کلاً 5 دیقه ، یا قسمتی 5 دیقه ؟
همون طور که گفتم یک انیمه 5 دقیقه ای یعنی هر قسمت 5 دقیقه که در واقع یعنی گند زدن به انیمه .
کلاً 5 دیقه ، یا قسمتی 5 دیقه ؟
وان پیس : {از شخصیت ها} {{شاید اسپویل باشه}}
بچه ها کسی از قدرت میوه شیطانی ی دون خوزه دو فلامینگو اطلاعاتی داره ؟
میتونه یکمک توضیح بدید !
امروز می خوام 2 تا اثر عالی رو به عاشقان سبک Horror و Sad Ending معرفی کنم , امیدوارم لذت ببرید .
Ultra Gash Inferno
مانگایی به نام Ultra Gash Inferno .
در این مانگا مانگاکا سعی کرده با تمام بدبختی های جهان رو به همراه برخی زیبایی ها به همه نشان بده و از همه بدتر سعی کرده که هوی و هوس رو هم در کنار این مانگا بگنجاند .
''زخم های شدید دوزخ'' که سعی کرده به سختی زجر کشیدن رو نشان بده و به مردم نشان بده که چقدر زندگی می تونه کثیف و غیرقابل درک باشه به طوری که باعث می شود یک مادر گوشت تک فرزند باقی مانده از مَردش که کشته شده را بخورد .
این مانگا شامل 4 الی 5 داستان می باشد که اصلا و ابدا برای افراد کم جنبه و ضعیف الحال توصیه نمی شود .
اثر بعدی در پست بعد .
^^ به شما دوست گلم شدید توصیه میشه نبینی .
دوستان امروز کمی خسته شدم , انشا... دفعه بعد اگر تونستم میام به جای یکی , دو تا می نویسم :d
داداش علی رضا اگر فرشاد نبینه ! یعنی خیلی کانتنتش سادیستیکه ! نه ؟
من زدم تورنت دان شه نبینم ؟
سلام به همگی...
الآن من تازه وقت کردم سه قسمت آخر F/Z رو ببینم!(نمیخوام توضیح بیشتر بدم ولی سربسته میگم؛لعنت به مدرسه!)
آقا توی این سه قسمت چرا یه دفعه اینقد وضع خرتوخری شدش!؟!؟!اصلاً آدم یه دفعه دهنش وامیمونه!
آخخخخخخخخ...چی بگم من آخه...انیمهی بعدی چیه دوستان؟؟ Death Note که قبلاً گفته بودین چطوره؟؟در حق اسکندر نامردی شد بخدا!!!؟؟؟من الآن دلم اسکندر میخواد!!!خیلی بد داستان سریع پیش رفت تو این سه قسمت...
امیای اُسکل چش بود اونکارو کرد آخه!
به شخصه چون افسانههای آرتور رو خونده بودم وقتی هویت برسکر مشخص شد خیلی ناراحت شدم که لنسلوت بعد از اونهمه بدبختی و نفرین که کشیده بود به اینجاهم کارش کشیده شده بود و روانی شده بود...
قسمت آخر خیلی خوب...پیچیده و خاطره انگیز بود...اون اول که شروع کردم به دیدنش اگه یادتون باشه گفتم که اسکندر اُسکل بود و امیا خیلی خوبه و از ارتوریا هم خوشم میاد!/////
ولی الآن اسکندر واقعاً خردمند بود...امیا رو همچنان دوست دارم حتی با اون کندکاریای که کرد آخر داستان...آرتوریا رو هم نه دوست دارم و نه ندارم!(شخصیت نرمال!)....گیلگمشم یه ذره راجع بش تحقیق کردم و یکی دوتا کتاب صوتی راجع بش گوش کردم و وقتی تونستم درکش کنم ازش خوشم اومد...
Fate/S.N رو ببینم بنظرتون؟؟؟
سلام در ادامهی پست قبلیم اگه ممکنه یک انیمهبین بیاد یه توضیحی راجعبه انیمههای بلند بده و بگه که در چه سبکیاند.
درخواست:
دوستان اگه کسی توی سایت animha عضو هست لطف کنه اسم پروفایلش رو برل P.M کنه که سوالام رو هنونطرف بپرسم ازش.
ممنون.