hunter X henter 2011
من در نظر دارم بعد تموم کردن گینتاما و بلیچ شروعش کنم.
hunter X hunter 2011
++++++++
Galilei Donna - E02
زیاد بهش امیدوار نیستم...هیچ جذابیتی برام نداشته..تازه عذاب آور هم هستش!! وقتی که دیدم Koyama Rikiya سان صداش رو بابای بچه هاس ):
قیافه ی این باباـه چقدر داغونه..اصلاً مثل آدمی زاد نیست، مثل این بی خانمان های خیابونی ـه...امیدوارم تو قسمت بعدی یه اتفاقی بی افته، حالا چیزی، مثلاً داره میره حموم، لیز بخوره و سرش بخوره زمین و مغزش بپاشه رو دیوار حموم، یا داره از پله ها پایین میاد، پاش لیز بخوره و بازم مغزش رو نرده ها، بپاشه. خلاصه میخوام اون صورت ـش داغون بشه (کـــوسوموشــــــــی:d)
و گرنه اگه تو قسمت سه بازم لش این باباـه باشه، انیمه رو بی شک Shift+Deleteـش میکنم
Coppelion - E03
بعد از سه قسمت، انیمه اصلاً برام شکل نگرفته، اصلاً نتونستم با شخصیت های نچسب ـش ارتباط برقرار کنم، جزء صدای کانا هانازاوا چان و Koyama Rikiya که مثل همیشه طرفدارشم.
Kill La Kill - E03
با یه داستان آبکی، حسابی سرکارمون گذاشتند (: ولی باحاله، برای سرگرمی خوبه. درباره ی موسیقیش هم اولش خیلی انتظار بالایی ازش داشتم، با توجه به کار قبلی Sawano...ولی چندان بد هم نیست، به جو انیمه میخوره، در هر حال اصلاً مثل آلبوم ای که برای حمله به غول کار کرد، نیست. اونجا موسیقی واقعاً Epic ای داشت.
Kyoukai no Kanata - E04
تا اینجا که خوب بودش، نمیتونم بگم که ناراضی بودم..فقط امیدوارم که چالش های داستانی و شخصیت ای تو ادامه بیشتر بشه..ولی خوب با توجه به 12قسمت ای بودنش، فک کنم انتظار زیادی ازش دارم.
Samurai Flamenco - E02
قبل از اینکه انیمه رو دانلود کنم، هیچی ازش نمیدونستم، دقیقاً هچی...فقط از عکس کاورش بدم امد...هیچ وقت از این تم داستان های هیرو محور که فقط بلند رجز خونی کنند و یک تیم اند با لباس های رنگی که هی دستاشون رو حرکت میدند و یه مشت چرت و پرت میگند و یک هو پشت سرشون، هم رنگ لباسشون دود رنگی پخش میشه و شعار تیمشون رو میگند، حال ام بهم میخوره D:
هنوز هم تو Box-office ژاپن این طور فیلم ها رو میبینم که تو هفته ی اول اکران، جزء NO.1 هفته ـس..دیگه بیشتر اعصاب ام رو خراب میکنند، حتی تو Rankingها هم همیشه جایگاه خوبی دارند.
بگذریم، این انیمه ی بدبخت چه گناهی کرده که من از این جور چیزها بدم میاد...در هر حال دو قسمت اولش رو دیدم، و تصمیم دارم باز دنبالش کنم (:
Non Non Biyori و Nagi No Asukara رو هم هر کدوم یک قسمت دید، فعلاً برای نظر دادن زوده...ولی چندان بهشون امیدوار نیستم..بالای 70درصد ولشون میکنم.
ولی حداقل تو Nagi No Asukara بخاطر صدای عالی "ای کایانو" و "کانا هانازاوا" تا حد امکان انیمه رو دنبال میکنم.
P.S
فقط موندم که این دوتا انیمه Ace of Diamond و Strike the Blood رو نگا کنم یا نه؟
آخرین ویرایش: