Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
HxH EPISODE 11

همین الان از قضاوت زودم عذر خواهی میکنم ! :d
انیمه فوق العاده عالی و خوبه خیلی خوشم اومد !
کیلو جان بابا که خیلی کاوایی هم هستن در آورد قلب یارو رو مثل باقالا خون هم بالاخره اومد و دیدم !
خیلی عالیه ! :x {اثرات دیدن انیمه ی خشن شینگکی}

HxH TRIVIA

دیگه قبول میکنم کروپیکا مرد هست !‌ ولی تو سری 1990 چشماش
آبی بود و تو جدیده قهوه ای !
چه حالب نه ؟ :d

آفرین آفرین :d

جلوتر خیلی خون میبینی

برسی به جایی که درحال پخشه (قسمت 102) دیگه آب روغن قاطی میکنی

تو سری قدیمیش خیلی کاراکترا کلا فرق داشتن و تو در و دیوار بودن :d رنگ موهای هیسوکا هم اندکی فرق میکرد

یه سوال در مورد ناروتو شیپودن
تو قسمتایی که ساسکه اروچیمارو رو می کشه (بعد اون آرک گورن و قبل گذشته کاکاشی) اون چند تا قسمت کلیپ طنز آخرشون ندارن؟

در مورد بحث کروپیکا! (2 بار پست دادم چند روز پیش که به خاطر قطعی و وصلی نت ارسال نشد! امیدوارم ایندفعه دیگه بیاد! :d )
با اینکه به نطر میومد که انیمه میخواد بگه این بشر پسره،ولی هرجوری حساب میکردم،پسر نمیخورد باشه:-" حتی اونجا که میگید پیرهنش رو در اورد و معلوم شد پسره، من به خاطر زیرپوش پوشیدن شکم بهش بیشتر شد حتی =))
این شکم انقدر شدید شد تا بالاخره بلند شدم رفتم تو ویکی هانتر برای اینکه مطمئن بشم پسره =)) و پسر بود:-"
---
خوب توی این اوضاعی که دارم،هاردم رو وصل کردم ببینم اصلا چیا توش هست! (تقریبا 2 هفتست که لپتاپم خاک گرفته :(( ) ، اون وسطا یه پوشه ای یافت شد(وسط هم که نه! همون صفحه اصلی:-" ) که یه سری انیمیشن هایی توش بود که ندیده بودمشون! :d
بین اینا،امشب نشستم Rio رو دیدم!
در کل ازش راضی بودم،قابل قبول بود!
یک سری آهنگای خوب داشت!!! (آدم بدا هم برای خودشون آهنگ داشتن ، که الان تقریبا منقرض شده این مورد! :| )
ظهر کارنوال،که پرنده عها تقریبا یه دیسکو راه انداخته بودن و بلو یکهو ناخوداگاه بدنش حرکت کرد و یه فلشبک 1 ثانیه ای به کوچیکی هاش زد قشنگ بود :-s
اما خوب،کلا من با این انیمیشن های 3D مشکل دارم :-" مثل با اینکه اینم آهنگ زیاد داشت(دست گلشون درد نکنه! :d ) ولی توی انیمیشن های کلاسیک موقع آهنگ خوندن کلا رنگ و روی دنیا عوض میشه،یه سری اغراق هایی شکل میگیره (نمیتونم توضیح بدم :| ولی مثلا برین TLK یا شاهزاده و قورباغه رو ببینید،موقع خوندن آهنگ های آدم بداشون،یه حس خفنی میده! :d ) البته اینجا هم خداییش خیلی سعی کرده بودنا! از این چیزا هم استفاده کرده بودن،ولی خوب به پای کلاسیکا نمیرسه!
حالا کلا این به سلیقه ی من بر میگرده که حالا نمیدونم خوبه یا نه :-" (اصلا یکی از دلایلی که انیمه ها رو دوست دارم،همین سبک گرافیکیشونه! :d )
حالا حدای از اینا، جول هم خوب نقش یه پرنسس رو ایفا میکردا :-" صدای خوبی هم داشت :d
موتور سواری فرناندو هم من رو یاد پسرعمم انداخت! :-" کلا وقتی باهاش میرم بیرون،برگشتم به خونه با خداست! :d
---
بریم مانگا! :d

Naruto - 653
خوب ، با اینکه به نظر میرسه قراره دوباره داستان پین پیش بیاد ، اما خوب...بد نبود این چپتر! بحث جالبی بود >:)
به نظرم اسم مانگا رو میتونیم Uchiha 180 هم بزاریم اگر اوبیتو هم به راه راست هدایت شد! :d

One Piece - 726
اول این رو بگم که بعد از جریان مونت، اگر این آرک بارت به گروه نپیونده و ناکاما نشه، واقعا دلم میشکنه دیگه :(( من بارت به عنوان 10ـمین کلاه حصیری میخوام :(( بارررررررررررررررررررررت :((
خوب در مورد این چپتر، با صفحه رنگی شروع کنیم که قابل توجه بعضی ها >:)
دوم>پنجم :shrewd:
بریم سراغ بقیش!
خوب دوست میداشتم پدربزرگ ربکا واقعا آدم بدی باشه! چرا آدم خوبا،همه ی فک و فامیلشون هم باید آدم خوبی باشن ؟ :-s اینجوری نسبت به قضایای آراباستا هم تقاوت اجرا میشد!!!
اون پنلی که عروسک ها و سربازها به پادشاه ریکو تعظیم کردن خیلی خفن بود البته! ابهت از سر و روی چپتر میبارید! :d
قیافه ی پادشاه هم یه شباهت هایی به زف داشت! :-"
خوب دیگه چی...؟ آها ، الان 1 سؤال! اگر پادشاه ریکو واقعا آدم خوبی بوده،پس چرا مادر ربکا بیرون شهر زندگی میکرد و به شغل شریف گلفروشی سر 4راه مشغول بود؟ :-" معمولا باید توی قصر و اینا بمونند دیگه :d

خوب یه سری سؤال ها هم ایجاد کرد،مثلا این فیشمن ـه داشت به کی گزارش میداد ؟ کلا این آرک دندن موشی ها خیلی مهم شدن! :-" اون از بلک بیرد و آوکیجی،اینم که این! :d

اوه اوه داشت یادم میرفت!!! قیافه ی اسولند روی کاور جلد 73 چه عالیه!!! :bighug: عالی که نه! محشره! :d من به کاور 10/10 میدم! :d
هفته ی دیگه هم خدا رو شکر مانگا داریم، و باز هم خدا رو شکر که ایندفعه صفحه رنگی نداریم(به جای حساس رسیده داستان خو:-" ) و انشاالله X Drake رو میبینیم:bighug:
---
Bleach - 555
خوبه خود کوبو هم میدونه ها !!! ولی بازم روش کم نمیشه و ایچیگو رو تا این حد ناجی میکنه! :d
ناجی واقعی باید زاراکی کبیر باشه :-" (فن بازی در این حد =)) ) زودتر بیاد چپ و راستشون کنه دیگه :((

در مورد بحث کروپیکا! (2 بار پست دادم چند روز پیش که به خاطر قطعی و وصلی نت ارسال نشد! امیدوارم ایندفعه دیگه بیاد!
:d )
با اینکه به نطر میومد که انیمه میخواد بگه این بشر پسره،ولی هرجوری حساب میکردم،پسر نمیخورد باشه:-" حتی اونجا که میگید پیرهنش رو در اورد و معلوم شد پسره، من به خاطر زیرپوش پوشیدن شکم بهش بیشتر شد حتی =))
این شکم انقدر شدید شد تا بالاخره بلند شدم رفتم تو ویکی هانتر برای اینکه مطمئن بشم پسره =)) و پسر بود:-"
---
بریم مانگا! :d

Naruto - 653
خوب ، با اینکه به نظر میرسه قراره دوباره داستان پین پیش بیاد ، اما خوب...بد نبود این چپتر! بحث جالبی بود >:)
به نظرم اسم مانگا رو میتونیم Uchiha 180 هم بزاریم اگر اوبیتو هم به راه راست هدایت شد! :d

---
Bleach - 555
خوبه خود کوبو هم میدونه ها !!! ولی بازم روش کم نمیشه و ایچیگو رو تا این حد ناجی میکنه! :d
ناجی واقعی باید زاراکی کبیر باشه :-" (فن بازی در این حد =)) ) زودتر بیاد چپ و راستشون کنه دیگه :((

خود کوراپیکا تو آرک فانتوم تروپ به حرف در میاد و میگه که پسره :d انقدر گیر بهش ندین :d

ناروتو که من عاشق فرضیه دادنم اما هیچ کدومشون درست در نمیاد

این اوبیتو خر آدم میشه و میخواد کمک کنه که ییهو جوبی عزیز بدنشو تسخیر میکنه

البته اگه این نشه و واقعا آدم خوبه بشه من تمام دنیا فحشامو به این کیشیموتو مسخره میفرستم

آره باو این ایچیگو داره آچار فرانسه میشه هر مشکلی رو رفع میکنه تنهایی حالم ازش بهم میخوره.

زاراکی رو خوب اومدی :d منم موافقم. من زودتر میخوام اسپاداهارو دوباره ببینم :(

سوال کلی از سری ناروتو :

بچه ها کسی میتونه بگه کلا این چشم شارینگان کاکاشی از کجا اومده ؟ مال کیه ؟ چطوری اینطوری شد ؟

جدی پرسیدی این سوالو؟؟؟؟؟؟ انیمش رو چقدر دیدی؟

یکی از واضح ترین جواباست

چشمش رو از اوبیتو یکی از هم گروهیای دوران گوگولیویش گرفته اوبیتو داشته میمرده و یه چشم شارینگانش سالم بوده و اونو به آکاشی میده

@ فرشاد ساسکوکه/نوکتیس

فرشاد من کل سری اول رو تو بچگی دیدم خوب یادم نبود دیگه ! :d

اینم سوال بود فرشاد اگر ندیده بودم خوب مگه مرض دارم دنبال کنم !‌ :d

ولی ممنون که جواب دادی فرشاد جان !

@ فرشاد ساسکوکه/نوکتیس

فرشاد من کل سری اول رو تو بچگی دیدم خوب یادم نبود دیگه ! :d

اینم سوال بود فرشاد اگر ندیده بودم خوب مگه مرض دارم دنبال کنم !‌ :d

ولی ممنون که جواب دادی فرشاد جان !
فک کنم تو شیپودن نشون داده بودن

من کل سری شیپودن رو کامل دیدم !

خدایی تو سری شیپودن بود ؟ :|

------------------------

فرشاد بیا کمک قاطی کردم کاکاشی گذشتش رو دیدم ولی یادم نیست اشاره کنه
اون دوستش که عینکی{اوبیتو} بود شارینگانش رو داد به کاکاشی ؟

- - -ویرایش - - -

بچه ها خدایی ببخشید معذرت اگر برای کسی اسپویل شد من چون حواسم نبود اسپویل رو یادم رفت ‍!
به خیر گذشت !

Last edited by a moderator:
الان انیمه ناروتو همش رو پاک کردم نمیتونم از رو انیمه بگم کدوم قسمت انیمه بود ولی فک کنم تو شیپودن نشون دادن
مانگا میتونی از 239 تا 244 رو بخونی
اره خودشه

@. 水 . و @فرشاد !

ممنون به خودم تلنگری زدم رفتم دیدم قسمت 120 شیپودن درست بود من فکر کنم ندیده بودم{محاله} یا حواسم نبوده ! یا کلا داشتم میدیم پریدم قسما 121 !

ممنون ! البته یادم بود همچین صحنه ای رو ها !‌ ولی بماند !

با تشکر !

تاپیک به این خوبی چرا داره خاک می خوره :d
بالاخره یک قسمتی با کیفیت جنگ مادارا , دوباره اومد . Oruchimaro چنین فکر هایی داشته و با این مقصود قصد تشکیل آکاتسکی رو داشت تا دهکده خودش رو قوی کنه . خیلی شخصیت کابوتو هم خوب کار شده و خیلی عاقلانه در بعضی مواقع رفتار می کنه .
خیلی توصیه میشه این قسمت رو حتما ببینید .

بالاخره انیمه داره جدی میشه , البته من همه جوره این انیمه رو دوست دارم چه آبکی چه جدی :d:x
فقط نمی دونم چرا ماکو انگار Voice Actor ـش حال حرف زدن نداشت چون مثل قبلا با نشاط حرف نمی زد ولی این رو هم خیلی دوست داریم :d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or