هم حدود 430 مگ هست. :)

Fairy Tail
Hajime no Ippo
YuYu Hakusho
Yu-Gi-Oh (خودمم ندیدمش)
Rurouni Kenshin
Hitman Reborn
D.Gray-Man
InuYasha
Toriko
Beelzebub

دیگه همینارو من بلد بودم ...

Fairy Tail
Hajime no Ippo
YuYu Hakusho
Yu-Gi-Oh (خودمم ندیدمش)
Rurouni Kenshin
Hitman Reborn
D.Gray-Man
InuYasha
Toriko
Beelzebub

دیگه همینارو من بلد بودم ...
هیتمن ریبورن رو من دیدم خوشم نیومد. خیلی بچه گونه ست و الکی کش دار.

شدیدا sword art online رو توصیه می کنم عالیه! (البته نمی دونم بلند هست یا نه چون در حال پخشه!) به سلیقه گیمر جماعت هم می خوره:دی

کد گیاس قسمت اولش رو دیدم ولی اونطور که باید و شاید جذبم نکرد. طراحی هنریشم تو ذوق می زنه به نظرم. حالا بقیه ش رو ببینم چی می شه:دی
جریان کیفیاتشم معلوم نیست چیه! نسخه 700 مگی فول اچ دی هم داره. انگار 720p ـش بهترینه هر چند که من الان حجمی ندارم و نسخه معمولیش رو دارم می بینم:دی
@ بردیا:
هر کاری می کنی بیخیال فیری تیل شو:دی

خودتو خسته نکن 100 بار بهش گفتم فیری ارزش دیدن نداره بازم کار خودشو میکنه

کلا بردیا هرچی بهش بگی گوش نمیده نمیدونم چرا بازم میاد این همه سوال میپرسه :d

هیتمن ریبورن رو من دیدم خوشم نیومد. خیلی بچه گونه ست و الکی کش دار.
با همین حرفت تمامی فحش های تو ذهنمو به طرف خودت کشوندی :d

این انیمه بچه گونه رو تا قسمت 40 ببین بعد بیا بگو خوشم نیومد

اولاش بچه گونست اما تا وقتی که تو اولین آرکش میره انیمه عوض میشه

خودتو خسته نکن 100 بار بهش گفتم فیری ارزش دیدن نداره بازم کار خودشو میکنه

کلا بردیا هرچی بهش بگی گوش نمیده نمیدونم چرا بازم میاد این همه سوال میپرسه :d

با همین حرفت تمامی فحش های تو ذهنمو به طرف خودت کشوندی :d

این انیمه بچه گونه رو تا قسمت 40 ببین بعد بیا بگو خوشم نیومد

اولاش بچه گونست اما تا وقتی که تو اولین آرکش میره انیمه عوض میشه

من خودم تو تیم ترجمه مانگای ریبورن بودم و آخرشم می دونم چی می شه:دی
کل انیمه و مانگاش رو ندیدم ولی چپترهای زیادی رو از اول-وسط و آخر مانگاش ترجمه کردم و خود مانگاشم 60 تا چپتر اولش رو کامل خوندم.
سرکاریه کلا!
یه جا وسطاش ریبورن نفرینش رو می شکونه (توی نبرد تسونا و ایمیتسو) و به حالت بزرگسالش در میاد تسونا نمی شناستش انقدر باهوشه:)) اون جنگ نمایندگان رنگین کمان هم که همه ش مسخره بازیه و با اینکه دشمنن یهو بهم رحم می کنن... شخصیت منفیاش چکر فیس و اون ویندیسه ها و ژانژوس که اصل بول شت. تو هم انگار از هر انیمه ای شخصیت cute و کاوایی زیاد داشته باشه (مث ریبورن) خوشت میاد:دی
بیخیال باو:دی
البته اینا نظر من بود! یکی از فیری تیل خوشش میاد، یکی از ریبورن، یکی از ناروتو شیپودن و الی آخر:دی ولی فن های فیری تیل اغلب میان تو یوزر اسکور ناروتو شیپودن فحش می دن:)) :دی

آخرین ویرایش:
این Mako چقدر شاهکاره :دی

37690044089841816467.jpg

60802736381080546281.gif

:دی

اگه بتونم یه Love Letter بلند بالا برای Kill la Kill مینویسم تو این تاپیک :دی شاهکاره این انیمه :دی شخصیت های Cool، مبارزات Over the top، داستان آب دوغ خیاری، موسیقی خفن.... اگه PlatinumGames یه انیمه میساخت نتیجه این میشد :دی حالا اگه وقت بشه بعدا حسابی در این مورد می نویسم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or