Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
hunter X henter 2011
من در نظر دارم بعد تموم کردن گینتاما و بلیچ شروعش کنم.

hunter X hunter 2011
++++++++

Galilei Donna - E02
زیاد بهش امیدوار نیستم...هیچ جذابیتی برام نداشته..تازه عذاب آور هم هستش!! وقتی که دیدم Koyama Rikiya سان صداش رو بابای بچه هاس ):
قیافه ی این باباـه چقدر داغونه..اصلاً مثل آدمی زاد نیست، مثل این بی خانمان های خیابونی ـه...امیدوارم تو قسمت بعدی یه اتفاقی بی افته، حالا چیزی، مثلاً داره میره حموم، لیز بخوره و سرش بخوره زمین و مغزش بپاشه رو دیوار حموم، یا داره از پله ها پایین میاد، پاش لیز بخوره و بازم مغزش رو نرده ها، بپاشه. خلاصه میخوام اون صورت ـش داغون بشه (کـــوسوموشــــــــی:d)
و گرنه اگه تو قسمت سه بازم لش این باباـه باشه، انیمه رو بی شک Shift+Deleteـش میکنم >:)

Coppelion - E03
بعد از سه قسمت، انیمه اصلاً برام شکل نگرفته، اصلاً نتونستم با شخصیت های نچسب ـش ارتباط برقرار کنم، جزء صدای کانا هانازاوا چان و Koyama Rikiya که مثل همیشه طرفدارشم.

Kill La Kill - E03
با یه داستان آبکی، حسابی سرکارمون گذاشتند (: ولی باحاله، برای سرگرمی خوبه. درباره ی موسیقیش هم اولش خیلی انتظار بالایی ازش داشتم، با توجه به کار قبلی Sawano...ولی چندان بد هم نیست، به جو انیمه میخوره، در هر حال اصلاً مثل آلبوم ای که برای حمله به غول کار کرد، نیست. اونجا موسیقی واقعاً Epic ای داشت.

Kyoukai no Kanata - E04
تا اینجا که خوب بودش، نمیتونم بگم که ناراضی بودم..فقط امیدوارم که چالش های داستانی و شخصیت ای تو ادامه بیشتر بشه..ولی خوب با توجه به 12قسمت ای بودنش، فک کنم انتظار زیادی ازش دارم.

Samurai Flamenco - E02
قبل از اینکه انیمه رو دانلود کنم، هیچی ازش نمیدونستم، دقیقاً هچی...فقط از عکس کاورش بدم امد...هیچ وقت از این تم داستان های هیرو محور که فقط بلند رجز خونی کنند و یک تیم اند با لباس های رنگی که هی دستاشون رو حرکت میدند و یه مشت چرت و پرت میگند و یک هو پشت سرشون، هم رنگ لباسشون دود رنگی پخش میشه و شعار تیمشون رو میگند، حال ام بهم میخوره D:
هنوز هم تو Box-office ژاپن این طور فیلم ها رو میبینم که تو هفته ی اول اکران، جزء NO.1 هفته ـس..دیگه بیشتر اعصاب ام رو خراب میکنند، حتی تو Rankingها هم همیشه جایگاه خوبی دارند.
بگذریم، این انیمه ی بدبخت چه گناهی کرده که من از این جور چیزها بدم میاد...در هر حال دو قسمت اولش رو دیدم، و تصمیم دارم باز دنبالش کنم (:

Non Non Biyori و Nagi No Asukara رو هم هر کدوم یک قسمت دید، فعلاً برای نظر دادن زوده...ولی چندان بهشون امیدوار نیستم..بالای 70درصد ولشون میکنم.
ولی حداقل تو Nagi No Asukara بخاطر صدای عالی "ای کایانو" و "کانا هانازاوا" تا حد امکان انیمه رو دنبال میکنم.

P.S
فقط موندم که این دوتا انیمه Ace of Diamond و Strike the Blood رو نگا کنم یا نه؟

آخرین ویرایش:
سلام.نمیدونم اینجا چند نفر شبکه kbs world رو ما-هواره عرب نگاه میکنن و با برنامه هاش آشنایی دارن ولی دیروز تو یکی از برنامه هاش یه تیکه خیلی جالب داشت.تو یه برنامه sketch comedy به اسم gag concert تو یکی از skitهاش آخرش بحث کی قد بلندتره پیش اومد که یه چند نفر اومدن و نفر آخر choi hongnam بود که مثل جابر حدادیه اومد گفت حالا کی از من بلندتره یه دفعه از پشت صحنه عکس بزرگی از colossoal titan اومد بیرون یارو گفت”what?!!"Attack on titan" بعد بطری شیری که مثلا قرار آیتم تبلیغی برنامه باشه رو هم دادن دستش!واقعا برام جالب بود که شینگکی تا این حد تو جاهای مختلف پیشرفت داشته و وارد pop culture شده. PS.تکرار برنامه رو یکشنبه صبح ساعت ۷/۴۰ میده.ما-هواره بدر فرکانس ۱۱۸۶۲/عمودی/۲۷۵۰۰

با سلام بچه ها گل انیمه ای !

میخواستم بدونم انیمه ی
گینتاما تا چه اپیزودی اومده ؟

متوقف شده یا تموم شده ؟
آیا ادامه رو میسازن ؟

کلا 265 قسمته که 201 قسمت اولش سری اوله و بقیه سری دوم.فعلا متوقف شده ولی احتمال زیاده که ادامه رو بسازن.

درود
تیزر Bayonetta: Bloody Fate از اینجا دانلود کنید.

35917377188665880787.jpg
دقیقا چه تاریخی ریلیز می شه؟

درود
تیزر Bayonetta: Bloody Fate از اینجا دانلود کنید.

That was..... something.

متاسفانه اصلا حس و حال Bayonetta رو نداره. بیش از حد خشک و بی روح و جدی به نظر میاد. مطمئنم گند میزنن به داستان و شخصیت ها.

دقیقا چه تاریخی ریلیز می شه؟

23 نوامبر. تو سینما های ژاپن البته.

======

Pulp la Fiction :d

:دی

از اول تا آخر این اپیزود خندیدم :دی فوق العاده بود گرچه فیلر بود :دی

BB : ALTER MEMORY

انیمه ی سوپر فوق قشنگیه !
خیلی خوشم اومد !‌
{فقط یک سوال : تو هفته چه روزی تو هفته قسمت هاش میاد ؟}
:x

واسه همین رفتم ـــــــ تومن دادم بازیش رو برای 3 خریدم !
:|

خیلی برام سورپرایز بود همینطوری انیمه های این فصل رو داشتم دان میکردم اینم کنارش گذاشتم دونه دونه دیدم اینم دیدم اصلا هوش از سرم پرید خیلی خوشم اومد !‌
سبک و رنگ بندی گرافیکیش خیلی قشنگه !‌

راستی هانتر رو هم شروع کردم یکمی گون زیادی شخصیت فوق جذابی مثل گینتوکی و اچیگو و لوفی و ناروتو و ..... نیست !
و زیادی کوچیک میزنه ولی خوب خیلی هوشم اومد شخصیت های زیاد و باحالی داره !‌
محیط هاشم خیلی باحاله و کیفیت هم بسیار بالا هست !

فقط یک سوال : Kurapika پسره یا دختر ؟
:d

آخرین ویرایش:

راستی هانتر رو هم شروع کردم یکمی گون زیادی شخصیت فوق جذابی مثل گینتوکی و اچیگو و لوفی و ناروتو و ..... نیست !

:d

گون خر کیه؟ اونو ول کن بقیه رو بچسب

تنها انیمه های بلندی که برا من شخصیت اولشون جذاب بودن یکی گینتوکیه یکی آلن از D.Gray-Man بقیه انیمه ها شخصیت اول رو باید اعدام کنن

گون رو کلا بیخیل با اینکه بعضی موقع ها از دستش میترکی از خنده اما شخصیتش مثل کیلوآ و بقیه خفن نیست

هرچی جلوتر بری شخصیتا رو بیشتر میشناسی و میفهمی چرا من کیلوآ دوس میدارم یا هیسوکارو (هیسوکا و ایلومی که بهترین Pair به نظر من تو این انیمن) کوراپیکا هم جلوتر خیلی باحال میشه

خاک تو سرت پسره دیگه :|

خیلی خوشم اومد !‌

خیلی برام سورپرایز بود همینطوری انیمه های این فصل رو داشتم دان میکردم اینم کنارش گذاشتم دونه دونه دیدم اینم دیدم اصلا هوش از سرم پرید خیلی خوشم اومد !‌
عاقا من بردیا رو اغفال (اقفال؟ :d) نکردما :d نظر خودش بود این.
حالا برید بشینید BlazBlue ببینید :d

پ.ن: بازیشو با انیمش مقایسه نکن اصلا! بازیش فوق شاهکاره توو فایتینگا. برا من که بهترین فایتینگ عمرمه.

شمارو نمیدونم ولی من کم کم داره حالم از ناروتو شیپودن بهم میخوره !
دوستان من تو کار ریز کاریاش نیستم

احتمالا از پین به بعد کارگردانش عوض نشده ؟ (اگه نه که شاید سرش به سنگی چیزی خورده )
دیگه گند تر از این نمیشه !

شمارو نمیدونم ولی من کم کم داره حالم از ناروتو شیپودن بهم میخوره !
دوستان من تو کار ریز کاریاش نیستم

احتمالا از پین به بعد کارگردانش عوض نشده ؟ (اگه نه که شاید سرش به سنگی چیزی خورده )
دیگه گند تر از این نمیشه !

تازه کم کم؟

من 2-3 ساله که دیگه انیمش رو نمیبینم و فقط مانگاش رو میخونم

خبر بد بدم؟ تازه مانگاش هم مسخره و مزخرف شده

خیلی خوشم اومد !‌

یعنی BB اینقدر خوبه؟ من قسمت اول را خیلی وقت پیش دانلود کردم ولی هنوز نگاش نکردم.
کوراپیکا یه تیکه پیرهنش را در آورد ، مشخص شد پسر تشریف دارن :d ( البته زیرپیرهنی تنش بود :d )
گون خر کیه؟ اونو ول کن بقیه رو بچسب

تنها انیمه های
بلندی که برا من شخصیت اولشون جذاب بودن یکی گینتوکیه یکی آلن از D.Gray-Man بقیه انیمه ها شخصیت اول رو باید اعدام کنن

گون رو کلا بیخیل با اینکه بعضی موقع ها از دستش میترکی از خنده اما شخصیتش مثل کیلوآ و بقیه خفن نیست

هرچی جلوتر بری شخصیتا رو بیشتر میشناسی و میفهمی چرا من کیلوآ دوس میدارم یا هیسوکارو (هیسوکا و ایلومی که بهترین Pair به نظر من تو این انیمن) کوراپیکا هم جلوتر خیلی باحال میشه
گون با این که خیلی شیش میزنه ولی بعضی وقت ها حرف های جالبی میزنه
کیلوآ : هر چی که انیمه جلوتر میره بیشتر و بیشتر به این بشر علاقمند میشم . استایلش ، تواناییاش ، سابقه ی خانوادگیش و (به تازه گی ) بعد تاریکش ، همه شون خیلی جذابن . قبل از این که دانلودش کنم سبکش را نوشته بود : دارک فانتزی . چند قسمت اول که اصلا دارک نبود ولی کم کم داره خود واقعیشو نشون میده >:)

گون با این که خیلی شیش میزنه ولی بعضی وقت ها حرف های جالبی میزنه
تنها کاراکتر دنیا که حرفای احساساتی و کاکویی میزنه و خوشم میاد گینتوکیه بقیه یه جورایی لوس میشن

کوراپیکا یه تیکه پیرهنش را در آورد ، مشخص شد پسر تشریف دارن ( البته زیرپیرهنی تنش بود )
تجربه ثابت کرده (من که تجربه ندارم بقیه رو میگم) تو انیمه ها اصلا به جنسیت شخصیت مقابل توجه نکنین چون ممکنه در آینده ضایع بشین :d

آخه کوراپیکا با اون موهاش و صدای کلفتش خدایی بهش میومد دختر باشه؟:d

-------------------------------

در روایت داریم که از جمله دقایقی در زندگی آدم که بهش صدمِ ثانیه می گذره، زمانیست که پای Hajime no Ippo صرف می کنه:d>:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or